2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba benim yoğun kanamam oldu pazar günü. Plesanteda kanama alanı var. Ve plesante rahim ağzında dediler. Sizin plesante çıktı mı yukarı. Bebek iyi mi siz iyi misiniz. ben çok korkuyorum
çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız bebeğiniz nasıl bende cumartesi günü detaylı ultrason gidecem başka doktorun fikrinide alacam nedicek bakalım bizim eksteradan cok dikkat etmemiz lazım cok ani hareket yüksekten bir şey alma eğilme spor gibi şeylere dikkat etmek lazım

Allah korusun inşallah bebeğiniz sizinle kalır bende kanama olmadı o zaman daha önce ilişki sonrası çok az olmuştu Dr yasakladı ilişkiyi bebek eşi çok aşağıda dedi bekliyoruz çıkmasını dikkat ediyorum uzun süre ayakta kalmıyorum ağır iş yapmıyorum

Allah güç kuvvet versin bakarsınız inşallah bir de temizlik vs için arada yardım alırsınız hallolur inşallah Herşeyin mükemmel olmasını beklemeyin bazı günler yemek yapamazsınız dışardan söylersiniz ince temizliği önemsemrzsiniz yeter ki bebeklerimizi canı sağ sağlıklı olsun tabiki sizinde öncelikle

Allah'a şükür benimkiler çok uslu bırak bıraktığın yerde geri bulursun

götür ne olacak kenarda otururlar geçen hafta gittim detaylıya ben annem ve yiğenim vardı 4 yaşında doktor kendi dedi hani kimse yok mu gelsinler diye bişey olmaz bence çocuk sonuçta

Çok geçmiş olsun canım, güzel haberi alıp rahatlamana sevindim

Çok şükür canım bizimde içimiz rahatladı, çok gecmiş olsun Sıkma o tatlı canını stres yapma Rabbim sağlıkla kavustursun evlatlarımıza hepimizi inşAllah

Aynen cocuk yaninda kim kalirsa ona benziyor huyu suyuda

Kesinlikle öyle canım ne kendi annesi ne de kaynanası çekiliyır insanın. En iyisi kendin bakmak bence.gereksiz yüz göz oluyorsun yok yere. Kızımda annem yanıma gelip 3 ay kalmıştı. O süre esnasında ben ne desem herşeye alınmış kardeşimden öğrendim sonradan. Kadın buraya geldi 8 kg verdi döndü evine. Neymiş ben onu sofraya buyur etmemişim.. neymiş o bişey yerken onu ben yicektim demişim.. o kadar çok gönül koydum ki hala daha geçmedi kırgınlığım 4,5 sene oldu.. geçmicek de asla beni onkadar çok kırdı ki anlatamam.. belki ben de onu istemeden kırmışımdır ama ben lohusaydım hamileydim ben bile isteye niye onu üzeyim ki.. bişeye alındı üzüldü madem niye bana demedi.. ben el miyim.. bir özür bile dilemedi. Ama aramıza öyle bir soğukluk soktu ki anlatamam.. Allah sağlık versin başımdan eksik olmasın ama gönlüm çok kırıldı
O yüzden bu sefer çağırmadım gelmesin daha iyi. En iyisi kardeş bu zamanlarda varsa bi kız kardeşiniz en çok o yardımcı olur onu çağırdım o gelcek hem çok özledim bebek bahane

Hanımlar devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yapılıyor mu? Yapılıyor ise nasıl randevu alınır?
Ankara Etlik şehir Hastanesi'nde yapılıyor mudur mesela?

Ben de kendim bakacağım canım ikiz daha zor tabi ama biz gayet güçlüyüz. Hatta eşim bile yardım edemeyecek akşam 9 da bitiyor işi ve haftanın 6 günü. Her şeyin üstesinden gelicez inşallah
Bencede onları görünce zaten gücümüz kuvvetimiz daha da gelicek inanıyorum
Yaaa çok ama çok sevindim bak gördün mü sorun yok çok şükür. Bakma kısmını sağlıkla doğduklarında düşünelim boşversene, sağlıkla bir gelsinler de bir evlerimize
Çok şükürr evet artık düşünmicem çocuklarım için plan yapanlarıda susturucam strese sokuyorlar beni onlarda hissediyor sonuçta
mydreams93 geçmiş olsun canım iyi haber almana çok sevindim
Çok teşekkürler canım hep iyi haberlerle gelelim buraya inşallah
Ay evet onlar sağlıkla olsunda onlar gelene kadar mükemmelliyetçiliğimi dizginlicem
Çok şükür canım bizimde içimiz rahatladı, çok gecmiş olsun Sıkma o tatlı canını stres yapma Rabbim sağlıkla kavustursun evlatlarımıza hepimizi inşAllah
Çok teşekkür ederizz hepimizi inşallahj

Hanımlar devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yapılıyor mu? Yapılıyor ise nasıl randevu alınır?
Yapiliyor ben Keçiören eğitimden yaptiracagin normal kadin doguma randevu aliyorsun onlar yondllendiriyoe randevu icin

Ohoo bu kaynanalara annelere güvenmeyin çocuk bakma konusunda sözde benim kaynana bakacaktı cocuk dogunca ortalığı ayağa kaldırdı gıcık karı şimdi bile bakmiyor ki anca kurban olayım kuru kuru kadanı alayım bizimkisi eşimle tek bir yere bile gidemiyoruz bakmaz acil durumlarda hemen gelin ha gıcık karı ay sinirlendim sabah sabah

Yapiliyor. Once kadin dogum doktorundan randevu aliyorsunuz. Onlar sizi hastanedeki perinatoloji klinigine yonlendiriyor. Direk alamiyosunuz randevu. Ben o sekilde aldim antalyada devlet hastanesinden. Ama sira da zor bulunuyormus. 1.5 ay kadar once gitmistim teee 14 nisana verdi. Az kaldi sayilir

götür ne olacak kenarda otururlar geçen hafta gittim detaylıya ben annem ve yiğenim vardı 4 yaşında doktor kendi dedi hani kimse yok mu gelsinler diye bişey olmaz bence çocuk sonuçta
Aynen bende goturcem zaten yapacak baska çözümüm yok. Birşey derlersede derim artık birşeyler hani yani hem para vericem gidicem onca yol hemde almayacaklar devlet dese bunu hadi diyem yoğunluktan dediler belki ama özel adi üstünde o kadar özel yerlere girdimkimse demedi birsey orasininda deme hükmü yokgibi gorucem yarin :)

Antalya'da hangi hastaneden aldin canim bende aldimda nisan 24 e verdiler cok uzaga verdiler bende manavgattan Gökhan beye aldim randevu

Ben de annem ve kv sözlerine güveniyorum biraz, umarım yalnız bırakmazlar :) ilk zamanlar yıkayıp giydirmeme yardım etseler çok iyi olur, uykusuzluğa dayanırım ama daha ele avuca gelmeden banyosunu yaptıramam gibi geliyor bir de mecbur işe başladığım zaman bakacaklar. artık kendi evlerinde mi bakarlar bana mı gelirler bilmiyorum, bakmazlarsa da canları sağ olsun tanıdık bakıcı ablalar bulmaya çalışırız. Bunları şimdiden düşününce bile uykum kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…