- 5 Temmuz 2022
- 208
- 121
- 23
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.361
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben İstanbul Anadolu yakasında Kozyatağı central hospital a gidiyorum Fatma nur temel ismi ablamın 3 doğumunuda aynı doktor yaptırdı ve ben 3 doktordan sonra bu doktorda karar kıldım diğerleri bana güven vermemişti ben çok memnunum detaylı içinde Kurtköy emsey hastanesine gidicem oya pekin eArkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var
Teşekkür ederim çok zor ya doktor bulmak nasıl olacak bilmiyorumHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben İstanbul Anadolu yakasında Kozyatağı central hospital a gidiyorum Fatma nur temel ismi ablamın 3 doğumunuda aynı doktor yaptırdı ve ben 3 doktordan sonra bu doktorda karar kıldım diğerleri bana güven vermemişti ben çok memnunum detaylı içinde Kurtköy emsey hastanesine gidicem oya pekin e
Teşekkürler çok güzel iş hoşuma gitti, bir de pregonun anne yanı var o da hoşuma gitti onu bilen kullanan var mı kiBen kraft near me alıyorum kullanan arkadaşım memnun o tavsiy etti
Merhabalar öncelikle hayırlı olsunArkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba çok teşekkür ederim duydum kendisini tek düşüncem beşiktaştayım ben trafik vs olayı yüzünden yol üzün sürüyor gidiş geliş sorun olur mu onu bilmiyorum sadeceMerhabalar öncelikle hayırlı olsunbenim doktorum Avcılarda Türkan Mutafoğlu kendisinden aşırı memnunum isterseniz bir deneyebilirsiniz. Eşimin çevresinin önerisi ile keşfettik kendisini ailenin kadınları hep ona doğum yapmışlar bende şu ana kadar olan tüm sürecinden memnunum. Haftasonu bile olsa kafama birşey takıldığında whatsapptan dönüş yapıyor ilgileniyor muayeneleri de uzun geçiyor
Bizim de öyle uzun zamandır birlikteyiz ve hep aynı …Biz 12 yıllık sevgili, 1.5 yıllık evliyiz Cerito vallahi başaramadım o sakin mizaç bozulmuyor
Valla bence kızmadı.ama hayırlı olsun bile demedi de .inat ettin aldırdın yani dedi.kızlarına aldılarsa zamanında oğullarına da alsalardı iyi olabilirdi.Bilemiyorum öyle anne baba olmak istemem.Eşit ve adil olmayan ,duruma ve kişiye göre şekil değiştiren.Allahım korusunBirde haksızlık neye göre kime göre arkadaşım. Kızlarına telefon almışlar gözüyle bile bakıyor olabilir. Kızdı mı oda?
elele baby almayı düşünüyorum cnm fiyat pahalıda değil ara kat olanKızlar anne yanı olan (yanı açılan) park yatak öneriniz var mı?
Şeker yüklemesi var diye biliyorum sadeceGerçekten geçmiyor canım zaman detaylıdan sonra başka test oluyor mu acaba
Allah seninki gibisinden vermemiş ki bizeHaha yaakendi halinde bi kadın hiç karışmaz etmez severim yani gelse mutlu olurum
Bende bu durumdayım cook üzgünüm umarım en kısa sürede bırakırız sizin için de dua edecegimYani benimde sigarayı bırakmam gerekiyor ama olmuyoro yüzden birşey diyemiyorum arkadaşım ama kademeli olarak seni çok sarsmayavak şekilde yavaş yavaş azaltabilirsin. Birde bol su iç hiç ihmal etme
Beni de çağırdılar gittim de ama önce muayeneye aldılar griptim faranjite döndürmüs o yüzden 24. Haftada gelmemi istediler eve döndüm.. iki gündür de yatak döşek yatıyorumGünaydın güzel anneler.. 20 haftasına girip tetenoz aşısı olan var mı beni sağlık ocağından çağırdılar
İkisi arasında kalmıştım ben de zaten o da olur bence gözünüze hoş geleni alın onun yorumları da çok olumluTeşekkürler çok güzel iş hoşuma gitti, bir de pregonun anne yanı var o da hoşuma gitti onu bilen kullanan var mı ki
Ya evet ne yapacağız bu sigara işini ben de çözemedimçok teşekkür ederim kuzucumm :) yani bana pek önde gibi gelmiyor 19 haftada 220 gram demişti 2 gün önce. beslenmede çok bir şeye dikkat edemiyorum aslında hatta hala sigaraya devam malesefama doktor börülce ve yeşil mercimek sana değil bebeğe kilo aldırır demişti aklıma geldikce mercimeği haşlayıp yoğurtla salatayla tüketiyorum. bir de çiğ badem,ceviz vs. ne bulursam
Allah seninki gibisinden vermemiş ki bizekeşke benimki de böyle olsa heryere gelmek kalmak ister özellikle daha şimdiden doğumdan sonraki dönem için anksiyetem tutuyor sinir stres sahibi oldum. İlgili olması iyidir ama fazlaca hakimiyet kurmak amaçlı ilgi insanı soğutuyor malesef..
Ay baya zor olabilir yol sizin içinMerhaba çok teşekkür ederim duydum kendisini tek düşüncem beşiktaştayım ben trafik vs olayı yüzünden yol üzün sürüyor gidiş geliş sorun olur mu onu bilmiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?