2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Arkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var

Selam kuzular muhasebe işinde çalıştığım için ay sonu çok yoğunum oturduğum yerde bel ağrısı vs fenalardayım birde dün çok rahatsızlandım kasıklarda ağrı ve iki kez ard arda kustum normalde olmazdı hiç acile gittim tahlilde idrarda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık toz ve 3 tane fitil verdi başka enfeksiyon çıkan var mı aranız da birde ben çok iştahsızım 17+4 üz bebek 166 gram normal mi bu

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben İstanbul Anadolu yakasında Kozyatağı central hospital a gidiyorum Fatma nur temel ismi ablamın 3 doğumunuda aynı doktor yaptırdı ve ben 3 doktordan sonra bu doktorda karar kıldım diğerleri bana güven vermemişti ben çok memnunum detaylı içinde Kurtköy emsey hastanesine gidicem oya pekin e

Teşekkür ederim çok zor ya doktor bulmak nasıl olacak bilmiyorum

Bir de kv de konusu açılmışken bende yazayım benimkiler bana bir çeyrek bile almadılar ama eşim durumları yok demişti. kayın pederimin hem emeklisi var hemde çalışıyor hala iki maaş var biz birde ev aldık 8 aylık evliyiz hiç destek görmedik kızlarıda evli ona para veriyorlar aylık eşinin bu ara işi iyi değil diye ama eşimle benim kazancım iyi o yüzden hiç takılmadım bana çok iyi davranıyorlar evlenirken de herşeyi eşimle beraber yaptık kız onu alır erkek bunu alır demedik hatta çoğu şeyi ben aldım o aralar teşvik falan çıktı nasibimize baya para kazanmıştım.eşimin ailesine ilk günden bugüne sadece şu mesajı verdim bana iyi olursanız iyi olurum kötü olursanız evime almam eşimin ailesi diye sevmem de saygıda duymam saygı kazanılır ben buna inanıyorum belkide o yüzden çok iyiler maşallah çokta seviyorum hepsini

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun benim doktorum Avcılarda Türkan Mutafoğlu kendisinden aşırı memnunum isterseniz bir deneyebilirsiniz. Eşimin çevresinin önerisi ile keşfettik kendisini ailenin kadınları hep ona doğum yapmışlar bende şu ana kadar olan tüm sürecinden memnunum. Haftasonu bile olsa kafama birşey takıldığında whatsapptan dönüş yapıyor ilgileniyor muayeneleri de uzun geçiyor

Merhaba çok teşekkür ederim duydum kendisini tek düşüncem beşiktaştayım ben trafik vs olayı yüzünden yol üzün sürüyor gidiş geliş sorun olur mu onu bilmiyorum sadece

Biz 12 yıllık sevgili, 1.5 yıllık evliyiz Cerito vallahi başaramadım o sakin mizaç bozulmuyor
Bizim de öyle uzun zamandır birlikteyiz ve hep aynı …
Birde haksızlık neye göre kime göre arkadaşım. Kızlarına telefon almışlar gözüyle bile bakıyor olabilir. Kızdı mı oda?
Valla bence kızmadı.ama hayırlı olsun bile demedi de .inat ettin aldırdın yani dedi.kızlarına aldılarsa zamanında oğullarına da alsalardı iyi olabilirdi.Bilemiyorum öyle anne baba olmak istemem.Eşit ve adil olmayan ,duruma ve kişiye göre şekil değiştiren.Allahım korusun

Haha yaa kendi halinde bi kadın hiç karışmaz etmez severim yani gelse mutlu olurum
Allah seninki gibisinden vermemiş ki bize keşke benimki de böyle olsa heryere gelmek kalmak ister özellikle daha şimdiden doğumdan sonraki dönem için anksiyetem tutuyor sinir stres sahibi oldum. İlgili olması iyidir ama fazlaca hakimiyet kurmak amaçlı ilgi insanı soğutuyor malesef..

Yani benimde sigarayı bırakmam gerekiyor ama olmuyor o yüzden birşey diyemiyorum arkadaşım ama kademeli olarak seni çok sarsmayavak şekilde yavaş yavaş azaltabilirsin. Birde bol su iç hiç ihmal etme
Bende bu durumdayım cook üzgünüm umarım en kısa sürede bırakırız sizin için de dua edecegim

Kızlar kaynana konusu kaçırmışım bende
Yazmayim diyordum ama deprem dolayı hasar alan evimiz için afadın yaptığı nakdi yardımları duyunca sudan sebeplerle para istemeye başladılar.
Ben hamileyim yani ve şuan maddi olarak çok sıkışık bir dönemdeyiz daha çocuğuma bisey alamadım tek maaşa düştük isimden oldum bikac ay önce ve kiradayiz . Yani nasıl Bi merhamet yoksunluğu.

Ya evet ne yapacağız bu sigara işini ben de çözemedim

Hastane çıkışlarınızı hangi markadan aldınız arkadaşlar? Yada alacaksınız, benimki ağustos ortası doğacak sanırım, ne giydircez bu verişlere kafam karışık

Öyle olsaydı ben de sinir olurdum ya asla gelmesini istemezdim, doğuma geleceğim kalacağım mı diyor kvden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…