2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay seninki cok ilginc canim zaten nerde durduklarini anlayabiliyor musun? Yani biri burda biri burda diye belirleyebiliyor musun cok ilginc ya
yok valla daha çözemedim ama ultrasonda artık biri sağda biri solda hatta doktor sağdakine 1 numara diye konuşuyor artık soldakine 2 en eğlenceli kısmı isimlerini koyarken olucak bence o piti piti yapıcam canım kızlarım bunları okumazlar ilerde inş

O degil de karistirmazsan iyi saka saka sen onlari gözün gibi bellersin bi tasla iki kus ya ne kadar güzel sizin ailede mi vardi canim ikizler?

Kızçelerim nasılsınız? bi süre giremedim baya konu birikmiş hepsini okuyacağımm ben bu bebiği baya hissediyorum artık ya, özellikle babası dışındaki bi erkek konuştuğında cıldırıyor vuruyor resmen, iş yerindeki erkeklere bendem uzaklaşmalarını oğlumun kıskanc olduğunu söylüyorum

Off kizlar benim istahim cok acildii yaa sabah kahvalti yapiyorum 3 4 saat sonra gene acim oglen yiyorum aksam olmadan gene acim ne olcak bu halimizzz
Al benden de o kadar. İki saatte bir açım ve aciktigimda deli gibi tekme yiyorum sonra diyorlar ki bebek anneden alır , aç da olsa alacağını alır, alamıyor ki gönder anacim gönder dercesine tekmeliyor

Meliss85 canim az evvel okudum da senin arayi biraz fazla acmis sanki doktor 15. haftada görmüssün, simdi de 22. haftadasin cok uzun geldi ya bana.. ama bu arada detayli oldu degil mi?
Yok canim,iste detayli icin 20ci haftada gittim,baska hastaneye orda ki prof.dr dedi ki ben hastalarima 22ci hafta ayrıntılı öneriyorum,iki hafta sonra bakalim istersen 31marta tarihi değiştirdik,sonra kendi druma sordum geleyim diye,dedi ki eger bir şikayetin ağrın yoksa gelmene gerek yok

Çok güzel görünüyor canım güle güle kullan. Gelince beğenirsen bana da soyler misin ben de park yatak alacağım karar veremedim

O degil de karistirmazsan iyi saka saka sen onlari gözün gibi bellersin bi tasla iki kus ya ne kadar güzel sizin ailede mi vardi canim ikizler

Çift yumurtalar çok şükür şaka bir yana benim tarafımda 3 kuşak ötede ikiz çıktı. Ama bence genden ziyade benim o ay 2 kere yumurtam çatladı. O yüzden de olmuş olabilir diye düşünüyorum. Birini ovulasyonla takip etmiştim diğerinide ondan 10-12 gün sonra jinekolaga gitmiştim kadın yumurtan yeni çatlamış gözüküyor dedi. Bir kese göründükten bikaç hafta sonrada 2. Kese gözükmüştü hatta boyutlarında çok fark vardı bilmiyorumki vallahi bende merak ediyorum

Sanirim suan hickirdi benimkisi disardan da gördüm karnimin pit pit ritmik sekilde atisini cok datluuss
Ben hala bu hickirik olayi ayırt edemiyorum bugün saat 2den beri bir kıpır kıpır bizimki hic yerinde durmuyor,karnım dışardan bile oynuyor bazen,ama ritmik olarak demin sadece 3kere saydım o mu acaba...

Iste o olasiligi da tutturmak cok enterasan biri tutturamazken iki tane birden ayni ayda olay sülalede olmasinin etkisi vardir
Ikinciyi sonradan görmek de baya süpriz olmustur

Ben hala bu hickirik olayi ayırt edemiyorum bugün saat 2den beri bir kıpır kıpır bizimki hic yerinde durmuyor,karnım dışardan bile oynuyor bazen,ama ritmik olarak demin sadece 3kere saydım o mu acaba...
Muhtemeln odur canım çok aşırı sert olmuyor o arka arkaya aynı hızda ve sertlikte oluyor

Iste o olasiligi da tutturmak cok enterasan biri tutturamazken iki tane birden ayni ayda olay sülalede olmasinin etkisi vardir
Ikinciyi sonradan görmek de baya süpriz olmustur
Çoook kisttir o falan demiştim Rabbimin işi o ay 3 tane doktor bana yumurtam bu boydayken hamile kalamıcağımı, regl olduğumda gelmemi hormon ilacına başlamamız gerektiğini söylemişti halbuki hamileymişim psikolojik olarak o kadar kötüydüm ki

Sen bi sorun için mi gitmiştin ki canım doktora? Allahın işi işte demek o boydaki yumurta da çatlayabiliyormuş

Ya kızlar yaşayanlar yada tecrübeli anneler bilgi verebilir mi benim için acil bebeğim beni tekmeliyor ama karnımda hissettiğim gibi değil sanki dönmüş ve altımı tekmeliyor . Nasıl anlatayım bilmiyorum ya vajinama ve anüse yakın yerleri tekmeliyor ister istemez tuvalete gidip bakıyorum korktum normal mi doktoru aramalı miyim

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, inşallah erkenden farkedilmiştir bizi de haberdar et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…