- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.181
Cnm niye bekliyorsun pazartesini yarin gitsenePazar günü acilden doktor muane etti. Pazartesi kontrole gel dedi diye pazartesini bekliyorum canım. İnternetten fetal dopler siparişi verdim birde bebeğimin kalbimi evde dinlemek için inşallah işe yarar. Allahım evlat korkusu ağır ne acı bir şey miş. Dünyada evlattan değerlisi ilerisi boş.
Vallaha içime dert oldu söylemeden duramıcam cok cok gecmis olsun okudugumdan beri aklımdasınPazar günü acilden doktor muane etti. Pazartesi kontrole gel dedi diye pazartesini bekliyorum canım. İnternetten fetal dopler siparişi verdim birde bebeğimin kalbimi evde dinlemek için inşallah işe yarar. Allahım evlat korkusu ağır ne acı bir şey miş. Dünyada evlattan değerlisi ilerisi boş.
Yaa çok şükür canım bunla geçmiş olsunKızlar günaydın tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın nolur çıktık doktordan onların suyu değilmiş çok şükür suyun iyi dedi. Alttan muayene etti bi test gibi bişey yaptı akıntıymış dedi enfeksiyon kapmışım 7 gün fitil kullan dedi. Kızlarımı da gördüm çok şükür o kadar hareketlilerdi ki sabahın köründe ilk kez o kadar gördük nasıl itekliyo çıkcak nerdeyseölçüm vs yapmadı pazartesi detaylım var diye. Enfeksiyonda normal gebelikte dedi. Rabbim kimseyi sınamasın sağ salim evlatlarımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Çok şükür canımKızlar günaydın tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın nolur çıktık doktordan onların suyu değilmiş çok şükür suyun iyi dedi. Alttan muayene etti bi test gibi bişey yaptı akıntıymış dedi enfeksiyon kapmışım 7 gün fitil kullan dedi. Kızlarımı da gördüm çok şükür o kadar hareketlilerdi ki sabahın köründe ilk kez o kadar gördük nasıl itekliyo çıkcak nerdeyseölçüm vs yapmadı pazartesi detaylım var diye. Enfeksiyonda normal gebelikte dedi. Rabbim kimseyi sınamasın sağ salim evlatlarımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Aminn inşallah. Bir gün önce annemle aramızda ufak bir tartışma geçti biz evlenirken yakın oturmamızı istediler ilerde çocuk olursam ben bakıcam sonuçta diye. Sonra iş ciddiye binince ilk başta çalışamazsın ikiz bakamam dendi daha sonra da işte evde olsanda ancak 1-2 ay destek olabilirim dedi ben öylece kaldım o gün çok üzüldüm tek başıma ikisine nasıl bakarım diye umutsuzluğa kapıldım ertesi günde bunu yaşayınca aşırı vicdan yaptım acaba istemediğimi mi düşündüler onları diye Rabbim sağlık versin tek başıma da bakarımYaa çok şükür canım bunla geçmiş olsunbak kızçeler korkutmuş oldu seni birazcık yeter ki canları sağ olsun
Ya sana ciddi diyorum yuzunu gormesemde ruyamda seni gordum az once uyandim direkt doktora gitti mi acaba diye foruma girdim. Ay canim bak dedik sana burda. Hepimizde oluuyor. Benimki enfeksiyonda degildi normal su seklinde akintimizda olabilirmis gebelikte cok normalmis. Cok sevindim iyi haberler almana. Oyyy severim onlari benn prenseslerrrKızlar günaydın tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın nolur çıktık doktordan onların suyu değilmiş çok şükür suyun iyi dedi. Alttan muayene etti bi test gibi bişey yaptı akıntıymış dedi enfeksiyon kapmışım 7 gün fitil kullan dedi. Kızlarımı da gördüm çok şükür o kadar hareketlilerdi ki sabahın köründe ilk kez o kadar gördük nasıl itekliyo çıkcak nerdeyseölçüm vs yapmadı pazartesi detaylım var diye. Enfeksiyonda normal gebelikte dedi. Rabbim kimseyi sınamasın sağ salim evlatlarımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Bak sana en basitinden diyeyim 4.5 ayda nasil degistigini. Ilk ikizini ogrendiginde burda diyodunki ben tek cocuk istiyodum ikinci yapmicaktim tedirgnm simdi ikiz mi kesin diye bi ürküyodun suan ikizlere bakarim yeterki saglikli dogsunlar diyorsun annelik bize yüklenmeye baslamis bileAminn inşallah. Bir gün önce annemle aramızda ufak bir tartışma geçti biz evlenirken yakın oturmamızı istediler ilerde çocuk olursam ben bakıcam sonuçta diye. Sonra iş ciddiye binince ilk başta çalışamazsın ikiz bakamam dendi daha sonra da işte evde olsanda ancak 1-2 ay destek olabilirim dedi ben öylece kaldım o gün çok üzüldüm tek başıma ikisine nasıl bakarım diye umutsuzluğa kapıldım ertesi günde bunu yaşayınca aşırı vicdan yaptım acaba istemediğimi mi düşündüler onları diye Rabbim sağlık versin tek başıma da bakarım
Ayyy Allah razı olsun gözlerim doldu okurkenYa sana ciddi diyorum yuzunu gormesemde ruyamda seni gordum az once uyandim direkt doktora gitti mi acaba diye foruma girdim. Ay canim bak dedik sana burda. Hepimizde oluuyor. Benimki enfeksiyonda degildi normal su seklinde akintimizda olabilirmis gebelikte cok normalmis. Cok sevindim iyi haberler almana. Oyyy severim onlari benn prenseslerrr
Hepsi aynı demekki ya öyle bir kaldım ki dedim yakınınıza niye oturttunuz bizi o zaman. Kayınvalidemde ikiz diye hep dua ederdi şimdi ağzının ucuyla bile bakıyım demiyo hatta şimdi eltim 2.yi yapsın diye dua ediyo en son dayanamadım dedim ayda bir kere çocuk seviceksiniz diye insanlara doğurtturmayın kadın kendini biliyo tüm maddi manevi herşeyini tek çocuğuna adadı çokta güzel yetiştiriyo birşekilde büyüyo demekle olmuyo o işler kolay mı annelerin 4 aylık bebeklerini bırakıp işlerine gitmeleri dedim sustu hiçbişey demedi sonramydreams93 he bu arada anne kaynana farketmez hepsi ayni galiba benim kaynanam cocuk cocuk diye basimizi yedi ben bakarm ona bilmem ne. 3 4 tane dogur cocuk bakmakta ne var bilmem ne. Sen yeterki ogretmen alimlarina basvur atanda bilmem ne. Simdi basvuru yapcam gecen diyoki olsun baska sehire atansanda annen bakar gelir bakici dolu ortalik bilmem ne ben şok 2 ay yanimda kalcakti guya simdi 40in cikmadan memlekete gidebilirim findik zamani demeye basladi. esime dedm oda sasirdi bu kdr dönmesine. Kimseye guvenmicen bu hayatta aman benimde isime.geliyor bakmak ayagina evde surekli cekemezdim
Ben de kendim bakacağım canım ikiz daha zor tabi ama biz gayet güçlüyüz. Hatta eşim bile yardım edemeyecek akşam 9 da bitiyor işi ve haftanın 6 günü. Her şeyin üstesinden gelicez inşallahAminn inşallah. Bir gün önce annemle aramızda ufak bir tartışma geçti biz evlenirken yakın oturmamızı istediler ilerde çocuk olursam ben bakıcam sonuçta diye. Sonra iş ciddiye binince ilk başta çalışamazsın ikiz bakamam dendi daha sonra da işte evde olsanda ancak 1-2 ay destek olabilirim dedi ben öylece kaldım o gün çok üzüldüm tek başıma ikisine nasıl bakarım diye umutsuzluğa kapıldım ertesi günde bunu yaşayınca aşırı vicdan yaptım acaba istemediğimi mi düşündüler onları diye Rabbim sağlık versin tek başıma da bakarım
Oh cokta iyi demissin. Benimkide ayni cok cocuga takmis durumda ama o istiyor diye hayatimi sekillendiremem. Eşimle benim kararim önemli. Dedigin gibi simdide geri cekiyorlar kendilerini. Amaan neyse kaynana konusunu acmayayim.deşmeyeyim Cerito dicek gene mi bensiz actinizAyyy Allah razı olsun gözlerim doldu okurken
Hepsi aynı demekki ya öyle bir kaldım ki dedim yakınınıza niye oturttunuz bizi o zaman. Kayınvalidemde ikiz diye hep dua ederdi şimdi ağzının ucuyla bile bakıyım demiyo hatta şimdi eltim 2.yi yapsın diye dua ediyo en son dayanamadım dedim ayda bir kere çocuk seviceksiniz diye insanlara doğurtturmayın kadın kendini biliyo tüm maddi manevi herşeyini tek çocuğuna adadı çokta güzel yetiştiriyo birşekilde büyüyo demekle olmuyo o işler kolay mı annelerin 4 aylık bebeklerini bırakıp işlerine gitmeleri dedim sustu hiçbişey demedi sonra
Bana hic boyle denmedi babamla gittim ben istanbulda yaptirdm detayliyi. Esim izin alamadi. Babam hatta kapida bekleynce iceri gelebilir dedi dr. Sizinki klinigin yada hastanenin bekleme salonunda beklemesine neden izin vermiyor anlayamadim.Detaylı için dün randevu aldım cumaya da en fazla bir kisi ile gelebilirsiniz dedi e benim iki tane evladin var napicam onları ta birde ilçe dışına gidicez evdede birakamam bireyere de birakamam gözüm arkada kalir benim için rahat edemez arada km farki olunca. Böyle detaylıya gidenler sizdende böyle birşey istendimi. İyi dr mus uygunmusta bakalim gidince gorucez
Bilemedim ki acaba içeriye yanımda girerken mi demek istedi ne istedi anlamadım mecburen goturucem küçükler daha buyukt biraz daha buyuse bırakırım da uzak ne de olsa birakamam malesef çarşıya çıkarken bırakıyorum buyugu de orda beklerler artıkBana hic boyle denmedi babamla gittim ben istanbulda yaptirdm detayliyi. Esim izin alamadi. Babam hatta kapida bekleynce iceri gelebilir dedi dr. Sizinki klinigin yada hastanenin bekleme salonunda beklemesine neden izin vermiyor anlayamadim.
İlk defa gidicem bakalim gorucem nasıl biryer kuzenim gitmiş onun tavsiyesiyle gidicemBana hic boyle denmedi babamla gittim ben istanbulda yaptirdm detayliyi. Esim izin alamadi. Babam hatta kapida bekleynce iceri gelebilir dedi dr. Sizinki klinigin yada hastanenin bekleme salonunda beklemesine neden izin vermiyor anlayamadim.
Yaaa çok ama çok sevindim bak gördün mü sorun yok çok şükür. Bakma kısmını sağlıkla doğduklarında düşünelim boşversene, sağlıkla bir gelsinler de bir evlerimizeAminn inşallah. Bir gün önce annemle aramızda ufak bir tartışma geçti biz evlenirken yakın oturmamızı istediler ilerde çocuk olursam ben bakıcam sonuçta diye. Sonra iş ciddiye binince ilk başta çalışamazsın ikiz bakamam dendi daha sonra da işte evde olsanda ancak 1-2 ay destek olabilirim dedi ben öylece kaldım o gün çok üzüldüm tek başıma ikisine nasıl bakarım diye umutsuzluğa kapıldım ertesi günde bunu yaşayınca aşırı vicdan yaptım acaba istemediğimi mi düşündüler onları diye Rabbim sağlık versin tek başıma da bakarım
Ay ben 3 yaşına kadar kendim bakmayı düşünüyorum.Annem ve kv çalışıyor daha emekli bile değillermydreams93 he bu arada anne kaynana farketmez hepsi ayni galiba benim kaynanam cocuk cocuk diye basimizi yedi ben bakarm ona bilmem ne. 3 4 tane dogur cocuk bakmakta ne var bilmem ne. Sen yeterki ogretmen alimlarina basvur atanda bilmem ne. Simdi basvuru yapcam gecen diyoki olsun baska sehire atansanda annen bakar gelir bakici dolu ortalik bilmem ne ben şok 2 ay yanimda kalcakti guya simdi 40in cikmadan memlekete gidebilirim findik zamani demeye basladi. esime dedm oda sasirdi bu kdr dönmesine. Kimseye guvenmicen bu hayatta aman benimde isime.geliyor bakmak ayagina evde surekli cekemezdim
Benim detaylı gittiğim yerde bi kadın iki çocuğuyla gelmişti.Çocuklar o kadar çok oyun oynadılar ki doktor sonunda çıkarttı dışarı.cihazlarla falan oynamak istemişler .kapının önünde biz baktıkDetaylı için dün randevu aldım cumaya da en fazla bir kisi ile gelebilirsiniz dedi e benim iki tane evladin var napicam onları ta birde ilçe dışına gidicez evdede birakamam bireyere de birakamam gözüm arkada kalir benim için rahat edemez arada km farki olunca. Böyle detaylıya gidenler sizdende böyle birşey istendimi. İyi dr mus uygunmusta bakalim gidince gorucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?