2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım displastik mevüs gibi duruyor aldırırsan iyi olur demişti yazın, seninde birden fazla renk içeriyor mu ? Benım o kadar büyük değil yarım santim var veya yok toplu iğne ucu kadar maks

Yavrular progesteron mu kullanıyorsunuz
Ben onu kullanırken baya gece gündüz rüyalı müyalıydım ama bıraktım normale döndüm

Teşekkür ederim canım yaşadığım yer küçğk maalesef araştırma hastanesi dermatoloji için em yakın tarih zaten haxiranın 15 ine veriyor en son 9 ay önce gitmiştim, doğuma 1.5 ay kalıyor açıkçası dpğımdan sonrası daha mantıklı dediğin gibi

Canım displastik mevüs gibi duruyor aldırırsan iyi olur demişti yazın, seninde birden fazla renk içeriyor mu ? Benım o kadar büyük değil yarım santim var veya yok toplu iğne ucu kadar maks
Benimkisi nohut kadar canim. valla sanirim renk ayni her yerinde ama yapisi tuhaf. Bence cok acil birsey olsa ona göre derdi doktorun canim. Tavsiyem acele etme bekle dogumdan sonra aldirirsin, narkoz almak da öyle basit bisey degil yani lokal de olsa

Doğru diyorsun canım ah bu hormonlar sürekli bir kuruntu en ufak şeyde

Vallahi Allah vermesin. Yaşayanların yorumunu okuyorum da ağlayarak emziren mi dersin, ağrıdan duramayan mı.. zor gerçekten ya. Umarım çok güzel geçer süreçlerimiz

Yavrular progesteron mu kullanıyorsunuz
Ben onu kullanırken baya gece gündüz rüyalı müyalıydım ama bıraktım normale döndüm
Yok kullanmiyom kuzu ama baslarda kullaniyordum ki o zaman bu istek yoktu ya suan deli dumrul gibi dolaniyom ortalikta adama da caktirmiyom bisey en son 10 gün evvel falan bi atesli kalpler yollamistim icerdeki odaya hahahh

Vallahi Allah vermesin. Yaşayanların yorumunu okuyorum da ağlayarak emziren mi dersin, ağrıdan duramayan mı.. zor gerçekten ya. Umarım çok güzel geçer süreçlerimiz
Evet canim ben de cok okuyordum o zamanlar cok da korkmustum ama benim kizim o kadar memeciydi ki cok güzel emerdi gece dogdu saat 01:22 de sabahina sütü getirtti emee emee yazik. Bütün gece uyumadik ikimizde sürekli mememdeydi. Hirsliydi ama takmisti o süt gelecek

Oy maşallah ya
Tuttuğunu kopartmış teyze balı aferin ona

Yok be canım 21. Haftadayım daha bugün kuvvetli hissetmeye başladım varla yok arasıydı hep doktor normal demişti endişe etme

Teşekkür ederim canım ben de hep hareketini hissediyorum diyen yorumlara denk geldim, algıda seçicilik mi oldu ne ben niye hissetmiyorum bir sorun mu var diye gerildim, daha erken demek ki

Oy maşallah ya
Tuttuğunu kopartmış teyze balı aferin ona
Hadi insallah güzel hikayelerimizi onlar dogunca da paylasiriz burdan cok merak ediyorum hepinizin bebelerini
Ben ilk kizimda da gruptaydim , bi süre sonra buraya giremez oluyo insan, anca 10 günde bir belki falan derken kopuyosun kosturmacadan

Yaa öyle olmayalım, birlikte büyütelim çok güzel olmaz mı

Teşekkür ederim canım ben de hep hareketini hissediyorum diyen yorumlara denk geldim, algıda seçicilik mi oldu ne ben niye hissetmiyorum bir sorun mu var diye gerildim, daha erken demek ki
Canım hiç korkma. Ben hissediyorum hafif hafif. Doktor bana devamlı iç karnın geniş, hissetmiyor olabilirsin. 20 haftadan sonra daha net hissediliyor diyor. Bende ben hissediyorum demiyorum ona. Oda her seferinde bunu söylüyor. Seninde geniştir ondan hissetmiyorsundur. Birde hissettiğin şeyler olunca da anlamlandıramıyor olabilirsin.

Geçen hafta hissettiğimin bebek olduğuna çok eminim karıştırılacak gibi değildi böyle pıt pıt pıt tekme gibi, işte bir kere olup bir daha olmayınca korktum. Ama şimdi rahatladım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…