2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun canım googlelama daha çok stres olursun baş ağrısını bile nelere çevirir orası bugün zaten doktorun varmış onunla paylaş bizede güzel haberlerle gel
Başınız sağolsun pozitifimiz Rabbim ahiretini kolaylık etsin

Dayanamadım googleladım kocamı da darladım tabiki. Oda kalp atışına baktı adam ilk önce zaten hissediyorsun şuan iyi ama doktora da gidince tekrar idrar testi va yaptırırız dedi biraz rahatladım. İlk okuduğumda 2 damlam süzüldü yani çok tedirgin oldum da şimdi iyiyim.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin Beklenmedik ölümler daha zor

Yani ben düşünüyorum kimden neyi sakınıyosun ki, senin oğlun yapacağın kişi sonuçta bide bu yalancılık yani bu ona kızıyorum ne gerek var koca koca insanlarsınız ya. Bende hep eşime yeri geldi mi sokarım lafı geçerim hiç acımam. Açıkçası ben çok mesafeliyim tüm olaylardan sonra hiçbi şey soylemedik ama şimdi artık öyle olunca bişeyler yapmaya başladılar ama ne önemi var ki artık

Süper. Ben de alayım bari jiraz rahat etmek istiyorum sag olasın pozitifbiri . Ben de yarin olacağım tetenoz aşısını. Bu arada bebeğimin cinsiyeti erkek teyzesi. Söyleme fırsatı bulamamistim

Hamile kiyafeti satan butikler vardir sehirde mutlaka ama ben zaten normalde de pek alisveris ehli bi insan degilim :) Alisik oldugum bikac marka var, ya business ya basic giyerim, genelde internet siparis ederim. Oyle cok da alisveris yapmam. Modayi takip etmem. Buyuk beden giydiginde omuz, kol, gogus bol geliyor, iyice sisman gorunuyor insan. Oversize giyip kendine yakistiranlara hayranim, benim vucut tipime hic yakismiyor. Son bir haftadir da yeme krizlerim tutuyor. Simdiye kadar iyiydi ama bundan sonra hizli kilo alacak gibiyim, bakalim Dugun meselesi daha da zor

Eşim ailesini biliyor lüks yasam sevdiklerini de biliyor ona her zaman normal geliyodu yaptıkları o dönemde takı mevzusunda çok şaşırıp üzülmüştü mahcup oldu daha doğrusu çünkü alacaklarını düşünüyordu ilk zamanlar dediğin gibi bu tek olay o kadar sey oldu ki evlendiğimizde ben kurulup kurulup büyük kavgalar ediyoduk sonra baktım ki bu insanlar böyle eşimi neden sorunlu tutuyorum bidaha da yapmadım

Başın sağ olsun canim mekani cennet olsun inşallah

Bir de kendiniz için alışveriş yaptınız mı hamile pijama takımı emzirme sutyeni gibi. Şimdiden alsam mı yoksa bedenim gittikçe değişir şimdiki aldiklarim küçük gelir mi sizce
Ben simdiden almak istemiyorum çünkü fazla kilo almadım sonradan nası olurum çok kestiremiyorum o yuzden en son alırım diye düşündümm

Ah canımmm çok üzücü ani ve genç ölümler Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah

Ben simdiden almak istemiyorum çünkü fazla kilo almadım sonradan nası olurum çok kestiremiyorum o yuzden en son alırım diye düşündümm
Ben 5 kilo kadar aldım canım ama ne bileyim şu an bir cok kıyafetime sığamıyoru ilerde daha da sisecegim eminim. En az bir tane alayım sonra bakayım duruma inşallah

Ben 5 kilo kadar aldım canım ama ne bileyim şu an bir cok kıyafetime sığamıyoru ilerde daha da sisecegim eminim. En az bir tane alayım sonra bakayım duruma inşallah
Pentide hamiş pijamaları varr ben onlardan almıstımm tek alt olarakta satılıyor veya takımm hep üstümdeler bayılıyorum ay ben sorunu şey anladımm hastane için alışverişalmaz mıyımm göbeğim aldı basını gitti pentiden hamile taytı aldım çok rahat ediyorum onunla ama üstleri falan bi beden büyük alıyorum öyle iyi oluyor

Süper. Ben de alayım bari jiraz rahat etmek istiyorum sag olasın pozitifbiri . Ben de yarin olacağım tetenoz aşısını. Bu arada bebeğimin cinsiyeti erkek teyzesi. Söyleme fırsatı bulamamistim
Oyhhşş maşallah size annesi :) Eklerim hemen listemize yakışıklıyı :) Bu arada gri üzerine beyaz puantiyeli modeli en rahatı. Somon rengi olanı begenmedim

evet sanırım artık bebişlerin de bizim de hızla kilo alacağımız dönem geldi. umarım az hasarlı atlatırız bu dönemi :)

yaşın kaç bilmiyprum ama çok olgun ve mantıklı düşünüp en dogrusunu yapıyorsun tebrik ederim valla, bende bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım gölge etmesinler başka ihsan istemem kimseden (ramazan ayını atasözleri ve deyimler ile açmış bulunmaktayım )

Canım sen ihmal etme evde de ölçüme devam et derim, 14 sınır diye biliyorum. Ben son aylar 14 e çıktığında tansiyon düşüne kadar hastanede bekletirlerdi. Doktorunla muhakkak konuş bu konuyu
Evet canım konuşacağım muhakkak acaba gebelikte tansiyon neden oluyor

Evet canım konuşacağım muhakkak acaba gebelikte tansiyon neden oluyor
Bir çok sebebi var ama benimki son aylardaydı ve bebeğin ana arterlerinden birinde çentik vardı. Damara baskı yapıyordu. Ama erken haftlarda neden oluyor onu bilemiyorum.

Canim benimki normal kasigimda atan her zmnki hareketi degildi afedersn vajinami titretti vurdugu tekmemiydi yoksa oynamasi mi anlayamadm
Canim bende onu cok sik yasiyorum. Disaridan seyime biri dokunsa pit diye resmen aynisinin iceridenini hissediyorum. Ama ben ilk hamileligimde de ileriki haftalarda bu hissi yasamistim. Sanki parmaklari ile orama icerden bidik bidik yapiyor gibiydi. Defalarca hemde. Bence normal bisi alan belli sonucta oralarda bi yerde bazende gobek deligimden yukarida hissediyorum. Belki geriniyorlardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…