2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim kayınvalidem de hep tamam der gelsin kalsın der.çok da iyi bakar Allah var. Kızım iki ağlar annemi özledim der, hemen beni arar işte böyle böyle diyo seni özlemiş falan der çok huysuz der.. sonra da eşim bana kızar. Bi rahat yok bi daha gitmicrm hiç bi yere der bi ton söylenir ama bana söylenir benden çıkarır ben de ona gıcık oluyom

Allah razı olsun Bugun randevu bulamadım yarına buldum. Acil bakmazmış şu an kanama olmadığı İçin

Valla zor işler. Seve seve söylenmeden yardım ederlerse ne alaa bebişin 2 yaştan küçükken çalışcaksan canım senin evinde alıştığı ortamda daha rahat edebilir. Ama bir yandan da kaynana ya da anne evine alışması da çok iyi olur ilerisi için. Benimki çoğu zaman benim eve gelip baktı ara ara. Sonradan onların evini hiç benimseyemedi. Orda kalmak istemedi çok sorun oldu. O yüzden onların evine de alışması çok önemli.

İlişki sonrası kanama yaşadığınızda kaç haftalıktınız ? Birde kanama plesantada mı olmuş plesantada aşağıda olduğu İçin. Sanırım aynıyı durumumuz

Seve seve olacağını pek sanmıyorum açıkçası kendi annem de kv de yüzüme değil belki ama arkamdan söylenirler. Onlar da haklılar bir yandan yaşları, hastalıkları var, 1-2 günlüğüne bakmayacaklar, kreşe gidene kadar bakacaklar. Annem belki bana gelip bakmayı kabul eder ama kv kabul etmez, kendi evinin işlerini de yapmayı ister bir yandan. Gerçekten çok zor, bu konuyu düşündükçe uykularım kaçıyor

Canım bence şimdiden düşünüp uykularını kaçırma, o zaman düşünürsün bunları şimdi uyumana bak lakin sonra zaten uykuların kaçıcak istemdışı

Antalya'da hangi hastaneden aldin canim bende aldimda nisan 24 e verdiler cok uzaga verdiler bende manavgattan Gökhan beye aldim randevu
Egitim arastirmadan aldim ben. Zaten yaklasik 22. Haftamin sonu ediyor. Zaman cok kotu degil diye de ugrasmadim baska yere bakmaya vs. Kacinci haftada oldugumuz onemli sanirim o noktada.

Kızlar ellerim o kadar şişti ki size anlatamam.protez tırnaklarımı da çıkarınca Allahım dolmalarla kalakaldım aşırı şişmiş
Olur böyle şeyler dert etme bol su az tuz tmmdir , ben protez tirnaklardan cok korkuyorum ya iltihap vs olursa ya Allah korusun hepte karşıma çıkıyor boyle videolar

Olur böyle şeyler dert etme bol su az tuz tmmdir , ben protez tirnaklardan cok korkuyorum ya iltihap vs olursa ya Allah korusun hepte karşıma çıkıyor boyle videolar
5litre su içiyorum neredeyse,tuz da çok kullanmam ama şişmeye başladım tırnakları da Ben çok uzun zamandır kullanıyorum 6-7 aydır nerdeyse.Biraz nefes alsın diye çıkarttım artık.şüşko parmaklar kısa tırnaklarla karşılaşınca bi garip oldum temiz bi yerde yaptırıp bakımını sağlayınca sorun olmuyor

Sorum var Bebek deterjanı ne alacaksınız arkadaşlar ,konuşulmuş muydu hatırlamıyorum ama ben artık alıp bi tur yıkamak istiyorum dolabın kokusu geçsin diye bi asmak istiyorum.Sadece bilemedim ne alacağımı

Egitim arastirmadan aldim ben. Zaten yaklasik 22. Haftamin sonu ediyor. Zaman cok kotu degil diye de ugrasmadim baska yere bakmaya vs. Kacinci haftada oldugumuz onemli sanirim o noktada.
Evet ben geç kalmışım galiba almaya eğitim araştırmaya almıştım 17 hliktim ozaman altı ayliga falan denk geliyor ebede altı aylıkken bakılıyor dedide kendi drma sordum hesaola 22 hf tan doluyorsa baska bir bir yerde yaptır dedi ondan ozele gidicem.

Kızlar ellerim o kadar şişti ki size anlatamam.protez tırnaklarımı da çıkarınca Allahım dolmalarla kalakaldım aşırı şişmiş
Benimde parmaklarim cok şişmiş doktora gidince sorucam,sabahları kalkınca yumruk yapip hic sıkamıyorum,ama sadece ellerim ayaklarda falan yok

Uzun zamandır böyle bir korku yaşamamıştım. Kızıma babasi muz agacindan muz kopardı ermiş diye vermişti oda büyük parça isirmis baktı bozagina takılmış kızım değişik nefes almaya basladi esim sakami yapiyon kizim dedi sesi çıkmayınca döndüm arkamı değişik ses çıkartıyordu bir kaç saniyede oldu hemen aliii diye bağırıp hemen ayagima yatırıp çıkarttım birini ben çıkarttım galiba doger parçayı da eşim ben bahirinca elimden alıp o vurdu beline ağlayınca sevindim çıktı dedi iki parça muz öyle böyle bir korku degil yha paniklemem hemen kurtarmaya çalışırım soğuk kanlilik gerçekten onemli çıktı dedikten sonra agladim kızıma sarılıp çocuğum çok korkmuş hala o an gözümde . Allah'tan o an odadaydik

Çoğu kişi granul sabun tozu öneriyor ilk zamanlar için,ben galiba ondan alacam

Cok geçmiş olsun canım ,Allah'tan yanındaydınız o yuzden heimlich hareketi cok önemli herkesin bilmesi lazim

Çok geçmiş olsun, böyle durumlarda hemlik manevrasını hepinizin bilmesi gerekiyor, çok çok geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…