2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
eltim dogum yapti yeni 20 gun olcak bebegi kuvozden cikarip eve getirdiler daha yeni. Suan eltimin dedigi tek sey kesinlikle sut sagma makinesi al oldu gereksiz goruyordm ama alcam mastit olmus elektrikli gogus pompasini kullanmasina ragmen. Krem gumus kapak boş yara olmus bende korktum bide gunluk baya bez degisiliyomus ah ahh bunlar iyi gunlerimz

Kuzum meme ucu yarası tamamen doğru emzirmeye bağlı birşeymiş. Doğru emzirilirse asla yara olmaz diyorlar. Emzirme eğitimi aslında çok önemli ya. Bazı hastaneler veriyormuş doğumdan sonra.

Jdjdhsj yok be ya hamilelikten iyidir bence bebiş. Zor tabiki ama bir gülümser içinizin yağı erir ne yorgunluk ne stres birşey kalmaz

Kızlar benim atipik bir benim var demotoloji aldırabilirsin dedi ama herhangi bir değişimde yok, internette biliyorsunuz felaket senaryoları iki taradı farklı renk birazda kabarık ortası ama hep böyleydi. Siz olsanız aldırır mıydınız sonuçta lokal anestezi uygulanıyor ? Doğumdan sonraya mı ertelerdiniz? Eşim ben olsam hiç aldırmam önemsemem bir değişim kanama vs yok sonuçta diyor

Ben muhtemelen aldırmazdım ama sıklıkla güvendiğim bir doktora takip ettirirdim. Emzirme döneminde rahatlıkla aldırabilirsin. Sütü önden sağar stoğunu yaparsın, beni aldırırsın o süreçte sağarsın ama içirmezsin. Etkisi geçince anestezinin vücuttan emzirmeye devam edersin. Eğer şekil değişikliği, kanama vs olsaydı kesinlikle kendini düşünmen gerekirdi önce ama şuan öyle değil bence. Sen aldırmayı mı düşünüyorsun canım

Yok canım aldırmaktan korkuyorum açıkçası ama internette çok kötü şeyler yazıyor kansere dönüşür tüm vücuda yayılır vs vs. Şimdi hamilelikte bir de hormonların etkisi var ya benler lekeler üzerinden bi de o düşündürdü Hamilelikte anestezide zararlı dediğin gibi benim kafamda yağ kisti vardı iltihap topladı onu bile anestezi uygulamasan neşter ile biraz açıp içini boşalttı 6 haftalıktım

Canım allah google düşürmesin ya. Geçende bende birkaç şey hissettim bir googlelayayım dedim gebelik zehirlenmesi mi geçiriyorum diye kalp krizi geçiricektim az daha.

Bildiğim kadarıyla öyle kansere vs birden dönüşmüyor. Gidişatı ve şekli belli ediyor birde kandan ca125 testi bakıyorlar. Yani güvenilir bir doktora sık takip ile kontrol altına alınabilir. Doktora da anlatıp istemiyorum ama korkuyorum denilebilir bakalım ne önerecek? Ben olsam sanırım aldırmazdım.

Meliss85 ayy cok heycanlii mertugce35 ile birlikte guzel haberlerinizi bekliyorum insallah
Ayy insallah canim ben cok merak ediyorum yaa iyidir insallah herseyi olmasi gerektigi gibidir
Hissettigim icin rahat durup gitmedim kac zamandir yoksa coktan gitmistim. Güzel haberler nasip etsin hepimize Rabbim

Evet emzirmeyle alakaliymis cogunlukla bakalim insallah olmaz

Evet canım ta gidişat önemli benim senelerdir aynı belki 10-15 senedir var ara ara foto çekip kıyaslama bile yapıyorum iyice delirdim Ca değerlerine hiç bakılmadı ama ldh karaciğer vs tarama yapılıyor ya herhalde bir şey olsa onlarda da bir oynama olurdu dige düşünüyorum Allah korusun tabi gerçekten şu Google da saçma sağan şeyler yasaklansın

Aa yasak olduğunu bilmiyordum, peki o zaman yalnız şövalye devam

Canim doktor aldirabilirsin mi dedi, aldirmalisin mi dedi. Bahsettigin sekilde benim de cok kocaman tuhaf bir benim var karnimda ama bana bi zarari yok dedi doktor. fakat beni rahatsiz ediyor elim hep takiliyor bazen kanattigom oluyor falan ama biraktim kendi haline dikkat ediyorum. Yaki bi tehlikesi yoksa aldirmana gerek de yok canim

Kizlarr özel olcak biraz ama sizde de durum boyle mi merak ettim. Bende cinsel istek acayip artti bir haftadir. Haftaya evime gidiyorum insallah. Kocami özledm adam burnumda tütüyor hamilrlign basinda mide bulantisi ckk yasadgmdan adamdan uzak kaciyodm hersey kokuyodu simdi acayip cinsel istegim artti diyor noldu ilk 3 ay benden kaciyordn dedim bu ikinci trimester kocacim hamileligin balayisiii

Ilk etapta daha önce gögüs ucu böyle birseyle hic karsilasmadigi icin bir afalliyor benim sadece ilk 1 hafta kanadi yara oldu ondan sonra gecti cok sükür bi daha da olmamisti.
Bakalim insallah yine öyle kolay atlatirim. Emzirme öyle bisey ki bebekte de bitiyo bence olay biraz, onun refkleksi cekme istegi kavramasi umarim hepsi de boll emmeceli bebeler olurlar

Tabiki her bende böyle bir ihtimal var ama yani olasılığı çok çok düşük. Bence sen doktorlar tamamen detaylı konuş. Narkoz almana değmesi lazım yani, doğumdan sonrayı bekleyemeyecek kadar birşey olacağını ben sanmam ama doktor değilim neticede seni yanıltmak istemem

Valla canim benim ilk hamileligimde cook sonradan gelmidti bir istek ama olmasa da olur modundaydim ama suan al benden de o kadar bende de acayip artti ama adami göremiyorum ki habire calisiyo
Ugras ki denk getiresin, evde olsun dinlenmis olsun cocuk uyusun falan zor isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…