2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yanlış baharı etiketlemisim baharrr34

Ay cok tesekkur ederim cevabin icin bi sey olsa belli ederdi kendini dimi yani kanama agri falan olurdu

Kızlar ben park yatak aldım valla. Evdeki ahşap beşiğimizin parçaları eksikti. Eşim de yeniden bir araya getirmeye ugrastırma al bir park yatak deyip duruyordu. Valla çok inceledim f/p ürünü gibi geldi bana aldım inşallah pişman olmam :)

Güzel düşünelim güzel olsun. Sen strese girmemeye çalış elinden geldiğince bizide haberdar edersin canım.exer

Havuç suyunun çok iyi geldiğini söylüyorlar bebeğin suyunu arttırıyormuş hergün tüket canım birde bugüne kadar Doktor'un suyunu farketmemiş miydi birden mi azaldı
Birden azaldı canım 1 ay icinde olmuş yani farketmemesi büyük hata olurdu diye düşünüyorum öyle umuyorum

Yani ben aslında ıslak hissediyordum kendimi öyle kupkuru oldgumu cok hatırlamıyorum ama kadınsal akıntı gibiydi normaldir diye düşündüm, bugun gittim perinatologa aksırık tıksırık sırasında idrar kaçırıyor muydun dedi evet dedim. O sırada da kacmıs olabilir dedi. Aslında bana test de yapıldı negatif cıktı. Ama onun pek anlam ifade etmediğini söyledi perinatolog. Yarın konseye Gidicez diger hocalarım da Bi görsün dedi. Aslında bugun 4.5 yat dedi ama sonra hocalar konseye cıkalm dedi.

of bu bilgi beni şüpheye düşürdü, bende de aksırık taksırık kusma vs. durumlarında kaçıyor

Ayyy bu mesaji okudum icim rahatladı kac gündür bi göbeğim altında bi kasiklarimda hareketleri hissediyorum kafam karışmıştı

Bende de öyle canım bazen hapşurduğumda çok kontrolsüz geliveriyor ve kaçırabiliyorum, ben normal diye düşünüyordum
Bende aslında önceki normal doğumlardan hatıra diye düşüüyordum, bu ihtimal beni korkuttu

Canimm etiket yanlis olmus galiba evet ben sormustum. Benimde 3.5 cikti detaylida. Doktor 2.5 ustu her zmn normal kabul edilir bizim icin dedi

Merhaba arkadaşlar ben bugün 18+4 oldum. ilk gebeliğim. halen bebek hareketi hissetmedim. normal midir ?
Siz kaçıncı hafta hissetmiştiniz
Ben 18+1de net hissetmiştim,ama 20-21 haftaya kadar hissetmemek normalmiş uygulamada öyle yazıyor sen meraklanma annesi yakındır seni yumruklamaya baslar

Ayyy bu mesaji okudum icim rahatladı kac gündür bi göbeğim altında bi kasiklarimda hareketleri hissediyorum kafam karışmıştı
Rahat ol canim doktorda sikinti olmadigini soyledi icerde oyle pozisyon degisiyolarmiski cok normalmis bu haftalards. Ilerleyen haftalarda yerleri daraldikca bizim anamizi aglatcaklar

Bu akşam bizim oğluşla randevu zamanımız akşamı nasıl ederim bilemem,nasıl beklerim bilemem,bugün hiç oynamadı neden bilemem doktor öncesi panik mod yüklendi
Offff ne güzel,aksama az kaldı ben en son 15ci haftada gördüm kızımı,1,5ay oldu cumaya randevumuz var iple cekiyorumhadi inşallah bu sefer oğluşun yuzunu gösterir annesiguzel haberlerle gelin

Offff ne güzel,aksama az kaldı ben en son 15ci haftada gördüm kızımı,1,5ay oldu cumaya randevumuz var iple cekiyorumhadi inşallah bu sefer oğluşun yuzunu gösterir annesiguzel haberlerle gelin
Ay son 1 buçuk saat senin de az kalmış cumaya ne var şurda inşallah güzel haberler alalım hepimiiiiiz çok teşekkür ederim

Off kizlar benim istahim cok acildii yaa sabah kahvalti yapiyorum 3 4 saat sonra gene acim oglen yiyorum aksam olmadan gene acim ne olcak bu halimizzz
Ben öğün aralarında da hep ama hep açım sürekli gidip bişey bulup yiyorum ama benim can sıkıntısından biraz da normalde de böyleyim ben uzun süre evde kalcak olursam yemeğe sarıyorum
Şimdi de evdeyim varsa yoksa yemek

Meliss85 canim az evvel okudum da senin arayi biraz fazla acmis sanki doktor 15. haftada görmüssün, simdi de 22. haftadasin cok uzun geldi ya bana.. ama bu arada detayli oldu degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…