- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.061
Ay çok teşekkür ederizOy maşallah sana yaellere bak minik burun senii
Cnm bndede çok var sivilce çok kötü bnde iki tane doğurdum cildim bsbek gibiydi ama bunda hem çirkinleştim böyle bi tuhaf oldum ya inşallah geçer doğumla beraber özellikle yaptığın bişey warmı yada kullandığın ben hergün yıkıyorum nemlendiriyorum arada doğal kil maskesi okadar kime sorsam gebelik bitene kadar bişey kullanamazsın diyorKızlar merhaba benim ilk gebeliğim 18+1 deyim. Bebişin ilk hareketlerini ne zaman hissetiniz? doktoruma sorduğumda 20. hafta dedi ama ben sanki minik minik dalgalanmalar gıdıklanma gibi bir şeyler hisssediyorum ama emin olamıyorum bebişten mi yoksa gaz mı diye
Bir de sivilcelenme problemi yaşayan var mı aranızda? Benim gebeliğin başından beri her gün yoğum bir şekilde artmaya devam ediyoru, alnımla başladı bütün sırtıma boynuma omuzlarıma göğsüme yayıldı çooook fazlalalar, doğumdan sonra geçer İnşallah...
Devlet hastahaneleri maalesef içeri kimseyi almıyorKızlar merhaba biz detaylıyı şehir hastanesinden aldık ama duyduğumuzda göre erkek alınmıyormuş doğru mu acaba?Babamız da çok istiyordu
Kuzu bende ilk Defa geçen kontrole gittim şehir hastanesine , normal kontrol de bırak içeri almayı koridor da erkekleri bekletmiyorlar eşim dışarıda beklediKızlar merhaba biz detaylıyı şehir hastanesinden aldık ama duyduğumuzda göre erkek alınmıyormuş doğru mu acaba?Babamız da çok istiyordu
Kızlar Adana’ya taşınıyorum. Dr önerisi olan var mıdır ?:) bir de tetanoz yaptırmayı düşünüyor musunuz? Doğum sonrasında yapılabiliyor diye duydum ama emin olamadım kafam karıştı
Normal canım bende daha dün yazdım hatta aynı dediğn şekilde olduGünaydınn kizlarrgaliba az önce bebeğim hickirdi. Saydim yaklasik 15 defa ayni yer pıt pıt attı, bazen bir, bazen iki saniye araliklarla. Çok erken degil mi ya, normal midir bu haftalarda hickirik sizde de oluyor mu?
Günaydın annelerTüm gece bebişle uğraştım rüyamda o kadar etkilenmişim ki bi ultrasonda görüyorum bi kucağımda.konuşamıyor daha ama sana nasıl el salladım anne di mi diyor yani ben anlıyorum öyle dediğini falan çok garip ve canlıydı
Konuştuk ya burda tatil yüzmek hakkında falan hemen de rüyana girivermişyaaa yerim ne güzel nasıl duygusal bir rüya o öyleanam ben de rüyamda tertemiz bir suya atlayıp bir dalıyorum bir yüzüyorum üffff, sanki sanırsın milli yüzücüyüm, o ara cocuklar üstümü açmış olsa gerek
Çok güzel canım hayırlı olsun. Hamile olman sıkıntı yaratmicakmı peki çünkü kısa süre sonra izne çıkcaksın ya genelde kabul etmiyorlar diyolar. Bende iş değişcektim ama bu sebeple kabul edilmedim çok üzülmüştümGünaydın kızlar
Bugün bir iş görüşmem var. Kısmetiyle gelir bebiş derler ya inşallah hayırlısı ise olsun diyerek çıkıyorum yolasizin de dualarınızı bekliyorum canlar
Ooo tatili yapmışsın valla ne güzel rüyaymışyaaa yerim ne güzel nasıl duygusal bir rüya o öyleanam ben de rüyamda tertemiz bir suya atlayıp bir dalıyorum bir yüzüyorum üffff, sanki sanırsın milli yüzücüyüm, o ara cocuklar üstümü açmış olsa gerek
ben yaptıracam hatta 1 ay arayla 2 tane doğumdan sonra 1 taneKızlar Adana’ya taşınıyorum. Dr önerisi olan var mıdır ?:) bir de tetanoz yaptırmayı düşünüyor musunuz? Doğum sonrasında yapılabiliyor diye duydum ama emin olamadım kafam karıştı
Sagol canim yaa ben de basta aaa ne güzel falan demistim ama daha kucucuk, bir sey mi oldu acaba diye korktum sonradanNormal canım bende daha dün yazdım hatta aynı dediğn şekilde olduçok güzeldi
Yaa ben de merak etmistim, tek ayak cezasi yazıyor. Kisa süreli engelleme gibi bir sey mi ki? Kac gün oluyor o cezalar acabaffestinalente arkadaşımızın hesabı yok olmuş bilen var mı kızlar ne olduğunu? Bazı arkadaşlarımız baktım da şimdi hesaplar kapalı. Bi Arkadalımız İskenderundan Nosking hatırlıyorum nickini o da yok. Umarım iyidir herkes
U Umayumayy da çoktandır yoksun canım en son hala hulantılarla serumlarla uğraşıyordun iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?