- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.381
Hahaha onlarinda keyfine diyecek yok tabiBen de öyleyim canım acaip istiyorumGeçen hafta artık kaynanamlar gitmese otelden saatlik yer ayırtacaktım diyorum eşime gülüyor
Kızlar sırt ağrınız oluyor mu ? İç çamaşırlarım da sıkıyor acaba ondan mı bilmiyorum ama hep tüm gün takmak zorunda kaldığım günlerde yorulduğumda daha çok oluyor ve hep aynı yer sol koltuk altımdaki kaburgalar arkaya doğru uzanıyor. Sol olunca da endişeleniyorum. Sizde var mı bu durum ? Ve ya çözüm bulanlar nasıl geçti ?
Sol kaburgalarım benim de çok ağrıyor.Duruş bozukluğundan benim sanırım.Doktorum normal sırt ağrısı dedi.çocuk büyüyor sonuçta.nasıl oturacağımı bilemiyorum artık ikisi birleşince ağrım hep var.sıcak bant bazen yapıştırıyorumKızlar sırt ağrınız oluyor mu ? İç çamaşırlarım da sıkıyor acaba ondan mı bilmiyorum ama hep tüm gün takmak zorunda kaldığım günlerde yorulduğumda daha çok oluyor ve hep aynı yer sol koltuk altımdaki kaburgalar arkaya doğru uzanıyor. Sol olunca da endişeleniyorum. Sizde var mı bu durum ? Ve ya çözüm bulanlar nasıl geçti ?
Hahaha onlarinda keyfine diyecek yok tabi
Teşekkür ederim canım bende bir deneyeyimSol kaburgalarım benim de çok ağrıyor.Duruş bozukluğundan benim sanırım.Doktorum normal sırt ağrısı dedi.çocuk büyüyor sonuçta.nasıl oturacağımı bilemiyorum artık ikisi birleşince ağrım hep var.sıcak bant bazen yapıştırıyorum
Allah yardımcımız olsunSırt kemiklerim genleştikçe kütürdüyor. Bir de sağa sola uzanırken göbek deliğimin yanına hançer saplanıiiiy
Sırt agrisi bende de var maalesef magnexyum icmeye baslicam suya atılandan vermisler hic sevmem ama mecburKızlar sırt ağrınız oluyor mu ? İç çamaşırlarım da sıkıyor acaba ondan mı bilmiyorum ama hep tüm gün takmak zorunda kaldığım günlerde yorulduğumda daha çok oluyor ve hep aynı yer sol koltuk altımdaki kaburgalar arkaya doğru uzanıyor. Sol olunca da endişeleniyorum. Sizde var mı bu durum ? Ve ya çözüm bulanlar nasıl geçti ?
Allah razı olsun canım.. Benden sızıntı olup olmadığı da netleşmediAllah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, seni bir nebze olsa rahatlatır mi bilmiyorum ama benim buradan tanıdığım bir arkadas vardı, 14. haftada suyu gelmişti, bildiğin sızıntı şeklinde değil baya akmıştı. Gebeliği boyunca dinlenerek geçirdi, delinen yer kendini onardı ve şimdi kizi 3.5 yaşında ve sağlıklı, yani demem o ki Rabbim bebeğine ömür verdiyse her türlü tutunacak, bol bol dinlen canım, Rabbim seni de bebeğini de korusun
Cok zor böyle bişey yapamadan beklemek tek yaptığım havuç suyu içmek su içmek ve dinlenmek . Elimden geldiğince maneviyata yonelmeye çalışıyorumİlk bebeğinin öyle olması gerektiği için öyle oldu çok zor biliyorum ama başta türlüsü mümkün değilmiş. O ayrı bambaşka bir tecrübe, bu bebişinde sayısız olasılık var biz en güzelini düşünelim. En güzel tecrübeleri yaşayacağın, bebeğini sağlıkla huzurla kolaylıkla ve mutlulukla kucağına alacağın bir sürecin olacak bakta gör. Sen içini ferah tut. Dua oku bol bol. Acaba bir dua grubu mu kursak biz ya bebişlerin niyetine hergün okuyabildiğimiz kadar okuruz
Çoğumuzda durum aynı sanırım benimde iki üç gündür arttı baya rüyama falan giriyorKizlarr özel olcak biraz ama sizde de durum boyle mi merak ettim. Bende cinsel istek acayip artti bir haftadir. Haftaya evime gidiyorum insallah. Kocami özledm adam burnumda tütüyorhamilrlign basinda mide bulantisi ckk yasadgmdan adamdan uzak kaciyodm hersey kokuyodu simdi acayip cinsel istegim artti diyor noldu ilk 3 ay benden kaciyordn dedim bu ikinci trimester kocacim hamileligin balayisiii
Yaaa ben ikimizi çok benzetiyorum gebelik açısından yanii41+1 de dogdu canimtüp bebek ya da kiz bebek erken gelir derler o da yalanmis
Çok geçmiş olsun öncelikle canım umarım en kısa zamanda atlatırsın enfeksiyon ben de geçirdim bende kum dökme falan yoktu ama. İlkinde antibiyotik verdiler kullandım ama fayda etmemiş bikaç hafta sonra tekrarladı monurol verdiler bu sefer onuda kullandım. Bir ay falan geçti üstünden yeni idrar tahlili verdim geçmiş neyseki. Ayaklarım hiç ısınmaz benim üşütmekten olduğunu düşünüyorum ne zaman ayaklarımı biyerde üşütsen kasıklarım ağrıyordu çünkü, ayaklarıma sıcak su torbası koymak iyi geldi bi de günde en az 3 lt su bol limon tükettim. Bir de cranberry(kızılcık) iyi geliyormuş çok araştırmıştım ben tableti falan da var hatta doktoruma sordum alayımmı diye ben o tarz şeyleri önermiyorum pek dedi ben de kuru meyvesini buldum marketten günde bikaç tane ondan yiyorum üstüne bol su içiyorum onada bi bakabilirsin.Kızlar merhaba hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz bnde biraz rahatsızım bi kaç gündür ağrılarım ve kasılmalarım wardı doktora gittim bu haftalarda çok erken dedi bu durum erken doğum belirtileri olablr dedi aybı zamanda idrarım da geçmek bilmeyen bi enfeksiyon war birde kan görülüyor dewamlı onun içinde yine monurol werdi galiba taş yada kum döküyomuşum daha önce hiç başıma gelmemişti bunlar sizlerden başına gelen warmı naptınız bu süreçte pazartesi kontrolüm war
Sanada geçmiş olsun canım çok saol Allah razı olsun bnde gelirken peynircimiz war bitane orda buldum kızılcık şerbeti doğal abla kimse içmiyor dedi üç şişe getirdim alan olmazsa biz içicektik dedi hepiciğini aldım bendeeÇok geçmiş olsun öncelikle canım umarım en kısa zamanda atlatırsın enfeksiyon ben de geçirdim bende kum dökme falan yoktu ama. İlkinde antibiyotik verdiler kullandım ama fayda etmemiş bikaç hafta sonra tekrarladı monurol verdiler bu sefer onuda kullandım. Bir ay falan geçti üstünden yeni idrar tahlili verdim geçmiş neyseki. Ayaklarım hiç ısınmaz benim üşütmekten olduğunu düşünüyorum ne zaman ayaklarımı biyerde üşütsen kasıklarım ağrıyordu çünkü, ayaklarıma sıcak su torbası koymak iyi geldi bi de günde en az 3 lt su bol limon tükettim. Bir de cranberry(kızılcık) iyi geliyormuş çok araştırmıştım ben tableti falan da var hatta doktoruma sordum alayımmı diye ben o tarz şeyleri önermiyorum pek dedi ben de kuru meyvesini buldum marketten günde bikaç tane ondan yiyorum üstüne bol su içiyorum onada bi bakabilirsin.
Yaa sana nasipmiş işte ne güzelSanada geçmiş olsun canım çok saol Allah razı olsun bnde gelirken peynircimiz war bitane orda buldum kızılcık şerbeti doğal abla kimse içmiyor dedi üç şişe getirdim alan olmazsa biz içicektik dedi hepiciğini aldım bendeeinşallah iyi olur bi an önce düzelir hamileliğimn. Başından beri geçmedi dahada artı
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz bnde biraz rahatsızım bi kaç gündür ağrılarım ve kasılmalarım wardı doktora gittim bu haftalarda çok erken dedi bu durum erken doğum belirtileri olablr dedi aybı zamanda idrarım da geçmek bilmeyen bi enfeksiyon war birde kan görülüyor dewamlı onun içinde yine monurol werdi galiba taş yada kum döküyomuşum daha önce hiç başıma gelmemişti bunlar sizlerden başına gelen warmı naptınız bu süreçte pazartesi kontrolüm war
Testin adı panorama. Bulunduğum şehirdeki firma kanı aldı amerikaya gönderdi 2 hafta sonra da sonuç geliyor. Doktorunuza cinsiyeti de söylüyorlar. Panorama plus yaptırdık biz kapsamlı bi testti.Panorama testin adı mı yoksa firmanın mi acaba?
Onuda yerim bacım yetrki geçsin bebişe bişey olmasın başka bişey istememYaa sana nasipmiş işte ne güzelha şimdi geldi aklıma beyaz dut kurusuda enfeksiyonu temizliyor onuda denemiştim ben. geçer canım hiç canını sıkma ben de valla o kadar çok şey yaptım ki ilaçtanmı oldu hangisi fayda etti de geçti bilmiyorum ama en önemlisi çok su içmek ne kadar çok tuvalete gidersek o kadar iyi temizleniyor içimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?