2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sagol canim yaa ben de basta aaa ne güzel falan demistim ama daha kucucuk, bir sey mi oldu acaba diye korktum sonradan neyse hala hareket ettigine gore iyi galiba
Küçükler ama artık eskisi kadar da küçük değiller ve kuvvetlendiler az hareket etseler kabahat çok etseler kabahat her türlü merak ediyoruz az önce ben de bi korktum çok fazla uzun süre hareket etti de
Bir de gece bi ara uykumda elim karnımdaydı o sn sol tarafımda sertlik hissettim heralde oraya toplandı dedim böyle orası çok sert ve soğuktu sonra geçti ama

Ahahah evet yaa ne yapsalar yaranamiyorlar bize, çünkü anneleri cok düşkün onlara, ondan napacagimizi bilemiyoruz bu bir tarafta toplanmalari hep duyuyordum bakalim onu ne zaman yaşıcam

Ahahah evet yaa ne yapsalar yaranamiyorlar bize, çünkü anneleri cok düşkün onlara, ondan napacagimizi bilemiyoruz bu bir tarafta toplanmalari hep duyuyordum bakalim onu ne zaman yaşıcam
Evettt yaa bazen hareket etmiyor elimle rahatsız ediyorum, kızıyor tekmeliyor çok hoşuma gisiyor. Bazende o kadar çok tekmeliyor ki çıldırmış gibi kahkahaya boğuluyorm

Evettt yaa bazen hareket etmiyor elimle rahatsız ediyorum, kızıyor tekmeliyor çok hoşuma gisiyor. Bazende o kadar çok tekmeliyor ki çıldırmış gibi kahkahaya boğuluyorm
Yaa ben de sürekli rahatsız ediyorumm uyutmuyorum sıpayı, doğunca bizden intikam alacaklar gelsin rahatsiz edildiğimiz gecelerrr

Her ne kadar yazamasam ve yazdıklarınızı geriden gelip okusam da buralardayım bi sorum olacak benim 19+5 oldum, benim gibi bu zamana kadar hiç vitamin kullanmayan var mı? 3 doktor değiştirdim hepsi farklı şey söyledi elimde elevit vitamin var aldım ama kullanmadım hiç. D vitamini düşük çıktı kendi doktorum elevite gerek yok vitaminlerinde sıkıntı yok sadece d vitamini kullan dedi sağlık ocağındaki doktorum niye kullanmıyorsun bir zararı yok gebelikte kompleks vitamin kullanman gerek dedi. Magnezyum Demir ve vitamini eski doktorum yazmıştı hiç kullanmadım yeni doktorum hiçbirine gerek duymadı. Ne yapacağımı şaşırdım benim gibi olan var mı acaba

Nrfrn
neden kullanmadınız bi sebebi var mı

Ben 13. Haftadan beri d vitamini ve omega balik hapi kullaniyorum. 16. Haftadan sonrada ek olarak Demir ilacina basladm. 20. Haftadan itibarende magnezyum takviyesi aliyorum. Acikcasi bana cok iyi geldi. Demir ilaci kabizligimi bitirdi. Magnezyumda bacak agrilarimi ve kronik yorgunlugumu sifirladi:) Detaylisina girdigim perinatolog kan ilacina doguma kdr devam etmem gerektgni hatta dogumdan sonra 2 3 ay daha kullanmam gerektgni daha iyi olacagni soyledi. Cunku ne kdr beslenirsek beslenelim vitamin takviyesi gerekli bizler icin. Ozellikle demir. Bebege giden 2 önemli damarin kan akışını saglikli yapabilmesi icin cok onemliymis. Perinatolog soyledi

Nrfrn

neden kullanmadınız bi sebebi var mı

İlk kontrole devlet hastanesine gittim orada elevit yazdı doktor, hemen ardından özele geçtim oradaki doktor da balık yağ takviyeli vitamin yazdı onu 1 kez içebildim bulantı yaptı, sonra doktorumu değiştirmek zorunda kaldım, son gittiğim doktor da ihtiyacın yok şuan kullanma dedi o yüzden hiç başlayamadım düzgünce.

Ben de vitamin kullanılıyor diye biliyorum normalde ama doktor gerek yok diyince kullanmadım çok arada kaldım. Başlasam iyi olacak sanırım.

Hoşbuldum:)) Ben de Güzelyalı hastanesinde Kıvılcım Bektaş a gitmiştim bir ara. Ama emin olamadım. Önder bey normal doğum taraftarı mı? Enerji meselelerine güleryüze çok önem veriyorum. Tabi bir de hastane personeline..İlk doğumum olacak o yüzden biraz endişeliyim:)
Ben sarıçamdan ev tuttum hasarsız bir binadan..
Size de çok geçmiş olsun. Depremde adanadaydım, çok kötüydü

doğumda bir litreye yakın kan kaybedeceğiz, mevcut depolarımız şu an yeterli bile olsa son 3 ayda depolar hızla tükenecek, olan sana olur depolar azalırsa doğum sonrası toparlanma süreci de uzun olur, kemik erimesi, diş kaybı vs. durumları da yaşanabiliyor, bu nedenle takviye şart, şu an depolar yeterli bile olsa, ben decavit kullanıyorum bir tek, 5. aydan itibaren balık yağına da başlayacağım. Demirim iyi o nedenle ona hiç başlamadım.

Önder Hoca çok enerjik biri diyemem ama güleryüzlü ve sakin. İnsana değişik bir huzur veren yapısı var ben tarif edemiyorum ama :) Normal doğum fikrinde ısrarcı olursan her doktor normal doğumcudur bunu unutma. Hele ki ilk doğumun olacaksa korkma. En son çare üniversite doktorları var normal doğum taraftarı hepsi. Çok pişmanım ilk oğlumda diretmediğim için... O zamanki doktorum ben doğurtmam ama çok istersen üniv hastanesine gönderirim diyince bir korku gelmişti sezeryanı kabul etmiştim
Binana gelince Hasarsızsa korkma, yapacak bir şey yok hepimiz geri döndük evlerimize öyle ya da böyle. Allah bir daha bize böyle korkular acılar yaşatmasın. Benim de hayatımda yaşadığım en zor donemdi diyebilirim. Ben 9. kattaydım altımda da 2 kat dükkan 11. kat gibi hisssettik depremi.... Burda yabancı mısın bilmiyorum ama elimden bişey gelirse özelden falan da yaz yardımcı olmaya çalışırım.

Tüm vitaminlerimi kıullanıyorum. Omega 3lü multivitaminim, kan ilacım, magnezyum ve kalsiyumum.. Kendime iyi bakmazsam pert olurum Demirim iyi, ilaç kullanmasam dedim doktora, acil bişey olursa depolarımız fazla olsun sen kullan, seni garantiye almak için bu demişti hoca

Gebeliğin başından beri hiçbirşey kullanmadım vitamin folikasit vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…