2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Al benden de o kadar. İki saatte bir açım ve aciktigimda deli gibi tekme yiyorum sonra diyorlar ki bebek anneden alır , aç da olsa alacağını alır, alamıyor ki gönder anacim gönder dercesine tekmeliyor
Bende onu oruçta hissettim, gün boyunca çok hareket yoktu ne zamanki yemek yedim daha da gönder der gibisinden tekmeledi beni

Ay çıktık biz çok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız

Eklentiler

• 26FB981F-4B81-40AC-B7A1-CD676C55FC89.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 160
  • 18A3CA14-A640-4251-AEAA-7E3ABD39719C.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 163
Anladım canım böylelikle ara baya bi açılmış olmuş, özlemişsindir çok az kaldı artık cumaya , benim de cuma 31i ayrıntılı var, 6 nisanda da normal kontrolüm var 6 gün arayla görcem çok mutluyum

Ay çıktık biz çok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız
Ayy çok tatlı maşallah yaa burnu da hokka burun çok tatlı sevindim canım yüzünü göstermiş bu sefer bi de el sallamış paşa

Ayy çok tatlı maşallah yaa burnu da hokka burun çok tatlı sevindim canım yüzünü göstermiş bu sefer bi de el sallamış paşa
Ayyy evet burnu çok tatlı düğme gibi.minik adamım çok teşekkür ederim

Doktoruma ulaşamadım kızlar bu durumu yaşayan yok mu İnternete yazınca doğum başlangıcı filan diyor

Alçıdan bebeklerin yüzünü baskı yaptıyorlar ya ben bu halini bile yaparım yaa nasıl tatlı maşallah

Kaynanam lâneti yüzünden
Ay canımm şu bazı kaynanalarrr
Kıyamam sana yaa hiiiç kafana takmıcan kuzumm, insanın kendi annesi bile bazen çekilmiyor canım, şahaen benimkisi öyle kaynanamla annemden daha iyi anlaşırım maalesef. Annemi de takmamayı çok sorgulamamayı öğrendim, olduğu gibi kabul ediyorum kulağımı tıkıyorum hiç tartışmaya bile girmiyorum. Çünkü anlamıyor. O yüzdeenn biz daha önemliyiz canım hiç sıkma tatlı canını

Yaaaa maşallah çok tatliminik burnunu gösterdi sonunda

Ben mesanemde hissediyorum çok sık.bi sorun olacağını sanmıyorum .ayaklarını aşağı uzatıyor muhtemelen 3-5tekme vuruyor sonra kesiliyor.artık büyüdüğü için Farklı yerlerde Farklı hareketler hissedebiliriz bence

Doktoruma ulaşamadım kızlar bu durumu yaşayan yok mu İnternete yazınca doğum başlangıcı filan diyor
Canım ağrı acı veriyor mu? Aşırı şekilde? Sanmıyorum ben kötü birşey olduğunu bu haftalarda o şekilde doğum başlangıcı olmaz zannımca.. ama doktoruna bi ulaş istersen canım çok endişelendiysen

Canım benimde bazen tam alt kısma artık senin dediğin gibi anüsemi diyim vajinaya mı diyim oraya tekme atar gibi oluyor, (hatta burda da konusu geçmişti bizim gibi olan birkaç kişi daha vardı) hatta bazen hafif elektrik çarpmış gibi oluyorum ama doktora daha sormadım normaldir diye düşünüyorum (doktorun daha sağlıklı bilgi verecektir, İnternete bakma sen baş ağrısı yazarsın seni mezara sokarlar o nedenle hemen strese sokma kendini, dinlenmeye çalış inşallah herşey yolundadır)

Sen internete bakma canim iyice korku sarar sana,bence pozisyon değiştirdi icin o tarafa vuruyordur

Sen internete bakma canim iyice korku sarar sana,bence pozisyon değiştirdi icin o tarafa vuruyordur
Bence de canım bu haftalardaki bi bebek o şekilde aşağı vurarak doğumu başlatamaz. Su falan gelir ne bileyim ya da başka bişey anca öyle. Ki herşey yolundayken de birden olmaz yani. Endişelenme Chanandler Bong

Benim de çok aşağıları tekmeliyor. Dün ayrıntılı ultrasomdaydım sordum normal dedi

Agri vermiyor ama güçlü bir baskı yapıyor belli aralıklarla
İnternete göre bikac saate doğum başlıyor
Doktor da şimdi öyle dedi canım
Benim de çok aşağıları tekmeliyor. Dün ayrıntılı ultrasomdaydım sordum normal dedi
Çok sagolun kızlar şimdi ulaştım zor bela doktor hereyere vurabilir normal dedi , yine de ağır iş yapma ve sancı kanama su gibi akinti olursa haber vermemi söyledi sizin de aklınızda olsun. Ay çok korktum birden erken doğum korkum olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…