- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.021
Cok da erken sayılmıyor ya 4 cebi dolu düşünürsek normalde 1 cep kalmıs dedi..hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, inşallah erkenden farkedilmiştirbizi de haberdar et mutlaka
Bende onu oruçta hissettim, gün boyunca çok hareket yoktu ne zamanki yemek yedim daha da gönder der gibisinden tekmeledi beniAl benden de o kadar. İki saatte bir açım ve aciktigimda deli gibi tekme yiyorumsonra diyorlar ki bebek anneden alır , aç da olsa alacağını alır, alamıyor ki gönder anacim gönder dercesine tekmeliyor
Cok da erken sayılmıyor ya 4 cebi dolu düşünürsek normalde 1 cep kalmıs dedi..
İnşallahPerinatolog ne diyecek bakalım, bugün oruçtum inan hep aklıma geldin inşallah güzel haberler alacağız
Anladım canım böylelikle ara baya bi açılmış olmuş, özlemişsindir çokYok canim,iste detayli icin 20ci haftada gittim,baska hastaneye orda ki prof.dr dedi ki ben hastalarima 22ci hafta ayrıntılı öneriyorum,iki hafta sonra bakalim istersen 31marta tarihi değiştirdik,sonra kendi druma sordum geleyim diye,dedi ki eger bir şikayetin ağrın yoksa gelmene gerek yok
Ayy çok tatlı maşallah yaa burnu da hokka burun çok tatlıAy çıktık bizçok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız
Ayyy evet burnu çok tatlı düğme gibi.minik adamımAyy çok tatlı maşallah yaa burnu da hokka burun çok tatlısevindim canım yüzünü göstermiş bu sefer bi de el sallamış paşa
Doktoruma ulaşamadım kızlar bu durumu yaşayan yok muYa kızlar yaşayanlar yada tecrübeli anneler bilgi verebilir mi benim için acilbebeğim beni tekmeliyor ama karnımda hissettiğim gibi değil sanki dönmüş ve altımı tekmeliyor . Nasıl anlatayım bilmiyorum ya vajinama ve anüse yakın yerleri tekmeliyor ister istemez tuvalete gidip bakıyorum korktum normal mi doktoru aramalı miyim
Ay çıktık bizçok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız
Ay canımm şu bazı kaynanalarrrKaynanam lâneti yüzünden
Yaaaa maşallah çok tatliAy çıktık bizçok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız
Ben mesanemde hissediyorum çok sık.bi sorun olacağını sanmıyorum .ayaklarını aşağı uzatıyor muhtemelen 3-5tekme vuruyor sonra kesiliyor.artık büyüdüğü için Farklı yerlerde Farklı hareketler hissedebiliriz benceYa kızlar yaşayanlar yada tecrübeli anneler bilgi verebilir mi benim için acilbebeğim beni tekmeliyor ama karnımda hissettiğim gibi değil sanki dönmüş ve altımı tekmeliyor . Nasıl anlatayım bilmiyorum ya vajinama ve anüse yakın yerleri tekmeliyor ister istemez tuvalete gidip bakıyorum korktum normal mi doktoru aramalı miyim
Canım ağrı acı veriyor mu? Aşırı şekilde? Sanmıyorum ben kötü birşey olduğunu bu haftalarda o şekilde doğum başlangıcı olmaz zannımca.. ama doktoruna bi ulaş istersen canım çok endişelendiysenDoktoruma ulaşamadım kızlar bu durumu yaşayan yok muİnternete yazınca doğum başlangıcı filan diyor
Doktoruma ulaşamadım kızlar bu durumu yaşayan yok muİnternete yazınca doğum başlangıcı filan diyor
Sen internete bakma canim iyice korku sarar sana,bence pozisyon değiştirdi icin o tarafa vuruyordurDoktoruma ulaşamadım kızlar bu durumu yaşayan yok muİnternete yazınca doğum başlangıcı filan diyor
Alçıdan bebeklerin yüzünü baskı yaptıyorlar ya ben bu halini bile yaparım yaa nasıl tatlı maşallah
Çok teşekkür ederiz güzel annelerYaaaa maşallah çok tatliminik burnunu gösterdi sonunda
Bence de canım bu haftalardaki bi bebek o şekilde aşağı vurarak doğumu başlatamaz. Su falan gelir ne bileyim ya da başka bişey anca öyle. Ki herşey yolundayken de birden olmaz yani. EndişelenmeSen internete bakma canim iyice korku sarar sana,bence pozisyon değiştirdi icin o tarafa vuruyordur
Benim de çok aşağıları tekmeliyor. Dün ayrıntılı ultrasomdaydım sordum normal dediYa kızlar yaşayanlar yada tecrübeli anneler bilgi verebilir mi benim için acilbebeğim beni tekmeliyor ama karnımda hissettiğim gibi değil sanki dönmüş ve altımı tekmeliyor . Nasıl anlatayım bilmiyorum ya vajinama ve anüse yakın yerleri tekmeliyor ister istemez tuvalete gidip bakıyorum korktum normal mi doktoru aramalı miyim
Ben mesanemde hissediyorum çok sık.bi sorun olacağını sanmıyorum .ayaklarını aşağı uzatıyor muhtemelen 3-5tekme vuruyor sonra kesiliyor.artık büyüdüğü için Farklı yerlerde Farklı hareketler hissedebiliriz bence
Agri vermiyor ama güçlü bir baskı yapıyor belli aralıklarlaCanım ağrı acı veriyor mu? Aşırı şekilde? Sanmıyorum ben kötü birşey olduğunu bu haftalarda o şekilde doğum başlangıcı olmaz zannımca.. ama doktoruna bi ulaş istersen canım çok endişelendiysen
İnternete göre bikac saate doğum başlıyorCanım benimde bazen tam alt kısma artık senin dediğin gibi anüsemi diyim vajinaya mı diyim oraya tekme atar gibi oluyor, (hatta burda da konusu geçmişti bizim gibi olan birkaç kişi daha vardı) hatta bazen hafif elektrik çarpmış gibi oluyorum ama doktora daha sormadım normaldir diye düşünüyorum (doktorun daha sağlıklı bilgi verecektir, İnternete bakma sen baş ağrısı yazarsın seni mezara sokarlar o nedenle hemen strese sokma kendini, dinlenmeye çalış inşallah herşey yolundadır)
Doktor da şimdi öyle dedi canımBence de canım bu haftalardaki bi bebek o şekilde aşağı vurarak doğumu başlatamaz. Su falan gelir ne bileyim ya da başka bişey anca öyle. Ki herşey yolundayken de birden olmaz yani. EndişelenmeChanandler Bong
Çok sagolun kızlarBenim de çok aşağıları tekmeliyor. Dün ayrıntılı ultrasomdaydım sordum normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?