- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.101
Canım bana şimdi evet deseler kadronun çıkması 1 yılı buluyor o yüzden çok sorun olacağını sanmıyorum inş olmaz yaniÇok güzel canım hayırlı olsun. Hamile olman sıkıntı yaratmicakmı peki çünkü kısa süre sonra izne çıkcaksın ya genelde kabul etmiyorlar diyolar. Bende iş değişcektim ama bu sebeple kabul edilmedim çok üzülmüştüm
Adana’ya geçince bir bakacağım artık. Biraz kaygılı bir yapım olduğundan rahat hissedeceğim bir dr ve ortam arayışım var. Şehir hastanesini de düşündüm aslında ama bir ara orda muayeneye gittiğimde dr dan hiç memnun kalmadım, biraz kaba davrandı.Önder Hoca çok enerjik biri diyemem ama güleryüzlü ve sakin. İnsana değişik bir huzur veren yapısı var ben tarif edemiyorum ama :) Normal doğum fikrinde ısrarcı olursan her doktor normal doğumcudur bunu unutma. Hele ki ilk doğumun olacaksa korkma. En son çare üniversite doktorları var normal doğum taraftarı hepsi. Çok pişmanım ilk oğlumda diretmediğim için... O zamanki doktorum ben doğurtmam ama çok istersen üniv hastanesine gönderirim diyince bir korku gelmişti sezeryanı kabul etmiştim
Binana gelince Hasarsızsa korkma, yapacak bir şey yok hepimiz geri döndük evlerimize öyle ya da böyle. Allah bir daha bize böyle korkular acılar yaşatmasın. Benim de hayatımda yaşadığım en zor donemdi diyebilirim. Ben 9. kattaydım altımda da 2 kat dükkan 11. kat gibi hisssettik depremi.... Burda yabancı mısın bilmiyorum ama elimden bişey gelirse özelden falan da yaz yardımcı olmaya çalışırım.
ben 19 da hissetmeye başladım :)Günaydın bunu yazmak için girmiştim ben de. 17+1im hala hissetmedim. İnsanın içine hep şüphe giriyor
Benim hep solda .görüyorum yukardan bakınca .sertleşiyor orası baya.artık kafası mı poposu mı bilmiyorumAhahah evet yaa ne yapsalar yaranamiyorlar bize, çünkü anneleri cok düşkün onlara, ondan napacagimizi bilemiyoruzbu bir tarafta toplanmalari hep duyuyordum bakalim onu ne zaman yaşıcam
Evet herkes tek doza yeter diyorBanada hem perinatolog hemde kendi drum 1 doz tetanoz yeter dedi. Eczane tanidigim bulmus bir tane vurulcam gidince
Çok teşekkür ederim
ben şuan d vitamini , demir ilacı ve omega 3 kullanıyorum ,(içinde vitaminler de var ) , magnezyumu doktorum bacakta kramp , ağrı hissedersen kullan dedi o yüzden kullanmıyorum :)Her ne kadar yazamasam ve yazdıklarınızı geriden gelip okusam da buralardayımbi sorum olacak benim 19+5 oldum, benim gibi bu zamana kadar hiç vitamin kullanmayan var mı? 3 doktor değiştirdim hepsi farklı şey söyledi elimde elevit vitamin var aldım ama kullanmadım hiç. D vitamini düşük çıktı kendi doktorum elevite gerek yok vitaminlerinde sıkıntı yok sadece d vitamini kullan dedi sağlık ocağındaki doktorum niye kullanmıyorsun bir zararı yok gebelikte kompleks vitamin kullanman gerek dedi. Magnezyum Demir ve vitamini eski doktorum yazmıştı hiç kullanmadım yeni doktorum hiçbirine gerek duymadı. Ne yapacağımı şaşırdım benim gibi olan var mı acaba
Benim doktorum 16. hafta olmadan vermemisti takviyeyi. Ama burda herkes kullaniyor, takip ediyordum. Ben de kendi kendime 14. haftada aldim takviyeyi kullanmaya başladım. Sana bunu yap demiyorum ama ben ekstralara ihtiyacim olduğunu hissetmistim. Depolar bosalmadan önlem almakta fayda var. Her doktorun tarzı farklı ama çoğunluğu takviye öneriyorsa kendi doktorumu bi sorgulardim heraldeİlk kontrole devlet hastanesine gittim orada elevit yazdı doktor, hemen ardından özele geçtim oradaki doktor da balık yağ takviyeli vitamin yazdı onu 1 kez içebildim bulantı yaptı, sonra doktorumu değiştirmek zorunda kaldım, son gittiğim doktor da ihtiyacın yok şuan kullanma dedi o yüzden hiç başlayamadım düzgünce.
Ben de vitamin kullanılıyor diye biliyorum normalde ama doktor gerek yok diyince kullanmadım çok arada kaldım. Başlasam iyi olacak sanırım.
Her ne kadar yazamasam ve yazdıklarınızı geriden gelip okusam da buralardayımbi sorum olacak benim 19+5 oldum, benim gibi bu zamana kadar hiç vitamin kullanmayan var mı? 3 doktor değiştirdim hepsi farklı şey söyledi elimde elevit vitamin var aldım ama kullanmadım hiç. D vitamini düşük çıktı kendi doktorum elevite gerek yok vitaminlerinde sıkıntı yok sadece d vitamini kullan dedi sağlık ocağındaki doktorum niye kullanmıyorsun bir zararı yok gebelikte kompleks vitamin kullanman gerek dedi. Magnezyum Demir ve vitamini eski doktorum yazmıştı hiç kullanmadım yeni doktorum hiçbirine gerek duymadı. Ne yapacağımı şaşırdım benim gibi olan var mı acaba
Hissedince de giriyor o şüpheGünaydın bunu yazmak için girmiştim ben de. 17+1im hala hissetmedim. İnsanın içine hep şüphe giriyor
Hoş geldin:)) bende adanadayımHoşbuldum:)) Ben de Güzelyalı hastanesinde Kıvılcım Bektaş a gitmiştim bir ara. Ama emin olamadım. Önder bey normal doğum taraftarı mı? Enerji meselelerine güleryüze çok önem veriyorum. Tabi bir de hastane personeline..İlk doğumum olacak o yüzden biraz endişeliyim:)
Ben sarıçamdan ev tuttum hasarsız bir binadan..
Size de çok geçmiş olsun. Depremde adanadaydım, çok kötüydü
ffestinalente arkadaşımızın hesabı yok olmuş bilen var mı kızlar ne olduğunu? Bazı arkadaşlarımız baktım da şimdi hesaplar kapalı. Bi Arkadalımız İskenderundan @Nosking hatırlıyorum nickini o da yok. Umarım iyidir herkes
@Umayumayy da çoktandır yoksun canım en son hala hulantılarla serumlarla uğraşıyordun iyi misin?
Canım benim 3. doğumum olacak. 2. de zorladım normal olsun diye gereken her şeyi yaptım kafaya koymuştum ama bu sefer bebek izin vermedi, nasip :) Şimdi de kendim sezeryan düşünüyorum çünkü tüpleri bağlatıcam. Normal doğum içimde bir ukte olarak kalacak... Hayırlısı Allahtan.Adana’ya geçince bir bakacağım artık. Biraz kaygılı bir yapım olduğundan rahat hissedeceğim bir dr ve ortam arayışım var. Şehir hastanesini de düşündüm aslında ama bir ara orda muayeneye gittiğimde dr dan hiç memnun kalmadım, biraz kaba davrandı.
Peki siz bu doğumuzu normal mi yoksa sezeryan mı düşünüyorsunuz?
Bu arada evet yabancıyım. Adana’yı da seviyorum ama tekrar deprem olma durumu korkutuyor beni, Allah hepimizi korusun, bir daha yaşatmasın..
İnce düşünceliliğiniz için teşekkür ederim
Bende de olmuştu sanki etim çürümüş gibi, geceleri bikaç gün dalağım şişmiş gibi uyandım şekil değiştirdikçe azaldı, bazen de azalmadı. Normaldir büyüyorlar diye düşünüyorum.Kızlar ya bugün 18+5 im dün geceden beri ağrım var böyle hani bir işte hamlayinca vücut ağrısı olur ya öyle bir ağrım var karnimda normal mi acaba cuma günü gidecem doktora içim rahat etsin diye ama sizlere de sormak istedim
Bu gece evime gideceğim depremden bu yana yeni. Ve çok stres var üstümde. O asansörü nasıl çıkacağım. Nasıl o evde tekrar yatacağım korkusu migrene neden oldu bugün. Sonra Allah'a emanet diyorum teslimCanım benim 3. doğumum olacak. 2. de zorladım normal olsun diye gereken her şeyi yaptım kafaya koymuştum ama bu sefer bebek izin vermedi, nasip :) Şimdi de kendim sezeryan düşünüyorum çünkü tüpleri bağlatıcam. Normal doğum içimde bir ukte olarak kalacak... Hayırlısı Allahtan.
Bu arada bana sen diye hitap edersen daha mutlu ve rahat olurumÖnder Bey e bir kez git sakinliği seni yatıştırır zaten, sorularına da cevap verir azarlamaz öyle bir yapısı yok çok naif.
Tekrar deprem olur korkusu herkeste var kuzum ama bu da geçecek ve alışacağız bir yerden sonra :) Ben daha rahat hissediyorum şahsen.
Bu gece evime gideceğim depremden bu yana yeni. Ve çok stres var üstümde. O asansörü nasıl çıkacağım. Nasıl o evde tekrar yatacağım korkusu migrene neden oldu bugün. Sonra Allah'a emanet diyorum teslim
Az hasarlı canım. Öyle benim de Ayetel Kürsi dilimden düşmüyor. Herşeyin hayırlısı Allah'ım bir daha milletimize bu kötü gunleri yaşatmasınEvin hasarsızsa korkma kuzum, yani bu maddi kısmı. Manevi kısmı da , yiyecek ekmeğin varsa , zaten Rabbim seni yaşatır... HEr ana her yaşanana şükretmek, beterinden korunmak için dua etmek gerekir. Her gece Elhamdulillah , Estagfirullah ile uyuyorum. Besmelesiz yatıp kalkmamaya dikkat ediyorum. İçten bir şekilde şükür ve tevekkül şart
Ben en basindan beri multivitamin kullaniyorum Ayrica d vitamini, omega, magnezyum 17. haftadan beri de demir verdi doktor dogumdan sonra 2-3 ay daha kullancaksin, hem bebek cekicek hem de dogumda kan kaybi yasayacagin icin dedi.Her ne kadar yazamasam ve yazdıklarınızı geriden gelip okusam da buralardayımbi sorum olacak benim 19+5 oldum, benim gibi bu zamana kadar hiç vitamin kullanmayan var mı? 3 doktor değiştirdim hepsi farklı şey söyledi elimde elevit vitamin var aldım ama kullanmadım hiç. D vitamini düşük çıktı kendi doktorum elevite gerek yok vitaminlerinde sıkıntı yok sadece d vitamini kullan dedi sağlık ocağındaki doktorum niye kullanmıyorsun bir zararı yok gebelikte kompleks vitamin kullanman gerek dedi. Magnezyum Demir ve vitamini eski doktorum yazmıştı hiç kullanmadım yeni doktorum hiçbirine gerek duymadı. Ne yapacağımı şaşırdım benim gibi olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?