2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canımcığım üzülme. Perinatolog için arayışlara başlayıp en kısa dürede gidersin. Hangi şehirdesin?

Tatil konusu açılmıştı geçenlerde, tatile gitmeme sebepleriniz nedir kızlar? Ve gidecek var mı?
Bu yıl bende gitmeyeceğim, haziranda soğuk oluyor, temmuzdada 8 aylık oluyorum, yolculuk vs yorucu olur, birde Allah korusun ama erken doğum vs olursa oralarda perişan olurum, doktoruma yakın olmak istiyorum

Canımcığım üzülme. Perinatolog için arayışlara başlayıp en kısa dürede gidersin. Hangi şehirdesin?
Doktor hmene git bekleme dedi canım. Benim 2021de bir trizomi 18 öyküm var o zaman da perinatologlarla cok haşır neşir oldum tandıgım vardı ona gidicem ama direkt randevu yok ben de kadın dogum dan randevu aldım once mhrsden sonra oraya yonlendirecekler

Hani anonsa yapılıp Alçalmaya başladığı bir an var ya orda bulantı tutuyor çantana çubuk kraker koy ve o an ye canım çok iyi geliyor
Evet gelirken alçalınca bulanmıştı biraz Koydum çantama bi şeyler bi de en arkadan koridor tarafına aldım hemen tuvalete yetişeyim diye

Tanıdık bilindik bir doktor varsa daha da iyi. Ne zaman randevun? Hadi inşallah içtiğin ve içeceğin sular sana ve bebeğine şifa getirsin

Havuc cok iyi geliyomus suyu da kendisi de bol yiyip icin

Yaaa bende alexandrite ye gittim güya ama hiç sonuç alamadım.beyazlamasına sanırım şükrederdim.hiç gitmemişim gibi eşime bende güvenemiyorum ya keserse falan mi de onunla uğraşırım
Canım sahtekar çok, atış atıyorum diye boş atış atıyor çoğu yer. Sen de lazer yaptırdım sanıyorsun. Ben hastanede yaptırdım ve seans başı çok fazla bir miktar ödedim. Ondan öncekiler fiyaskoydu. Ipl diye gittiğim yer sadece küçücük bir bölgeyi döktü. Ondan sonra buz başlıklı diode diye gittiğim yerde Ipl in döktüğü yeri çıkarttı tekrar üstüne de hiç azaltmadı. Tanıdığın ve bittiğini gördüğün bir yere git canım. İnan bir ya da iki defada gözle görülür azalma görmezsen üçüncüye bitme bile zaten palavra demektir.

Canım dualarımız seninle olacak inşallah Perinatolog da inşallah gönlünü rahatlatacak şeyler söyler bizi de mutlaka bilgilendir bu arada genelde fazla akıntısı olanlarda falan su azalır diye biliyordum bir belirti oldu mu rutin kontrolde mi fark edildi?

Kızlar midem çok fena şu anda acaba ekmeğin ucuna kaşar peyniri koyup yedikten sonra bi tabak patlıcan oturtma yiyip üzerine de bi kase tatlı yediğim için olabilir mi ya
Ay afiyet olsun bende gömerdim bi patlıcan oturtma olsaydı

Canım yeni gördüm mesajını. Hiç şaşırmadım ya. Orda çoğu insan zaten çözüm bulmak adına yazıyor zaten. Acaba benim göremediğim bir yol var mıdır diye terapi gibi ya da dertleşmek için yazadabilirler. Ama yok zaten kadın terk etmeyi düşünememiş de kendileri einstein mübarek direkt en hızlı çözümü sunuyorlar. Ay hadi herkese ayrıl bilmemne diyenleri cahil ce sevgisiz diyerek geçtim ama yargılayanlara aşağılayanlara dayanamıyorum. Hesap soranlara vs. Sen nasıl bı adamı kocan yaptın bilmemne. Ne işe yaradı mesela o yorum? Ay neysr sinir oldum. Burda yüz sayfa saydırsak bitmez bence çözemeyiz zaten bu tipler de assssssla değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…