2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Öyle olur zaten bizimkilerinde sözde yok araba alırlar 2 3 tane birden bana geldim mi yok ya bari birini verin ehliyeti boşa almışım ben éşimde aynı çok yaralıyım bu konuda
Bari yok demeyin be vicdansızlar
Kız kayınvalideleri en iyi ben anlarım malum, bensiz kayınvalide konusu açmışsın yaa teessüf
Kendimi tutamadım,paylaşmasam patlardım bum
Günaydın güzel anneler.. 20 haftasına girip tetenoz aşısı olan var mı beni sağlık ocağından çağırdılar
Ben oldum biraz ağrı yaptı
Bende mesafe koymak istiyorum,Çünkü bi süre maruz kalınca can sıkıyor.Eşimle aramı bozmak istemiyorum çok seviyorum onu.Ama sessiz kalmasına da dayanamıyorum

Canım o şimdi sürekli pozisyon değiştiriyordur oynayıp duruyo içerde o yüzden farklı yerlerde hissetmemiz bormal, ben de aynı şekilde hep farklı yerlerden hissediyorum henüz daha yeri bol daha da büyüdğünde hissettiğimiz yerler sabit kalıcak

Ben simdiden almak istemiyorum çünkü fazla kilo almadım sonradan nası olurum çok kestiremiyorum o yuzden en son alırım diye düşündümm
Bende Şuan zayıfim o zamana nası olurum kestiremediğimden 7. Ay gibi eksiklerimi alacağım erken doğum vs durumuna karşı çokta gecikmek istemiyorum

Cero iyi yapmışsın, patlamasın içinde
Hep ben olcak değilim ya

Ay Cerito kız eşine dediğine üzüldüm ama yazık. Onun suçu ne? Zaten ailesi değersiz hissettiriyor sende tuzu basmışsın üzerine. Adamcağız napsın. Ailesinin terbiyessizliği.

evet ona bende üzüldüm sonradan.Ama gerçekler bunlar.ve bence kendisi de farkında .Ama bu tepkisizlik neden bilemiyorum sigaram da yok yakamadım

Ne desin yazık kız. Kadınlar carlak oluyor biz hemen yapıştırırız da erkekler öyle değil ki. Sana en ufak şeyde tepki verebiliyor mu
Yok valla Allah yukarda bana karşı da hep ekstra sakin davranır.Alttan alır hep.Ama haksızlığa da bi tepki versin

29 yasındayımm suan hahahaha amannn salon kadını çizgimden cıkarmasınlar beni öyle öyle kapıyı kapadıktan sonra herkes dısarda kalıyo zaten boşver gitsin

Mutlaka git cnm ihmal etme ben bu konuds çok korkarım diğer gebeligimde cok uğraştım protein kaçağı yüzünden
Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin

Kızlar ben sanırım yine kiilo vermeye başladım motalim bozuldu sabah sabah 300 gram vermisim yine sabhaları tuvaletten sonra tartıliyorum doğru zamanda 66.5 olmusum dünde misafirlikte hic hamile gibi durmuyorsun dediler moralim sıfır

Dün göbiş fotoları geliyodu kaçırdım şuraya bir panda bırakıyorum artık gerçekten kalkarken falan destek alıyorum son aylarımı düşünemiyorum ama iki prensese veriyorum artık napalım. Bu arada hamilelik gerçekten çok garip arkadaşlar tatlı bağımlısıydım evde pasta kalsın kahvaltıyı pastayla yapan ben şimdi çatal ucuyla bile tadamıyorum midem bulanıyo. Ve önceden hiç tuz kullanmayan ben paso tuz istiyorum ekşiye zaten bitiyorum....

Eklentiler

• 5F6ACEF6-0D4B-448E-AF5E-970C4050BEFB.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 121
Gebelik zehirlenmesi miydi ? Nasıl bir yol izlemistiniz internette gebeliğin sonlandırılması olarak yazıyor çözümüne. Çok korkmaya başladım
Korkma cnm yok cok şükür yasamadim zehirlenme protein kacagi çıktığı ocin 24 saat çiş biriktiriyorsun zor birsey di uğraştım çok şükür gecti ama
Sen bol bol su iç tuzu azalt

Canım hiç bozma moralini bence böylesi daha güzel zaten ilk 4 ay kilo alınmaması gerekli ben istifra ettiğim halde aldım diyetisyene başlattı doktorum. Göbiş konusuna gelince benim annemin 7 aya kadar hamile olduğu bile belli olmuyormuş en yakın arkadaşımın öyleydi çok tatlı tatlı şişti sonradan yeterki onlar kilosunu alsın sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…