- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.941
Bende öyle tıp merkezi tadında bi uer araştıracağım bebişten sonra.hiç çevremde de yok öyle giden .İyi bi araştırma gerek bana.kıl tüyden bıktımCanım sahtekar çok, atış atıyorum diye boş atış atıyor çoğu yer. Sen de lazer yaptırdım sanıyorsun. Ben hastanede yaptırdım ve seans başı çok fazla bir miktar ödedim. Ondan öncekiler fiyaskoydu. Ipl diye gittiğim yer sadece küçücük bir bölgeyi döktü. Ondan sonra buz başlıklı diode diye gittiğim yerde Ipl in döktüğü yeri çıkarttı tekrarüstüne de hiç azaltmadı. Tanıdığın ve bittiğini gördüğün bir yere git canım. İnan bir ya da iki defada gözle görülür azalma görmezsen üçüncüye bitme bile zaten palavra demektir.
Ayyy ne güzell masallahBen şimdilik hala jiletle halledebiliyor gibiyimbakmadan görmeden olduğu kadar ama 2 hafta sonra ne olur bilemem çünkü şimdi paylaşacağım göbek fotosu sizi şoka sokabilir
Not : beni de yemek biraz şişirmişti @Deepblues
Üstüne birde istifra oh sabahlar olmasın canım prilamcım bu kadar dayanabildiKızlar bu gece o kadar bölük uyudumki boğazlarımdan asla yutkunamıyorum birden oldu.
Bugün uyuyup kalmışım yasahursuz tutacak eşim bayılmışım resmen gündüz yorulmustum içim içimi yiyor ama napiyim gebeyim ben (hürrem sultan gibi herseye bahane ediyorum )
Bende de var ve giden leke bırakarak gidiyorKızlar merhaba benim ilk gebeliğim 18+1 deyim. Bebişin ilk hareketlerini ne zaman hissetiniz? doktoruma sorduğumda 20. hafta dedi ama ben sanki minik minik dalgalanmalar gıdıklanma gibi bir şeyler hisssediyorum ama emin olamıyorum bebişten mi yoksa gaz mı diye
Bir de sivilcelenme problemi yaşayan var mı aranızda? Benim gebeliğin başından beri her gün yoğum bir şekilde artmaya devam ediyoru, alnımla başladı bütün sırtıma boynuma omuzlarıma göğsüme yayıldı çooook fazlalalar, doğumdan sonra geçer İnşallah...
Çok tatlı olmuşsaKızlarrrr trendyoldan bi tulum aldım normalde tombul gösteriyor diye sevmezdim kot tulumları falan ama aşık oldum bu defa . hamileliğin bendeki etkisi sanırım tombulluğu sever oldum
Teşekkür ederimAyyy ne güzell masallahkiz tam erkek göbegi buuu cok seker ben dun detayliya gittgmde perinatologn asistani diyoki beni hazirlarken yeni hamilesnz herhalde yoo 5 ay dedm hic gostermiyosnz diyo kız karni oldugundan yayik cok karnim kalcama basene genişledim direkt
Canım girilir neden girilmesin için rahat olmazsa tampon takarsınTemmuzdan önce hava da deniz de pek keyif vermez gibi geliyor bana. Temmuzda da 8 aylik olucaz, biraz agirlasiriz o zamana gibi geldi banabide denize girmeye cesaret de edemeyebilirim, enfeksiyon kaparsam diye. Saçma belki ama bu konuda bilgisi olan varsa aydinlatirsa da süper olur
Hahaha benimde basen kalindi kalcam felan iyice genisledi bide goguslerim 85di 90i buldular buyuduler baya bide damarlari belirginlesti gogsumun. Bazen cokkk anlik 2 3 saniye bi sizliyo geciyor ama hayatta ilk kez kiloyu bu kdr takmiyorumTeşekkür ederimönceden pek inanmazdım ya nası cinsiyete göre göbek oluyo hadi canım tadındaydım ama gerçekten fark ediyormuş benim basenlerim kendinden geniş zaten annem şey diyor “oo senin kız olsaydı şimdiye ne hale gelirdin düşünmek istemiyorum “ sağol anne hamile kızın buna alındı
Canim gecmis olsun. Sicak seyler ic bakalm eger hic gecmesse git baktir iltihaplanma var mi bogazinda. Iltihaptan oyle cok cektimki ben biliyosun 15 gun once. 3 gece yatirmadi en son antibiyotk ictmte oyle atlattm. Iltihap varsa ateste yapar bogaz atesine bak canim.ihmal etme insallah hemen gecerÜstüne birde istifra oh sabahlar olmasın canım prilamcım bu kadar dayanabildi
Ben de Yazlıkçıyım bu sene :) Mersin de geçecek son günler sanırım. Denizde suyum gelirse naparım anlamam diye korkuyorum ben deYazlık en iyisi, ben de otel istemiyorum, bir yer kiralayacağız en azından kendi yemeklerimizi pişiririz. Dışarıdan yediklerime çok güvenemiyorum.
Ben de o kafadayım suyu görsem ayağımı soksam biraz şemsiye altında otursam yetecek
Canım ben de mecbur kaldıgımda çocukları alıyorum kucagıma. Hatta 2. oğluma hamileyken 1. hep üstümdeydi öyle diyeyim sana :) Dikkatlice kaldırdıgınızda sorun olmaz ama riske atma bir daha. Bir şey oldugunu düşünmüyorum ben.Kizlar bi sey sorucam oglen 15 kiloluk kopegimi kucagima almak zorunda kaldim belim agridi ondan beri yatiyorum. Bikac dakikadir da karnim belirli araliklarla pit pit atiyo. Bebek kipirtisini biliyorum icimde bi sey gidikliyo gibi oluyodu bi baska bi sey sanki karnim segiriyo. Bebek hickirigi bu mu oluyo? Yoksa agir kaldirdim diye ters giden seyler mi var
Ayva çekirdeğini ilk oğlumda kullanmıştım evet cnm biliyorum o da efsane. Şimdilik Lansinoh düzenli sürmeye gayret ediyorum. Bende kuruluk yok. Sadece çok büyüdü ve acıyorlarC Ceritopozitifbiri ve bir arkadas daha vardı galiba hatırlayamadım göğüs ucu yaralar için dogal çözüm ayva çekirdeği suyu,emzirirkende tek çözüm,bir arkadaşımdan hatirliyorum emzirirken yaralar olmustu hic bir krem hic birsey fayda vermemisti,yaz ortasında ayva cekirdegi ariyordu,bir tek onda care buldu...ben simdiden bir kase biriktirdim☺
(Göğüs ucu yarasına ayva çekirdeği suyu sürmek için birkaç adet ayva çekirdeğini sıcak suda bekletin. Bekleyen çekirdekler özünü suya verecektir. Bu suyu ılık şekilde meme ucuna masaj yaparak uygulayın. Düzenli uygulama sonucunda meme ucundaki hücreler onarılır ve yaralar ortadan kalkar.)
Herkes gibi ben de her an , yeniden yeniden çook şey öğreniyorum canım ,ilk çocukta yeni evlilikte ben de çoook şeyi dert eden biriydim, çok normal. Neden grup başkanı oldum sanıyorsunEvet çok haklıskn canım çok sağlıklı bir dğşünce yapın var. Tecrübeli oluşum da önemli. Bize de 3.yü yapmak kısmet olsun inşallahbir umut biz de artık profesyonele bağlarız. Ben evlilikte de hamilelikte de hala çok şey öğreniyorum.
Kuzum korkma, üstüne düşeni yap Allah a sığın. Zaten onu oraya koyan da orada tutan da sen değilsin. Bolca dua et. En azından 28 hafta tamamlanana kdr durursa ve innnşaallah sağlık açısından da bir sorun yoksa iyi olur. Rabbim korktugundan sakınsın siziKızlar merhaba bu kez pek iyi haberlerle gelmedim.. Detaylı ya gittim bugun. Dr amniyon sıvısının ileri derece azaldığını söyledi. Bebeğin idrar kesesinde yeteri kadar idrar göremediğini söyledi. Böbrekler mi oluşmadı diye suphe duydum ancak olusmus sıkıntı yok dedi. Gunde 3 4 litre su ic dedi....perinatologa gitmem lazımmış..
Bişey olmaz canım sürebilirsin. Ben de gözlerim açık horladıgımı farkediyorumgünaydınlar burnum tıkalı nefes alamıyorum vicks kullanılabiliyormu doktoruma ulaşamadım burun deliklerime sürsem herhangi bir sorun olurmu
Ben normalde hamile kaldığımdan beri çikolata tatlı yemem dün yedim yarım saat sonra çok fazla hareket yeni hissettim 20+4Merhaba arkadaşlar ben bugün 18+4 oldum. ilk gebeliğim. halen bebek hareketi hissetmedim. normal midir ?
Siz kaçıncı hafta hissetmiştiniz
Günaydın bunu yazmak için girmiştim ben de. 17+1im hala hissetmedim. İnsanın içine hep şüphe giriyorMerhaba arkadaşlar ben bugün 18+4 oldum. ilk gebeliğim. halen bebek hareketi hissetmedim. normal midir ?
Siz kaçıncı hafta hissetmiştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?