- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.201
çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız bebeğiniz nasıl bende cumartesi günü detaylı ultrason gidecem başka doktorun fikrinide alacam nedicek bakalım bizim eksteradan cok dikkat etmemiz lazım cok ani hareket yüksekten bir şey alma eğilme spor gibi şeylere dikkat etmek lazımMerhaba benim yoğun kanamam oldu pazar günü. Plesanteda kanama alanı var. Ve plesante rahim ağzında dediler. Sizin plesante çıktı mı yukarı. Bebek iyi mi siz iyi misiniz.ben çok korkuyorum
Allah korusun inşallah bebeğiniz sizinle kalır bende kanama olmadı o zaman daha önce ilişki sonrası çok az olmuştu Dr yasakladı ilişkiyi bebek eşi çok aşağıda dedi bekliyoruz çıkmasını dikkat ediyorum uzun süre ayakta kalmıyorum ağır iş yapmıyorumKanama oldu mu sizde. Kanama İçin bir şey demedi mi doktor. Kanamanız var ise kanama plasenta mı sizin. Benim kanama plesantada da olduğu İçin çok aşırı endişeleniyorum . Bebeğin beslenmesi kesilirse bebek beni terk eder
Allah güç kuvvet versin bakarsınız inşallah bir de temizlik vs için arada yardım alırsınız hallolur inşallah Herşeyin mükemmel olmasını beklemeyin bazı günler yemek yapamazsınız dışardan söylersiniz ince temizliği önemsemrzsiniz yeter ki bebeklerimizi canı sağ sağlıklı olsun tabiki sizinde öncelikleAminn inşallah. Bir gün önce annemle aramızda ufak bir tartışma geçti biz evlenirken yakın oturmamızı istediler ilerde çocuk olursam ben bakıcam sonuçta diye. Sonra iş ciddiye binince ilk başta çalışamazsın ikiz bakamam dendi daha sonra da işte evde olsanda ancak 1-2 ay destek olabilirim dedi ben öylece kaldım o gün çok üzüldüm tek başıma ikisine nasıl bakarım diye umutsuzluğa kapıldım ertesi günde bunu yaşayınca aşırı vicdan yaptım acaba istemediğimi mi düşündüler onları diye Rabbim sağlık versin tek başıma da bakarım
Allah'a şükür benimkiler çok uslu bırak bıraktığın yerde geri bulursunAy ben 3 yaşına kadar kendim bakmayı düşünüyorum.Annem ve kv çalışıyor daha emekli bile değillerzaten kayınvalideme benzemesin ben bakarım çok tşk zaten kimse de ben bakayım diye ölmüyor kayınvalidem izin alırım ilk günler bile demedi.eşimin dayısının karısı bile ben bakarım dedi hahahahahah
Benim detaylı gittiğim yerde bi kadın iki çocuğuyla gelmişti.Çocuklar o kadar çok oyun oynadılar ki doktor sonunda çıkarttı dışarı.cihazlarla falan oynamak istemişler .kapının önünde biz baktık
götür ne olacak kenarda otururlar geçen hafta gittim detaylıya ben annem ve yiğenim vardı 4 yaşında doktor kendi dedi hani kimse yok mu gelsinler diye bişey olmaz bence çocuk sonuçtaDetaylı için dün randevu aldım cumaya da en fazla bir kisi ile gelebilirsiniz dedi e benim iki tane evladin var napicam onları ta birde ilçe dışına gidicez evdede birakamam bireyere de birakamam gözüm arkada kalir benim için rahat edemez arada km farki olunca. Böyle detaylıya gidenler sizdende böyle birşey istendimi. İyi dr mus uygunmusta bakalim gidince gorucez
Çok geçmiş olsun canım, güzel haberi alıp rahatlamana sevindimKızlar günaydın tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın nolur çıktık doktordan onların suyu değilmiş çok şükür suyun iyi dedi. Alttan muayene etti bi test gibi bişey yaptı akıntıymış dedi enfeksiyon kapmışım 7 gün fitil kullan dedi. Kızlarımı da gördüm çok şükür o kadar hareketlilerdi ki sabahın köründe ilk kez o kadar gördük nasıl itekliyo çıkcak nerdeyseölçüm vs yapmadı pazartesi detaylım var diye. Enfeksiyonda normal gebelikte dedi. Rabbim kimseyi sınamasın sağ salim evlatlarımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Kızlar günaydın tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın nolur çıktık doktordan onların suyu değilmiş çok şükür suyun iyi dedi. Alttan muayene etti bi test gibi bişey yaptı akıntıymış dedi enfeksiyon kapmışım 7 gün fitil kullan dedi. Kızlarımı da gördüm çok şükür o kadar hareketlilerdi ki sabahın köründe ilk kez o kadar gördük nasıl itekliyo çıkcak nerdeyseölçüm vs yapmadı pazartesi detaylım var diye. Enfeksiyonda normal gebelikte dedi. Rabbim kimseyi sınamasın sağ salim evlatlarımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Çok şükür canım bizimde içimiz rahatladı, çok gecmiş olsunKızlar günaydın tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın nolur çıktık doktordan onların suyu değilmiş çok şükür suyun iyi dedi. Alttan muayene etti bi test gibi bişey yaptı akıntıymış dedi enfeksiyon kapmışım 7 gün fitil kullan dedi. Kızlarımı da gördüm çok şükür o kadar hareketlilerdi ki sabahın köründe ilk kez o kadar gördük nasıl itekliyo çıkcak nerdeyseölçüm vs yapmadı pazartesi detaylım var diye. Enfeksiyonda normal gebelikte dedi. Rabbim kimseyi sınamasın sağ salim evlatlarımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Aynen cocuk yaninda kim kalirsa ona benziyor huyu suyudaAy ben 3 yaşına kadar kendim bakmayı düşünüyorum.Annem ve kv çalışıyor daha emekli bile değillerzaten kayınvalideme benzemesin ben bakarım çok tşk zaten kimse de ben bakayım diye ölmüyor kayınvalidem izin alırım ilk günler bile demedi.eşimin dayısının karısı bile ben bakarım dedi hahahahahah
Kesinlikle öyle canım ne kendi annesi ne de kaynanası çekiliyır insanın. En iyisi kendin bakmak bence.gereksiz yüz göz oluyorsun yok yere. Kızımda annem yanıma gelip 3 ay kalmıştı. O süre esnasında ben ne desem herşeye alınmış kardeşimden öğrendim sonradan. Kadın buraya geldi 8 kg verdi döndü evine. Neymiş ben onu sofraya buyur etmemişim.. neymiş o bişey yerken onu ben yicektim demişim.. o kadar çok gönül koydum ki hala daha geçmedi kırgınlığım 4,5 sene oldu.. geçmicek de asla beni onkadar çok kırdı ki anlatamam.. belki ben de onu istemeden kırmışımdır ama ben lohusaydım hamileydim ben bile isteye niye onu üzeyim ki.. bişeye alındı üzüldü madem niye bana demedi.. ben el miyim.. bir özür bile dilemedi. Ama aramıza öyle bir soğukluk soktu ki anlatamam.. Allah sağlık versin başımdan eksik olmasın ama gönlüm çok kırıldımydreams93 he bu arada anne kaynana farketmez hepsi ayni galiba benim kaynanam cocuk cocuk diye basimizi yedi ben bakarm ona bilmem ne. 3 4 tane dogur cocuk bakmakta ne var bilmem ne. Sen yeterki ogretmen alimlarina basvur atanda bilmem ne. Simdi basvuru yapcam gecen diyoki olsun baska sehire atansanda annen bakar gelir bakici dolu ortalik bilmem ne ben şok 2 ay yanimda kalcakti guya simdi 40in cikmadan memlekete gidebilirim findik zamani demeye basladi. esime dedm oda sasirdi bu kdr dönmesine. Kimseye guvenmicen bu hayatta aman benimde isime.geliyor bakmak ayagina evde surekli cekemezdim
Bencede onları görünce zaten gücümüz kuvvetimiz daha da gelicek inanıyorumBen de kendim bakacağım canım ikiz daha zor tabi ama biz gayet güçlüyüz. Hatta eşim bile yardım edemeyecek akşam 9 da bitiyor işi ve haftanın 6 günü. Her şeyin üstesinden gelicez inşallah
Çok şükürr evet artık düşünmicem çocuklarım için plan yapanlarıda susturucam strese sokuyorlar beni onlarda hissediyor sonuçtaYaaa çok ama çok sevindim bak gördün mü sorun yok çok şükür. Bakma kısmını sağlıkla doğduklarında düşünelim boşversene, sağlıkla bir gelsinler de bir evlerimize
Çok teşekkürler canım hep iyi haberlerle gelelim buraya inşallah
Ay evet onlar sağlıkla olsunda onlar gelene kadar mükemmelliyetçiliğimi dizginlicemAllah güç kuvvet versin bakarsınız inşallah bir de temizlik vs için arada yardım alırsınız hallolur inşallah Herşeyin mükemmel olmasını beklemeyin bazı günler yemek yapamazsınız dışardan söylersiniz ince temizliği önemsemrzsiniz yeter ki bebeklerimizi canı sağ sağlıklı olsun tabiki sizinde öncelikle
Çok teşekkür ederizz hepimizi inşallahjÇok şükür canım bizimde içimiz rahatladı, çok gecmiş olsunSıkma o tatlı canını stres yapma Rabbim sağlıkla kavustursun evlatlarımıza hepimizi inşAllah
Yapiliyor ben Keçiören eğitimden yaptiracagin normal kadin doguma randevu aliyorsun onlar yondllendiriyoe randevu icinHanımlar devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yapılıyor mu? Yapılıyor ise nasıl randevu alınır?
Ankara Etlik şehir Hastanesi'nde yapılıyor mudur mesela?
Yapiliyor. Once kadin dogum doktorundan randevu aliyorsunuz. Onlar sizi hastanedeki perinatoloji klinigine yonlendiriyor. Direk alamiyosunuz randevu. Ben o sekilde aldim antalyada devlet hastanesinden. Ama sira da zor bulunuyormus. 1.5 ay kadar once gitmistim teee 14 nisana verdi. Az kaldi sayilirHanımlar devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yapılıyor mu? Yapılıyor ise nasıl randevu alınır?
Ankara Etlik şehir Hastanesi'nde yapılıyor mudur mesela?
Aynen bende goturcem zaten yapacak baska çözümüm yok. Birşey derlersede derim artık birşeyler hani yani hem para vericem gidicem onca yol hemde almayacaklar devlet dese bunu hadi diyem yoğunluktan dediler belki ama özel adi üstünde o kadar özel yerlere girdimkimse demedi birsey orasininda deme hükmü yokgibi gorucem yarin :)götür ne olacak kenarda otururlar geçen hafta gittim detaylıya ben annem ve yiğenim vardı 4 yaşında doktor kendi dedi hani kimse yok mu gelsinler diye bişey olmaz bence çocuk sonuçta
Antalya'da hangi hastaneden aldin canim bende aldimda nisan 24 e verdiler cok uzaga verdiler bende manavgattan Gökhan beye aldim randevuYapiliyor. Once kadin dogum doktorundan randevu aliyorsunuz. Onlar sizi hastanedeki perinatoloji klinigine yonlendiriyor. Direk alamiyosunuz randevu. Ben o sekilde aldim antalyada devlet hastanesinden. Ama sira da zor bulunuyormus. 1.5 ay kadar once gitmistim teee 14 nisana verdi. Az kaldi sayilir
14 haftalıkNekadar gebesin canim?kac haftalik?
Sizin her şey yoluna girmiş miydiTamam ama doktor bakmış pzt gel demiş doktor risk alır mı hiçgeçen hafta ben de senin gibiydim gala hatırladıkça oturup ağlıyorum ama yapmamamız lazım bunu sakin olmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?