- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.221
Benim kayınvalidem de hep tamam der gelsin kalsın der.çok da iyi bakar Allah var. Kızım iki ağlar annemi özledim der, hemen beni arar işte böyle böyle diyo seni özlemiş falan derOhoo bu kaynanalara annelere güvenmeyin çocuk bakma konusunda sözde benim kaynana bakacaktı cocuk dogunca ortalığı ayağa kaldırdı gıcık karı şimdi bile bakmiyor ki anca kurban olayım kuru kuru kadanı alayım bizimkisi eşimle tek bir yere bile gidemiyoruz bakmaz acil durumlarda hemen gelin ha gıcık karı ay sinirlendim sabah sabah
Allah razı olsunCok geçmiş olsun canımAllah'ın izniyle insallah birsey olmaz stres bebeğe daha zararlı,sakin olmaya çalış,olmadi bi acile git ya da en azından sağlık ocağa ordada kalbi dinletiyorlar bol bol dua et,insirah süresi oku içini ferahlasın,meryem süresi gebeliğe iyi geliyor,bak bunu bir arkadas yollamış
"Ya musavvir-u ya halig-u ya bari-u ya alim.
Bunu sayısız aklına geldkçe namazlardan sonra sayısız oku avcuna üfle ve karnını ov. Hamilelikte ayri bir şifası var demis"
Inşallah hersey yolundadır
Valla zor işler. Seve seve söylenmeden yardım ederlerse ne alaaBen de annem ve kv sözlerine güveniyorum biraz, umarım yalnız bırakmazlar :) ilk zamanlar yıkayıp giydirmeme yardım etseler çok iyi olur, uykusuzluğa dayanırım ama daha ele avuca gelmeden banyosunu yaptıramam gibi geliyorbir de mecbur işe başladığım zaman bakacaklar. artık kendi evlerinde mi bakarlar bana mı gelirler bilmiyorum, bakmazlarsa da canları sağ olsun tanıdık bakıcı ablalar bulmaya çalışırız. Bunları şimdiden düşününce bile uykum kaçıyor
İlişki sonrası kanama yaşadığınızda kaç haftalıktınız ? Birde kanama plesantada mı olmuş plesantada aşağıda olduğu İçin. Sanırım aynıyı durumumuzAllah korusun inşallah bebeğiniz sizinle kalır bende kanama olmadı o zaman daha önce ilişki sonrası çok az olmuştu Dr yasakladı ilişkiyi bebek eşi çok aşağıda dedi bekliyoruz çıkmasını dikkat ediyorum uzun süre ayakta kalmıyorum ağır iş yapmıyorum
Seve seve olacağını pek sanmıyorum açıkçası kendi annem de kv de yüzüme değil belki ama arkamdan söylenirler. Onlar da haklılar bir yandan yaşları, hastalıkları var, 1-2 günlüğüne bakmayacaklar, kreşe gidene kadar bakacaklar. Annem belki bana gelip bakmayı kabul eder ama kv kabul etmez, kendi evinin işlerini de yapmayı ister bir yandan. Gerçekten çok zor, bu konuyu düşündükçe uykularım kaçıyorValla zor işler. Seve seve söylenmeden yardım ederlerse ne alaabebişin 2 yaştan küçükken çalışcaksan canım senin evinde alıştığı ortamda daha rahat edebilir. Ama bir yandan da kaynana ya da anne evine alışması da çok iyi olur ilerisi için. Benimki çoğu zaman benim eve gelip baktı ara ara. Sonradan onların evini hiç benimseyemedi. Orda kalmak istemedi çok sorun oldu. O yüzden onların evine de alışması çok önemli.
Canım bence şimdiden düşünüp uykularını kaçırma, o zaman düşünürsün bunlarıSeve seve olacağını pek sanmıyorum açıkçası kendi annem de kv de yüzüme değil belki ama arkamdan söylenirler. Onlar da haklılar bir yandan yaşları, hastalıkları var, 1-2 günlüğüne bakmayacaklar, kreşe gidene kadar bakacaklar. Annem belki bana gelip bakmayı kabul eder ama kv kabul etmez, kendi evinin işlerini de yapmayı ister bir yandan. Gerçekten çok zor, bu konuyu düşündükçe uykularım kaçıyor
Egitim arastirmadan aldim ben. Zaten yaklasik 22. Haftamin sonu ediyor. Zaman cok kotu degil diye de ugrasmadim baska yere bakmaya vs. Kacinci haftada oldugumuz onemli sanirim o noktada.Antalya'da hangi hastaneden aldin canim bende aldimda nisan 24 e verdiler cok uzaga verdiler bende manavgattan Gökhan beye aldim randevu
Olur böyle şeyler dert etme bol su az tuz tmmdir , ben protez tirnaklardan cok korkuyorum ya iltihap vs olursa ya Allah korusun hepte karşıma çıkıyor boyle videolarKızlar ellerim o kadar şişti ki size anlatamam.protez tırnaklarımı da çıkarınca Allahım dolmalarla kalakaldımaşırı şişmiş
5litre su içiyorum neredeyse,tuz da çok kullanmam ama şişmeye başladımOlur böyle şeyler dert etme bol su az tuz tmmdir , ben protez tirnaklardan cok korkuyorum ya iltihap vs olursa ya Allah korusun hepte karşıma çıkıyor boyle videolar
Panorama yaptırdık biz. Doktorumun en güvenilir iyi ayrıntılı dediği test buydu.Merhaba, fetal dna testi yaptıran var ise hangi firmaya yaptırdınız? Bilgi paylaşacak olur mu acaba
Evet ben geç kalmışım galiba almaya eğitim araştırmaya almıştım 17 hliktim ozaman altı ayliga falan denk geliyor ebede altı aylıkken bakılıyor dedide kendi drma sordum hesaola 22 hf tan doluyorsa baska bir bir yerde yaptır dedi ondan ozele gidicem.Egitim arastirmadan aldim ben. Zaten yaklasik 22. Haftamin sonu ediyor. Zaman cok kotu degil diye de ugrasmadim baska yere bakmaya vs. Kacinci haftada oldugumuz onemli sanirim o noktada.
Benimde parmaklarim cok şişmiş doktora gidince sorucam,sabahları kalkınca yumruk yapip hic sıkamıyorum,ama sadece ellerim ayaklarda falan yokKızlar ellerim o kadar şişti ki size anlatamam.protez tırnaklarımı da çıkarınca Allahım dolmalarla kalakaldımaşırı şişmiş
Çoğu kişi granul sabun tozu öneriyor ilk zamanlar için,ben galiba ondan alacamSorum varBebek deterjanı ne alacaksınız arkadaşlar ,konuşulmuş muydu hatırlamıyorum ama ben artık alıp bi tur yıkamak istiyorum dolabın kokusu geçsin diye bi asmak istiyorum.Sadece bilemedim ne alacağımı
Panorama testin adı mı yoksa firmanın mi acaba?Panorama yaptırdık biz. Doktorumun en güvenilir iyi ayrıntılı dediği test buydu.
Cok geçmiş olsun canım ,Allah'tan yanındaydınızUzun zamandır böyle bir korku yaşamamıştım. Kızıma babasi muz agacindan muz kopardı ermiş diye vermişti oda büyük parça isirmis baktı bozagina takılmış kızım değişik nefes almaya basladi esim sakami yapiyon kizim dedi sesi çıkmayınca döndüm arkamı değişik ses çıkartıyordu bir kaç saniyede oldu hemen aliii diye bağırıp hemen ayagima yatırıp çıkarttım birini ben çıkarttım galiba doger parçayı da eşim ben bahirinca elimden alıp o vurdu beline ağlayınca sevindim çıktı dedi iki parça muz öyle böyle bir korku degil yha paniklemem hemen kurtarmaya çalışırım soğuk kanlilik gerçekten onemli çıktı dedikten sonra agladim kızıma sarılıp çocuğum çok korkmuş hala o an gözümde . Allah'tan o an odadaydik
Çok geçmiş olsun, böyle durumlarda hemlik manevrasını hepinizin bilmesi gerekiyor, çok çok geçmiş olsun tekrardanUzun zamandır böyle bir korku yaşamamıştım. Kızıma babasi muz agacindan muz kopardı ermiş diye vermişti oda büyük parça isirmis baktı bozagina takılmış kızım değişik nefes almaya basladi esim sakami yapiyon kizim dedi sesi çıkmayınca döndüm arkamı değişik ses çıkartıyordu bir kaç saniyede oldu hemen aliii diye bağırıp hemen ayagima yatırıp çıkarttım birini ben çıkarttım galiba doger parçayı da eşim ben bahirinca elimden alıp o vurdu beline ağlayınca sevindim çıktı dedi iki parça muz öyle böyle bir korku degil yha paniklemem hemen kurtarmaya çalışırım soğuk kanlilik gerçekten onemli çıktı dedikten sonra agladim kızıma sarılıp çocuğum çok korkmuş hala o an gözümde . Allah'tan o an odadaydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?