2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hahaha cocuk olunca boyle mi oluuor yaa ooy oy bende ruyama giriyor düşün o kdr zivanadan ciktim hamilelk oncesinde bile bu kadar istekli olmuyordm

Evet ya gerçekten hissi bile ayrı. Bağırsak hareketiyle, bebek hareketi asla karışmaz bence insan içinden biliyor evladım bu diye.
Bendede oluyor bazen çok aktif bazen durgun. Bugün mesela bildiğin tekmeliyor beni eşek, ama 2-3 gündür bu kadar değildi. Gördüğüm kadarıgla herkeste de bu durum var.

Yavrular progesteron mu kullanıyorsunuz
Ben onu kullanırken baya gece gündüz rüyalı müyalıydım ama bıraktım normale döndüm
Yok kiz progesteronu hic kullanmadm ama 10 gundur farkli sehirlerdeyiz 2 gunde bir ruyama giriyor baya artti ama normalmis oluyomus hamilelikte

18+5 canım tık yok

Bende de aynı durum var. Ayaktayken hissedemiyorum zaten, yatarken yada otururken hissediliyor. Onun dışında bazen bir iki gün hiç hissetmedigim oluyor. Ufak olduğu için henüz fazla üstünde durmuyorum bir iki haftaya daha net her gün hissedilir diye düşünüyorum.

Az önce yine serumdan geldim canım hala devam ediyor malesef

Ya maşallah kuzuyaa kaç haftalık doğmuştu canım

Teşekkür ederim canım ben de hep hareketini hissediyorum diyen yorumlara denk geldim, algıda seçicilik mi oldu ne ben niye hissetmiyorum bir sorun mu var diye gerildim, daha erken demek ki

Canım ben 3,4 gündür hafif hafif hissediyodum onda da anca uzandığımda oluyodu ilk kez bugün otururken tekmelendim bugün 19+5im sata göre ultrasonda dahada büyük çıktığı halde yeni hissettim hatta buraya yazmıştım hissetmiyorum diye. Çok çok yakındır seninde bence

Umarım yakındır canım bekliyorum heyecanla, teşekkür ederim

Kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz 1.gebelğimde daha erken hissetmiştim. 18w olduk kıpırdama yok
Ben 20+1 im hala tık yok hatta bugun burada hissedenlerden etkilenip sağlık ocağına koştum fetal doppler ile kalp atışına baktık maşallah tıkır tıkır ama hiç hissetmiyorum sıpayı

Ben 20+1 im hala tık yok hatta bugun burada hissedenlerden etkilenip sağlık ocağına koştum fetal doppler ile kalp atışına baktık maşallah tıkır tıkır ama hiç hissetmiyorum sıpayı

Plasentanın nerde olduğu çok önemliymiş hissetmede canım ön duvar arka duvar olarak. ffestinalente nin önerisiyle vişne suyu içip uzandım 5dk sonra ama baya düz anca öyle hissettim dene istiyosan sende inşallah işe yarar sende de

Bende de tam tersi bebişin cinsiyeti ile ilgisi var mı? Benim ki erkek
Benimki de erkek hormonlardan tamamen 4. Aydan itibaren aşağıya kan akışı da daha fazla oluyormuş o yüzden lobidoda artış muhtemelen ondan oluyordur diye tahmin ediyorum. Hiç istemeyenler de var hamilelik boyu işte kişiden kişiye fark ediyor demek ki.

Merhabalar 18+2 ile çok şükür cinsiyeti öğrendik bir oğlumuz olacakmış inşaallah doktorum plesantamın aşağıda olduğunu 4haftaya kadar kendini toplayacağını söyledi sizlere danışmak istediğim mevzu şu ki; detaylı ultrason için 2hafta sonra gel dedi. Ama ben yaptırmakta kararsızım ilk testleri vs.de yaptırmadım. Bi sıkıntı olması halinde bi müdale yapabiliyorlar mı yoksa beni bilgilendirip bırakıyorlar mı? Çünkü bilip bişey yapamamaktansa bilmemek daha iyi geliyor açıkçası hamileliğin seyri açısından. Yaptıranlar ya da doktoruyla konuşanlar ya da bilgi sahibi olanlar yardımcı olur mu acaba ?

Çok mantıklı ve makul ben de normalde dönerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…