- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.321
Canım displastik mevüs gibi duruyor aldırırsan iyi olur demişti yazın, seninde birden fazla renk içeriyor mu ? Benım o kadar büyük değil yarım santim var veya yok toplu iğne ucu kadar maksCanim doktor aldirabilirsin mi dedi, aldirmalisin mi dedi. Bahsettigin sekilde benim de cok kocaman tuhaf bir benim var karnimda ama bana bi zarari yok dedi doktor. fakat beni rahatsiz ediyor elim hep takiliyor bazen kanattigom oluyor falan ama biraktim kendi haline dikkat ediyorum. Yaki bi tehlikesi yoksa aldirmana gerek de yok canim
Kizlarr özel olcak biraz ama sizde de durum boyle mi merak ettim. Bende cinsel istek acayip artti bir haftadir. Haftaya evime gidiyorum insallah. Kocami özledm adam burnumda tütüyorhamilrlign basinda mide bulantisi ckk yasadgmdan adamdan uzak kaciyodm hersey kokuyodu simdi acayip cinsel istegim artti diyor noldu ilk 3 ay benden kaciyordn dedim bu ikinci trimester kocacim hamileligin balayisiii
Valla canim benim ilk hamileligimde cook sonradan gelmidti bir istek ama olmasa da olur modundaydim ama suan al benden de o kadar bende de acayip artti ama adami göremiyorum ki habire calisiyo
Ugras ki denk getiresin, evde olsun dinlenmis olsun cocuk uyusun falan zor isler
Teşekkür ederim canım yaşadığım yer küçğk maalesef araştırma hastanesi dermatoloji için em yakın tarih zaten haxiranın 15 ine veriyorTabiki her bende böyle bir ihtimal var ama yani olasılığı çok çok düşük. Bence sen doktorlar tamamen detaylı konuş. Narkoz almana değmesi lazım yani, doğumdan sonrayı bekleyemeyecek kadar birşey olacağını ben sanmam ama doktor değilim neticede seni yanıltmak istemem
Benimkisi nohut kadar canim. valla sanirim renk ayni her yerinde ama yapisi tuhaf. Bence cok acil birsey olsa ona göre derdi doktorun canim. Tavsiyem acele etme bekle dogumdan sonra aldirirsin, narkoz almak da öyle basit bisey degil yani lokal de olsaCanım displastik mevüs gibi duruyor aldırırsan iyi olur demişti yazın, seninde birden fazla renk içeriyor mu ? Benım o kadar büyük değil yarım santim var veya yok toplu iğne ucu kadar maks
Doğru diyorsun canım ah bu hormonlar sürekli bir kuruntu en ufak şeydeBenimkisi nohut kadar canim. valla sanirim renk ayni her yerinde ama yapisi tuhaf. Bence cok acil birsey olsa ona göre derdi doktorun canim. Tavsiyem acele etme bekle dogumdan sonra aldirirsin, narkoz almak da öyle basit bisey degil yani lokal de olsa
Ilk etapta daha önce gögüs ucu böyle birseyle hic karsilasmadigi icin bir afalliyorbenim sadece ilk 1 hafta kanadi yara oldu ondan sonra gecti cok sükür bi daha da olmamisti.
Bakalim insallah yine öyle kolay atlatirim. Emzirme öyle bisey ki bebekte de bitiyo bence olay biraz, onun refkleksi cekme istegi kavramasi umarim hepsi de boll emmeceli bebeler olurlar
Yok kullanmiyom kuzu ama baslarda kullaniyordum ki o zaman bu istek yoktu ya suan deli dumrul gibi dolaniyom ortalikta adama da caktirmiyom biseyYavrular progesteron mu kullanıyorsunuz
Ben onu kullanırken baya gece gündüz rüyalı müyalıydım ama bıraktım normale döndüm
Anestezi gerektiyorsa ve doktorun kesknlikle aldirmalisin demediyse riske atmana degmez canim.Doğru diyorsun canım ah bu hormonlar sürekli bir kuruntu en ufak şeyde
Jsjsjhsj arada 10 gün iyi dayanmışsın oda bir başarıYok kullanmiyom kuzu ama baslarda kullaniyordum ki o zaman bu istek yoktu ya suan deli dumrul gibi dolaniyom ortalikta adama da caktirmiyom biseyen son 10 gün evvel falan bi atesli kalpler yollamistim icerdeki odaya hahahh
Evet canim ben de cok okuyordum o zamanlar cok da korkmustum ama benim kizim o kadar memeciydi ki cok güzel emerdi gece dogdu saat 01:22 de sabahina sütü getirtti emee emee yazik. Bütün gece uyumadik ikimizde sürekli mememdeydi. Hirsliydi ama takmisti o süt gelecekVallahi Allah vermesin. Yaşayanların yorumunu okuyorum da ağlayarak emziren mi dersin, ağrıdan duramayan mı.. zor gerçekten ya. Umarım çok güzel geçer süreçlerimiz
Napayim mecbur korkak da biraz kendisiJsjsjhsj arada 10 gün iyi dayanmışsın oda bir başarı
Oy maşallah yaEvet canim ben de cok okuyordum o zamanlar cok da korkmustum ama benim kizim o kadar memeciydi ki cok güzel emerdi gece dogdu saat 01:22 de sabahina sütü getirtti emee emee yazik. Bütün gece uyumadik ikimizde sürekli mememdeydi. Hirsliydi ama takmisti o süt gelecek
Jdjshshj ay korkak deyince beni bir gülme aldıNapayim mecbur korkak da biraz kendisi
Yok be canım 21. Haftadayım daha bugün kuvvetli hissetmeye başladım varla yok arasıydı hep doktor normal demişti endişe etme
Hadi insallah güzel hikayelerimizi onlar dogunca da paylasiriz burdanOy maşallah ya
Tuttuğunu kopartmış teyze balı aferin ona
Yaa öyle olmayalım, birlikte büyütelim çok güzel olmaz mıHadi insallah güzel hikayelerimizi onlar dogunca da paylasiriz burdancok merak ediyorum hepinizin bebelerini
Ben ilk kizimda da gruptaydim , bi süre sonra buraya giremez oluyo insan, anca 10 günde bir belki falan derken kopuyosun kosturmacadan
Canım hiç korkma. Ben hissediyorum hafif hafif. Doktor bana devamlı iç karnın geniş, hissetmiyor olabilirsin. 20 haftadan sonra daha net hissediliyor diyor. Bende ben hissediyorum demiyorum ona. Oda her seferinde bunu söylüyor. Seninde geniştir ondan hissetmiyorsundur. Birde hissettiğin şeyler olunca da anlamlandıramıyor olabilirsin.Teşekkür ederim canımben de hep hareketini hissediyorum diyen yorumlara denk geldim, algıda seçicilik mi oldu ne ben niye hissetmiyorum bir sorun mu var diye gerildim, daha erken demek ki
Evett bakalim merak ediyorum girebilcek miyim diyeYaa öyle olmayalım, birlikte büyütelim çok güzel olmaz mı
Sen iste yeter kiEvett bakalim merak ediyorum girebilcek miyim diye
Geçen hafta hissettiğimin bebek olduğuna çok eminim karıştırılacak gibi değildi böyle pıt pıt pıt tekme gibi, işte bir kere olup bir daha olmayınca korktum. Ama şimdi rahatladım canım teşekkür ederimCanım hiç korkma. Ben hissediyorum hafif hafif. Doktor bana devamlı iç karnın geniş, hissetmiyor olabilirsin. 20 haftadan sonra daha net hissediliyor diyor. Bende ben hissediyorum demiyorum ona. Oda her seferinde bunu söylüyor. Seninde geniştir ondan hissetmiyorsundur. Birde hissettiğin şeyler olunca da anlamlandıramıyor olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?