2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende hiç kullanmadm canm ilk 3 ay sadece folik asir kullandım. Kan aldırdım 2 kere , ikisinde de doktor vitamine gerek yok iyi dedi. Hamilelil öncesinde çünkü bütün vitaminleri kullanıp kendimi hazırlamıştım belki ondandır

Inşallah hersey düzelir,sen yinede kendini yorma ve bol su ic,Allah büyüktur

Kızlar 2 hafta sonra gel dedi konsey.
Tedavi falan da yok
Sbeep falan da net. Bulunmuo
Amniyosentez onerdiler kabul etmedim.
2li 3lü iyiydi ve bebeğimin gelişimi de iyi.
Trizomii 18 öyküm oldugundan oturu risk almıolar sanırm
İnsallah her sey yoluna girer bol su ic, dinlen elinden geldigince. havuc suyu cok oneriyorlar bu durumda ama gercekten etkili midir bilmiyorum dua edelim bol bolll

Merhaba, fetal dna testi yaptıran var ise hangi firmaya yaptırdınız? Bilgi paylaşacak olur mu acaba
Ben eurofins diye bir firmaya yaptirdim canım 400 euro gibi bir fiyati vardi benim yaptirdigim paketin. Tüm kromozomlara bakiyorlardi. Kanı gelip evde aliyorlar bir haftada cikti sonuc

Merhaba, fetal dna testi yaptıran var ise hangi firmaya yaptırdınız? Bilgi paylaşacak olur mu acaba
Merhaba, Ankarada Genoksta yaptırdım 6bin lira ödedim 5. İş gününde çıktı. Baya taramalar yapıldı. Size önerim Allah korusun sıkıntı çıkarsa amniyosentezi karşılayacak bir firma seçmeniz çünkü bazı firmalar karşılamıyormuş.

abis66 devlet gen testini kürtaj için yeterli görmeyip amniyosentezi istiyomuş özelde 14 bin liraymış devlette de öyle bi durumda en az 2 haftayı buluyormuş.

abis66 devlet gen testini kürtaj için yeterli görmeyip amniyosentezi istiyomuş özelde 14 bin liraymış devlette de öyle bi durumda en az 2 haftayı buluyormuş.
Allah korusun hepimizin evladını.. sağlıklı sonuçlar alırız inşallah bizlerde... çok teşekkür ederim bilgi için

Ayy maşallah Allah kolaylıkla bebişine kavuştursun senii Belki senin için böylesi daha iyidir. Ben normal istiyorum ama şartlar gerektirirse sezeryana da çok uzak değilim.
Önder beye gideceğim. Bakalım ne olacak:)
Deprem konusunda rahat hissetmene sevindim. Darısı benim başıma :)))

Hoşbuldumm:)) inşallah en doğru kararı verirsin de bebişine sağlıkla kavuşursun Yasemin hocayı da araştıracağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…