- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.341
Insallah sağlıklı olurlar hamileyken hic sevmiyorum cevremdekilerin konusmalarına tahammul edemiyorumCanım hiç bozma moralini bence böylesi daha güzel zaten ilk 4 ay kilo alınmaması gerekli ben istifra ettiğim halde aldım diyetisyene başlattı doktorum. Göbiş konusuna gelince benim annemin 7 aya kadar hamile olduğu bile belli olmuyormuş en yakın arkadaşımın öyleydi çok tatlı tatlı şişti sonradan yeterki onlar kilosunu alsın sağlıkla
Canım kilo verdiğin için üzülme. Bebek alıyor sen veriyorsun. Bebeğe zararlı değil ki.Kızlar ben sanırım yine kiilo vermeye başladım motalim bozuldu sabah sabah 300 gram vermisim yine sabhaları tuvaletten sonra tartıliyorum doğru zamanda 66.5 olmusum dünde misafirlikte hic hamile gibi durmuyorsun dediler moralim sıfır
Bende 17 nisanda gireceğim detaylıya zan geçmiyorKızlar 4 lü tarama testi yaptıran var mı? Ya doktor bana istersen yapalım dedi bana bıraktı bende yaptırdım azönce hastane aradım sonucum çıkmış çok şükür risk düşük çıkmıs ikili tarama da risk düşük çıkmıştı artık detaylı da 16 Nisan da olcam inşallah oda güzel olur
Göbeğin çıkınca çevrenin susıcağını zannediyosan üzgünüm beni de her gören daha 5 aylık böyleysen son zamanlarını hiç düşünemiyorum ne kadar kilo almışsın falan diyorlarInsallah sağlıklı olurlar hamileyken hic sevmiyorum cevremdekilerin konusmalarına tahammul edemiyorum
Canım ben de öyleyim, geçen babam anneme demiş özlem hamile ama karnı hiç çıkmıyor, bebeğin gelişimi iyiyse dert etme derimKızlar ben sanırım yine kiilo vermeye başladım motalim bozuldu sabah sabah 300 gram vermisim yine sabhaları tuvaletten sonra tartıliyorum doğru zamanda 66.5 olmusum dünde misafirlikte hic hamile gibi durmuyorsun dediler moralim sıfır
Yoyko Park yatakları indirimde hepsi burada da, yanı da açılıyor, park yatağımiz olmasaydı onu alırdım benKızlar anne yanı olan (yanı açılan) park yatak öneriniz var mı?
Biz kanz aldık canım kurduk güzeldi beğendik geri topladıkKızlar anne yanı olan (yanı açılan) park yatak öneriniz var mı?
Öyle denir mi yaa ne kadar ayarsız bi konuşma insanlar pat küt konuşuyolar canım boşver bebişler sağlıklı olsun da kilo verilirGöbeğin çıkınca çevrenin susıcağını zannediyosan üzgünüm beni de her gören daha 5 aylık böyleysen son zamanlarını hiç düşünemiyorum ne kadar kilo almışsın falan diyorlarbide ayyy falan yapmazlar mı al ümüklerini sık
Gerçekten geçmiyor canım zaman detaylıdan sonra başka test oluyor mu acabaBende 17 nisanda gireceğim detaylıya zan geçmiyor
Ay insanlar susmaz arkadaşımGöbeğin çıkınca çevrenin susıcağını zannediyosan üzgünüm beni de her gören daha 5 aylık böyleysen son zamanlarını hiç düşünemiyorum ne kadar kilo almışsın falan diyorlarbide ayyy falan yapmazlar mı al ümüklerini sık
Şeker yüklemesiGerçekten geçmiyor canım zaman detaylıdan sonra başka test oluyor mu acaba
Onu çoğu doktor tavsıye etmiyor çoğu ediyor çok kararsızım ya açken içiliyormuş zaten şekerli su istifra edersen boşa gidiyormuş gözümü korkutuyor tatlı sevmeyen biriyim zatenŞeker yüklemesi
Şeker yüklemesi var cnm 24-28 haftalarda ondan sonra da yok Allahin izniyleGerçekten geçmiyor canım zaman detaylıdan sonra başka test oluyor mu acaba
Kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum, ben açlık tokluk şekerine baktiracağım. Doktorunla konuşursunuz bu konuyuOnu çoğu doktor tavsıye etmiyor çoğu ediyor çok kararsızım ya açken içiliyormuş zaten şekerli su istifra edersen boşa gidiyormuş gözümü korkutuyor tatlı sevmeyen biriyim zatensağlık ocagında ki ebe 24. Hafta yapıcas dedi 20.hafta aşı dedi daha var bana
maşallah nasılda büyümüş, çok tatlı duruyorsunuzBen de cinsiyet yazmayı unutmuşumm, 2 gün öncesine ait, erkek bebişimiz geliyor @pozitifbiri canım ekleyebilir misinn :)Eki Görüntüle 3222431
çok teşekkür ederim kuzucumm :) yani bana pek önde gibi gelmiyor 19 haftada 220 gram demişti 2 gün önce. beslenmede çok bir şeye dikkat edemiyorum aslında hatta hala sigaraya devam malesefmaşallah nasılda büyümüş, çok tatlı duruyorsunuzbebiş önden gidiyor sanırım beslenmede nelere önem veriyorsunuz acaba
Yok canım ya hiç takmıyorum artık elalemi susmuyorlar onu anladım çünküBiz kanz aldık canım kurduk güzeldi beğendik geri topladık
Öyle denir mi yaa ne kadar ayarsız bi konuşma insanlar pat küt konuşuyolar canım boşver bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir
Boşver kız şişebildiğimiz kadar şişelim onlar iyi olsunda kilo bu alınırda verilirdeAy insanlar susmaz arkadaşımherşeye bir kulp bulup takarlar, ki bence senin göbüş çok normal şuan ikizlere gebesin benim göbeğim inan daha beter aklım almıyor nasıl bu kadar şiş
Aynen öle canım bakalım detaylı konuşcam doktorla ona göre karar vericemKimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum, ben açlık tokluk şekerine baktiracağım. Doktorunla konuşursunuz bu konuyu
Ben kraft near me alıyorum kullanan arkadaşım memnun o tavsiy ettiKızlar anne yanı olan (yanı açılan) park yatak öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?