2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bana şimdi evet deseler kadronun çıkması 1 yılı buluyor o yüzden çok sorun olacağını sanmıyorum inş olmaz yani

Adana’ya geçince bir bakacağım artık. Biraz kaygılı bir yapım olduğundan rahat hissedeceğim bir dr ve ortam arayışım var. Şehir hastanesini de düşündüm aslında ama bir ara orda muayeneye gittiğimde dr dan hiç memnun kalmadım, biraz kaba davrandı.
Peki siz bu doğumuzu normal mi yoksa sezeryan mı düşünüyorsunuz?
Bu arada evet yabancıyım. Adana’yı da seviyorum ama tekrar deprem olma durumu korkutuyor beni, Allah hepimizi korusun, bir daha yaşatmasın..
İnce düşünceliliğiniz için teşekkür ederim

Ahahah evet yaa ne yapsalar yaranamiyorlar bize, çünkü anneleri cok düşkün onlara, ondan napacagimizi bilemiyoruz bu bir tarafta toplanmalari hep duyuyordum bakalim onu ne zaman yaşıcam
Benim hep solda .görüyorum yukardan bakınca .sertleşiyor orası baya.artık kafası mı poposu mı bilmiyorum
Banada hem perinatolog hemde kendi drum 1 doz tetanoz yeter dedi. Eczane tanidigim bulmus bir tane vurulcam gidince
Evet herkes tek doza yeter diyor
C Cerito bebiş çok tatlı maşallah
Çok teşekkür ederim

ben şuan d vitamini , demir ilacı ve omega 3 kullanıyorum ,(içinde vitaminler de var ) , magnezyumu doktorum bacakta kramp , ağrı hissedersen kullan dedi o yüzden kullanmıyorum :)

Merhabalar şuan 3lu test sonucum için sıra bekliyorum . Bakalım sonuçlar nasıl cikacak ..bu gece karnimda hep değişik hisler vardı artık bebiş mi gaz mi başka bişi mi bilemedim

Benim doktorum 16. hafta olmadan vermemisti takviyeyi. Ama burda herkes kullaniyor, takip ediyordum. Ben de kendi kendime 14. haftada aldim takviyeyi kullanmaya başladım. Sana bunu yap demiyorum ama ben ekstralara ihtiyacim olduğunu hissetmistim. Depolar bosalmadan önlem almakta fayda var. Her doktorun tarzı farklı ama çoğunluğu takviye öneriyorsa kendi doktorumu bi sorgulardim heralde

Hamile kalmadan önceden beri folik asit kullanıyordum onu bıraktırdı doktor şimdi tiroid ilacı kullaniyorum. Dahiliyeden verdiler tiroit çıktı hamilelikte. Lezyon yok boğazımda ultrasonda falan çıkmadı neyseki. Onun dışında kan ilacı ve multivitamin ilacı kullanıyorum ben de.

Günaydın bunu yazmak için girmiştim ben de. 17+1im hala hissetmedim. İnsanın içine hep şüphe giriyor
Hissedince de giriyor o şüphe bu sefer de bugün az hareket etti diyorsun, 3 saattir kipirdamadi diyorsun diyorsun da diyorsun ben hissetmezken daha huzurluydum sanirim

Hoş geldin:)) bende adanadayım pozitifbiri gibi önder hocaya gidiyorum aynı hastanede acil Bi durumda Cazip kocabağlıya muayene olmuştum o da iyiydi . Normal doğum için yasemin ilkit i önerdiler ama önder hocaya takipli hastayım diye değiştirmedim. Kadın doktorlar sanki daha çok normal doğum yanlısı gibi bir profil çizdi bende belki ilerleyen dönemde değiştiririm ben de .

ffestinalente 'nin hesapina gecen gun tek ayak ustu ceza yaziyordu,artik ne demekse

Canım benim 3. doğumum olacak. 2. de zorladım normal olsun diye gereken her şeyi yaptım kafaya koymuştum ama bu sefer bebek izin vermedi, nasip :) Şimdi de kendim sezeryan düşünüyorum çünkü tüpleri bağlatıcam. Normal doğum içimde bir ukte olarak kalacak... Hayırlısı Allahtan.
Bu arada bana sen diye hitap edersen daha mutlu ve rahat olurum Önder Bey e bir kez git sakinliği seni yatıştırır zaten, sorularına da cevap verir azarlamaz öyle bir yapısı yok çok naif.
Tekrar deprem olur korkusu herkeste var kuzum ama bu da geçecek ve alışacağız bir yerden sonra :) Ben daha rahat hissediyorum şahsen.

Bende de olmuştu sanki etim çürümüş gibi, geceleri bikaç gün dalağım şişmiş gibi uyandım şekil değiştirdikçe azaldı, bazen de azalmadı. Normaldir büyüyorlar diye düşünüyorum.

Bu gece evime gideceğim depremden bu yana yeni. Ve çok stres var üstümde. O asansörü nasıl çıkacağım. Nasıl o evde tekrar yatacağım korkusu migrene neden oldu bugün. Sonra Allah'a emanet diyorum teslim

Evin hasarsızsa korkma kuzum, yani bu maddi kısmı. Manevi kısmı da , yiyecek ekmeğin varsa , zaten Rabbim seni yaşatır... HEr ana her yaşanana şükretmek, beterinden korunmak için dua etmek gerekir. Her gece Elhamdulillah , Estagfirullah ile uyuyorum. Besmelesiz yatıp kalkmamaya dikkat ediyorum. İçten bir şekilde şükür ve tevekkül şart
Bu gece evime gideceğim depremden bu yana yeni. Ve çok stres var üstümde. O asansörü nasıl çıkacağım. Nasıl o evde tekrar yatacağım korkusu migrene neden oldu bugün. Sonra Allah'a emanet diyorum teslim

Az hasarlı canım. Öyle benim de Ayetel Kürsi dilimden düşmüyor. Herşeyin hayırlısı Allah'ım bir daha milletimize bu kötü gunleri yaşatmasın

Ben en basindan beri multivitamin kullaniyorum Ayrica d vitamini, omega, magnezyum 17. haftadan beri de demir verdi doktor dogumdan sonra 2-3 ay daha kullancaksin, hem bebek cekicek hem de dogumda kan kaybi yasayacagin icin dedi.

Ki 8. haftada 130 küsur çıkan demirim gecen hafta 42 çıktı o günden beri düzenli kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…