2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Maşallah canım çok güzel güneş Hanım ve göbüşünüz rabbim nazarlardan korusun sizi ve birde adaşı olcak güneşinizin benim kızada güneş ismini kararlaştırdık

Cok geçmiş olsun çok şükür bebekten uzakmış rabbim korusun sen agrin cok oldugu icin mi gittin ki doktora yoksa baska bir sikinti oldu mu canım? Myomun cok mu büyük? Kusura bakma soruyorum ama bende de myom var endişelendim ister istemez

Ya ben ikili testte yaptırmadım ya aşırı merak ediyorum Allahın izniyle güzel haberlerini alsam bii stres yapmak istemiyorum kötüyü çağırmıyım diyorum çıkınca yaz hemeenn

Çok geçmiş olsun canım

Sadece ağrım vardı. Myomunu mutlaka takip et sana tavsiyem bebek kapattı, görünmüyo vs derse arasın elinde makine var, karnının altına üstüne, göbeğine her yerine baktır büyüyorsa mutlaka görünecek ve büyüyorsa ağrı da yapabilir. Ben 4 cm ile hamile kaldım 19. Haftamdayım şu an 8 cm

Masallah canim gozunaydin cok sevindimmm

Zeynep Kamil alanında en iyi ve en teçhizatlı hastanedir. İki doğumum da orada oldu. Çok geçmiş olsun

Kizlarr pazartesi gunu öglen detayli ultrasonum var. Kuzenim atasehirde prof cem turan dan almis benim icin. Insallah sorunsuz atlatirim. Guzel haberler alanlarin gozuaydin
Benim de pazartesi öğleden sonra. Güzel haberlerle gelelim inşallah

Canım çok çok geçmiş olsun Allah korktuğundan korusun

Ah canım yaa kendimizi kime emanet edecegimizi, kime guvenecegimizi şaşırdık bide özel hastaneye gidiyoruz ilgilenilsin diye ama sonuc yine aynı neyse ki simdi emin ellerdesin zeynep kamil cok iyi diye biliyorum ben de. Myomun da insallah daha büyümez

Canım çok çok geçmiş olsun Allah korktuğundan korusun

Çok çok teşekkür ederim, bakalım şimdi Zeynep Kamil bende devam edeceksin derse onlarla olacağım yoksa yeni doktor bulmam gerek…

Çok çok teşekkür ederim, bakalım şimdi Zeynep Kamil bende devam edeceksin derse onlarla olacağım yoksa yeni doktor bulmam gerek…
İnşallah hakkında hayırlısı kim ise onu bulursun canım. Bundan sonra sen sakin ol hiçbirşeyi dert etme. Keyifle yaşamaya bak. Baktın birisi doktor veya çevrenden farketmez canını sıkacak gibi oluyor cevabını ver geç.

Çok çok teşekkür ederim 12. Haftaya kadar her an bir şey olacak gibi gün saydım, sonra rahatladım akışına bıraktım derken şimdi yine gün sayacağım… Bir an önce ağustos ortası oldun da bebeğimi kucağıma alayım inşallah. Sizlere de sağlık, huzur diliyorum.

Doğumun sezeryan olursa miyomda alınıyor galiba o sirada bir kac video denk gelmişti bana youtubede hem dogum hem miyom diye olmazda alininca sakincasi yoksadogumda aldır rahatla canim drlarin daha ii bilir.az kaldi canim surda ağustosa az daha dayan acı zor dur senin cektiklerin ama biraz sabir ve iki sonuc hem bebeğini alican hem miyomdan kurtulcan inşallah o zamana kadar bebeğe de sanada zararı olmaz miyomun

Ufak bir talihsizlik olmuş canım. Rn azından dönülmez bir noktaya gelmeden farkedilmiş ve önlemler alınmış. Sen hiç sıkma canını, Allahın izniyle hepimiz doğru zaman ve doğru yerde sağlıkla mutlulukla huzurla kolaylıkla neşeyle bebiklerimizi kucağımıza alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…