- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.121
Bende hiç kullanmadm canm ilk 3 ay sadece folik asir kullandım. Kan aldırdım 2 kere , ikisinde de doktor vitamine gerek yok iyi dedi. Hamilelil öncesinde çünkü bütün vitaminleri kullanıp kendimi hazırlamıştım belki ondandırHer ne kadar yazamasam ve yazdıklarınızı geriden gelip okusam da buralardayımbi sorum olacak benim 19+5 oldum, benim gibi bu zamana kadar hiç vitamin kullanmayan var mı? 3 doktor değiştirdim hepsi farklı şey söyledi elimde elevit vitamin var aldım ama kullanmadım hiç. D vitamini düşük çıktı kendi doktorum elevite gerek yok vitaminlerinde sıkıntı yok sadece d vitamini kullan dedi sağlık ocağındaki doktorum niye kullanmıyorsun bir zararı yok gebelikte kompleks vitamin kullanman gerek dedi. Magnezyum Demir ve vitamini eski doktorum yazmıştı hiç kullanmadım yeni doktorum hiçbirine gerek duymadı. Ne yapacağımı şaşırdım benim gibi olan var mı acaba
Inşallah hersey düzelirKızlar 2 hafta sonra gel dedi konsey.
Tedavi falan da yok
Sbeep falan da net. Bulunmuo
Amniyosentez onerdiler kabul etmedim.
2li 3lü iyiydi ve bebeğimin gelişimi de iyi.
Trizomii 18 öyküm oldugundan oturu risk almıolar sanırm
Bende tutuyorum şükür kolay geçiyor şimdilik sıkıntı yokBen tutuyorum çok şükür. Kaç gün gücüm yeterse artık. Kendimi o kadar iyi hissediyorum hiç acıkmıyorum
İnsallah her sey yoluna girerKızlar 2 hafta sonra gel dedi konsey.
Tedavi falan da yok
Sbeep falan da net. Bulunmuo
Amniyosentez onerdiler kabul etmedim.
2li 3lü iyiydi ve bebeğimin gelişimi de iyi.
Trizomii 18 öyküm oldugundan oturu risk almıolar sanırm
Sağol canım inşallah öyledir yaBende de olmuştu sanki etim çürümüş gibi, geceleri bikaç gün dalağım şişmiş gibi uyandım şekil değiştirdikçe azaldı, bazen de azalmadı. Normaldir büyüyorlar diye düşünüyorum.
Sorarım detaylıya gidecem o doktor fikrinide alırım sağolBen 2.dozu yaptırmayacağım doktorum gerek yok dedi
Merhaba.Ben İstanbul da NGC Next Genetıc Center Firmasına yaptırdım.Çok şükür birşey çıkmadı.Firmaya gidip kan veriyorsun.Bütün taramaları yaptı.5500tl ödedik.10 gün sonra çıktıMerhaba, fetal dna testi yaptıran var ise hangi firmaya yaptırdınız? Bilgi paylaşacak olur mu acaba
Çok şükürMerhaba.Ben İstanbul da NGC Next Genetıc Center Firmasına yaptırdım.Çok şükür birşey çıkmadı.Firmaya gidip kan veriyorsun.Bütün taramaları yaptı.5500tl ödedik.10 gün sonra çıktı
Ben eurofins diye bir firmaya yaptirdim canım 400 euro gibi bir fiyati vardi benim yaptirdigim paketin. Tüm kromozomlara bakiyorlardi. Kanı gelip evde aliyorlar bir haftada cikti sonucMerhaba, fetal dna testi yaptıran var ise hangi firmaya yaptırdınız? Bilgi paylaşacak olur mu acaba
Yurtdisina mi gönderildi peki ? Çok teşekkür ederimBen eurofins diye bir firmaya yaptirdim canım 400 euro gibi bir fiyati vardi benim yaptirdigim paketin. Tüm kromozomlara bakiyorlardi. Kanı gelip evde aliyorlar bir haftada cikti sonuc
Merhaba, Ankarada Genoksta yaptırdım 6bin lira ödedim 5. İş gününde çıktı. Baya taramalar yapıldı. Size önerim Allah korusun sıkıntı çıkarsa amniyosentezi karşılayacak bir firma seçmeniz çünkü bazı firmalar karşılamıyormuş.Merhaba, fetal dna testi yaptıran var ise hangi firmaya yaptırdınız? Bilgi paylaşacak olur mu acaba
Allah korusun hepimizin evladını.. sağlıklı sonuçlar alırız inşallah bizlerde...abis66 devlet gen testini kürtaj için yeterli görmeyip amniyosentezi istiyomuş özelde 14 bin liraymış devlette de öyle bi durumda en az 2 haftayı buluyormuş.
Evet fransaya gönderiliyor alinan kan. Panoramayi da arastirmistik o zaman, onlar da Amerikaya gönderiyordu. O da 400 dolar civariydi tam hatirlayamadim. Biz bu ikisi arasinda kalmistikYurtdisina mi gönderildi peki ? Çok teşekkür ederim
Ayy maşallahCanım benim 3. doğumum olacak. 2. de zorladım normal olsun diye gereken her şeyi yaptım kafaya koymuştum ama bu sefer bebek izin vermedi, nasip :) Şimdi de kendim sezeryan düşünüyorum çünkü tüpleri bağlatıcam. Normal doğum içimde bir ukte olarak kalacak... Hayırlısı Allahtan.
Bu arada bana sen diye hitap edersen daha mutlu ve rahat olurumÖnder Bey e bir kez git sakinliği seni yatıştırır zaten, sorularına da cevap verir azarlamaz öyle bir yapısı yok çok naif.
Tekrar deprem olur korkusu herkeste var kuzum ama bu da geçecek ve alışacağız bir yerden sonra :) Ben daha rahat hissediyorum şahsen.
Genoks firmasına yaptırdım ben de .Merhaba, fetal dna testi yaptıran var ise hangi firmaya yaptırdınız? Bilgi paylaşacak olur mu acaba
Hoşbuldumm:)) inşallah en doğru kararı verirsin de bebişine sağlıkla kavuşursunHoş geldin:)) bende adanadayım @pozitifbiri gibi önder hocaya gidiyorum aynı hastanede acil Bi durumda Cazip kocabağlıya muayene olmuştum o da iyiydi . Normal doğum için yasemin ilkit i önerdiler ama önder hocaya takipli hastayım diye değiştirmedim. Kadın doktorlar sanki daha çok normal doğum yanlısı gibi bir profil çizdi bende belki ilerleyen dönemde değiştiririm ben de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?