2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar sırt ağrınız oluyor mu ? İç çamaşırlarım da sıkıyor acaba ondan mı bilmiyorum ama hep tüm gün takmak zorunda kaldığım günlerde yorulduğumda daha çok oluyor ve hep aynı yer sol koltuk altımdaki kaburgalar arkaya doğru uzanıyor. Sol olunca da endişeleniyorum. Sizde var mı bu durum ? Ve ya çözüm bulanlar nasıl geçti ?

Sırt kemiklerim genleştikçe kütürdüyor. Bir de sağa sola uzanırken göbek deliğimin yanına hançer saplanıiiiy

Sol kaburgalarım benim de çok ağrıyor.Duruş bozukluğundan benim sanırım.Doktorum normal sırt ağrısı dedi.çocuk büyüyor sonuçta.nasıl oturacağımı bilemiyorum artık ikisi birleşince ağrım hep var.sıcak bant bazen yapıştırıyorum

Teşekkür ederim canım bende bir deneyeyim

Sırt agrisi bende de var maalesef magnexyum icmeye baslicam suya atılandan vermisler hic sevmem ama mecbur

Allah razı olsun canım.. Benden sızıntı olup olmadığı da netleşmedi sebebini doktorlar da bilmiyor yani şu an..

Cok zor böyle bişey yapamadan beklemek tek yaptığım havuç suyu içmek su içmek ve dinlenmek . Elimden geldiğince maneviyata yonelmeye çalışıyorum

Çoğumuzda durum aynı sanırım benimde iki üç gündür arttı baya rüyama falan giriyorilk aylarda sık olmasa da haftada bir iki haftada bir fln oluyordu da son bir aydır tık yok en son yaptığımızda kanamam oldu acillik oldum bakıldı falan içerde bi sorun yok dediler ama ondan beridir yine de korkuyorum doktora da soramıyorum

Kızlar merhaba hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz bnde biraz rahatsızım bi kaç gündür ağrılarım ve kasılmalarım wardı doktora gittim bu haftalarda çok erken dedi bu durum erken doğum belirtileri olablr dedi aybı zamanda idrarım da geçmek bilmeyen bi enfeksiyon war birde kan görülüyor dewamlı onun içinde yine monurol werdi galiba taş yada kum döküyomuşum daha önce hiç başıma gelmemişti bunlar sizlerden başına gelen warmı naptınız bu süreçte pazartesi kontrolüm war

41+1 de dogdu canim tüp bebek ya da kiz bebek erken gelir derler o da yalanmis
Yaaa ben ikimizi çok benzetiyorum gebelik açısından yanii benimde ilk tüp bebek, kız, ilk aylarda bulantı çok olmadı deli kilo aldım falan çok aynı geliyosun bana sanki senin gibi olcam hissediyorumm o yüzden merak ettim kendi sancın mı 41+1 de geldi canım yoksa suni sancı mı verdiler artık

Çok geçmiş olsun öncelikle canım umarım en kısa zamanda atlatırsın enfeksiyon ben de geçirdim bende kum dökme falan yoktu ama. İlkinde antibiyotik verdiler kullandım ama fayda etmemiş bikaç hafta sonra tekrarladı monurol verdiler bu sefer onuda kullandım. Bir ay falan geçti üstünden yeni idrar tahlili verdim geçmiş neyseki. Ayaklarım hiç ısınmaz benim üşütmekten olduğunu düşünüyorum ne zaman ayaklarımı biyerde üşütsen kasıklarım ağrıyordu çünkü, ayaklarıma sıcak su torbası koymak iyi geldi bi de günde en az 3 lt su bol limon tükettim. Bir de cranberry(kızılcık) iyi geliyormuş çok araştırmıştım ben tableti falan da var hatta doktoruma sordum alayımmı diye ben o tarz şeyleri önermiyorum pek dedi ben de kuru meyvesini buldum marketten günde bikaç tane ondan yiyorum üstüne bol su içiyorum onada bi bakabilirsin.

Sanada geçmiş olsun canım çok saol Allah razı olsun bnde gelirken peynircimiz war bitane orda buldum kızılcık şerbeti doğal abla kimse içmiyor dedi üç şişe getirdim alan olmazsa biz içicektik dedi hepiciğini aldım bendee inşallah iyi olur bi an önce düzelir hamileliğimn. Başından beri geçmedi dahada artı

Yaa sana nasipmiş işte ne güzelha şimdi geldi aklıma beyaz dut kurusuda enfeksiyonu temizliyor onuda denemiştim ben. geçer canım hiç canını sıkma ben de valla o kadar çok şey yaptım ki ilaçtanmı oldu hangisi fayda etti de geçti bilmiyorum ama en önemlisi çok su içmek ne kadar çok tuvalete gidersek o kadar iyi temizleniyor içimiz

Çok geçmiş olsun canım ben de 2 kere monurol kullandım aynı sebepten ama işe yaradı çok şükür. Arkadaşlar önereceğim herşeyi önermişler ben de sadece fazladan ayaklarını sıcak tut derim

Merhaba anneler size bir sorum olacak. 3lü test yaptırdınız mı ? Yaptırdıysanız AFP MOM değeriniz yüksek miydi? Benim 3,16 çıktı normalin 3 katı dedi doktor detaylı ultrasona yönlendirdi. Merak ettiğim şey şu bu değer yüksek çıkıp ultrason da bir sıkıntı görmeyen oldu mu çevrenizde ya da sizde örnekleri var mı ? Çok korkuyorum bir sıkıntı çıkacak diye(

Onuda yerim bacım yetrki geçsin bebişe bişey olmasın başka bişey istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…