2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Cnm bndede çok var sivilce çok kötü bnde iki tane doğurdum cildim bsbek gibiydi ama bunda hem çirkinleştim böyle bi tuhaf oldum ya inşallah geçer doğumla beraber özellikle yaptığın bişey warmı yada kullandığın ben hergün yıkıyorum nemlendiriyorum arada doğal kil maskesi okadar kime sorsam gebelik bitene kadar bişey kullanamazsın diyor

Kızlar Adana’ya taşınıyorum. Dr önerisi olan var mıdır ?:) bir de tetanoz yaptırmayı düşünüyor musunuz? Doğum sonrasında yapılabiliyor diye duydum ama emin olamadım kafam karıştı

Kızlar merhaba biz detaylıyı şehir hastanesinden aldık ama duyduğumuzda göre erkek alınmıyormuş doğru mu acaba?Babamız da çok istiyordu
Kuzu bende ilk Defa geçen kontrole gittim şehir hastanesine , normal kontrol de bırak içeri almayı koridor da erkekleri bekletmiyorlar eşim dışarıda bekledi

Ayyy gel hoş gel sefa gel. Ben Adana da oturuyorum 11 yıldır. Önder Başeğmez e gidiyorum. Ben memnunum doktorumdan çok kibar, bilgili ve ilgili bir doktor. Güzelyalı hastanesinde. Ücretleri de insani diğer hastanelere göre Neresine taşınacaksın Adana nın ? Ben Barajyolu Beyazevler de kiralık eve çıktım malum evim orta hasarlı çıkınca...
Kızlar Adana’ya taşınıyorum. Dr önerisi olan var mıdır ?:) bir de tetanoz yaptırmayı düşünüyor musunuz? Doğum sonrasında yapılabiliyor diye duydum ama emin olamadım kafam karıştı

Günaydınn kizlarr galiba az önce bebeğim hickirdi. Saydim yaklasik 15 defa ayni yer pıt pıt attı, bazen bir, bazen iki saniye araliklarla. Çok erken degil mi ya, normal midir bu haftalarda hickirik sizde de oluyor mu?
Normal canım bende daha dün yazdım hatta aynı dediğn şekilde oldu çok güzeldi

Günaydın anneler Tüm gece bebişle uğraştım rüyamda o kadar etkilenmişim ki bi ultrasonda görüyorum bi kucağımda.konuşamıyor daha ama sana nasıl el salladım anne di mi diyor yani ben anlıyorum öyle dediğini falan çok garip ve canlıydı

yaaa yerim ne güzel nasıl duygusal bir rüya o öyle anam ben de rüyamda tertemiz bir suya atlayıp bir dalıyorum bir yüzüyorum üffff, sanki sanırsın milli yüzücüyüm, o ara cocuklar üstümü açmış olsa gerek

Konuştuk ya burda tatil yüzmek hakkında falan hemen de rüyana girivermiş
Tamaaam senin tatil bittiii

ffestinalente arkadaşımızın hesabı yok olmuş bilen var mı kızlar ne olduğunu? Bazı arkadaşlarımız baktım da şimdi hesaplar kapalı. Bi Arkadalımız İskenderundan Nosking hatırlıyorum nickini o da yok. Umarım iyidir herkes
U Umayumayy da çoktandır yoksun canım en son hala hulantılarla serumlarla uğraşıyordun iyi misin?

Günaydın kızlar
Bugün bir iş görüşmem var. Kısmetiyle gelir bebiş derler ya inşallah hayırlısı ise olsun diyerek çıkıyorum yola sizin de dualarınızı bekliyorum canlar
Çok güzel canım hayırlı olsun. Hamile olman sıkıntı yaratmicakmı peki çünkü kısa süre sonra izne çıkcaksın ya genelde kabul etmiyorlar diyolar. Bende iş değişcektim ama bu sebeple kabul edilmedim çok üzülmüştüm

Ooo tatili yapmışsın valla ne güzel rüyaymış

Yaa ben de merak etmistim, tek ayak cezasi yazıyor. Kisa süreli engelleme gibi bir sey mi ki? Kac gün oluyor o cezalar acaba

Günaydın kızlarr
Geçen hafta bizde detaylıya girdik kızçemi gördüm herşey çok iyiydi, doktoru pek beğenmedim ama bebekte sıkıntı yokmuş şükür
Sizler neler yapıyosunuz ne zamandır yazmıyodum özlemişim sizleri

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-24-11-54-25-517_com.instagram.android.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…