- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.261
Ben Antalya'nın trafiği bizi cok yoruyor çarşı işleri falan hepside denize yakin yerlerde vardi ondan manavgatta baktik devlet hastanenin yakınındaymis hem 900 tl dediler bana randevu alırken sordum tek bebek içinBen egitim arastirmaya gittigimde 14 15 haftalik falandim 22 ye ancak alabildim oldu. Ama ozeldeki doktorum direk buna git seklinde birsey derse bende dedigi sekilde gene ozele alirim. Bu suan bulunsun diye iptal ettirmiyorum. Belki de devletteki de olur der ozaman daha da iyi olur. Onun yonlendirmesine gore gidicem bu noktada. 22 geciyorsa dediginiz gibi mecbur ozel yaparsiniz. Internetten rastgele detayli antalya diye aratinca birine sordum 1500 tl dedi bu arada. Siz kaca buldunuz ?
ben anadolu hastanesine sordum cumartesi günü oraya gideceğim 1100 TL dedilerBen egitim arastirmaya gittigimde 14 15 haftalik falandim 22 ye ancak alabildim oldu. Ama ozeldeki doktorum direk buna git seklinde birsey derse bende dedigi sekilde gene ozele alirim. Bu suan bulunsun diye iptal ettirmiyorum. Belki de devletteki de olur der ozaman daha da iyi olur. Onun yonlendirmesine gore gidicem bu noktada. 22 geciyorsa dediginiz gibi mecbur ozel yaparsiniz. Internetten rastgele detayli antalya diye aratinca birine sordum 1500 tl dedi bu arada. Siz kaca buldunuz ?
Aaaa meydandaki anadolu hastanesine mi ? Ben zaten orada bir doktora takipteyim. Erhan muluk.ben anadolu hastanesine sordum cumartesi günü oraya gideceğim 1100 TL dediler
evet orası ben de erhan hocaya gidiyorumAaaa meydandaki anadolu hastanesine mi ? Ben zaten orada bir doktora takipteyim. Erhan muluk.
14 haftalığım canım ben. Az önce doktordan geldim bebek iyi şu an İçinBebeği hissetmiyorsun, kaç haftalık hamilesin
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, seni bir nebze olsa rahatlatır mi bilmiyorum ama benim buradan tanıdığım bir arkadas vardı, 14. haftada suyu gelmişti, bildiğin sızıntı şeklinde değil baya akmıştı. Gebeliği boyunca dinlenerek geçirdi, delinen yer kendini onardı ve şimdi kizi 3.5 yaşında ve sağlıklı, yani demem o ki Rabbim bebeğine ömür verdiyse her türlü tutunacak, bol bol dinlen canım, Rabbim seni de bebeğini de korusunKızlar nolur bana dua edin.... Ben ilk bebegimi de kaybetmiştim
Supermis farkinda olmadan ayni doktora gidiyormusuzevet orası ben de erhan hocaya gidiyorum
Çok şükür canım, cezalıydım yazamadım sana okuyunca o kadar üzüldüm ki. İyi haberleri almana inanılmaz sevindimKızlar günaydın tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın nolur çıktık doktordan onların suyu değilmiş çok şükür suyun iyi dedi. Alttan muayene etti bi test gibi bişey yaptı akıntıymış dedi enfeksiyon kapmışım 7 gün fitil kullan dedi. Kızlarımı da gördüm çok şükür o kadar hareketlilerdi ki sabahın köründe ilk kez o kadar gördük nasıl itekliyo çıkcak nerdeyseölçüm vs yapmadı pazartesi detaylım var diye. Enfeksiyonda normal gebelikte dedi. Rabbim kimseyi sınamasın sağ salim evlatlarımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
@mydreams93 he bu arada anne kaynana farketmez hepsi ayni galibabenim kaynanam cocuk cocuk diye basimizi yedi ben bakarm ona bilmem ne. 3 4 tane dogur cocuk bakmakta ne var bilmem ne. Sen yeterki ogretmen alimlarina basvur atanda bilmem ne. Simdi basvuru yapcam gecen diyoki olsun baska sehire atansanda annen bakar gelir bakici dolu ortalik bilmem ne ben şok 2 ay yanimda kalcakti guya simdi 40in cikmadan memlekete gidebilirim findik zamani demeye basladi. esime dedm oda sasirdi bu kdr dönmesine. Kimseye guvenmicen bu hayatta aman benimde isime.geliyor bakmak ayagina evde surekli cekemezdim
Mesaj ilgili adrese ulaşmışAyyy Allah razı olsun gözlerim doldu okurken
Hepsi aynı demekki ya öyle bir kaldım ki dedim yakınınıza niye oturttunuz bizi o zaman. Kayınvalidemde ikiz diye hep dua ederdi şimdi ağzının ucuyla bile bakıyım demiyo hatta şimdi eltim 2.yi yapsın diye dua ediyo en son dayanamadım dedim ayda bir kere çocuk seviceksiniz diye insanlara doğurtturmayın kadın kendini biliyo tüm maddi manevi herşeyini tek çocuğuna adadı çokta güzel yetiştiriyo birşekilde büyüyo demekle olmuyo o işler kolay mı annelerin 4 aylık bebeklerini bırakıp işlerine gitmeleri dedim sustu hiçbişey demedi sonra
Kuzum yasak diye biliyorum ama bakmak lazımKızlar İstanbul'da olup musaitliği olanlar varsa bir buluşma planlayalım mı? Çevremde evlendiğimden beri pek arkadaşım kalmadı, herkes hayat koşuşturmacasina dalınca unutuldumÇalışmıyorum çok da sıkılıyorum evde. İsteyen olursa benimle aynı şeyleri yaşayan insanlarla bir araya gelmek iyi gelebilirdi Ortak bir yerde buluşup birer çay içeriz ne dersinizz
Aynı ben ya. Yeterki bik bik ötmesin kimse başımdaKızlar valla bana kalsa ben tek bakarım çocuğa hiç öyle bakamam edemem korkularım yok benim hatta mümkünse kaynana hiç gelmesin canıma minnetben kardeşlerim küçükken çok baktım onlara yani deneyimliyim diye düşünüyorum bir an önce bebiş doğsun istiyorum artık yaa
İlk bebeğinin öyle olması gerektiği için öyle oldu çok zor biliyorum ama başta türlüsü mümkün değilmiş. O ayrı bambaşka bir tecrübe, bu bebişinde sayısız olasılık var biz en güzelini düşünelim. En güzel tecrübeleri yaşayacağın, bebeğini sağlıkla huzurla kolaylıkla ve mutlulukla kucağına alacağın bir sürecin olacak bakta gör. Sen içini ferah tut. Dua oku bol bol. Acaba bir dua grubu mu kursak biz ya bebişlerin niyetine hergün okuyabildiğimiz kadar okuruzKızlar nolur bana dua edin.... Ben ilk bebegimi de kaybetmiştim
Yemin ederim şimdi yazcaktım festina nerde diye mesajını gördüm. Geçmiş olsun mu denir bilemedimKızlar ben ceza yedim 3 gündür giremedim. Çok saçma bir şekilde oldu. Goygoy yapıyordum meğerse konu sahibi ki çok goygoycudur meğersem dualara açmış. Ordakilerde şikayet edince o konudaki herkese ceza vermişler. Ama gerçekten farketmedim ben geyikte sanıyordum. Siz siz olun hangi konu nereye açılmış bakın
Halbuki dikkat ederim asla seviyemi bozmam, hadsizlik yapmam ama pisi pisine ilk banımı yemiş bulundumneyseki artık döndüm.
JsjshsjYemin ederim şimdi yazcaktım festina nerde diye mesajını gördüm. Geçmiş olsun mu denir bilemedimhoşgeldin canım
Rabbim şifa versin canımKızlar nolur bana dua edin.... Ben ilk bebegimi de kaybetmiştim
Geçmiş olsun hayatımın en komik geçmiş olsunu oldu buKızlar ben ceza yedim 3 gündür giremedim. Çok saçma bir şekilde oldu. Goygoy yapıyordum meğerse konu sahibi ki çok goygoycudur meğersem dualara açmış. Ordakilerde şikayet edince o konudaki herkese ceza vermişler. Ama gerçekten farketmedim ben geyikte sanıyordum. Siz siz olun hangi konu nereye açılmış bakın
Halbuki dikkat ederim asla seviyemi bozmam, hadsizlik yapmam ama pisi pisine ilk banımı yemiş bulundumneyseki artık döndüm.
Öyle deme burcum çok kötü ya tam geçmiş olsunluk konuGeçmiş olsun hayatımın en komik geçmiş olsunu oldu bu
Canım pozisyonu itibariyle daha az hissediyor olabilirsin. Sıkma canını, daha be tekmeler hissedicezYaa kizlar benim kiz dünden beri cok oynamiyor. 3 gün once cok hareketliydi masallah 2 gündür cok azaldi
Rabbim şifa versin bebeğini sana bağışlasın canım dualarımız seninleKızlar nolur bana dua edin.... Ben ilk bebegimi de kaybetmiştim
Valla ayni sey ben yazacaktım,senin msjni gördüm, iki gun once saat 2-3 gibi bir başladı geceye kadar hic durmadı,bu iki gündür tek tük hareket ediyor,normal mi diye soracaktim sizlereYaa kizlar benim kiz dünden beri cok oynamiyor. 3 gün once cok hareketliydi masallah 2 gündür cok azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?