2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynısı bende de oldu canım birkaç hafta evvel, dedim hatta eşime sanki dedim spor yapmışım da öyle ağrıyo her yerim. Özellikle karın kasları tarafı geçti ama sonra canım

Kızlar benim bugün çamaşırım ıslandı normalden fazla. Doktora yazdım fotoğraf istedi yolladım ne kadar sürede oldu bu dedi, sabah değiştirdim çamaşırımı dedim. Yarın sabah erkenden muayeneye çağırdı yine tedbir amaçlı görmem gerek suyun geldiyse sorun dedi dua edin birşey olmamış olsun nolur sabahı edemicem bugün

Canım bende de bugun normalden daha fazla akinti var. Terlemisimdir diye dusunuyordum ama bildigin su gibi bi islaklik mi senin dedigin ? Gunluk ped kullaniyorum ben tamda anlamiyorum su gibi bisi geliyor mu tedirginim bende maalesef.

CAnim yeri geliyor camasirim komple su oluuor islak oluyor. Renksiz kokusuz bildigin suydu. Hemde 2 3 aydir oluuor. Perinatologuma soyledim pazartesi gunu. Yoo suyun degil o dedi. bebegin suyu gayet iyi dedi icimin rahat etmedgni anladi Jinekolojik muanede etti gebeligin normal akintisi dedi. Bitlisteki doktorumda bebegin suyunun olmadigini soylemisti. Mantiken dusunursen seninki bide ikiz. Islakligin fazla olmasi normal benimki bazen kkmple islaniyor inan. Stres yapmakta haklisin ama korkma Allahin izniyle iyi haberler alacaksin

İnşallah bir şeyin yoktur canım

Dualarımız seninle canım ikiz olunca akıntı miktarın artmış olabilir bence burda çok yazan oldu su gibi akıntısı olan çok şükür bi sorun olmadı bildiğim kadarıyla sende de olmaz inş

Benim de bir gün baska bir günü tutmuyor bazen cok islandigi oluyor canım icini karartma lütfen. Yarına kadar yatıp dinlenmeye calis. Kotu bir sey yok insallah

Canım benim de baya ıslandığı oluyor kafanı rahatlatmaya çalış sabaha öğreneceksin neymiş, çok zor biliyorum ama stres çok zararlı içini ferah tut sağlıkla alacağız inşallah kucağımıza hepimiz

Benimde dün baya bi ıslandı ama ben normal diye düşünüyorum kızımda da böyleydi insallah birsey yoktur cnm içini rahat tut

Canım bende nasıl oluyor biliyor musun. Genelde hep farkettim, bi misafir geldi mi ya da biz misafirliğe gittik mi uzun süre böyle hareketsiz oturunca bildiğin ıpıslak oluyorum. Belki sende de böyle farklı bir durum olmuştur onyüzden olabilir o geldi aklıma

Merhaba benim yoğun kanamam oldu pazar günü. Plesanteda kanama alanı var. Ve plesante rahim ağzında dediler. Sizin plesante çıktı mı yukarı. Bebek iyi mi siz iyi misiniz. ben çok korkuyorum

Nasıl oldunuz her şey yolunda mı?

Kızlar tatil mesajlarınızı şimdi okudum ben de bu konuda bi şey soracağım Kappa Turu bilen veya bu şirketle seyehat eden var mı? Güvenilir bi tur şirketi mi?

Benim de hep ıslak.Ama doktorum sorun olmadığını söyledi.özellikle çok hareket edince daha çok oluyor bende.İçini ferah tut canım hayırlısıyla hiçbişey yoktur gebelikte renksiz kokusuz olduğu sürece normal diye düşünüp rahatlıyorum ben.dualarımız seninle

Kızlar tatil mesajlarınızı şimdi okudum ben de bu konuda bi şey soracağım Kappa Turu bilen veya bu şirketle seyehat eden var mı? Güvenilir bi tur şirketi mi?
Kappa yıllardır var. Güvenilirdir diye düşünüyorum. Yurtdisina turla giderken arastirmistim, fiyatı daha ucuz diye jollyyle gitmistim o zamanlar. Kappa ucuz olsaydi onunla gidecektim, programi daha güzeldi diye hatırlıyorum

Kızlar ateş ölçer alan var mı? Deneyip doğruya yakınlığını test eden birde
https://www.hepsiburada.com/weewell...?magaza=Happycomtr&url_src=and-product-detail ben bundan aldım gayet güzel doğru ölçüm yapıyor. Ocakta 655 liraya aldım, şimdi 850 lira olmuş

Merhaba benim yoğun kanamam oldu pazar günü. Plesanteda kanama alanı var. Ve plesante rahim ağzında dediler. Sizin plesante çıktı mı yukarı. Bebek iyi mi siz iyi misiniz. ben çok korkuyorum
Öncelikle geçmiş olsun benimde aynı durum söz konusu bebeğin eşi aşağıda yukarı çıkmamış Dr 4 hafta daha bekleyelim belki çıkar dedi bende tedirginim arada yine kontrole gitsem mi diye siz doktora gittiniz mi ne dedi acaba bu arada çalışıyorum bazen yürümekte zorlanıyorum minik adımlarla yürüyorum inşallah sıkıntı yoktur

Dualarımız seninle tek bebekte bile çok ıslanıyoruz senin kızlar birazcık korkutmuş olcak seni inşallah hiçbir sıkıntı yokmuş diyeceksin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…