- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.241
Bende asıl iş orada hemen ağlayıp sizlanip cirpinmak yerine bebeğe müdahale etmek gerçekten varsa eğitimi ilk anne olacaklara gebelik okulunda falan eğitimi verilmeli rabbim kimseye yaşatmasın. Görümcemim yeni doğan bebegini emzirirken mosmor kalmis bebegi tıpa Zor atmışlardi hemen kuveze alındı bir hf kadar kuvezde kalmışti ondan sonra bardakla besledi bebeğini erkende doğumdu zaten altı aylikCok geçmiş olsun canım ,Allah'tan yanındaydınızo yuzden heimlich hareketi cok önemli herkesin bilmesi lazim
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun, böyle durumlarda hemlik manevrasını hepinizin bilmesi gerekiyor, çok çok geçmiş olsun tekrardan
Ablamın oğlu burnuna serce parmağımin yarisi kadar peçete tikmisti zorla çıkartmışlar kizdikca bu sefer kulağına sokmuş biraz daha küçükken de yeni yürüdüğü zaman lego parçası vardi ağzında korkmuş yuttu sanmış başka parçada hemen filme götürmüş başıma gelmez dedikçe insan oglu yaşadığı sürece neler duyup yaşıyor rabbim kimseye yaşatmasın zor Bir durum gözlerimiz hep üstünde olmalı kendilerini kurtarincaya kadarHanımlar hepmizin ilk yardımda öğrenmesi gerekiyor bazı şeyleri, hele o ek gıda döneminde veya bu 1-2 yaş arası her şeyi ağıza alma döneminde bir anda oluyor her şey. Kızım 7 aylıkken sofradan tavuk kemiği atmış boğazına, farkedip hemen çıkarmıştım. Herkesin bilmesi gerekiyor
Şu anda yolunda ama hamileliğim artık myom ağrısı tutunca zeynep kamile giderek geçecek. Bebeğim sağlıklı şükür, gerisini halledicem.Sizin her şey yoluna girmiş miydi
Ya biz içimizde bebek büyütüyoruz sen bir de 2 tane büyütüyorsun sadece spermle olcak olsaydı embriyo olarak kalırdı ne büyük güç bu. Sırf bunu düşünerek bile ne kadar güçlü insanlar olduğumuzu hatırla her seferinde canım hele sende x2 yaniAminn inşallah. Bir gün önce annemle aramızda ufak bir tartışma geçti biz evlenirken yakın oturmamızı istediler ilerde çocuk olursam ben bakıcam sonuçta diye. Sonra iş ciddiye binince ilk başta çalışamazsın ikiz bakamam dendi daha sonra da işte evde olsanda ancak 1-2 ay destek olabilirim dedi ben öylece kaldım o gün çok üzüldüm tek başıma ikisine nasıl bakarım diye umutsuzluğa kapıldım ertesi günde bunu yaşayınca aşırı vicdan yaptım acaba istemediğimi mi düşündüler onları diye Rabbim sağlık versin tek başıma da bakarım
Su içiyor musunBenimde parmaklarim cok şişmiş doktora gidince sorucam,sabahları kalkınca yumruk yapip hic sıkamıyorum,ama sadece ellerim ayaklarda falan yok
Çok Geçmiş olsun.tehlikeli bi besin porsiyon kontrolü sağlayarak vermek gerekiyor sanırım böyle besinleri.Ama olacak olan hep olur allahtan yanındaymışsınızUzun zamandır böyle bir korku yaşamamıştım. Kızıma babasi muz agacindan muz kopardı ermiş diye vermişti oda büyük parça isirmis baktı bozagina takılmış kızım değişik nefes almaya basladi esim sakami yapiyon kizim dedi sesi çıkmayınca döndüm arkamı değişik ses çıkartıyordu bir kaç saniyede oldu hemen aliii diye bağırıp hemen ayagima yatırıp çıkarttım birini ben çıkarttım galiba doger parçayı da eşim ben bahirinca elimden alıp o vurdu beline ağlayınca sevindim çıktı dedi iki parça muz öyle böyle bir korku degil yha paniklemem hemen kurtarmaya çalışırım soğuk kanlilik gerçekten onemli çıktı dedikten sonra agladim kızıma sarılıp çocuğum çok korkmuş hala o an gözümde . Allah'tan o an odadaydik
Benim aklım da dalin de kaldı amaÇoğu kişi granul sabun tozu öneriyor ilk zamanlar için,ben galiba ondan alacam
Ben egitim arastirmaya gittigimde 14 15 haftalik falandim 22 ye ancak alabildim oldu. Ama ozeldeki doktorum direk buna git seklinde birsey derse bende dedigi sekilde gene ozele alirim. Bu suan bulunsun diye iptal ettirmiyorum. Belki de devletteki de olur der ozaman daha da iyi olur. Onun yonlendirmesine gore gidicem bu noktada. 22 geciyorsa dediginiz gibi mecbur ozel yaparsiniz. Internetten rastgele detayli antalya diye aratinca birine sordum 1500 tl dedi bu arada. Siz kaca buldunuz ?Evet ben geç kalmışım galiba almaya eğitim araştırmaya almıştım 17 hliktim ozaman altı ayliga falan denk geliyor ebede altı aylıkken bakılıyor dedide kendi drma sordum hesaola 22 hf tan doluyorsa baska bir bir yerde yaptır dedi ondan ozele gidicem.
Evet gayet guzel su iciyorum,tuz seker zaten kullanmiyorumSu içiyor musun
Çok Geçmiş olsun.tehlikeli bi besin porsiyon kontrolü sağlayarak vermek gerekiyor sanırım böyle besinleri.Ama olacak olan hep olur allahtan yanındaymışsınız
Benim aklım da dalin de kaldı ama
Sorum varBebek deterjanı ne alacaksınız arkadaşlar ,konuşulmuş muydu hatırlamıyorum ama ben artık alıp bi tur yıkamak istiyorum dolabın kokusu geçsin diye bi asmak istiyorum.Sadece bilemedim ne alacağımı
Bebeği hissetmiyorsun, kaç haftalık hamilesinKanamam şu an yok ama plesantada kanama yüzünden oksijen gitmemişse bebeğimin kalbi atmıyor olabilir. Randevuma da 4 gün var. Canım çok acıyor
Yapiliyor ben Keçiören eğitimden yaptiracagin normal kadin doguma randevu aliyorsun onlar yondllendiriyoe randevu icin
Çok teşekkür ederim bilgiler için ❤Yapiliyor. Once kadin dogum doktorundan randevu aliyorsunuz. Onlar sizi hastanedeki perinatoloji klinigine yonlendiriyor. Direk alamiyosunuz randevu. Ben o sekilde aldim antalyada devlet hastanesinden. Ama sira da zor bulunuyormus. 1.5 ay kadar once gitmistim teee 14 nisana verdi. Az kaldi sayilir
Kızlar nolur bana dua edin.... Ben ilk bebegimi de kaybetmiştim
Antalya'da kendi doktorumun önerdiği 2 yere sordum, ikisi de tek gebelik için 1200tl fiyat verdi.Ben egitim arastirmaya gittigimde 14 15 haftalik falandim 22 ye ancak alabildim oldu. Ama ozeldeki doktorum direk buna git seklinde birsey derse bende dedigi sekilde gene ozele alirim. Bu suan bulunsun diye iptal ettirmiyorum. Belki de devletteki de olur der ozaman daha da iyi olur. Onun yonlendirmesine gore gidicem bu noktada. 22 geciyorsa dediginiz gibi mecbur ozel yaparsiniz. Internetten rastgele detayli antalya diye aratinca birine sordum 1500 tl dedi bu arada. Siz kaca buldunuz ?
Ne kadarda porsiyonlasan cocuk bunlar yeri geliyor iki uc dilim katıyorlar agzina Allah'tan ki evet öyle ufak tefek kaçardı boğazlarına da ilk defa bu kadar kötüsu oldu. SSu içiyor musun
Çok Geçmiş olsun.tehlikeli bi besin porsiyon kontrolü sağlayarak vermek gerekiyor sanırım böyle besinleri.Ama olacak olan hep olur allahtan yanındaymışsınız
Benim aklım da dalin de kaldı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?