2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kanama oldu mu sizde. Kanama İçin bir şey demedi mi doktor. Kanamanız var ise kanama plasenta mı sizin. Benim kanama plesantada da olduğu İçin çok aşırı endişeleniyorum . Bebeğin beslenmesi kesilirse bebek beni terk eder

Merhaba benim yoğun kanamam oldu pazar günü. Plesanteda kanama alanı var. Ve plesante rahim ağzında dediler. Sizin plesante çıktı mı yukarı. Bebek iyi mi siz iyi misiniz. ben çok korkuyorum
Benim bir kaç hafta önce plasenta rahim agzindaydi. Normal dogum olmaz dedi doktorum bu şekilde ama yukarı çıkma şansı var dedi. Şükür çıkmış yukari.

Benim bir kaç hafta önce plasenta rahim agzindaydi. Normal dogum olmaz dedi doktorum bu şekilde ama yukarı çıkma şansı var dedi. Şükür çıkmış yukari.
Bende kanama oldu ama. Kanama olmasaydı bende hiç panik yapmayacaktım iki gündür gebelik belirtilerimde kesildi. Yüreğim ağzımda ağlamamak İçin kendimi zor tutuyorum

Geçmiş olsun canım umarım önemli bir durum yoktur güzel haberlerini bekliyoruz

Bende kanama oldu ama. Kanama olmasaydı bende hiç panik yapmayacaktım iki gündür gebelik belirtilerimde kesildi. Yüreğim ağzımda ağlamamak İçin kendimi zor tutuyorum
Benim hep kanamam oluyor. Çok olmuyorsa normal. Fazlalașirsa hemen hastaneye gitmen gerekiyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar benim de Dr um bebeğin eşi aşağıda dedi ama korkma sıkıntı olmaz yukarı çıkar dedi.

Kaç haftalık oldu. İnşallah her şey yolundadir canimmm kötüyü düşünme hemn.

Ay sağolun içim rahatladı bu tur firmalarına çok yabancıyım biraz daha araştırayım Kappayı tercih edeceğim sanırım

Benim hep kanamam oluyor. Çok olmuyorsa normal. Fazlalașirsa hemen hastaneye gitmen gerekiyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kanamam şu an yok ama plesantada kanama yüzünden oksijen gitmemişse bebeğimin kalbi atmıyor olabilir. Randevuma da 4 gün var. Canım çok acıyor

Kanamam şu an yok ama plesantada kanama yüzünden oksijen gitmemişse bebeğimin kalbi atmıyor olabilir. Randevuma da 4 gün var. Canım çok acıyor
Ah canım kıyamam sana. Bu düşünceler daha da zarar getirir canım uzaklaş kötü düşüncelerden. Kanama yokmuş bak şuan kötü bişey olsa illa bi belirti gösterir. Dualarımız seninle. Strese girme dualar et olumlu düşünerek geçir 4 günü.. kötü şeyleri çekme

Sıkıntınızı içimde hissettim sanki ya acilen bir doktora gitseniz randevuyu beklemek zorunda mısınız? Bu kadar içinizi karartıp strese girmeyin lütfen

Ağlayıp duruyorum korkudan. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Allah razı olsun

Sıkıntınızı içimde hissettim sanki ya acilen bir doktora gitseniz randevuyu beklemek zorunda mısınız? Bu kadar içinizi karartıp strese girmeyin lütfen
Pazar günü acilden doktor muane etti. Pazartesi kontrole gel dedi diye pazartesini bekliyorum canım. İnternetten fetal dopler siparişi verdim birde bebeğimin kalbimi evde dinlemek için inşallah işe yarar. Allahım evlat korkusu ağır ne acı bir şey miş. Dünyada evlattan değerlisi ilerisi boş.

Tamam ama doktor bakmış pzt gel demiş doktor risk alır mı hiç geçen hafta ben de senin gibiydim gala hatırladıkça oturup ağlıyorum ama yapmamamız lazım bunu sakin olmamız lazım

Saglik ocaginda dinliyolar bence sabah gidin guzel haberler alin

Cok geçmiş olsun canımAllah'ın izniyle insallah birsey olmazstres bebeğe daha zararlı,sakin olmaya çalış,olmadi bi acile git ya da en azından sağlık ocağa ordada kalbi dinletiyorlarbol bol dua et,insirah süresi oku içini ferahlasın,meryem süresi gebeliğe iyi geliyor,bak bunu bir arkadas yollamış
"Ya musavvir-u ya halig-u ya bari-u ya alim.
Bunu sayısız aklına geldkçe namazlardan sonra sayısız oku avcuna üfle ve karnını ov. Hamilelikte ayri bir şifası var demis"
Inşallah hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…