2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar erkek bebek için hastane çıkışı aldınız mı ?10 lu set mi almayı düşünüyorsunuz 2 tane . Hastane çıkışı için gözüme çarpan takım bulamadım hic nerden bakmak lazım
E bebegin internet sitesinde ucuz ve güzel modeller var canım. Özellikle kizlar icin olanlari cok begenmistim geçende bakmistim da 10 lu bir tane almayı dusunuyorum ben. Zaten icinde cok parcasi oluyor. Ekstra olarak hastane cikisina uygun renklerde body ve tulum eklerim fazladan lazım olursa diye, planim böyle

Kızlar erkek bebek için hastane çıkışı aldınız mı ?10 lu set mi almayı düşünüyorsunuz 2 tane . Hastane çıkışı için gözüme çarpan takım bulamadım hic nerden bakmak lazım

Ben bunu almayı düşünüyorum. Bir tane 10 lu bir tane beşli set alacağım.

ben trendyoldan pierre cardin 10lu ve 5 li set almıştım aynı model. görümcem de kitikateden eldivenli bereli bir takım almış. hastane için bu 3 set yeter diye düşünüyorum ben

Evet maalesef bende gitmek istemistim. Ama ozamanlar uni zamanimda ayiktim bu duruma ve 1 kere gittim sonra cok acidi diye biraktim. Sadece ucgen yerine tam yaptirabildim. Ki orasi da dediginiz gibi tek tuk cikar. Beni karsidan bacaklari kapali sekilde dursam yok derler yani ole soyleyeyim 1 seanscik bile ole yapti. Ama altlar masallah dogumdan sonra bende gidecegim devamina. Koltukaltimda var mesela bazen 3 4 ayda bir 10 sn jilet yaparim. Zaten onu da yapmasam o kadar cilizlarki gorunmez ama uzamis oluyor cikan tek tuk olanlar. Olurda gorunurse anaaa 10 cm demesinler diye aliyorum ama lazer muthis bisi evet insallah 2024 basinda baslicam

Canım benim yaptıramam demiyorum büyük konuşmuyorum dilimi ısırdım bi daha, sağlık açısından zararı yoksa kuaför isterim inşallah mecbur kalmayız kocalara ne diyim

Canım kızlar forumda diğer konulara da yazdım ama hiç kimse siz değil :))))
Maltepe Medical Park Mehmet Akif Sargın’ı bilen var mı? Bana bir doktor önerin lütfen…

C Cerito pozitifbiri ve bir arkadas daha vardı galiba hatırlayamadım göğüs ucu yaralar için dogal çözüm ayva çekirdeği suyu,emzirirkende tek çözüm,bir arkadaşımdan hatirliyorum emzirirken yaralar olmustu hic bir krem hic birsey fayda vermemisti,yaz ortasında ayva cekirdegi ariyordu,bir tek onda care buldu...ben simdiden bir kase biriktirdim☺
(Göğüs ucu yarasına ayva çekirdeği suyu sürmek için birkaç adet ayva çekirdeğini sıcak suda bekletin. Bekleyen çekirdekler özünü suya verecektir. Bu suyu ılık şekilde meme ucuna masaj yaparak uygulayın. Düzenli uygulama sonucunda meme ucundaki hücreler onarılır ve yaralar ortadan kalkar.)

Kızlar tatil düşünenler haziran başı gibi gidebilir biz geçen sene Antalya’ya gitmiştik o dönemlerde
Çok güzeldi sakindi kalabalık da yoktu
Hava da güzeldi denize de havuza da girdik villa kiralamıştık otel sevmiyorum
Hem o dönemlerde sıcak da çok bunaltmıyor rahatsız etmiyor
Bu sene uçmuş tabi fiyatlar
Hem çok da ağırlaşmamış oluruz
Biz de düşünüyoruz bir tatil bakalım bebekten önce

Evet bütün sevilmemişliklerini bir derdim var da başlık açanlara kusuyor bu tipler. Ben arada tek tük birkaç kişinin yapıcı davranmaya çalıştığını görmüştüm. Bir daha da okumadım.
Ay erkekler kapatılsın vallahi bazen kalaslıklarına yapacak yorum bulamıyorum. Bir de anlamazşar neye kırıldık ama ben inanıyorum yani cidden bütün saf duygularıyla söylüyorlar bu tarz şeyleri

Evet çok haklıskn canım çok sağlıklı bir dğşünce yapın var. Tecrübeli oluşum da önemli. Bize de 3.yü yapmak kısmet olsun inşallah bir umut biz de artık profesyonele bağlarız. Ben evlilikte de hamilelikte de hala çok şey öğreniyorum.
Umarım o darlık çocuktan sonra da olur valla benim de öyle şuan ama doğum sonrasında bi de o var düşündüğüm ama takmicam ya kafama en kötü estetik yaparım. Şans bu işler çatlak olması gibi göbekte.
Ya zaten suçlamadım inan anlıyorum yani ama dün hormonlarım coştu işte bence gene bu kadar büyütmezdim de dediğin gibi hamilelik kasveti çöktü üstüme.

Kızlar Ağda konusu konuşulmuş ben düzenli ağda yaptırıyorum, şu an bir sıkıntı yok karnım büyüyünce nasıl yapacağız dedim sen merak etme dedi abla ben halledeceğim gerekirse evine de gelirim, ayrıntıları jiletlede hallederiz dedi sağolsun bir konuşun isterseniz

Maşallah benim de göbek tam böyle, zaten günümüz de aynı.
Jilet konusu açılmışken, ben lazer yaptırmıştım ama özel bölgede uçlarda kaldı çünkü oraya düşük güçle çalıştılar. Sorun kıl kalması değil de bir tarafı komple beyaz ve lazerden dolayı oldu alexandrite böyle yapıyormuş sonradan öprendim ve eşim ben alırım sonlara doğru jiletle demişti ama adamı da şoka sokmak istemiyorum bi bakacak tövbe bismmmm diye neyse en kötü tam çıkmadan aldırtırım ona ya başka seçenek düşünemiyorum çünkü.

Muhtemelen görünce öyle hissedeceğim ana hamileliğin getirdiği pimpirikliği sevmedim, mucizemin farkındayım, elimden geldiğince de kıymetini biliyorum ama o tedirginlik, pimpiriklikten ve yüklenen hislerden hoşlanmadım
Ay inşallah muhtemelen yaşamadığım için nasıl olurum bilmiyorum ve o beni geriyor. Ama evladım gelince eminim ki dediğin gibi seve seve olacak o fedakarlıklar
Kuzum biz bursada yaşıyoruz, ben çorba kıvamında deniz severim. Bursa çevresinde o kıvamda deniz yok. Akdenize inmemiz lazım oda bilmiyorum mümkün olur mu acaba ama fırsatım olur koşullar elverirse istiyorum, iyi gelecek eminim
yok ya o tuz yumurta vs değil ama mevlüt bende istiyorum. Kırk uçurmada bir hoş suyuna çiçekler katıp yıkıyorlarmış bazı yerlerde severim öyle antin kuntin şeyleri

Kizlarr simdi benim gene takintilar basladi kafada Bu detaylidan ciktim hersey yolunda dendi hatta raporda yuzde herhangi bir anomali saptanmamistir yaziyor fakat dr bana yuzunun net halini ceken bi an yakalayamadi. Yuzunu sakladi hep ya. Simdi bu yarik dudak yarik damak saptanmamistir diyor raporda ama dr da yuzunu gostermedi dedi benim kafamda bi ikilem olustu. Sizce gormedigi bi konu hakkinda drlar rapora yazar mi of ben niye boyle takintili oldum.ya

Kuzum valla önemli bir konu.. sormadın di mi o an aklına gelipte. Ara bence konuş açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…