- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.621
Maşallah canım çok güzel güneş Hanım ve göbüşünüz rabbim nazarlardan korusun siziMerhaba hanım kızlarbiz organ taramadan geldik. 386 Gr çıktık biz, değerlerimizin hepsi 2 gün önde çıktı. Tüm herşey normal çıktı. Sol böbrek çok hafif büyük ama zamanla duzelebilir takip etmekte fayda var dedi sadece. Çok guzel büyümüş bizim güneş kız 2 haftada 100 Gr kilo almış yüzünü de gördük açmıştı teyzeleri bir maşallah inizi alırız yanındaki de benim göbüş
Cok geçmiş olsunKızlar tüm mesajları alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın, herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Çok şükür eve döndüm, bundan sonra daha yavaş hareket edecek, günlük hayatta daha az aktif olacağım. Hamilelik öncesinde “zararsız, sezaryende aldırırsın” denen myom meğer zararsız değilmiş. Allahtan bebeğin olduğu alanda değil acısı sadece bana, bebeğime dokunmuyor. Ara ara ağrılarım oldukça zeynep kamil yolcusuyum artık. Ağrıdan çok korkusu yetti, önce ameliyat olmam gerektiği ve düşük olabileceği söylendi sonrası sinir krizleri, çöküntü… Çok şükür ameliyat da gerekmiyormuş, bu haberi aldıktan sonra ruhen de normale döndüm sayılır…
Ya ben ikili testte yaptırmadım ya aşırı merak ediyorum Allahın izniyle güzel haberlerini alsam bii stres yapmak istemiyorum kötüyü çağırmıyım diyorumBen tam tersi böyle testler öncesi çok gergin oluyorum ya ikili tarama öncesi de böyle olmuştu ama sonra iyi olduğunu duyunca bir rahatlama geliyor o his çok güzel işteinşallah aynı hissi birkaç saate tekrar yaşarım 2:30da randevum
Benimde 22+5 e verildi cnm devlet hastahanesinde sordum kac kerede normal dedilerKızlar detaylı usg randevumu 22+5 haftam için aldım . Geçmi sizce ya. Doktorum yoo sorun değiş zaman aralığı içinde dedi de ne bilim çokmu geç aldım acaba?
Çok geçmiş olsun canımKızlar tüm mesajları alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın, herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Çok şükür eve döndüm, bundan sonra daha yavaş hareket edecek, günlük hayatta daha az aktif olacağım. Hamilelik öncesinde “zararsız, sezaryende aldırırsın” denen myom meğer zararsız değilmiş. Allahtan bebeğin olduğu alanda değil acısı sadece bana, bebeğime dokunmuyor. Ara ara ağrılarım oldukça zeynep kamil yolcusuyum artık. Ağrıdan çok korkusu yetti, önce ameliyat olmam gerektiği ve düşük olabileceği söylendi sonrası sinir krizleri, çöküntü… Çok şükür ameliyat da gerekmiyormuş, bu haberi aldıktan sonra ruhen de normale döndüm sayılır…
Sadece ağrım vardı. Myomunu mutlaka takip et sana tavsiyem bebek kapattı, görünmüyo vs derse arasın elinde makine var, karnının altına üstüne, göbeğine her yerine baktır büyüyorsa mutlaka görünecek ve büyüyorsa ağrı da yapabilir. Ben 4 cm ile hamile kaldım 19. Haftamdayım şu an 8 cmCok geçmiş olsunçok şükür bebekten uzakmış rabbim korusun sen agrin cok oldugu icin mi gittin ki doktora yoksa baska bir sikinti oldu mu canım? Myomun cok mu büyük? Kusura bakma soruyorum ama bende de myom var endişelendim ister istemez
Masallah canim gozunaydin cok sevindimmmMerhaba hanım kızlarbiz organ taramadan geldik. 386 Gr çıktık biz, değerlerimizin hepsi 2 gün önde çıktı. Tüm herşey normal çıktı. Sol böbrek çok hafif büyük ama zamanla duzelebilir takip etmekte fayda var dedi sadece. Çok guzel büyümüş bizim güneş kız 2 haftada 100 Gr kilo almış yüzünü de gördük açmıştı teyzeleri bir maşallah inizi alırız yanındaki de benim göbüş
Zeynep Kamil alanında en iyi ve en teçhizatlı hastanedir. İki doğumum da orada oldu. Çok geçmiş olsunKızlar tüm mesajları alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın, herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Benimmde 22+3 te randevum canım hatta o tarihi doktorum kendi istediKızlar detaylı usg randevumu 22+5 haftam için aldım . Geçmi sizce ya. Doktorum yoo sorun değiş zaman aralığı içinde dedi de ne bilim çokmu geç aldım acaba?
Benim de pazartesi öğleden sonra. Güzel haberlerle gelelim inşallahKizlarr pazartesi gunu öglen detayli ultrasonum var. Kuzenim atasehirde prof cem turan dan almis benim icin. Insallah sorunsuz atlatirim. Guzel haberler alanlarin gozuaydin
Uzun kollu mu aldın canım sen ben çok arada kaldım yarım kollu mu alsam diyeYa oğluşun ilk sweetleri geldi
Aşk yaşıyorum şuan9-12 ay almıştım. Ama biraz minik geldi emin olamadım
Canım bu 9-12 ay, uzun aldım. 6. Aydan itibaren giyer bence hafif bol olur ama osun. 0-3 ler kısa bende, 3-6 larda uzun.Uzun kollu mu aldın canım sen ben çok arada kaldım yarım kollu mu alsam diye
Canım çok çok geçmiş olsun Allah korktuğundan korusunKızlar tüm mesajları alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın, herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Ah canım yaa kendimizi kime emanet edecegimizi, kime guvenecegimizi şaşırdıkSadece ağrım vardı. Myomunu mutlaka takip et sana tavsiyem bebek kapattı, görünmüyo vs derse arasın elinde makine var, karnının altına üstüne, göbeğine her yerine baktır büyüyorsa mutlaka görünecek ve büyüyorsa ağrı da yapabilir. Ben 4 cm ile hamile kaldım 19. Haftamdayım şu an 8 cm
Canım çok çok geçmiş olsun Allah korktuğundan korusun
Ah canım yaa kendimizi kime emanet edecegimizi, kime guvenecegimizi şaşırdıkbide özel hastaneye gidiyoruz ilgilenilsin diye ama sonuc yine aynı neyse ki simdi emin ellerdesin zeynep kamil cok iyi diye biliyorum ben de. Myomun da insallah daha büyümez
İnşallah hakkında hayırlısı kim ise onu bulursun canım. Bundan sonra sen sakin ol hiçbirşeyi dert etme. Keyifle yaşamaya bak. Baktın birisi doktor veya çevrenden farketmez canını sıkacak gibi oluyor cevabını ver geç.Çok çok teşekkür ederim, bakalım şimdi Zeynep Kamil bende devam edeceksin derse onlarla olacağım yoksa yeni doktor bulmam gerek…
Çok çok teşekkür ederim 12. Haftaya kadar her an bir şey olacak gibi gün saydım, sonra rahatladım akışına bıraktım derken şimdi yine gün sayacağım… Bir an önce ağustos ortası oldun da bebeğimi kucağıma alayım inşallah. Sizlere de sağlık, huzur diliyorum.İnşallah hakkında hayırlısı kim ise onu bulursun canım. Bundan sonra sen sakin ol hiçbirşeyi dert etme. Keyifle yaşamaya bak. Baktın birisi doktor veya çevrenden farketmez canını sıkacak gibi oluyor cevabını ver geç.
Doğumun sezeryan olursa miyomda alınıyor galiba o sirada bir kac video denk gelmişti bana youtubede hem dogum hem miyom diye olmazda alininca sakincasi yoksadogumda aldır rahatla canim drlarin daha ii bilir.az kaldi canim surda ağustosa az daha dayan acı zor dur senin cektiklerin ama biraz sabir ve iki sonuc hem bebeğini alican hem miyomdan kurtulcan inşallah o zamana kadar bebeğe de sanada zararı olmaz miyomunKızlar tüm mesajları alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın, herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Ufak bir talihsizlik olmuş canım. Rn azından dönülmez bir noktaya gelmeden farkedilmiş ve önlemler alınmış. Sen hiç sıkma canını, Allahın izniyle hepimiz doğru zaman ve doğru yerde sağlıkla mutlulukla huzurla kolaylıkla neşeyle bebiklerimizi kucağımıza alacağımÇok çok teşekkür ederim 12. Haftaya kadar her an bir şey olacak gibi gün saydım, sonra rahatladım akışına bıraktım derken şimdi yine gün sayacağım… Bir an önce ağustos ortası oldun da bebeğimi kucağıma alayım inşallah. Sizlere de sağlık, huzur diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?