2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ewet canım doktorda öyle, söyledi bnde çok üşürüm ayaklarım demir gibidir hep oda tetikliyor dedi zaten monurol 3 tane içtim mart ayında ama fayda olmadı

Merhaba teyzoslar biz geldik
Bir kizcemiz daha geliyorrr teyzelerii pozitifbiri canim sonunda bizi de ekleyebilirsin
Sükürler olsun hersey yolundaydi..bacaklarini karnindan kivirmis suratindaydi ayaklari. Yarim saat boyunca hic indirmedi asagi kivrik durdu hep
Agzini acip kapattigi ani gördüm cok güzeldii
Bu fotografın bir benzeri ilk kızımın da var çok benziyorlar Meliss85 sen gittin mi canım??

Eklentiler

• 06D40ECC-D2E4-476F-9708-06FF008F464F.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 121
Masallah cok guzel bir kıź olacak annesi

Suyum geldi 40+0 da canım. Sonra bekledik sancıyı gelmeyince fitil gibi bişeyle rahimden başlattılar sancıyı, sonrası biiip anam ağladı diyebilirim ama çok güzeldi herşeye rağmen. Kızın da inşallah benim kızıma benzer akıllı bi çocuk çok söz dinler genel hali tabi istisnaları var

Masallah nasil guzel annesi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim isim düşündün mü canım? Ben içime sinen bi isim bulamadım

Masallah nasil guzel annesi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim isim düşündün mü canım? Ben içime sinen bi isim bulamadım
Amin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Valla canım bizim hep iki isimli oluyolar kız olursa meryem erkek olursa isa diye eşim adak adamış. Kız olduğuna göre artık bir ismi kesin meryem, diğer ismi de kızım Yıldız olsun istiyor, kendisi Ahu Hilal kardeşi de yıldız olcakmış Türk bayrağı olcaklarmış biraz fazla milliyetçiyiz ama bana kalırsa ben Bergüzar koyarım ama koydurtmuyolar ikidir içimde kaldı kimse sevmiyo. Bi de biz yurtdışındayız nasıl söylücekler o ismi diyorlar..
Senin de mi kız olcaktı canım?

Bu arada siz babasından ve kardeşinden önce öğrendiniz kızlar cinsiyeti baba gececiydi sabah işten geldi oruçlu uyuyor ,ben erken gittim, ablası da geldi kreşten ama daha söylemedim akşama balon patlatıp videolarını çekicem hatıra kalsın istiyorum hoşuma gidiyor

Ben Nil Sare koymayı düşünüyorum belki fikir olur isim düşünenlere

Oyyyyy oy oy yerim ben bu güzelliği.Ay ne kadar kibar yatıyor ya Allahım maşallah sen tüm yavruları koru yarabbi.Resmen gördükçe çok mutlu oluyorum ya mucize işte.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Merhabalar, çok geçmiş olsun.. bende de geçmek bilmeyen enfeksiyon var. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Bol su içmeye çalışıyorum. Enfeksiyon için olabildiğince şekerli ve katlı maddeli beslenmeden uzak durmak lazım diye okumuştum. Allah şifa versin

Amin canım allah hepimize şifa versin inşallah ama bende tatlıdan alıkoyamıyorum kendimi dayanamıyorum

Canım maşallah kızına çok tatlı belli ömrü de kendi gibi güzel olsun uzun olsun yavrularımızin

Ah maşallahhh nasıl güzel bizimde pazartesi detaylı ultrason doğurmadan yapcaklar inş

Evet canım kız olacak inş meryem ismini çok seviyorum aslında ama eşim istemiyor. Deniz ve Birce var aklımızda ama ikisi de tam olarak içime sinmedi. İki isim de istemiyor eşim kaldım ben de böyle

Yaa ne güzelll ne kibarr bi kızçe bu kocaman olmuş maşallahhh

Bugün tetanoz aşısı oldum sağlık ocağı pazartesi çağırmıştı ama gidemedim . Ebe hemşire bugün ağrımaz yarın ve sonrasında kolunu kullanırken ağrı olabilir dedi ama canım tatlı demekki bugünden ağrı başladı 1 ay sonra ikinci doz olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…