2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende öyle tıp merkezi tadında bi uer araştıracağım bebişten sonra.hiç çevremde de yok öyle giden .İyi bi araştırma gerek bana.kıl tüyden bıktım

Ayyy ne güzell masallah kiz tam erkek göbegi buuu cok seker ben dun detayliya gittgmde perinatologn asistani diyoki beni hazirlarken yeni hamilesnz herhalde yoo 5 ay dedm hic gostermiyosnz diyo kız karni oldugundan yayik cok karnim kalcama basene genişledim direkt

Kızlar, biberon sterilize cihazlarıyla ilgili ne düşünüyosunuz? Bunu alıp gene de biberonları yıkıyor muyuz? Philips avent in 3ü 1 arada süt ısıtma sterilize ve bişe daha fonksiyonu vardı, güzel gibi geldi bana. Ama bunu alıp gene de uğraş vereceksem almak istemiyorum. Baştan söyleyeyim biberonları kaynatmak bana sağlıklı gelmiyor plastik malum, cam da zaten kaynatılmaz. Yani ne diyorsunuz genel olarak

Bugün uyuyup kalmışım ya sahursuz tutacak eşim bayılmışım resmen gündüz yorulmustum içim içimi yiyor ama napiyim gebeyim ben (hürrem sultan gibi herseye bahane ediyorum )

Kuzum benim eşim genel anlamda benim uykuma güvenmez o nedenle hep en az ezana 15-20dk kalaya kendi telefonu da kurulu oluyor ne olur ne olmaz su içeyim birkaç lokma adına birşeyler atayım diye seninki demekki çok güveniyor (ona tek sözüm gebeye güven olmaz, acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldu)

Bende de var ve giden leke bırakarak gidiyor

Teşekkür ederim önceden pek inanmazdım ya nası cinsiyete göre göbek oluyo hadi canım tadındaydım ama gerçekten fark ediyormuş benim basenlerim kendinden geniş zaten annem şey diyor “oo senin kız olsaydı şimdiye ne hale gelirdin düşünmek istemiyorum “ sağol anne hamile kızın buna alındı

Canım girilir neden girilmesin için rahat olmazsa tampon takarsın

Hahaha benimde basen kalindi kalcam felan iyice genisledi bide goguslerim 85di 90i buldular buyuduler baya bide damarlari belirginlesti gogsumun. Bazen cokkk anlik 2 3 saniye bi sizliyo geciyor ama hayatta ilk kez kiloyu bu kdr takmiyorum

günaydınlar burnum tıkalı nefes alamıyorum vicks kullanılabiliyormu doktoruma ulaşamadım burun deliklerime sürsem herhangi bir sorun olurmu

Üstüne birde istifra oh sabahlar olmasın canım prilamcım bu kadar dayanabildi
Canim gecmis olsun. Sicak seyler ic bakalm eger hic gecmesse git baktir iltihaplanma var mi bogazinda. Iltihaptan oyle cok cektimki ben biliyosun 15 gun once. 3 gece yatirmadi en son antibiyotk ictmte oyle atlattm. Iltihap varsa ateste yapar bogaz atesine bak canim.ihmal etme insallah hemen gecer

Ben de Yazlıkçıyım bu sene :) Mersin de geçecek son günler sanırım. Denizde suyum gelirse naparım anlamam diye korkuyorum ben de

Canım ben de mecbur kaldıgımda çocukları alıyorum kucagıma. Hatta 2. oğluma hamileyken 1. hep üstümdeydi öyle diyeyim sana :) Dikkatlice kaldırdıgınızda sorun olmaz ama riske atma bir daha. Bir şey oldugunu düşünmüyorum ben.

Kizlar bu arada kimdi nickini hatirlayamadm bi arkadas benim bebegm gobek hizamda degil hala kasigimda sorun mu var yyukarida cikmiyor diye uzuluyordu. Ben dün detaylida bakilirken doktor baya kasiklarima indi bakti ultrasonda. Gobek deligi hizasinda da gorebildigi yerler vardi ama kasiklarmda da cok yere bakti bebegin. Yeri daha cok genismis bizim miniklerin korkulcak durum yok bu arada rahim agzi uzunlugunuz kac cikti sizlerin detayli yaptiran arkadaslar ?

Ayva çekirdeğini ilk oğlumda kullanmıştım evet cnm biliyorum o da efsane. Şimdilik Lansinoh düzenli sürmeye gayret ediyorum. Bende kuruluk yok. Sadece çok büyüdü ve acıyorlar

Herkes gibi ben de her an , yeniden yeniden çook şey öğreniyorum canım ,ilk çocukta yeni evlilikte ben de çoook şeyi dert eden biriydim, çok normal. Neden grup başkanı oldum sanıyorsun

Kuzum korkma, üstüne düşeni yap Allah a sığın. Zaten onu oraya koyan da orada tutan da sen değilsin. Bolca dua et. En azından 28 hafta tamamlanana kdr durursa ve innnşaallah sağlık açısından da bir sorun yoksa iyi olur. Rabbim korktugundan sakınsın sizi

günaydınlar burnum tıkalı nefes alamıyorum vicks kullanılabiliyormu doktoruma ulaşamadım burun deliklerime sürsem herhangi bir sorun olurmu
Bişey olmaz canım sürebilirsin. Ben de gözlerim açık horladıgımı farkediyorum

Merhaba arkadaşlar ben bugün 18+4 oldum. ilk gebeliğim. halen bebek hareketi hissetmedim. normal midir ?
Siz kaçıncı hafta hissetmiştiniz
Ben normalde hamile kaldığımdan beri çikolata tatlı yemem dün yedim yarım saat sonra çok fazla hareket yeni hissettim 20+4

Merhaba arkadaşlar ben bugün 18+4 oldum. ilk gebeliğim. halen bebek hareketi hissetmedim. normal midir ?
Siz kaçıncı hafta hissetmiştiniz
Günaydın bunu yazmak için girmiştim ben de. 17+1im hala hissetmedim. İnsanın içine hep şüphe giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…