2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hanımlar hepmizin ilk yardımda öğrenmesi gerekiyor bazı şeyleri, hele o ek gıda döneminde veya bu 1-2 yaş arası her şeyi ağıza alma döneminde bir anda oluyor her şey. Kızım 7 aylıkken sofradan tavuk kemiği atmış boğazına, farkedip hemen çıkarmıştım. Herkesin bilmesi gerekiyor

Cok geçmiş olsun canım ,Allah'tan yanındaydınız o yuzden heimlich hareketi cok önemli herkesin bilmesi lazim
Bende asıl iş orada hemen ağlayıp sizlanip cirpinmak yerine bebeğe müdahale etmek gerçekten varsa eğitimi ilk anne olacaklara gebelik okulunda falan eğitimi verilmeli rabbim kimseye yaşatmasın. Görümcemim yeni doğan bebegini emzirirken mosmor kalmis bebegi tıpa Zor atmışlardi hemen kuveze alındı bir hf kadar kuvezde kalmışti ondan sonra bardakla besledi bebeğini erkende doğumdu zaten altı aylik

Çok geçmiş olsun, böyle durumlarda hemlik manevrasını hepinizin bilmesi gerekiyor, çok çok geçmiş olsun tekrardan
Çok sağol canım diğer annelere Bilgi olsun bilmeyen varsa gerçekten öğrensin hayati önem taşıyor ben mecburum öğrenmeye evletlarima birşey olsa burdan hastene veya ambulans Uzak kalir15 dk yol sürse en az ama o kisa zaman bile önemli hemen müdahale etmek mutlaka bilinmeli

Ablamın oğlu burnuna serce parmağımin yarisi kadar peçete tikmisti zorla çıkartmışlar kizdikca bu sefer kulağına sokmuş biraz daha küçükken de yeni yürüdüğü zaman lego parçası vardi ağzında korkmuş yuttu sanmış başka parçada hemen filme götürmüş başıma gelmez dedikçe insan oglu yaşadığı sürece neler duyup yaşıyor rabbim kimseye yaşatmasın zor Bir durum gözlerimiz hep üstünde olmalı kendilerini kurtarincaya kadar

Ya biz içimizde bebek büyütüyoruz sen bir de 2 tane büyütüyorsun sadece spermle olcak olsaydı embriyo olarak kalırdı ne büyük güç bu. Sırf bunu düşünerek bile ne kadar güçlü insanlar olduğumuzu hatırla her seferinde canım hele sende x2 yani aman kaynanaymış anneymişş onların zaten bence yardımcı olacağı konu ev, yemek falan olmalı bebeklere biz bakarız ha onuda yapmıyolarsa buyursun gitsinler kendi evlerine. Ben en başta dedim ben bebeğe bakarım siz eve bakın yeter. O kızçeleri senden daha iyi düşünecek ve anlayacak kimse yok o yüzden ister kendi annen olsun ister kaynanan herkes kendine yakışanı yapar bu dünyada hepimiz elimizden geldiğince olabildiğimizin en iyisi olmaya çabalıyacağımız şimdiden onlar için böyle endişelerimizden belli. Bir de geçen suyu azalan biri vardı bence hepimiz arkadaşımızın etkisinde kaldık canım benim

Benimde parmaklarim cok şişmiş doktora gidince sorucam,sabahları kalkınca yumruk yapip hic sıkamıyorum,ama sadece ellerim ayaklarda falan yok
Su içiyor musun
Çok Geçmiş olsun.tehlikeli bi besin porsiyon kontrolü sağlayarak vermek gerekiyor sanırım böyle besinleri.Ama olacak olan hep olur allahtan yanındaymışsınız
Çoğu kişi granul sabun tozu öneriyor ilk zamanlar için,ben galiba ondan alacam
Benim aklım da dalin de kaldı ama

Ben egitim arastirmaya gittigimde 14 15 haftalik falandim 22 ye ancak alabildim oldu. Ama ozeldeki doktorum direk buna git seklinde birsey derse bende dedigi sekilde gene ozele alirim. Bu suan bulunsun diye iptal ettirmiyorum. Belki de devletteki de olur der ozaman daha da iyi olur. Onun yonlendirmesine gore gidicem bu noktada. 22 geciyorsa dediginiz gibi mecbur ozel yaparsiniz. Internetten rastgele detayli antalya diye aratinca birine sordum 1500 tl dedi bu arada. Siz kaca buldunuz ?

Kardeşim de boğulma tehlikesi geçirmişti bebekken ağzından beyaz köpükler çıkmaya başlamıştı falan ay çok korkunçtu ben 18 yaşındaydım o zaman kardeşime de ben bakıyordum o kadar korkmuştum ki ondan panik atak kaldı bende
Çok korkuyorum boğaza bişey kaçmasından ya da emzirirken nefessiz kalmasından
Nasıl aşıcam bunu bilmiyorum şimdiden düşünüyorum korkuyorum yanlış birşey böyle düşünmem ama işte…

Evet gayet guzel su iciyorum,tuz seker zaten kullanmiyorum
Dalinin de granul sabun var yenidoganlar için,bende cok kararsızım

Eklentiler

• Screenshot_20230330-163115_Chrome.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 47

Bende hacı şakir granüllü almıştım bir önceki gebeliğimde bunda da benzer birşey alırım diye düşünüyorum

Yapiliyor ben Keçiören eğitimden yaptiracagin normal kadin doguma randevu aliyorsun onlar yondllendiriyoe randevu icin

Çok teşekkür ederim bilgiler için ❤

Antalya'da kendi doktorumun önerdiği 2 yere sordum, ikisi de tek gebelik için 1200tl fiyat verdi.

Kızlar ben bebişimi ilk kez geçen hafta hissettim çok kısa bir süre, pıt pıt etti bir kaç kez ve bir daha olmadı. Şimdi 18+2yim hiç hissetmiyorum. Normal diye düşünüyordum ama burada yazılanlardan sonra gerildim biraz. Detaylı randevum 12 nisanda o zamana kadar beklemesem de önden bi muayene olsam mı? Sanki herkes hissetmeye başlamış bir tek bende yok, 18. Haftada hissetmeyen var mı?

Ne kadarda porsiyonlasan cocuk bunlar yeri geliyor iki uc dilim katıyorlar agzina Allah'tan ki evet öyle ufak tefek kaçardı boğazlarına da ilk defa bu kadar kötüsu oldu. S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…