- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.341
Hahaha cocuk olunca boyle mi oluuor yaa ooy oyValla canim benim ilk hamileligimde cook sonradan gelmidti bir istek ama olmasa da olur modundaydim ama suan al benden de o kadar bende de acayip artti ama adami göremiyorum ki habire calisiyo
Ugras ki denk getiresin, evde olsun dinlenmis olsun cocuk uyusun falan zor isler
Evet ya gerçekten hissi bile ayrı. Bağırsak hareketiyle, bebek hareketi asla karışmaz benceGeçen hafta hissettiğimin bebek olduğuna çok eminim karıştırılacak gibi değildi böyle pıt pıt pıt tekme gibi, işte bir kere olup bir daha olmayınca korktum. Ama şimdi rahatladım canım teşekkür ederim
Yok kiz progesteronu hic kullanmadm ama 10 gundur farkli sehirlerdeyiz 2 gunde bir ruyama giriyor baya artti ama normalmis oluyomus hamilelikteYavrular progesteron mu kullanıyorsunuz
Ben onu kullanırken baya gece gündüz rüyalı müyalıydım ama bıraktım normale döndüm
Bence hamilelikte herşey normalYok kiz progesteronu hic kullanmadm ama 10 gundur farkli sehirlerdeyiz 2 gunde bir ruyama giriyor baya artti ama normalmis oluyomus hamilelikte
Doğru canım haklısınAnestezi gerektiyorsa ve doktorun kesknlikle aldirmalisin demediyse riske atmana degmez canim.
18+5 canım tık yokKızlar ben bebişimi ilk kez geçen hafta hissettim çok kısa bir süre, pıt pıt etti bir kaç kez ve bir daha olmadı. Şimdi 18+2yim hiç hissetmiyorum. Normal diye düşünüyordum ama burada yazılanlardan sonra gerildim biraz. Detaylı randevum 12 nisanda o zamana kadar beklemesem de önden bi muayene olsam mı? Sanki herkes hissetmeye başlamış bir tek bende yok, 18. Haftada hissetmeyen var mı?
Bende de aynı durum var. Ayaktayken hissedemiyorum zaten, yatarken yada otururken hissediliyor. Onun dışında bazen bir iki gün hiç hissetmedigim oluyor. Ufak olduğu için henüz fazla üstünde durmuyorum bir iki haftaya daha net her gün hissedilir diye düşünüyorum.Evet ya gerçekten hissi bile ayrı. Bağırsak hareketiyle, bebek hareketi asla karışmaz benceinsan içinden biliyor evladım bu diye.
Bendede oluyor bazen çok aktif bazen durgun. Bugün mesela bildiğin tekmeliyor beni eşek, ama 2-3 gündür bu kadar değildi. Gördüğüm kadarıgla herkeste de bu durum var.
Tam tersi oldu bende de, ilk trimester yanıma yaklastirmiyordum şimdi ben istiyorum adam yanaşmıyorKızlar 2. Trimester da libido düşüşü yaşayan var mı? 20 hafta 4 günlük hamileyim hem libido düşük hem de keyifsiz hissediyorum uzun süredir
Az önce yine serumdan geldim canım hala devam ediyor malesefffestinalente arkadaşımızın hesabı yok olmuş bilen var mı kızlar ne olduğunu? Bazı arkadaşlarımız baktım da şimdi hesaplar kapalı. Bi Arkadalımız İskenderundan @Nosking hatırlıyorum nickini o da yok. Umarım iyidir herkes
U Umayumayy da çoktandır yoksun canım en son hala hulantılarla serumlarla uğraşıyordun iyi misin?
Geçmiş olsunAz önce yine serumdan geldim canım hala devam ediyor malesef
Ya maşallah kuzuyaaEvet canim ben de cok okuyordum o zamanlar cok da korkmustum ama benim kizim o kadar memeciydi ki cok güzel emerdi gece dogdu saat 01:22 de sabahina sütü getirtti emee emee yazik. Bütün gece uyumadik ikimizde sürekli mememdeydi. Hirsliydi ama takmisti o süt gelecek
Teşekkür ederim canımben de hep hareketini hissediyorum diyen yorumlara denk geldim, algıda seçicilik mi oldu ne ben niye hissetmiyorum bir sorun mu var diye gerildim, daha erken demek ki
Canım ben 3,4 gündür hafif hafif hissediyodum onda da anca uzandığımda oluyodu ilk kez bugün otururken tekmelendim bugün 19+5im sata göre ultrasonda dahada büyük çıktığı halde yeni hissettim hatta buraya yazmıştım hissetmiyorum diye. Çok çok yakındır seninde bence
Bende de tam tersiTam tersi oldu bende de, ilk trimester yanıma yaklastirmiyordum şimdi ben istiyorum adam yanaşmıyor
Ben 20+1 im hala tık yok hatta bugun burada hissedenlerden etkilenip sağlık ocağına koştum fetal doppler ile kalp atışına baktık maşallah tıkır tıkır ama hiç hissetmiyorum sıpayıKızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz 1.gebelğimde daha erken hissetmiştim. 18w olduk kıpırdama yok
Ben 20+1 im hala tık yok hatta bugun burada hissedenlerden etkilenip sağlık ocağına koştum fetal doppler ile kalp atışına baktık maşallah tıkır tıkır ama hiç hissetmiyorum sıpayı
Benimki de erkekBende de tam tersibebişin cinsiyeti ile ilgisi var mı? Benim ki erkek
Çok mantıklı ve makul ben de normalde dönerim inşallahBenimki de erkekhormonlardan tamamen 4. Aydan itibaren aşağıya kan akışı da daha fazla oluyormuş o yüzden lobidoda artış muhtemelen ondan oluyordur diye tahmin ediyorum. Hiç istemeyenler de var hamilelik boyu işte kişiden kişiye fark ediyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?