2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu yıl bende gitmeyeceğim, haziranda soğuk oluyor, temmuzdada 8 aylık oluyorum, yolculuk vs yorucu olur, birde Allah korusun ama erken doğum vs olursa oralarda perişan olurum, doktoruma yakın olmak istiyorum
Her sene Aydın Muğla yaparız . Ama bu sene bebiş dolayısıyla düşünmüyoruz seneye inşallah. Kurban bayramında 2 haftalığına İstanbul'a ailemin yanına gideceğim .zaten 50 gündür Aydindayim. Perşembe evime döneceğim

Evet pek güvenmis bana neyse 1 bardak su 2 3 biskuvi yedi Allah veriri sabrını

Tatil konusu açılmıştı geçenlerde, tatile gitmeme sebepleriniz nedir kızlar? Ve gidecek var mı?
Ben gidicem hemde yoğun bir tatil dönemi beni bekliyor bi 10 gün sonra Prag dresden ve nünberg gezisi planlıyoruz. Hemen sonrasında bayramda bi yazlık ve yunan adasına midilliye gidicez . Mayıs ayındada 19 mayısla bi iki gün birleştirip budapeşte yapalım diyoruz henüz bilet almadım ama eşim iznini ayarlayabilirse. Haziranda bayramda çok güzel uzun tatil var ondada artık uzaklaşamayız çok ta ayvalık taraflarında yazlık oraya gidicez artık.

Ya bende lazer sonrası ciddi fark etti yani saysan sayarsın nasıl eski haline döncek burdan bilemedim umarım bende öle bi geri dönme durumu olmaz valla böle çok rahattı olmadı tekrar yaptırırım valla hayatı kolaylaştıran bişi

0.58 cm benım

Merhaba bizde 18+3 hareket yok hala dün oynasana kız diye azcık dışardan laf ettim ama banamısın demedi
Ben 23. Haftanın içindeyim 22+2yim tam olarak net bebek bu diye anca diyorum.18.haftadan beri seğirme şeklinde vardı ama full dikkat kesilince ancak anlıyordum.şimdi pata küte hissediyorum .Dövüş kulübüne hoşgeldiniz bir haftaya daha net olmaya başlar

Bu akşam bizim oğluşla randevu zamanımız akşamı nasıl ederim bilemem,nasıl beklerim bilemem,bugün hiç oynamadı neden bilemem doktor öncesi panik mod yüklendi
Canım brnde de oluyo son zamanlar böyle uzun süreli hareket etmemezlikler ben de üzülüyorum ama sonra showa başlıyor rahatlıyorum çok şükür seninki de öyle arada bi korkutmaca yapıyordur
Haydi güzel haberlerle gelesin

Hissedeyim de pata küte gitsin böyle çok zor meraktan ölcem içerde ne yapıyor ne halde diye düşünmekten bahane arıyorum doktora gitmeye görmek için

Hissedeyim de pata küte gitsin böyle çok zor meraktan ölcem içerde ne yapıyor ne halde diye düşünmekten bahane arıyorum doktora gitmeye görmek için
Hissedene kadar ben de öyleydim, ufacık bişey de gittim hep merakımdan. Normal endişelenmen canım ama iyidir iyi merak etme annesi
Ben çok erken hissetmeye başladım 13+4t ilk hissettiğimde, sonra rahatladım biraz artık

Bu akşam bizim oğluşla randevu zamanımız akşamı nasıl ederim bilemem,nasıl beklerim bilemem,bugün hiç oynamadı neden bilemem doktor öncesi panik mod yüklendi
Kiz benim kizda gece kuduruyor aksam yataga yatim basliyor e doktora gidince niye uyuyon da anana bi yuzunu gostermiyon diye kizdim gece uyku aramda da hissediyorum hareketlerini. Sen detaylidan sonra ilk randevun cnm dimi kac hafta var arasiyla detaylinin?

Biz otelden vs çok kampciyiz eltimlerle. 4 çocukla maaile. O kadar zevkli ki. Çocuklar icjn de harika anı oluyor..kayinbabam dünya laf ediyor paranıza kıyıp otele gitmiyorsuniz diye ama tadını aldığımız için bırakamıyoruz

Bende öyle tıp merkezi tadında bi uer araştıracağım bebişten sonra.hiç çevremde de yok öyle giden .İyi bi araştırma gerek bana.kıl tüyden bıktım
Kuzum ben nerdeyse 16 seans gittim. Aşırı killiydim bitmese de azalldi. Bikini bölgemde kaldı orası zaten en zor biten yer. 2 seansim daha vardı ama hamilelik araya girdi. Bı de ben çok düzenli gitmedim seans aralarını çok bırakıyordum.oda etkisini azaltıyor ama bu hali bile benim için yeterli. Emzirme vs den sonra bitsin diye devam ederim

Geceleri çok şovcu ama gündüzleri bu ara anneyi üzüyor çok teşekkür ederim
Ya evet hissetmeye başlayınca da neden hareket etmiyor diye delirmeye başlıyorsun
Evet canım detaylıdan sonra ilk tam 2 hafta var.doktorum da bugün detaylı bakacak bakalım neler göreceğiz.Yüzünü de görememiştim tam detaylıda şimdi göreceğim çok heyecanlıyım

Kamp akşamları okey oynamak ah şu an çok hoşlandım bu fikirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…