2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu yaz icin gitmeyi düşünüyorduk karavanla ama şimdi cok zor hem hamileyim hem 2 yas bir bebek kaldırabileceğimi düşünemiyorum

Bebekle zor olur herhalde, daha önce bebekle tatile gittiniz mi geçen yıl? Bir yaşa gelince türkiyeye tatile gideriz diye düşünüyorum ama 1 yaş bebekle tatil imkansız gibi geliyor

Canım bende wc ye kalkıyordum sonra asla uyuyamıyordum, vücudum ağrıyordu. Ben hamile yastığı aldım inanki rahat ettim. Bıraksınlar 24 saat uyurum. Sarıyor o böyle yan yattım, yüzüstü yattım efendime söyleyeyim oram uyuştu buram sızladı derdimi kaldırdı. Ben çok memnunum. Sende edinmediysen alabilirsin
Canım prilamdan sonra mı oldu? Ben ona başladım başlayası inan olsun sabahları uyanmak çok zor.
9 hafta mıı nasıl oha biz doğuruyoz mu
Kuzum sen her türlü yetişirsin, minikler seni boşuna seçmedi. Güzel annelerini bildilerde nasip oldular
Benim bi arkadaşım en başından beri ağdaya gidiyor.Aslında gidilir temiz bi yer olduğu sürece bence ama ekstra hassas olduğumuz için çok mu acır bilemiyorum
Canım ben ıpl ke hallediyordum evde. Zıkım hamilelikten sonra kaşlarımdan altı fecaat durumda. Evde ağda yapan birisi varmış onunla görüşücem. Ama biraz uzadı utanıyorum da nolcak bilmiyorum ben dönmek etmek konularında sıkıntı yaşarım belimde de ağrı var çünkü. O yüzden eve gelirse ayda 1 3 haftada 1 durum neyi isterse yaptırıcam.
Tatil konusu açılmıştı geçenlerde, tatile gitmeme sebepleriniz nedir kızlar? Ve gidecek var mı?
Canım doğum öncesi izin kullanmak istemiyorum. O vakitleri bebişle geçirmek istiyorum. 7-8 aylık olacağım o yolu o sıcağı kaldırabilir miyim bilemiyorum. 2 kedimiz var cümbür cemaat gidiyoruz tatillere hazırlanması, ilgilenmesi zor olabilir hamileyken. Birde inanılmaz pahalanmış tam doğum arefesinde o kadar harcamak istiyor muyum emin değilim.

Ama istiyorum sanırım, teee seneye ağustosa kadar bidaha yaz tatili yapamayacak olmak üzüyor beni. Ben yılda 1 hafta deniz tatili için 51 hafta hayvan gibi çalışan bir beyaz yakayım neticede yılların alışkanlığı var

Kesin prilam yaptı bunu bugün 10 da gittim işe asla uyanamadım, ayılamadım. Ay ama ne olursa olsun nasıl iyi geldi o ya. Bende ne bulantı ne kusma maşallah 41 kere

Onu almayı unuttum geçende anam anam mahvoldum ama allah razı olsun çıkarandan alıp gelen kocamdan

Hsjsjs bir an 9 hafta deyince oha dediim doğuruyoz herhalde malum gözüm yollarsa ağustosu bekliyorum. Tam olarak 8 ağustos

Ay iyiymiş bak o onu düşünmüşler allahtan.

Evet bütün sevilmemişliklerini bir derdim var da başlık açanlara kusuyor bu tipler. Ben arada tek tük birkaç kişinin yapıcı davranmaya çalıştığını görmüştüm. Bir daha da okumadım.
Biz duyar kasmayı seven bir milletin. Çok şükür bilgimiz yok fikrimiz çok. (İstisnaları tenzih ederim:)

O yüzden o kadar normal geliyor ki orda o insanların olması. Bazen kendimi tutabiliyorum bazen sinirlenip yazıyorum. Öyle ya da böyle orda çare bulmak isteyen insana vay efendim boşan, vay efendim bu adamı neden baba yaptın diye sormanın veya linçlemenin kime be faydası var daha çözemedim.

Dün bir konu gördüm. Kayınpederi yoğun bakımdaymış. Kocası hergün izin almak istiyormuş, işyeride artık veremeyiz geleceksin demiş. Bu kayınpederde köyde kadına çektirmedik çile bırakmamış kayınvalideyle birlikte aç bile bırakmışlar öyle birisi. Neyse adam yine önemsemiyormuş izin alıp alıp gidiyormuş, işsiz kalacak diye korkmuş kadın bunu anlatmış. Ay bir yorumlar geldi kadına aklın hayalin durur. Ne evlilik yemini bıraktıralar ne vicdan ne doğru kadınlık. Rezil rezil yorumlar. Şirkete saydırmalar. Ayol millet delirmiş dedim. Hangi dünyada yaşıyorlar anlamıyorum. Birde hayatın ve ülkemizin gerçekleri var yani. Umurlarında değil. O an sinirlerini çıkartsınlar da karşı taraf napmış netmiş tın.

Yaaa bende alexandrite ye gittim güya ama hiç sonuç alamadım.beyazlamasına sanırım şükrederdim.hiç gitmemişim gibi eşime bende güvenemiyorum ya keserse falan mi de onunla uğraşırım
Bende kaş bıyık iple hallediyorum çok şükür.kaşlarım çok şekilli doğmuşum alttaki iki üç tanesini alınca yetiyor.Ağda konusu da bilemedim ay benim acı eşiğim çok düşük normalde bile ortalığı yıkarım şimdi düşünemiyorum nasıl olacak dediğin gibi dönmesi de dert bacak kaldırması da dert .Anam bilmiyorum bu iş beni düşündürüyor

Valla benimde en büyük derdim kıl, tüy.

Jilette bir çözüm ama o çabuk çıkar birde lazere gidene kadar orman olur heryerler başedilmez

Ben denicem olmazsa jilet napayım ama olursa da tertemiz 2-3 hafta rahat olurum. Zaten hepi topu kaç ay ki dayanırım diye düşünüyorum

Kızlar merhaba bu kez pek iyi haberlerle gelmedim.. Detaylı ya gittim bugun. Dr amniyon sıvısının ileri derece azaldığını söyledi. Bebeğin idrar kesesinde yeteri kadar idrar göremediğini söyledi. Böbrekler mi oluşmadı diye suphe duydum ancak olusmus sıkıntı yok dedi. Gunde 3 4 litre su ic dedi....perinatologa gitmem lazımmış..

Bu gece uçuşum var 3te, çok gerginim. Yalnız seyahat ediyorum 2 valizim var, siyatik ağrım da tuttu aksi gibi umarım bir de mide bulantısı eklenmez

Bu gece uçuşum var 3te, çok gerginim. Yalnız seyahat ediyorum 2 valizim var, siyatik ağrım da tuttu aksi gibi umarım bir de mide bulantısı eklenmez
Hani anonsa yapılıp Alçalmaya başladığı bir an var ya orda bulantı tutuyor çantana çubuk kraker koy ve o an ye canım çok iyi geliyor

Üzüldüm canım ya inşallah iyi olur, doktorun dediği gibi bol su iç sen

Canım benim yaptıramam demiyorum büyük konuşmuyorum dilimi ısırdım bi daha, sağlık açısından zararı yoksa kuaför isterim inşallah mecbur kalmayız kocalara ne diyim
Kızlar son aylar ağda sakıncalı, lazerli değilseniz en mantıklısı jilet, ki ayıp değil bence gebelikte herkes jiletliyor mecbur

Kızlar erkek bebek için hastane çıkışı aldınız mı ?10 lu set mi almayı düşünüyorsunuz 2 tane . Hastane çıkışı için gözüme çarpan takım bulamadım hic nerden bakmak lazım
İdil baby de çok güzel kaliteli takımlar var, ben bir tane 10 lu alcam, hediye felan alan olur diye düşünüyorum ekstra, olmazsa da normal tulum zıbın felan koyarım, zaten sıcak olacak eldiven şapka çok takacağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…