2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
20+5 im bi gun hissediyosam nerdeyse 5 gun hissetmiyorum ben de smdi ne zaman duzenli hissetmeye baslicagimizi okuyodum 3.trimester diyo bakalim

Yaa bütün bebekler vişne suyunu seviyor herhalde

Hissedebilmene çok sevindim kuşum

Kızlar günaydın

Ebebekte geceleri çok güzel indirimler oluyor. Cezalıyken farkettim de yazamadım size. Ben baya birşey aldım. 27 tl ye uzun kollu body aldım mesela neredeyse kıyafetlerini de tamamlıyorum sayılır.

Bakmak isteyen olursa diye paylaştım. Malıda çok güzel. Birkaç örnekte paylaşayım. Fiyatlar baya baya düşüyor.

Lcw de de kupon oluyor. Ordan pek birşey bulamadım kuponun geçerli olduğu ama ebebeği mutlaka bakın derim.

Birde çoğu kıyafeti 9-12 ay oldu hsjjsjs klasik seneye de gider diye hemen büyür giydiremezsem diye 9-12 alıyorum ki 7. Aydan başlasa giymeye uzun zaman giysin

Ayrıca belkide tosuncuk olur oğluş ne bileyim şimdi

Eklentiler

• 11E892E8-61ED-4915-8AA1-0CD4D7F3CC32.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 132
  • 6E21AD6A-E43B-4B0F-83BC-15B1E9FE18B4.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 131
Herkese günaydın arkadaşlar dün ne güzel konuşmuşsunuz hiçbirini okuyamadım ama ffestinalente dönmene çok sevindim ,uslu dur kız özledik
Günaydınn bakış açısı çok önemli kızlar
Hahahaha evet evet konuya nereden baktığın inanılmaz önemli

Kızlar gunaydinnn 18+5 olduk ve 2 gündür bebisimi hissediyorum .daha önce gaz mi bebis mi diyordum bilemiyordum. Ama bu iki gündür hissettiğim evet bu kesin bebek dedirtti .Hani anlıyorsunuz onu hissedince bebis olduğunu .çok güzel Bi his karnımın içi gidiklandi özellikle otururken daha çok hissediyorum .gece bazen pit pit yapıyor devamı gelcek mi diye beklerken uyuyup kalıyorum. Şimdiden bu hareket bu kadar mutlu ettiyse bebisler doğunca nasıl mutlu oluruz düşünemiyorum sağlıkla kucagimiza alalım inşallah

Ben de öyleyim canım acaip istiyorum Geçen hafta artık kaynanamlar gitmese otelden saatlik yer ayırtacaktım diyorum eşime gülüyor

41+1 de dogdu canim tüp bebek ya da kiz bebek erken gelir derler o da yalanmis

Canim bence en önemlisi bu detayli organ tarama. Bilip o anlik müdahale gerektiren biseyse ya da biraz daha büyüdügünde yapiyorlar diye okumustum. Bir de mesela bazi durumlarda dogar dogmaz müdahale edilmesi gerekiyor bir sorun varsa, dogdugunda ona göre ön hazirlik yapilip müdahale ediliyormus. Yani önemli yaptirmani tavsiye ederim canim

Kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz 1.gebelğimde daha erken hissetmiştim. 18w olduk kıpırdama yok
Canim 20-22lere kadar hissetmemek normalmis eli kulagindadir ben 17+4te cok kuvvetli hissetmistim. Ama daha 11. haftalarda ben cirpmalar hissediyordum , bu 3. Gebeligim. Kisiden kisiye degisiyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…