- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.321
Bari yok demeyin be vicdansızlarÖyle olur zaten bizimkilerinde sözde yok araba alırlar 2 3 tane birden bana geldim mi yok ya bari birini verin ehliyeti boşa almışım ben éşimde aynı çok yaralıyım bu konuda
Kendimi tutamadım,paylaşmasam patlardım bumKız kayınvalideleri en iyi ben anlarım malum, bensiz kayınvalide konusu açmışsın yaa teessüf
Ben oldumGünaydın güzel anneler.. 20 haftasına girip tetenoz aşısı olan var mı beni sağlık ocağından çağırdılar
Bende mesafe koymak istiyorum,Çünkü bi süre maruz kalınca can sıkıyor.Eşimle aramı bozmak istemiyorum çok seviyorum onu.Ama sessiz kalmasına da dayanamıyorumYani ben düşünüyorum kimden neyi sakınıyosun ki, senin oğlun yapacağın kişi sonuçta bide bu yalancılık yani bu ona kızıyorum ne gerek var koca koca insanlarsınız ya. Bende hep eşime yeri geldi mi sokarım lafı geçerim hiç acımam. Açıkçası ben çok mesafeliyim tüm olaylardan sonra hiçbi şey soylemedik ama şimdi artık öyle olunca bişeyler yapmaya başladılar ama ne önemi var ki artık
Canım o şimdi sürekli pozisyon değiştiriyordur oynayıp duruyo içerde o yüzden farklı yerlerde hissetmemiz bormal, ben de aynı şekilde hep farklı yerlerden hissediyorum henüz daha yeri bol daha da büyüdğünde hissettiğimiz yerler sabit kalıcakKizlar 21 haftaligim. Simdi yataga uzandim ve bebis bildiginiz rahmime tekme atti bikac saniye araliklarla 3 4 kere oldu cok tuhafti korktm ya normalde kasigimda oynardi bazen gobek deligi hizasinda atardi ama bildgniz vajinama vurdu sanki tedirgin oldumvarmi yasayan bu haftalarda
Bende Şuan zayıfim o zamana nası olurum kestiremediğimden 7. Ay gibi eksiklerimi alacağım erken doğum vs durumuna karşı çokta gecikmek istemiyorumBen simdiden almak istemiyorum çünkü fazla kilo almadım sonradan nası olurum çok kestiremiyorum o yuzden en son alırım diye düşündümm
Cero iyi yapmışsın, patlamasın içindeBari yok demeyin be vicdansızlar
Kendimi tutamadım,paylaşmasam patlardım bum
Ben oldumbiraz ağrı yaptı
Bende mesafe koymak istiyorum,Çünkü bi süre maruz kalınca can sıkıyor.Eşimle aramı bozmak istemiyorum çok seviyorum onu.Ama sessiz kalmasına da dayanamıyorum
Sağlıkla gelsin, minikkuşBen de cinsiyet yazmayı unutmuşumm, 2 gün öncesine ait, erkek bebişimiz geliyorpozitifbiri canım ekleyebilir misinn :)Eki Görüntüle 3222431
evet ona bende üzüldüm sonradan.Ama gerçekler bunlar.ve bence kendisi de farkında .Ama bu tepkisizlik neden bilemiyorumCero iyi yapmışsın, patlamasın içinde
Hep ben olcak değilim ya
Ay Cerito kız eşine dediğine üzüldüm ama yazık. Onun suçu ne? Zaten ailesi değersiz hissettiriyor sende tuzu basmışsın üzerine. Adamcağız napsın. Ailesinin terbiyessizliği.
Ne desin yazık kız. Kadınlar carlak oluyor biz hemen yapıştırırız da erkekler öyle değil ki. Sana en ufak şeyde tepki verebiliyor muevet ona bende üzüldüm sonradan.Ama gerçekler bunlar.ve bence kendisi de farkında .Ama bu tepkisizlik neden bilemiyorumsigaram da yok yakamadım
Yok valla Allah yukarda bana karşı da hep ekstra sakin davranır.Alttan alır hep.Ama haksızlığa da bi tepki versinNe desin yazık kız. Kadınlar carlak oluyor biz hemen yapıştırırız da erkekler öyle değil ki. Sana en ufak şeyde tepki verebiliyor mu
Biz 12 yıllık sevgili, 1.5 yıllık evliyiz Cerito vallahi başaramadım o sakin mizaç bozulmuyorYok valla Allah yukarda bana karşı da hep ekstra sakin davranır.Alttan alır hep.Ama haksızlığa da bi tepki versin
29 yasındayımm suan hahahaha amannn salon kadını çizgimden cıkarmasınlar beniyaşın kaç bilmiyprum ama çok olgun ve mantıklı düşünüp en dogrusunu yapıyorsun tebrik ederim valla, bende bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım gölge etmesinler başka ihsan istemem kimseden (ramazan ayını atasözleri ve deyimler ile açmış bulunmaktayım)
Mutlaka git cnm ihmal etme ben bu konuds çok korkarım diğer gebeligimde cok uğraştım protein kaçağı yüzündenRandevuma gittiğimde söyleyeyim o zaman .yüzde göz çevresinde de şişkinlik yoğun olursa gebelik zehirlenmesi diye bir şey varmış ondan da olabiliyormuş İnternet haberinin yalancısıyım ne kadar doğru bilgi bilmiyorum
Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesinBu arada dün sabah 11:00 de bir yakın akrabamızı kaybettik, iç sıkıntım boşa değilmiş demek ki dedim. Gençti. İşyerinde otururken kalp krizi ve beyin kanaması geçiriyor. Önce beyin ölümü ardından kaybetmişiz Bikaç gündür yogun bakımdaydı. Allah mekanını cennet eylesin...
Gebelik zehirlenmesi miydi ? Nasıl bir yol izlemistiniz internette gebeliğin sonlandırılması olarak yazıyor çözümüne. Çok korkmaya başladımMutlaka git cnm ihmal etme ben bu konuds çok korkarım diğer gebeligimde cok uğraştım protein kaçağı yüzünden
Korkma cnm yok cok şükür yasamadim zehirlenme protein kacagi çıktığı ocin 24 saat çiş biriktiriyorsun zor birsey di uğraştım çok şükür gecti amaGebelik zehirlenmesi miydi ? Nasıl bir yol izlemistiniz internette gebeliğin sonlandırılması olarak yazıyor çözümüne. Çok korkmaya başladım
Canım hiç bozma moralini bence böylesi daha güzel zaten ilk 4 ay kilo alınmaması gerekli ben istifra ettiğim halde aldım diyetisyene başlattı doktorum. Göbiş konusuna gelince benim annemin 7 aya kadar hamile olduğu bile belli olmuyormuş en yakın arkadaşımın öyleydi çok tatlı tatlı şişti sonradan yeterki onlar kilosunu alsın sağlıklaKızlar ben sanırım yine kiilo vermeye başladım motalim bozuldu sabah sabah 300 gram vermisim yine sabhaları tuvaletten sonra tartıliyorum doğru zamanda 66.5 olmusum dünde misafirlikte hic hamile gibi durmuyorsun dediler moralim sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?