- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.001
ben hala keşfedemiyorum ya birini azıcık hissetsem diğerini hissedemiyorum ya da farketmiyorum bilemiyorumSanirim suan hickirdi benimkisidisardan da gördüm karnimin pit pit ritmik sekilde atisini cok datluuss
Ay seninki cok ilginc canimben hala keşfedemiyorum ya birini azıcık hissetsem diğerini hissedemiyorum ya da farketmiyorum bilemiyorum
yok valla daha çözemedim ama ultrasonda artık biri sağda biri solda hatta doktor sağdakine 1 numara diye konuşuyor artık soldakine 2Ay seninki cok ilginc canimzaten nerde durduklarini anlayabiliyor musun? Yani biri burda biri burda diye belirleyebiliyor musun cok ilginc ya
O degil de karistirmazsan iyiyok valla daha çözemedim ama ultrasonda artık biri sağda biri solda hatta doktor sağdakine 1 numara diye konuşuyor artık soldakine 2en eğlenceli kısmı isimlerini koyarken olucak bence o piti piti yapıcam canım kızlarım bunları okumazlar ilerde inş
Al benden de o kadar. İki saatte bir açım ve aciktigimda deli gibi tekme yiyorumOff kizlar benim istahim cok acildii yaasabah kahvalti yapiyorum 3 4 saat sonra gene acim oglen yiyorum aksam olmadan gene acim ne olcak bu halimizzz
Yok canim,iste detayli icin 20ci haftada gittim,baska hastaneye orda ki prof.dr dedi ki ben hastalarima 22ci hafta ayrıntılı öneriyorum,iki hafta sonra bakalim istersen 31marta tarihi değiştirdik,sonra kendi druma sordum geleyim diye,dedi ki eger bir şikayetin ağrın yoksa gelmene gerek yokMeliss85 canim az evvel okudum da senin arayi biraz fazla acmis sanki doktor 15. haftada görmüssün, simdi de 22. haftadasin cok uzun geldi ya bana.. ama bu arada detayli oldu degil mi?
Çok güzel görünüyor canım güle güle kullan. Gelince beğenirsen bana da soyler misin ben de park yatak alacağım karar veremedimKızlar ben park yatak aldım valla. Evdeki ahşap beşiğimizin parçaları eksikti. Eşim de yeniden bir araya getirmeye ugrastırma al bir park yatak deyip duruyordu. Valla çok inceledim f/p ürünü gibi geldi bana aldım inşallah pişman olmam :)
Fred Mayer Comfort 8 In 1 Yükseklik Ayarlı Sallanabilir Anne Yanı Beşik Ve Park Yatak 70x110 Cm Bej - Fiyatı, Yorumları
Fred Mayer Comfort 8 In 1 Yükseklik Ayarlı Sallanabilir Anne Yanı Beşik Ve Park Yatak 70x110 Cm Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
O degil de karistirmazsan iyisaka saka sen onlari gözün gibi bellersin bi tasla iki kus ya ne kadar güzel sizin ailede mi vardi canim ikizler
Ben hala bu hickirik olayi ayırt edemiyorumSanirim suan hickirdi benimkisidisardan da gördüm karnimin pit pit ritmik sekilde atisini cok datluuss
Iste o olasiligi da tutturmak cok enterasan biri tutturamazken iki tane birden ayni ayda olayÇift yumurtalar çok şükürşaka bir yana benim tarafımda 3 kuşak ötede ikiz çıktı. Ama bence genden ziyade benim o ay 2 kere yumurtam çatladı. O yüzden de olmuş olabilir diye düşünüyorum. Birini ovulasyonla takip etmiştim diğerinide ondan 10-12 gün sonra jinekolaga gitmiştim kadın yumurtan yeni çatlamış gözüküyor dedi. Bir kese göründükten bikaç hafta sonrada 2. Kese gözükmüştü hatta boyutlarında çok fark vardı bilmiyorumki vallahi bende merak ediyorum
Muhtemeln odur canım çok aşırı sert olmuyor o arka arkaya aynı hızda ve sertlikte oluyorBen hala bu hickirik olayi ayırt edemiyorumbugün saat 2den beri bir kıpır kıpır bizimki hic yerinde durmuyor,karnım dışardan bile oynuyor bazen,ama ritmik olarak demin sadece 3kere saydım o mu acaba...
Çoook kisttir o falan demiştimIste o olasiligi da tutturmak cok enterasan biri tutturamazken iki tane birden ayni ayda olaysülalede olmasinin etkisi vardir
Ikinciyi sonradan görmek de baya süpriz olmustur
Sen bi sorun için mi gitmiştin ki canım doktora? Allahın işi işte demek o boydaki yumurta da çatlayabiliyormuşÇoook kisttir o falan demiştimRabbimin işi o ay 3 tane doktor bana yumurtam bu boydayken hamile kalamıcağımı, regl olduğumda gelmemi hormon ilacına başlamamız gerektiğini söylemişti halbuki hamileymişim psikolojik olarak o kadar kötüydüm ki
Geçmiş olsun canım, çok mu yorgun düştün acaba ne olduHepinize merhaba nasılsınız ben pek iyi değilim tansiyonum çok yükseldi 166/99
Genel olarak gitmiştim çocuk düşünüyoruz normal muayene olmak için bi doktor öyle deyince 3 tane gezdim üçüde öyle dedi halbuki iş işten çoktan geçmişSen bi sorun için mi gitmiştin ki canım doktora? Allahın işi işte demek o boydaki yumurta da çatlayabiliyormuş
Kaynanam lâneti yüzündenGeçmiş olsun canım, çok mu yorgun düştün acaba ne oldu
Yani ben aslında ıslak hissediyordum kendimi öyle kupkuru oldgumu cok hatırlamıyorum ama kadınsal akıntı gibiydi normaldir diye düşündüm, bugun gittim perinatologa aksırık tıksırık sırasında idrar kaçırıyor muydun dedi evet dedim. O sırada da kacmıs olabilir dedi. Aslında bana test de yapıldı negatif cıktı. Ama onun pek anlam ifade etmediğini söyledi perinatolog. Yarın konseye Gidicez diger hocalarım da Bi görsün dedi. Aslında bugun 4.5 yat dedi ama sonra hocalar konseye cıkalm dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?