- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.301
Çok geçmiş olsun canım googlelama daha çok stres olursun baş ağrısını bile nelere çevirir orası bugün zaten doktorun varmış onunla paylaş bizede güzel haberlerle gelŞuan çok kötü oldum. Benim tansiyonum inanılmaz yüksek. Bugün holteri çıkartıcaz ona göre doktor ilaç başlıcak. İdrar testi istemedi ama böbreğimde de bir sızı var benim. Böbrek anomalisi diyor. Allahım gidip idrar testi mi yaptırayım ben şimdi? Onuda mı ben düşüneyim. Hem sinir beni boğdu hem de gerildim ya. Googlelasam inanılmaz bilgiler görüp iyice düşerim napsam bilemedim şimdi.
Başınız sağolsun pozitifimiz Rabbim ahiretini kolaylık etsinBu arada dün sabah 11:00 de bir yakın akrabamızı kaybettik, iç sıkıntım boşa değilmiş demek ki dedim. Gençti. İşyerinde otururken kalp krizi ve beyin kanaması geçiriyor. Önce beyin ölümü ardından kaybetmişiz Bikaç gündür yogun bakımdaydı. Allah mekanını cennet eylesin...
Dayanamadım googleladımÇok geçmiş olsun canım googlelama daha çok stres olursun baş ağrısını bile nelere çevirir orası bugün zaten doktorun varmış onunla paylaş bizede güzel haberlerle gel
Başınız sağolsun pozitifimiz Rabbim ahiretini kolaylık etsin
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesinBu arada dün sabah 11:00 de bir yakın akrabamızı kaybettik, iç sıkıntım boşa değilmiş demek ki dedim. Gençti. İşyerinde otururken kalp krizi ve beyin kanaması geçiriyor. Önce beyin ölümü ardından kaybetmişiz Bikaç gündür yogun bakımdaydı. Allah mekanını cennet eylesin...
Yani ben düşünüyorum kimden neyi sakınıyosun ki, senin oğlun yapacağın kişi sonuçta bide bu yalancılık yani bu ona kızıyorum ne gerek var koca koca insanlarsınız ya. Bende hep eşime yeri geldi mi sokarım lafı geçerim hiç acımam. Açıkçası ben çok mesafeliyim tüm olaylardan sonra hiçbi şey soylemedik ama şimdi artık öyle olunca bişeyler yapmaya başladılar ama ne önemi var ki artıkHahahah senin kv de iyiymiş benimkiyle yarışıray ama bizde enayilik,hemen baksana sende durumları yoksa zorlamayalım demişsin bende hemen öyle diyorum yok arkadaşım bu devirde böyle olmayacaksın ,ben Bugün bunu anladım.eşime de sen evlatlıksın herslde dedim çünkü adama bi ayakkabı almak için para biriktir demişlerdi üniv. Zamanı
Süper. Ben de alayım bari jiraz rahat etmek istiyorum sag olasınBEn de bağlatmayı düşünüyorum canım. Yeter bana 2 oğlan 1 kız
ohooo o da bişey mi, 60 da olur 70 de 80 de. Önemli olan bebişin sağlıklı olsun. Sonra emzireceksin falan en kötü 6 aydan sonra emziren anne diyeti yaparsın hiiiiç kasma kendini. Ha edebiliyorsan dikkat et, benim şu ara canım dikkat etmek istemiyor
Valla bu 3. gebeliğim hala nereye tekme attıgını bilmem benSiz nasıl anlıyosunuz şu organıma tekme attı diye Ama bazen nereye vuruyorsa çok acıtıyor :) insan içinde beni bağırtacak kadar İnsanlar da noluyo lan moduna giriyor
Ben olacağım yarın canım. 20+3 te.
Emzirme sütyeni aldım ben LCW dan. Şu anda da takıyorum rahat ediyorum :)
Hamile kiyafeti satan butikler vardir sehirde mutlaka ama ben zaten normalde de pek alisveris ehli bi insan degilim :) Alisik oldugum bikac marka var, ya business ya basic giyerim, genelde internet siparis ederim. Oyle cok da alisveris yapmam. Modayi takip etmem. Buyuk beden giydiginde omuz, kol, gogus bol geliyor, iyice sisman gorunuyor insan. Oversize giyip kendine yakistiranlara hayranim, benim vucut tipime hic yakismiyor. Son bir haftadir da yeme krizlerim tutuyor. Simdiye kadar iyiydi ama bundan sonra hizli kilo alacak gibiyim, bakalimkuzum gerçekten çeşit hiç yok etrafta ama trendyolda birkaç model var en azından abiye değil ama oğlunun balosunda giyebilirsin bence. instagramda birkaç butik gördüm ama güvenilir mi bilemiyorum. Yakın bir arkadaşım da kendi giydiği geniş beden bir elbisesi vardı onu vermeyi teklif etti ama başkasının emanetini almaya korkuyorum işte ne kadar yakın olsak da. Yine sağda solda duyarsak haber verelim birbirimize
Eşim ailesini biliyor lüks yasam sevdiklerini de biliyor ona her zaman normal geliyodu yaptıkları o dönemde takı mevzusunda çok şaşırıp üzülmüştü mahcup oldu daha doğrusu çünkü alacaklarını düşünüyordu ilk zamanlar dediğin gibi bu tek olay o kadar sey oldu ki evlendiğimizde ben kurulup kurulup büyük kavgalar ediyoduk sonra baktım ki bu insanlar böyle eşimi neden sorunlu tutuyorum bidaha da yapmadımYorum yapmadan duramadım valla
Bir kere böyle boş konuşan kim olursa olsun kendi tarafımda da eş tarafında da amaçları ne sonra durum bu hale gelince düştükleri durum ne görmüyorlar mı koca koca insanlar anlamıyorum
Ben böyle durumlarda Kv ye değil de böyle durum yaşasam eşime takardım herhalde, çünkü biz o an karşı tarafın dediğine inanmak durumundayız ama eşin sonuçta o evde büyüdü ve yaşadı neyi ne kadar yapabilirler bilir dengeyi sağlaması gerektiği yerde konuşması gereken o bence
yoksa senin tavrından anladığım kadarıyla zaten sen kimsenin birşey ine de minnet edecek birisi de değilsin
Başın sağ olsun canim mekani cennet olsun inşallahBu arada dün sabah 11:00 de bir yakın akrabamızı kaybettik, iç sıkıntım boşa değilmiş demek ki dedim. Gençti. İşyerinde otururken kalp krizi ve beyin kanaması geçiriyor. Önce beyin ölümü ardından kaybetmişiz Bikaç gündür yogun bakımdaydı. Allah mekanını cennet eylesin...
Ben simdiden almak istemiyorum çünkü fazla kilo almadım sonradan nası olurum çok kestiremiyorum o yuzden en son alırım diye düşündümmBir de kendiniz için alışveriş yaptınız mı hamile pijama takımı emzirme sutyeni gibi. Şimdiden alsam mı yoksa bedenim gittikçe değişir şimdiki aldiklarim küçük gelir mi sizce
Ah canımmm çok üzücü ani ve genç ölümler Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallahBu arada dün sabah 11:00 de bir yakın akrabamızı kaybettik, iç sıkıntım boşa değilmiş demek ki dedim. Gençti. İşyerinde otururken kalp krizi ve beyin kanaması geçiriyor. Önce beyin ölümü ardından kaybetmişiz Bikaç gündür yogun bakımdaydı. Allah mekanını cennet eylesin...
Ben 5 kilo kadar aldım canım ama ne bileyim şu an bir cok kıyafetime sığamıyoru ilerde daha da sisecegim eminim. En az bir tane alayım sonra bakayım duruma inşallahBen simdiden almak istemiyorum çünkü fazla kilo almadım sonradan nası olurum çok kestiremiyorum o yuzden en son alırım diye düşündümm
Pentide hamiş pijamaları varr ben onlardan almıstımm tek alt olarakta satılıyor veya takımm hep üstümdeler bayılıyorum ay ben sorunu şey anladımm hastane için alışverişBen 5 kilo kadar aldım canım ama ne bileyim şu an bir cok kıyafetime sığamıyoru ilerde daha da sisecegim eminim. En az bir tane alayım sonra bakayım duruma inşallah
Oyhhşş maşallah size annesi :) Eklerim hemen listemize yakışıklıyı :) Bu arada gri üzerine beyaz puantiyeli modeli en rahatı. Somon rengi olanı begenmedimSüper. Ben de alayım bari jiraz rahat etmek istiyorum sag olasınpozitifbiri . Ben de yarin olacağım tetenoz aşısını. Bu arada bebeğimin cinsiyeti erkek teyzesi. Söyleme fırsatı bulamamistim
evet sanırım artık bebişlerin de bizim de hızla kilo alacağımız dönem geldi. umarım az hasarlı atlatırız bu dönemi :)Hamile kiyafeti satan butikler vardir sehirde mutlaka ama ben zaten normalde de pek alisveris ehli bi insan degilim :) Alisik oldugum bikac marka var, ya business ya basic giyerim, genelde internet siparis ederim. Oyle cok da alisveris yapmam. Modayi takip etmem. Buyuk beden giydiginde omuz, kol, gogus bol geliyor, iyice sisman gorunuyor insan. Oversize giyip kendine yakistiranlara hayranim, benim vucut tipime hic yakismiyor. Son bir haftadir da yeme krizlerim tutuyor. Simdiye kadar iyiydi ama bundan sonra hizli kilo alacak gibiyim, bakalimDugun meselesi daha da zor
Eşim ailesini biliyor lüks yasam sevdiklerini de biliyor ona her zaman normal geliyodu yaptıkları o dönemde takı mevzusunda çok şaşırıp üzülmüştü mahcup oldu daha doğrusu çünkü alacaklarını düşünüyordu ilk zamanlar dediğin gibi bu tek olay o kadar sey oldu ki evlendiğimizde ben kurulup kurulup büyük kavgalar ediyoduk sonra baktım ki bu insanlar böyle eşimi neden sorunlu tutuyorum bidaha da yapmadım
Evet canım konuşacağım muhakkak acaba gebelikte tansiyon neden oluyorCanım sen ihmal etme evde de ölçüme devam et derim, 14 sınır diye biliyorum. Ben son aylar 14 e çıktığında tansiyon düşüne kadar hastanede bekletirlerdi. Doktorunla muhakkak konuş bu konuyu
Bir çok sebebi var ama benimki son aylardaydı ve bebeğin ana arterlerinden birinde çentik vardı. Damara baskı yapıyordu. Ama erken haftlarda neden oluyor onu bilemiyorum.Evet canım konuşacağım muhakkak acaba gebelikte tansiyon neden oluyor
Canim bende onu cok sik yasiyorum. Disaridan seyime biri dokunsa pit diye resmen aynisinin iceridenini hissediyorum. Ama ben ilk hamileligimde de ileriki haftalarda bu hissi yasamistim. Sanki parmaklari ile orama icerden bidik bidik yapiyor gibiydi. Defalarca hemde. Bence normal bisi alan belli sonucta oralarda bi yerde bazende gobek deligimden yukarida hissediyorum. Belki geriniyorlardirCanim benimki normal kasigimda atan her zmnki hareketi degildi afedersn vajinami titretti vurdugu tekmemiydi yoksa oynamasi mi anlayamadm
Anladım canım umarım geçici bir şeydirBir çok sebebi var ama benimki son aylardaydı ve bebeğin ana arterlerinden birinde çentik vardı. Damara baskı yapıyordu. Ama erken haftlarda neden oluyor onu bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?