- 20 Ağustos 2021
- 1.954
- 742
- 73
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.161
Kanama oldu mu sizde. Kanama İçin bir şey demedi mi doktor. Kanamanız var ise kanama plasenta mı sizin. Benim kanama plesantada da olduğu İçin çok aşırı endişeleniyorum . Bebeğin beslenmesi kesilirse bebek beni terk ederÖncelikle geçmiş olsun benimde aynı durum söz konusu bebeğin eşi aşağıda yukarı çıkmamış Dr 4 hafta daha bekleyelim belki çıkar dedi bende tedirginim arada yine kontrole gitsem mi diye siz doktora gittiniz mi ne dedi acaba bu arada çalışıyorum bazen yürümekte zorlanıyorum minik adımlarla yürüyorum inşallah sıkıntı yoktur
Benim bir kaç hafta önce plasenta rahim agzindaydi. Normal dogum olmaz dedi doktorum bu şekilde ama yukarı çıkma şansı var dedi. Şükür çıkmış yukari.Merhaba benim yoğun kanamam oldu pazar günü. Plesanteda kanama alanı var. Ve plesante rahim ağzında dediler. Sizin plesante çıktı mı yukarı. Bebek iyi mi siz iyi misiniz.ben çok korkuyorum
Bende kanama oldu ama. Kanama olmasaydı bende hiç panik yapmayacaktımBenim bir kaç hafta önce plasenta rahim agzindaydi. Normal dogum olmaz dedi doktorum bu şekilde ama yukarı çıkma şansı var dedi. Şükür çıkmış yukari.
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir durum yoktur güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim bugün çamaşırım ıslandı normalden fazla. Doktora yazdım fotoğraf istedi yolladım ne kadar sürede oldu bu dedi, sabah değiştirdim çamaşırımı dedim. Yarın sabah erkenden muayeneye çağırdı yine tedbir amaçlı görmem gerek suyun geldiyse sorun dedi dua edin birşey olmamış olsun nolur sabahı edemicem bugün
Benim hep kanamam oluyor. Çok olmuyorsa normal. Fazlalașirsa hemen hastaneye gitmen gerekiyor.Bende kanama oldu ama. Kanama olmasaydı bende hiç panik yapmayacaktımiki gündür gebelik belirtilerimde kesildi. Yüreğim ağzımda ağlamamak İçin kendimi zor tutuyorum
Kızlar benim de Dr um bebeğin eşi aşağıda dedi ama korkma sıkıntı olmaz yukarı çıkar dedi.Öncelikle geçmiş olsun benimde aynı durum söz konusu bebeğin eşi aşağıda yukarı çıkmamış Dr 4 hafta daha bekleyelim belki çıkar dedi bende tedirginim arada yine kontrole gitsem mi diye siz doktora gittiniz mi ne dedi acaba bu arada çalışıyorum bazen yürümekte zorlanıyorum minik adımlarla yürüyorum inşallah sıkıntı yoktur
Kaç haftalık oldu. İnşallah her şey yolundadir canimmm kötüyü düşünme hemn.Bende kanama oldu ama. Kanama olmasaydı bende hiç panik yapmayacaktımiki gündür gebelik belirtilerimde kesildi. Yüreğim ağzımda ağlamamak İçin kendimi zor tutuyorum
Teşekkür ederim kuzumNasıl oldunuz her şey yolunda mı?
Ay sağolun içim rahatladı bu tur firmalarına çok yabancıyım biraz daha araştırayım Kappayı tercih edeceğim sanırımKappa yıllardır var. Güvenilirdir diye düşünüyorum. Yurtdisina turla giderken arastirmistim, fiyatı daha ucuz diye jollyyle gitmistim o zamanlar. Kappa ucuz olsaydi onunla gidecektim, programi daha güzeldi diye hatırlıyorum
Kanamam şu an yok ama plesantada kanama yüzünden oksijen gitmemişse bebeğimin kalbi atmıyor olabilir. Randevuma da 4 gün var. Canım çok acıyorBenim hep kanamam oluyor. Çok olmuyorsa normal. Fazlalașirsa hemen hastaneye gitmen gerekiyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ah canım kıyamam sana. Bu düşünceler daha da zarar getirir canım uzaklaş kötü düşüncelerden. Kanama yokmuş bak şuan kötü bişey olsa illa bi belirti gösterir. Dualarımız seninle. Strese girme dualar et olumlu düşünerek geçir 4 günü.. kötü şeyleri çekmeKanamam şu an yok ama plesantada kanama yüzünden oksijen gitmemişse bebeğimin kalbi atmıyor olabilir. Randevuma da 4 gün var. Canım çok acıyor
Sıkıntınızı içimde hissettim sanki yaKanamam şu an yok ama plesantada kanama yüzünden oksijen gitmemişse bebeğimin kalbi atmıyor olabilir. Randevuma da 4 gün var. Canım çok acıyor
Tühhh çok üzüldüm yaaaKuzu bende ilk Defa geçen kontrole gittim şehir hastanesine , normal kontrol de bırak içeri almayı koridor da erkekleri bekletmiyorlar eşim dışarıda bekledi
Ağlayıp duruyorum korkudan. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Allah razı olsunAh canım kıyamam sana. Bu düşünceler daha da zarar getirir canım uzaklaş kötü düşüncelerden. Kanama yokmuş bak şuan kötü bişey olsa illa bi belirti gösterir. Dualarımız seninle. Strese girme dualar et olumlu düşünerek geçir 4 günü.. kötü şeyleri çekme
Pazar günü acilden doktor muane etti. Pazartesi kontrole gel dedi diye pazartesini bekliyorum canım. İnternetten fetal dopler siparişi verdim birde bebeğimin kalbimi evde dinlemek için inşallah işe yarar. Allahım evlat korkusu ağır ne acı bir şey miş. Dünyada evlattan değerlisi ilerisi boş.Sıkıntınızı içimde hissettim sanki yaacilen bir doktora gitseniz randevuyu beklemek zorunda mısınız? Bu kadar içinizi karartıp strese girmeyin lütfen
Tamam ama doktor bakmış pzt gel demiş doktor risk alır mı hiçPazar günü acilden doktor muane etti. Pazartesi kontrole gel dedi diye pazartesini bekliyorum canım. İnternetten fetal dopler siparişi verdim birde bebeğimin kalbimi evde dinlemek için inşallah işe yarar. Allahım evlat korkusu ağır ne acı bir şey miş. Dünyada evlattan değerlisi ilerisi boş.
Saglik ocaginda dinliyolar bence sabah gidin guzel haberler alinPazar günü acilden doktor muane etti. Pazartesi kontrole gel dedi diye pazartesini bekliyorum canım. İnternetten fetal dopler siparişi verdim birde bebeğimin kalbimi evde dinlemek için inşallah işe yarar. Allahım evlat korkusu ağır ne acı bir şey miş. Dünyada evlattan değerlisi ilerisi boş.
Cok geçmiş olsun canımPazar günü acilden doktor muane etti. Pazartesi kontrole gel dedi diye pazartesini bekliyorum canım. İnternetten fetal dopler siparişi verdim birde bebeğimin kalbimi evde dinlemek için inşallah işe yarar. Allahım evlat korkusu ağır ne acı bir şey miş. Dünyada evlattan değerlisi ilerisi boş.
Nekadar gebesin canim?kac haftalik?Bende kanama oldu ama. Kanama olmasaydı bende hiç panik yapmayacaktımiki gündür gebelik belirtilerimde kesildi. Yüreğim ağzımda ağlamamak İçin kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?