- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.281
Normal kuzum normal, bebeğin pozisyonu değişmiştir hareketlidir ama sen hissetmiyorsundur. Ya da dinlenmeye çekmiştir kendisiniValla ayni sey ben yazacaktım,senin msjni gördüm, iki gun once saat 2-3 gibi bir başladı geceye kadar hic durmadı,bu iki gündür tek tük hareket ediyor,normal mi diye soracaktim sizlereyarin öğlen detaylı ultrasonumuz var,inan ki nefesim kesiliyor
Geçmiş olsunJsjshsjne geliyorsa başıma düşük çenemden ötürü geliyor
Kısmet Duası zinciri
Konuda buydu halbuki ne kadar eğlenmiştim ama sonu kötü bitti
Teşekkür ederim bacım çok zor günlerdi neyseki geçtiGeçmiş olsunve hoşgeldin
Saat 2deNormal kuzum normal, bebeğin pozisyonu değişmiştir hareketlidir ama sen hissetmiyorsundur. Ya da dinlenmeye çekmiştir kendisiniayyy çok heyecanlıdır tahmin edebiliyorum. Kaçta randevun?
Hepi topu 17 saatcikSaat 2deyaa evet canım zaten 1bucuk aydir kızımı göremedim,birde hareketleri azalınca iyice dusundurdu beni bu gece bitmezzzz
Allah kurtarmışTeşekkür ederim bacım çok zor günlerdi neyseki geçtisizsiz kaldım ya 3 gün aöan aman. O kadar alışmışım ki sizlerle konuşmaya vallahi özledim yani.
Dualarımız seninle ve miniğinle canım benim Rabbim evladınızı size bağışlasınKızlar nolur bana dua edin.... Ben ilk bebegimi de kaybetmiştim
Yok be canım 21. Haftadayım daha bugün kuvvetli hissetmeye başladım varla yok arasıydı hep doktor normal demişti endişe etmeKızlar ben bebişimi ilk kez geçen hafta hissettim çok kısa bir süre, pıt pıt etti bir kaç kez ve bir daha olmadı. Şimdi 18+2yim hiç hissetmiyorum. Normal diye düşünüyordum ama burada yazılanlardan sonra gerildim biraz. Detaylı randevum 12 nisanda o zamana kadar beklemesem de önden bi muayene olsam mı? Sanki herkes hissetmeye başlamış bir tek bende yok, 18. Haftada hissetmeyen var mı?
Bigünleri bigünlerini tutmaz arkadaşım içini rahat tut bi grupta okumuştum 30lu haftalarda mı 20lerin sonunda mı ne saymamız gerekiyormuş galibaYaa kizlar benim kiz dünden beri cok oynamiyor. 3 gün once cok hareketliydi masallah 2 gündür cok azaldi
Öf analık daha hamileyken bile uykusuzluk şimdi stresten uyuyamayız doğduklarında ondan uyuyamayızSaat 2deyaa evet canım zaten 1bucuk aydir kızımı göremedim,birde hareketleri azalınca iyice dusundurdu beni bu gece bitmezzzz
Çok şükür bittiAllah kurtarmışneyse bundan sonra uslu dur bizi merakta bırakma, sırayla bakiyoruz festiye ne oldu ne cezasi bu
Yaa aslinda 17sinde ayrintili icin randevu almıştım,gittim prof.dr. da demis ki ben kendi hastalarima 22ci haftada detayli öneriyorum,istersen iki hafta sonra bakalim,tmm dedik,sonra kendi druma sordum muayeneye geleyim mi o da dedi ki bir şikayetin ağrın yoksa gelmene gerek yok,böylece kaldim ortadaHepi topu 17 saatcik8 saat uyusan kaldı 9 saat, kahvaltı 45 dk yapsan, 45 dk duş alsan, evi bir temizlesen şöyle 3 saat kadar geriye kalan 4.5 saat kalır. 1 saat git gel sürse 3.5 saat sık dilini 3.5 saatcik
Kızım sen çok iyi dayanmışsın 1.5 ay anam anam. Ben 3 haftada bir gidiyorum doktor min 3 hafta maks 1 ay diyor bende 21. Günde orda oluyorum ki ona bile zor dayanıyorum. Sana helal olsun
İyi yapmışsın kuzum ne kadar geç o kadar iyi benceYaa aslinda 17sinde ayrintili icin randevu almıştım,gittim prof.dr. da demis ki ben kendi hastalarima 22ci haftada detayli öneriyorum,istersen iki hafta sonra bakalim,tmm dedik,sonra kendi druma sordum muayeneye geleyim mi o da dedi ki bir şikayetin ağrın yoksa gelmene gerek yok,böylece kaldim ortada
Ya ama sadece eğlenmiştim, eğlenmeyi bilen ve seven insanım bu kk kaldıramadı beniffestinalente ooo bacım hoşgeldin senin cezayı gördüğümde mesajlarına baktım dedim yine tutamamış bu çenesini özlettin kendini
Vallaa yaa,once tutsun diye dua ettik,sonra güzel artışını gostersin,kese oluşsun,kalp atışları duyayim,testleri temiz ciksin,hareketler derken belli ki bu dogumdan sonrada hic bitmiyecek,demek analık buÖf analık daha hamileyken bile uykusuzluk şimdi stresten uyuyamayız doğduklarında ondan uyuyamayızyarın rövaşatalar hava da uçuşcak gör bak hokka burunlar yollıcan bize
Ama mide bulantısı da çok fena ya. Kusup rahatlamada olmuyor. Allahım vermesin daha fazla.Analık=delilik bazen midem bulanınca çok söyleniyorum ağlıyorum sonra karnıma bakıp alındınız mı diyorum eşim diyo iyice sıyırdı bu
Onlar bize güç verirlerAma mide bulantısı da çok fena ya. Kusup rahatlamada olmuyor. Allahım vermesin daha fazla.
Ya hep böyle mi olucak acaba hep pimpirik hem korumacı. Zor değil mi ben bazen yorulur muyum acaba diye korkmuyor değilim.
Bana yönlendirme yapmadı açıkçası ben cumartesi günü için hem muayene randevusu aldım hem de ayrıntılı ultrason randevusu aldım çünkü 21 hafta oldu. Ertele derse ertelerim bakalım ne diyecekSupermis farkinda olmadan ayni doktora gidiyormusuzsizi erhan bey mi yonlendirdi hastanede detayli yapilmasi yonunde ? Benim randevum ayin 10 unda. Ne diyecek bilmiyorum onceki randevuda sordum once bi ben goreyim de dedi.
Kesin öyle olacak ama yine de şüphelerim var, doğunca geçer muhtemelenOnlar bize güç verirlerbence şu an göremediğimiz ve elimizden bişey gelmediği için korumacılığımız bu kadar fazla
Geçer geçer başka kaygılarımız başlar çünkü kaygı bizim göbek adımızKesin öyle olacak ama yine de şüphelerim var, doğunca geçer muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?