- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.961
Her sene Aydın Muğla yaparız . Ama bu sene bebiş dolayısıyla düşünmüyoruz seneye inşallah. Kurban bayramında 2 haftalığına İstanbul'a ailemin yanına gideceğim .zaten 50 gündür Aydindayim. Perşembe evime döneceğimBu yıl bende gitmeyeceğim, haziranda soğuk oluyor, temmuzdada 8 aylık oluyorum, yolculuk vs yorucu olur, birde Allah korusun ama erken doğum vs olursa oralarda perişan olurum, doktoruma yakın olmak istiyorum
Evet pek güvenmis bana neyse 1 bardak su 2 3 biskuvi yedi Allah veriri sabrınıKuzum benim eşim genel anlamda benim uykuma güvenmezo nedenle hep en az ezana 15-20dk kalaya kendi telefonu da kurulu oluyor ne olur ne olmaz su içeyim birkaç lokma adına birşeyler atayım diye seninki demekki çok güveniyor (ona tek sözüm gebeye güven olmaz, acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldu )
Tam net 17 hflikken hissettim 3 cüye gebeyimMerhaba arkadaşlar ben bugün 18+4 oldum. ilk gebeliğim. halen bebek hareketi hissetmedim. normal midir ?
Siz kaçıncı hafta hissetmiştiniz
Ben gidicem hemde yoğun bir tatil dönemi beni bekliyorTatil konusu açılmıştı geçenlerde, tatile gitmeme sebepleriniz nedir kızlar? Ve gidecek var mı?
Ya bende lazer sonrası ciddi fark etti yani saysan sayarsın nasıl eski haline döncek burdan bilemedim umarım bende öle bi geri dönme durumu olmaz valla böle çok rahattı olmadı tekrar yaptırırım valla hayatı kolaylaştıran bişiValla dedim bile sanki hiç lazer acısı çekmemiş gibiyim
Ben gitmeyi çok istemekle beraber haziranda eşim askerde olacakTemmuz sonu gibi doğum bekliyoruz .temmuzda kara yoluyla bi yere gidemem diye düşünüyorum zaten çok panik oluyorum uzun yolda,ve erken doğum riski her zaman vardır hava yolu zaten almıyor belki Eylül gibi bi Bodrumun sularına gider geliriz,ya da kısa bi yazlık turu
Merhaba bizde 18+3 hareket yok hala dün oynasana kız diye azcık dışardan laf ettim ama banamısın demediMerhaba arkadaşlar ben bugün 18+4 oldum. ilk gebeliğim. halen bebek hareketi hissetmedim. normal midir ?
0.58 cm benımKizlar bu arada kimdi nickini hatirlayamadm bi arkadas benim bebegm gobek hizamda degil hala kasigimda sorun mu var yyukarida cikmiyor diye uzuluyordu. Ben dün detaylida bakilirken doktor baya kasiklarima indi bakti ultrasonda. Gobek deligi hizasinda da gorebildigi yerler vardi ama kasiklarmda da cok yere bakti bebegin. Yeri daha cok genismis bizim miniklerin korkulcak durum yokbu arada rahim agzi uzunlugunuz kac cikti sizlerin detayli yaptiran arkadaslar ?
Ben 23. Haftanın içindeyim 22+2yim tam olarak net bebek bu diye anca diyorum.18.haftadan beri seğirme şeklinde vardı ama full dikkat kesilince ancak anlıyordum.şimdi pata küte hissediyorum .Dövüş kulübüne hoşgeldinizMerhaba bizde 18+3 hareket yok hala dün oynasana kız diye azcık dışardan laf ettim ama banamısın demedi
Canım brnde de oluyo son zamanlar böyle uzun süreli hareket etmemezliklerBu akşam bizim oğluşla randevu zamanımızakşamı nasıl ederim bilemem,nasıl beklerim bilemem,bugün hiç oynamadı neden bilemem doktor öncesi panik mod yüklendi
Hissedeyim de pata küte gitsinBen 23. Haftanın içindeyim 22+2yim tam olarak net bebek bu diye anca diyorum.18.haftadan beri seğirme şeklinde vardı ama full dikkat kesilince ancak anlıyordum.şimdi pata küte hissediyorum .Dövüş kulübüne hoşgeldinizbir haftaya daha net olmaya başlar
Hissedene kadar ben de öyleydim, ufacık bişey de gittim hep merakımdan. Normal endişelenmen canım ama iyidir iyi merak etme annesiHissedeyim de pata küte gitsinböyle çok zor meraktan ölcem içerde ne yapıyor ne halde diye düşünmekten bahane arıyorum doktora gitmeye görmek için
Telaslanma benimde ilk gebelik. 19dan sonra hsreketler artti bendedeMerhaba arkadaşlar ben bugün 18+4 oldum. ilk gebeliğim. halen bebek hareketi hissetmedim. normal midir ?
Kiz benim kizda gece kuduruyor aksam yataga yatim basliyor e doktora gidince niye uyuyon da anana bi yuzunu gostermiyon diye kizdimBu akşam bizim oğluşla randevu zamanımızakşamı nasıl ederim bilemem,nasıl beklerim bilemem,bugün hiç oynamadı neden bilemem doktor öncesi panik mod yüklendi
Kuzum ben nerdeyse 16 seans gittim. Aşırı killiydim bitmese de azalldi. Bikini bölgemde kaldı orası zaten en zor biten yer. 2 seansim daha vardı ama hamilelik araya girdi. Bı de ben çok düzenli gitmedim seans aralarını çok bırakıyordum.oda etkisini azaltıyor ama bu hali bile benim için yeterli. Emzirme vs den sonra bitsin diye devam ederimBende öyle tıp merkezi tadında bi uer araştıracağım bebişten sonra.hiç çevremde de yok öyle giden .İyi bi araştırma gerek bana.kıl tüyden bıktım
Geceleri çok şovcu ama gündüzleri bu ara anneyi üzüyorCanım brnde de oluyo son zamanlar böyle uzun süreli hareket etmemezliklerben de üzülüyorum ama sonra showa başlıyor rahatlıyorum çok şükür seninki de öyle arada bi korkutmaca yapıyordur
Haydi güzel haberlerle gelesin
Ya evet hissetmeye başlayınca da neden hareket etmiyor diye delirmeye başlıyorsunHissedeyim de pata küte gitsinböyle çok zor meraktan ölcem içerde ne yapıyor ne halde diye düşünmekten bahane arıyorum doktora gitmeye görmek için
Evet canım detaylıdan sonra ilkKiz benim kizda gece kuduruyor aksam yataga yatim basliyor e doktora gidince niye uyuyon da anana bi yuzunu gostermiyon diye kizdimgece uyku aramda da hissediyorum hareketlerini. Sen detaylidan sonra ilk randevun cnm dimi kac hafta var arasiyla detaylinin?
Kamp akşamları okey oynamakBiz otelden vs çok kampciyizeltimlerle. 4 çocukla maaile. O kadar zevkli ki. Çocuklar icjn de harika anı oluyor..kayinbabam dünya laf ediyor paranıza kıyıp otele gitmiyorsuniz diye ama tadını aldığımız için bırakamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?