2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Insallah sağlıklı olurlar hamileyken hic sevmiyorum cevremdekilerin konusmalarına tahammul edemiyorum

Canım kilo verdiğin için üzülme. Bebek alıyor sen veriyorsun. Bebeğe zararlı değil ki.

Ee ne güzel ben panda moduna girdim görsen yuvarlanıcam az kaldı. Fit anasın sen

Kızlar 4 lü tarama testi yaptıran var mı? Ya doktor bana istersen yapalım dedi bana bıraktı bende yaptırdım azönce hastane aradım sonucum çıkmış çok şükür risk düşük çıkmıs ikili tarama da risk düşük çıkmıştı artık detaylı da 16 Nisan da olcam inşallah oda güzel olur

Bende 17 nisanda gireceğim detaylıya zan geçmiyor

Insallah sağlıklı olurlar hamileyken hic sevmiyorum cevremdekilerin konusmalarına tahammul edemiyorum
Göbeğin çıkınca çevrenin susıcağını zannediyosan üzgünüm beni de her gören daha 5 aylık böyleysen son zamanlarını hiç düşünemiyorum ne kadar kilo almışsın falan diyorlar bide ayyy falan yapmazlar mı al ümüklerini sık

Canım ben de öyleyim, geçen babam anneme demiş özlem hamile ama karnı hiç çıkmıyor, bebeğin gelişimi iyiyse dert etme derim

Kızlar anne yanı olan (yanı açılan) park yatak öneriniz var mı?
Yoyko Park yatakları indirimde hepsi burada da, yanı da açılıyor, park yatağımiz olmasaydı onu alırdım ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar anne yanı olan (yanı açılan) park yatak öneriniz var mı?
Biz kanz aldık canım kurduk güzeldi beğendik geri topladık
Öyle denir mi yaa ne kadar ayarsız bi konuşma insanlar pat küt konuşuyolar canım boşver bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir

Ay insanlar susmaz arkadaşım herşeye bir kulp bulup takarlar, ki bence senin göbüş çok normal şuan ikizlere gebesin benim göbeğim inan daha beter aklım almıyor nasıl bu kadar şiş

Şeker yüklemesi
Onu çoğu doktor tavsıye etmiyor çoğu ediyor çok kararsızım ya açken içiliyormuş zaten şekerli su istifra edersen boşa gidiyormuş gözümü korkutuyor tatlı sevmeyen biriyim zaten sağlık ocagında ki ebe 24. Hafta yapıcas dedi 20.hafta aşı dedi daha var bana

Kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum, ben açlık tokluk şekerine baktiracağım. Doktorunla konuşursunuz bu konuyu

maşallah nasılda büyümüş, çok tatlı duruyorsunuz bebiş önden gidiyor sanırım beslenmede nelere önem veriyorsunuz acaba
çok teşekkür ederim kuzucumm :) yani bana pek önde gibi gelmiyor 19 haftada 220 gram demişti 2 gün önce. beslenmede çok bir şeye dikkat edemiyorum aslında hatta hala sigaraya devam malesef ama doktor börülce ve yeşil mercimek sana değil bebeğe kilo aldırır demişti aklıma geldikce mercimeği haşlayıp yoğurtla salatayla tüketiyorum. bir de çiğ badem,ceviz vs. ne bulursam

Biz kanz aldık canım kurduk güzeldi beğendik geri topladık

Öyle denir mi yaa ne kadar ayarsız bi konuşma insanlar pat küt konuşuyolar canım boşver bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir
Yok canım ya hiç takmıyorum artık elalemi susmuyorlar onu anladım çünkü
Ay insanlar susmaz arkadaşım herşeye bir kulp bulup takarlar, ki bence senin göbüş çok normal şuan ikizlere gebesin benim göbeğim inan daha beter aklım almıyor nasıl bu kadar şiş
Boşver kız şişebildiğimiz kadar şişelim onlar iyi olsunda kilo bu alınırda verilirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…