- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.041
Teşekkür ederim canım. Tabii ki bakıp yine yorum yaparımÇok güzel görünüyor canım güle güle kullan. Gelince beğenirsen bana da soyler misin ben de park yatak alacağım karar veremedim
Kuzum ya takılmamaya çalış biliyorum çok zor ama bebeğin icin.Hepinize merhaba nasılsınız ben pek iyi değilim tansiyonum çok yükseldi 166/99
Maşallah fındık burunlu seniAy çıktık bizçok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız
Yaa bıdıkk seniAy çıktık bizçok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız
Cidden oylee pozitifimAl benden de o kadar. İki saatte bir açım ve aciktigimda deli gibi tekme yiyorumsonra diyorlar ki bebek anneden alır , aç da olsa alacağını alır, alamıyor ki gönder anacim gönder dercesine tekmeliyor
Oyyy burna bakınnn maşallah sana güzel bebekAy çıktık bizçok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız
Masallah caniiiim cok sevindiiim gozunaydinAy çıktık bizçok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız
Yaaa o burunnn neee masallahAy çıktık bizçok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız
Canim ben bitlisten istla ucakla seyahat ettm.ordan da gene cok yol kattettm toplam 3 araba degistm vs yoruldm biraz. Aksam yataga yattgmda ilk kez vajinama tekme hissettm korktm hatta,..sonra bidaha olmadi hic. Asiri yorulmama bagladm o gun. Agir islerden kacin sen genedeYa kızlar yaşayanlar yada tecrübeli anneler bilgi verebilir mi benim için acilbebeğim beni tekmeliyor ama karnımda hissettiğim gibi değil sanki dönmüş ve altımı tekmeliyor . Nasıl anlatayım bilmiyorum ya vajinama ve anüse yakın yerleri tekmeliyor ister istemez tuvalete gidip bakıyorum korktum normal mi doktoru aramalı miyim
Peki suyu artirmak icin bir seyler yaptilar mi canim benim de aklim sende hep, yazmis misin bir seyler diye bakiyorum ara ara. Rabbim evladini sana bagislasinCok da erken sayılmıyor ya 4 cebi dolu düşünürsek normalde 1 cep kalmıs dedi..
Çok teşekkür ederizOyyy burna bakınnn maşallah sana güzel bebek
Amin canım inşallahMasallah caniiiim cok sevindiiim gozunaydinyaa benimkide boyle yuzunu gostersin insallah bidahakine amin
Çoook teşekkürlerYaaa o burunnn neee masallahyesinler minik burnuşunu
Çok teşekkür ederizYaa bıdıkk senimaşallah fınduk burunluya
Benim de aklıma çok geldi bugün.insan ne diyeceğini bilemiyor ama hep dua ettim.inşallah düzelir bir an önce.Suyu bol içmek dışında yapılabilecek hiç bişey önermedi mi doktorunuzCok da erken sayılmıyor ya 4 cebi dolu düşünürsek normalde 1 cep kalmıs dedi..
ay pozitif teyzemiz çok teşekkür ederiz ❤Maşallah fındık burunlu seni
Benımde öyle csnım +2.5 ile gidiyordum bir haftada +4 olduk daha 19+4 Allah sonumu hayır etsinOff kizlar benim istahim cok acildii yaasabah kahvalti yapiyorum 3 4 saat sonra gene acim oglen yiyorum aksam olmadan gene acim ne olcak bu halimizzz
Canım kaçıncı haftada şeker yüklemesi olacak benı tam 22+0 da çağırdı da normalde 24 te oluyormuş eve geldikten sonra okudum idrar da glukoz çıkmıştı acaba o yüzden miAy çıktık bizçok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız
Ben tam 23+2 de gideceğim yani 24. Haftada olacak .belki sizde bişey varsa daha erken tespit etmek için erken çağırmış olabilirCanım kaçıncı haftada şeker yüklemesi olacak benı tam 22+0 da çağırdı da normalde 24 te oluyormuş eve geldikten sonra okudum idrar da glukoz çıkmıştı acaba o yüzden mi
Ben bi altta bi üstte hissediyorum canım şuan küçük ya dönüp duruyor. Bazen tam göbek deliğimin yanına vuruyor bazen taaa en altaYa kızlar yaşayanlar yada tecrübeli anneler bilgi verebilir mi benim için acilbebeğim beni tekmeliyor ama karnımda hissettiğim gibi değil sanki dönmüş ve altımı tekmeliyor . Nasıl anlatayım bilmiyorum ya vajinama ve anüse yakın yerleri tekmeliyor ister istemez tuvalete gidip bakıyorum korktum normal mi doktoru aramalı miyim
Ya bende annemlerdeydim evde kedi ve eşim tüy filan kirlenmisti süpürdüm filan biraz uzun sürdü belki ondan olduCanim ben bitlisten istla ucakla seyahat ettm.ordan da gene cok yol kattettm toplam 3 araba degistm vs yoruldm biraz. Aksam yataga yattgmda ilk kez vajinama tekme hissettm korktm hatta,..sonra bidaha olmadi hic. Asiri yorulmama bagladm o gun. Agir islerden kacin sen genede
Ben hep karnımda hissediyordum birden böyle olunca endise ettim ama olabiliyormusBen bi altta bi üstte hissediyorum canım şuan küçük ya dönüp duruyor. Bazen tam göbek deliğimin yanına vuruyor bazen taaa en alta
Oy maşallah sana yaAy çıktık bizçok şükür bi sorun yok.El sallamamızı aldık .o kadar hareketliydi ki görüntü alana kadar zorlandık Buyrun teyzeler ablalar 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?