2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben Antalya'nın trafiği bizi cok yoruyor çarşı işleri falan hepside denize yakin yerlerde vardi ondan manavgatta baktik devlet hastanenin yakınındaymis hem 900 tl dediler bana randevu alırken sordum tek bebek için

ben anadolu hastanesine sordum cumartesi günü oraya gideceğim 1100 TL dediler

Kızlar nolur bana dua edin.... Ben ilk bebegimi de kaybetmiştim
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, seni bir nebze olsa rahatlatır mi bilmiyorum ama benim buradan tanıdığım bir arkadas vardı, 14. haftada suyu gelmişti, bildiğin sızıntı şeklinde değil baya akmıştı. Gebeliği boyunca dinlenerek geçirdi, delinen yer kendini onardı ve şimdi kizi 3.5 yaşında ve sağlıklı, yani demem o ki Rabbim bebeğine ömür verdiyse her türlü tutunacak, bol bol dinlen canım, Rabbim seni de bebeğini de korusun

evet orası ben de erhan hocaya gidiyorum
Supermis farkinda olmadan ayni doktora gidiyormusuz sizi erhan bey mi yonlendirdi hastanede detayli yapilmasi yonunde ? Benim randevum ayin 10 unda. Ne diyecek bilmiyorum onceki randevuda sordum once bi ben goreyim de dedi.

Çok şükür canım, cezalıydım yazamadım sana okuyunca o kadar üzüldüm ki. İyi haberleri almana inanılmaz sevindim
bence de kız gelmesin gereksiz yüz-göz olunuyor. Çevremden hiç iyi olay duymadım hep bir münakaşa. Lohusa kafasıyla zor o işler.
Mesaj ilgili adrese ulaşmış
Kuzum yasak diye biliyorum ama bakmak lazım
Aynı ben ya. Yeterki bik bik ötmesin kimse başımda çekemiyorum hiç tahammülüm çok az artık insanlara.

Kızlar ben ceza yedim 3 gündür giremedim. Çok saçma bir şekilde oldu. Goygoy yapıyordum meğerse konu sahibi ki çok goygoycudur meğersem dualara açmış. Ordakilerde şikayet edince o konudaki herkese ceza vermişler. Ama gerçekten farketmedim ben geyikte sanıyordum. Siz siz olun hangi konu nereye açılmış bakın

Halbuki dikkat ederim asla seviyemi bozmam, hadsizlik yapmam ama pisi pisine ilk banımı yemiş bulundum neyseki artık döndüm.

Kızlar nolur bana dua edin.... Ben ilk bebegimi de kaybetmiştim
İlk bebeğinin öyle olması gerektiği için öyle oldu çok zor biliyorum ama başta türlüsü mümkün değilmiş. O ayrı bambaşka bir tecrübe, bu bebişinde sayısız olasılık var biz en güzelini düşünelim. En güzel tecrübeleri yaşayacağın, bebeğini sağlıkla huzurla kolaylıkla ve mutlulukla kucağına alacağın bir sürecin olacak bakta gör. Sen içini ferah tut. Dua oku bol bol. Acaba bir dua grubu mu kursak biz ya bebişlerin niyetine hergün okuyabildiğimiz kadar okuruz

Yemin ederim şimdi yazcaktım festina nerde diye mesajını gördüm. Geçmiş olsun mu denir bilemedim hoşgeldin canım

Yemin ederim şimdi yazcaktım festina nerde diye mesajını gördüm. Geçmiş olsun mu denir bilemedim hoşgeldin canım
Jsjshsj ne geliyorsa başıma düşük çenemden ötürü geliyor

Kısmet Duası zinciri

Konuda buydu halbuki ne kadar eğlenmiştim ama sonu kötü bitti

Geçmiş olsun hayatımın en komik geçmiş olsunu oldu bu

Geçmiş olsun hayatımın en komik geçmiş olsunu oldu bu
Öyle deme burcum çok kötü ya tam geçmiş olsunluk konu bide asla konulara bakılmıyor. Hesap açmadım tabiki ama başka tarayıcıdan ziyaretçi olarak girdim. Pro üye, yılların gurusu festiye bunu layık gördüler

Yaa kizlar benim kiz dünden beri cok oynamiyor. 3 gün once cok hareketliydi masallah 2 gündür cok azaldi
Valla ayni sey ben yazacaktım,senin msjni gördüm, iki gun once saat 2-3 gibi bir başladı geceye kadar hic durmadı,bu iki gündür tek tük hareket ediyor,normal mi diye soracaktim sizlereyarin öğlen detaylı ultrasonumuz var,inan ki nefesim kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…