- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.881
E bebegin internet sitesinde ucuz ve güzel modeller var canım. Özellikle kizlar icin olanlari cok begenmistim geçende bakmistim daKızlar erkek bebek için hastane çıkışı aldınız mı ?10 lu set mi almayı düşünüyorsunuz 2 tane . Hastane çıkışı için gözüme çarpan takım bulamadım hic nerden bakmak lazım
Kızlar erkek bebek için hastane çıkışı aldınız mı ?10 lu set mi almayı düşünüyorsunuz 2 tane . Hastane çıkışı için gözüme çarpan takım bulamadım hic nerden bakmak lazım
ben trendyoldan pierre cardin 10lu ve 5 li set almıştım aynı model. görümcem de kitikateden eldivenli bereli bir takım almış. hastane için bu 3 set yeter diye düşünüyorum benKızlar erkek bebek için hastane çıkışı aldınız mı ?10 lu set mi almayı düşünüyorsunuz 2 tane . Hastane çıkışı için gözüme çarpan takım bulamadım hic nerden bakmak lazım
Evet maalesef bende gitmek istemistim. Ama ozamanlar uni zamanimda ayiktim bu duruma ve 1 kere gittim sonra cok acidi diye biraktim. Sadece ucgen yerine tam yaptirabildim. Ki orasi da dediginiz gibi tek tuk cikar. Beni karsidan bacaklari kapali sekilde dursam yok derler yani ole soyleyeyim 1 seanscik bile ole yapti. Ama altlar masallahAy ben lazer olmuştum iyiki olmuşum çok çok az çıkıyor tek tük. Ve 3 dk da sakızla alıyorum
Çok garip gelcek herkese ama çat çat bitiyor 3 5 dk da. İnş doğum sonrası kıl şeym artmaz . Lazer mükemmel bişeymiş.
Canım benim yaptıramam demiyorum büyük konuşmuyorum dilimi ısırdım bi daha, sağlık açısından zararı yoksa kuaför isterim inşallah mecbur kalmayız kocalara ne diyimValla bende yaptıramam da canım doktora da doğumda öyle gitmeyle kıyaslayınca eş daha bi olur gibi geliyorkuaföre de ağdaya son aylarda yaptırmamak lazım sanırım jiletlede gidilir mi bilemedim tecrübeli hamişler aydınlatın bizi
Ay inşallah mecbur kalmayız canımCanım benim yaptıramam demiyorum büyük konuşmuyorum dilimi ısırdım bi daha, sağlık açısından zararı yoksa kuaför isterim inşallah mecbur kalmayız kocalara ne diyim
Teşekkürler canımbaharrr34 burcumsu12 Chanandler Bong gözünüz aydin kızlar hersey yolunda olmasını cok sevindim sağlıkla gelsinler bebisler darisida bizlere güzel haberleri almaya
Evet bütün sevilmemişliklerini bir derdim var da başlık açanlara kusuyor bu tipler. Ben arada tek tük birkaç kişinin yapıcı davranmaya çalıştığını görmüştüm. Bir daha da okumadım.Geçen de konuştUk burda bir derdim vara yazsan hemen boşan diye doluşurlar sonra biri çıkar derki püü böyle adamı baba mı yaptınerkekler bir tuhaf ya benimki de sabah kalkmış durup dururken yuvarlacık oldun diyor sonra da sevimli anlamında diyorum her şeye alınıyorsun diyo sence dedim bir kadın olarak duymak istediğim bu mu?
Evet çok haklıskn canım çok sağlıklı bir dğşünce yapın var. Tecrübeli oluşum da önemli. Bize de 3.yü yapmak kısmet olsun inşallahCanım en baştakileri en çok da senin için yazdım. Erkek milleti öküz. Demek istediğini çok yanlış anlatmış. KEndi bile farkında değildir inan dediğinin nereye gideceğinin... Benim eşim de ilk bebekte çok hassastı. Hala da korkar kısmen. Ama ben eşimi çok istiyorum ve bu süreçlerde ana baba akraba beraber yaşadıgımızdan (deprem sebebiyle). Bir türlü bir araya gelemiyoruz:) Benim eşim 3. çocukta artık korkmaz oldu. Erkekler çocuk gibiler. Yaşamadan görmeden ikna olmuyorlar. Ağızlarından çıkanı da çok ölçüp tartmıyorlar. Canının kıymetini bil, üzülme kuzum
Umarım o darlık çocuktan sonra da olur valla benim de öyle şuan ama doğum sonrasında bi de o var düşündüğüm ama takmicam ya kafama en kötü estetik yaparım. Şans bu işler çatlak olması gibi göbekte.Çok normal biz en son ne zaman birlikte oldugumuzu bile unuttumzaten bir defasinda sordum farkli hisediyormusun falan diye daha dar ve icerde birsey oldugunu hisetigini soyledi hiç bana yaklasmiyor hep uzak korkmasi normal onuda anlamaya calis ben hic kafaya takmiyorum zorlamiyorumda kendisine kalsa hiç yaklasmaz ben yaklasiyordum ama son 1 aydir hic birlikte olmadik belki daha uzun bir sure bos takilma hamilelikten sonra hepsi gecer hamilelik depresiyonu da yasiyorsun buyuk bir ihtimal o yuzden bukadar kafaya takmissin
Kızlar Ağda konusu konuşulmuş ben düzenli ağda yaptırıyorum, şu an bir sıkıntı yok karnım büyüyünce nasıl yapacağız dedim sen merak etme dedi abla ben halledeceğim gerekirse evine de gelirim, ayrıntıları jiletlede hallederiz dedi sağolsun bir konuşun istersenizValla bende yaptıramam da canım doktora da doğumda öyle gitmeyle kıyaslayınca eş daha bi olur gibi geliyorkuaföre de ağdaya son aylarda yaptırmamak lazım sanırım jiletlede gidilir mi bilemedim tecrübeli hamişler aydınlatın bizi
Korkutmak istemem ama yarın tam 1 hafta olacak ve benim kolumun ağrısı yeni geçti.Kızlar cuma günü tetanoz aşısı için aradılar sağlık ocağından bekle beni kol ağrısı
Maşallah benim de göbek tam böyle, zaten günümüz de aynı.Ben şimdilik hala jiletle halledebiliyor gibiyimbakmadan görmeden olduğu kadar ama 2 hafta sonra ne olur bilemem çünkü şimdi paylaşacağım göbek fotosu sizi şoka sokabilir
Not : beni de yemek biraz şişirmişti @Deepblues
Muhtemelen görünce öyle hissedeceğim ana hamileliğin getirdiği pimpirikliği sevmedim, mucizemin farkındayım, elimden geldiğince de kıymetini biliyorum ama o tedirginlik, pimpiriklikten ve yüklenen hislerden hoşlanmadımCnm benim 2. olmasina ve cok istememize ragmen o bagi ben bile kuramamistim. Butun bulantilara, kusmalara vs.ye ragmen gebeligi hissedemiyordum, inanamiyordum yani. 17.haftalardan beri hareketlerini hissedince ve de kocaman bir karnim olunca hemen bag gelisiyor :) 2-3 gundur de daha bi kuvvetlendi hareketi. Daha da sasirtici ve gulumsetici oluyor. Endiselerin yersiz, yorulacaksin da, bitkin de duseceksin ama hepsinin ustesinden geleceksin merak etme. Hatta yillar sonra yavruna baktiginda ben bunu nasil yaptim ya, ne muhtesem bisey, iyiki yapmisim diyeceksin. Sen artik bir annesin. Rahat ol, cok gucluyuz, zor ama Allah o gucu hepimize veriyor verecekBu arada benim kalca agrim yeniden dayanilmayacak boyuta geldi, magnezyum sonrasi daha cekilir hale gelmisti oysa. Kalsiyumla ilgili oldugunu dusunuyorum ama 28.haftadan sonra kullanilir diyor google amca. Ben de fiziki acidan baya zordayim.
Ay inşallah muhtemelen yaşamadığım için nasıl olurum bilmiyorum ve o beni geriyor. Ama evladım gelince eminim ki dediğin gibi seve seve olacak o fedakarlıklarCanım işte tam da bu annelik / babalık fedakarlık . Hani derler ya anne olunca anlarsın annelerimiz öyle oluyor gerçekten de.. herşeyinden fedakarlık etmek zorunda kalıyor insan ama değiyor
Her ne kadar söylensek de kızsakk da yine de severek yapılıtor o fedakarlıklar
Kuzum biz bursada yaşıyoruz, ben çorba kıvamında deniz severim. Bursa çevresinde o kıvamda deniz yok. Akdenize inmemiz lazım oda bilmiyorum mümkün olur mu acaba ama fırsatım olur koşullar elverirse istiyorum, iyi gelecek eminimCanım bence tatile gidin haziran gayet ideal bi zararı yok ki denize girmenin aksine senibrahatlatır hareket olur. Son aylarda hareket daha da önemli, yüzmeyi de ekstra öneriyorlar, yani gitmek gibi bir imkanınız varsa, kaçırma derim
Kırk uçurma ve diş buğdayı diyorlarhiç birini yapmadım mevlüt hariç, bebek biraz toparlandığında evde adına bir hayır duası okunması çok iyi olur. Onun dışında diş buğdayları falan sonradan çıktı..
kırkını da değişik değişik uçururlae. Kimi yumurta koyar ayakkabıya(yanlış hatırlamıyorsam) kimi bebeği tuzlar (çok saçma bence) hiç birini yapmadım
Bi gün boyu bile girmeyince öyle oluyo yetişemiyo sonra insanAyol bugün giremedim çoşmuşsunuz, nasıl okuyacam şimdi hepsini
Kuzum valla önemli bir konu.. sormadın di mi o an aklına gelipte. Ara bence konuş açıkcası.Kizlarr simdi benim gene takintilar basladi kafadaBu detaylidan ciktim hersey yolunda dendi hatta raporda yuzde herhangi bir anomali saptanmamistir yaziyor fakat dr bana yuzunun net halini ceken bi an yakalayamadi. Yuzunu sakladi hep ya. Simdi bu yarik dudak yarik damak saptanmamistir diyor raporda ama dr da yuzunu gostermedi dedi benim kafamda bi ikilem olustu. Sizce gormedigi bi konu hakkinda drlar rapora yazar mi of ben niye boyle takintili oldum.ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?