- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #21.981
Yanlış baharı etiketlemisim@bahar3410 canım sen mi sormuştun rahim ağzı uzunluğunu? Dün detaylida 3.5 cm çıktı 2 hafta önceki kontrolde 4.5 cm idi Annem erken doğum riski yaşadığı bir için ben iki muayenedir soruyorum normal çıkıyor senin kaç çıktı canim
Ay cok tesekkur ederim cevabin icinBen de Yazlıkçıyım bu sene :) Mersin de geçecek son günler sanırım. Denizde suyum gelirse naparım anlamam diye korkuyorum ben de
Canım ben de mecbur kaldıgımda çocukları alıyorum kucagıma. Hatta 2. oğluma hamileyken 1. hep üstümdeydi öyle diyeyim sana :) Dikkatlice kaldırdıgınızda sorun olmaz ama riske atma bir daha. Bir şey oldugunu düşünmüyorum ben.
Güzel düşünelim güzel olsun. Sen strese girmemeye çalış elinden geldiğincebizide haberdar edersin canım.exer
Birden azaldı canım 1 ay icinde olmuş yani farketmemesi büyük hata olurdu diye düşünüyorum öyle umuyorumHavuç suyunun çok iyi geldiğini söylüyorlar bebeğin suyunu arttırıyormuş hergün tüket canım birde bugüne kadar Doktor'un suyunu farketmemiş miydi birden mi azaldı
Yani ben aslında ıslak hissediyordum kendimi öyle kupkuru oldgumu cok hatırlamıyorum ama kadınsal akıntı gibiydi normaldir diye düşündüm, bugun gittim perinatologa aksırık tıksırık sırasında idrar kaçırıyor muydun dedi evet dedim. O sırada da kacmıs olabilir dedi. Aslında bana test de yapıldı negatif cıktı. Ama onun pek anlam ifade etmediğini söyledi perinatolog. Yarın konseye Gidicez diger hocalarım da Bi görsün dedi. Aslında bugun 4.5 yat dedi ama sonra hocalar konseye cıkalm dedi.Canım dualarımız seninle olacak inşallah Perinatolog da inşallah gönlünü rahatlatacak şeyler söyler bizi de mutlaka bilgilendirbu arada genelde fazla akıntısı olanlarda falan su azalır diye biliyordum bir belirti oldu mu rutin kontrolde mi fark edildi?
of bu bilgi beni şüpheye düşürdü, bende de aksırık taksırık kusma vs. durumlarında kaçıyorYani ben aslında ıslak hissediyordum kendimi öyle kupkuru oldgumu cok hatırlamıyorum ama kadınsal akıntı gibiydi normaldir diye düşündüm, bugun gittim perinatologa aksırık tıksırık sırasında idrar kaçırıyor muydun dedi evet dedim. O sırada da kacmıs olabilir dedi. Aslında bana test de yapıldı negatif cıktı. Ama onun pek anlam ifade etmediğini söyledi perinatolog. Yarın konseye Gidicez diger hocalarım da Bi görsün dedi. Aslında bugun 4.5 yat dedi ama sonra hocalar konseye cıkalm dedi.
Bende de öyle canım bazen hapşurduğumda çok kontrolsüz geliveriyor ve kaçırabiliyorum, ben normal diye düşünüyordumof bu bilgi beni şüpheye düşürdü, bende de aksırık taksırık kusma vs. durumlarında kaçıyor
Ayyy bu mesaji okudum icim rahatladıKizlar bu arada kimdi nickini hatirlayamadm bi arkadas benim bebegm gobek hizamda degil hala kasigimda sorun mu var yyukarida cikmiyor diye uzuluyordu. Ben dün detaylida bakilirken doktor baya kasiklarima indi bakti ultrasonda. Gobek deligi hizasinda da gorebildigi yerler vardi ama kasiklarmda da cok yere bakti bebegin. Yeri daha cok genismis bizim miniklerin korkulcak durum yokbu arada rahim agzi uzunlugunuz kac cikti sizlerin detayli yaptiran arkadaslar ?
Bende aslında önceki normal doğumlardan hatıra diye düşüüyordum, bu ihtimal beni korkuttuBende de öyle canım bazen hapşurduğumda çok kontrolsüz geliveriyor ve kaçırabiliyorum, ben normal diye düşünüyordum
Canimm etiket yanlis olmus galiba evet ben sormustum. Benimde 3.5 cikti detaylida. Doktor 2.5 ustu her zmn normal kabul edilir bizim icin dedi@bahar3410 canım sen mi sormuştun rahim ağzı uzunluğunu? Dün detaylida 3.5 cm çıktı 2 hafta önceki kontrolde 4.5 cm idi Annem erken doğum riski yaşadığı bir için ben iki muayenedir soruyorum normal çıkıyor senin kaç çıktı canim
Ben 18+1de net hissetmiştim,ama 20-21 haftaya kadar hissetmemek normalmiş uygulamada öyle yazıyorMerhaba arkadaşlar ben bugün 18+4 oldum. ilk gebeliğim. halen bebek hareketi hissetmedim. normal midir ?
Siz kaçıncı hafta hissetmiştiniz
Rahat ol canim doktorda sikinti olmadigini soyledi icerde oyle pozisyon degisiyolarmiski cok normalmis bu haftalards. Ilerleyen haftalarda yerleri daraldikca bizim anamizi aglatcaklarAyyy bu mesaji okudum icim rahatladıkac gündür bi göbeğim altında bi kasiklarimda hareketleri hissediyorum kafam karışmıştı
Offff ne güzel,aksama az kaldıBu akşam bizim oğluşla randevu zamanımızakşamı nasıl ederim bilemem,nasıl beklerim bilemem,bugün hiç oynamadı neden bilemem doktor öncesi panik mod yüklendi
Ay son 1 buçuk saatOffff ne güzel,aksama az kaldıben en son 15ci haftada gördüm kızımı,1,5ay oldu cumaya randevumuz var iple cekiyorum hadi inşallah bu sefer oğluşun yuzunu gösterir annesi guzel haberlerle gelin
Ben öğün aralarında da hep ama hep açım sürekli gidip bişey bulup yiyorumOff kizlar benim istahim cok acildii yaasabah kahvalti yapiyorum 3 4 saat sonra gene acim oglen yiyorum aksam olmadan gene acim ne olcak bu halimizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?