- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.361
20+5 im bi gun hissediyosam nerdeyse 5 gun hissetmiyorum ben de smdi ne zaman duzenli hissetmeye baslicagimizi okuyodum 3.trimester diyo bakalimKızlar ben bebişimi ilk kez geçen hafta hissettim çok kısa bir süre, pıt pıt etti bir kaç kez ve bir daha olmadı. Şimdi 18+2yim hiç hissetmiyorum. Normal diye düşünüyordum ama burada yazılanlardan sonra gerildim biraz. Detaylı randevum 12 nisanda o zamana kadar beklemesem de önden bi muayene olsam mı? Sanki herkes hissetmeye başlamış bir tek bende yok, 18. Haftada hissetmeyen var mı?
Ben de 21+3 ben de aynı durumdayim inşallah hemen hissetmeye başlarız hissetmeyince uzun süre özlüyorum sanki annelik ne acayip20+5 im bi gun hissediyosam nerdeyse 5 gun hissetmiyorum ben de smdi ne zaman duzenli hissetmeye baslicagimizi okuyodum 3.trimester diyo bakalim
Yaa bütün bebekler vişne suyunu seviyor herhaldePlasentanın nerde olduğu çok önemliymiş hissetmede canım ön duvar arka duvar olarak.ffestinalente nin önerisiyle vişne suyu içip uzandım 5dk sonra ama baya düz anca öyle hissettim dene istiyosan sende inşallah işe yarar sende de
Hahahaha evet evet konuya nereden baktığın inanılmaz önemliGünaydınn bakış açısı çok önemli kızlar
Ben de öyleyim canım acaip istiyorumKizlarr özel olcak biraz ama sizde de durum boyle mi merak ettim. Bende cinsel istek acayip artti bir haftadir. Haftaya evime gidiyorum insallah. Kocami özledm adam burnumda tütüyorhamilrlign basinda mide bulantisi ckk yasadgmdan adamdan uzak kaciyodm hersey kokuyodu simdi acayip cinsel istegim artti diyor noldu ilk 3 ay benden kaciyordn dedim bu ikinci trimester kocacim hamileligin balayisiii
41+1 de dogdu canimYa maşallah kuzuyaakaç haftalık doğmuştu canım
Canım ben 3,4 gündür hafif hafif hissediyodum onda da anca uzandığımda oluyodu ilk kez bugün otururken tekmelendim bugün 19+5im sata göre ultrasonda dahada büyük çıktığı halde yeni hissettim hatta buraya yazmıştım hissetmiyorum diye. Çok çok yakındır seninde bence
Kiyamam canim seni baya pert etti miniklerAz önce yine serumdan geldim canım hala devam ediyor malesef
Bize acayip haller olmus, binbir geceye baglatcak artik adamlar bize deseneBen de öyleyim canım acaip istiyorumGeçen hafta artık kaynanamlar gitmese otelden saatlik yer ayırtacaktım diyorum eşime gülüyor
Ben de ayni sekilde canim, son zamanlarda cok arttiHahaha cocuk olunca boyle mi oluuor yaa ooy oybende ruyama giriyor düşün o kdr zivanadan ciktim hamilelk oncesinde bile bu kadar istekli olmuyordm
Canim sen bence 1 hafta icinde hissediceksinUmarım yakındır canım bekliyorum heyecanla, teşekkür ederim
Canim bence en önemlisi bu detayli organ tarama. Bilip o anlik müdahale gerektiren biseyse ya da biraz daha büyüdügünde yapiyorlar diye okumustum. Bir de mesela bazi durumlarda dogar dogmaz müdahale edilmesi gerekiyor bir sorun varsa, dogdugunda ona göre ön hazirlik yapilip müdahale ediliyormus. Yani önemli yaptirmani tavsiye ederim canimMerhabalar 18+2 ile çok şükür cinsiyeti öğrendik bir oğlumuz olacakmış inşaallahdoktorum plesantamın aşağıda olduğunu 4haftaya kadar kendini toplayacağını söyledi sizlere danışmak istediğim mevzu şu ki; detaylı ultrason için 2hafta sonra gel dedi. Ama ben yaptırmakta kararsızım ilk testleri vs.de yaptırmadım. Bi sıkıntı olması halinde bi müdale yapabiliyorlar mı yoksa beni bilgilendirip bırakıyorlar mı? Çünkü bilip bişey yapamamaktansa bilmemek daha iyi geliyor açıkçası hamileliğin seyri açısından. Yaptıranlar ya da doktoruyla konuşanlar ya da bilgi sahibi olanlar yardımcı olur mu acaba ?
Canim 20-22lere kadar hissetmemek normalmis eli kulagindadirKızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz 1.gebelğimde daha erken hissetmiştim. 18w olduk kıpırdama yok
Sağolasın canımGeçmiş olsun
Heralde ben doğurana kadar kuscam, miniklerin canı sağolsunKiyamam canim seni baya pert etti miniklercanlari sag olsun. Insallah sen de toparlanir biraz tadini cikarirsin gebeligin bir an evvel
Yalnız değilsin arkadaşımHeralde ben doğurana kadar kuscam, miniklerin canı sağolsunamin inşallah canım
5.5 aydır eşleri ile kanka olanlar bunu beğendiBen de öyleyim canım acaip istiyorumGeçen hafta artık kaynanamlar gitmese otelden saatlik yer ayırtacaktım diyorum eşime gülüyor
Manavgat'tan 900 tlye buldum bugün gidicem bakalım gorucem nasıl bir drAntalya'da kendi doktorumun önerdiği 2 yere sordum, ikisi de tek gebelik için 1200tl fiyat verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?