- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.401
Ewet canım doktorda öyle, söyledi bnde çok üşürüm ayaklarım demir gibidir hep oda tetikliyor dedi zaten monurol 3 tane içtim mart ayında ama fayda olmadıÇok geçmiş olsun canımben de 2 kere monurol kullandım aynı sebepten ama işe yaradı çok şükür. Arkadaşlar önereceğim herşeyi önermişler ben de sadece fazladan ayaklarını sıcak tut derim
Özellikle öğleden sonraları iş yerinde bir türlü rahat edemiyorum sırt ağrısından yürüyorum oturuyorum olmuyor anca yatınca rahatlıyorum o da iş yerinde mümkün değil eve gideceğim saati iple çeker oldumTeşekkür ederim canım bende bir deneyeyim
Masallah cok guzel bir kıź olacak annesiMerhaba teyzoslar biz geldik
Bir kizcemiz daha geliyorrr teyzeleriipozitifbiri canim sonunda bizi de ekleyebilirsin
Sükürler olsun hersey yolundaydi..bacaklarini karnindan kivirmis suratindaydi ayaklari. Yarim saat boyunca hic indirmedi asagi kivrik durdu hep
Agzini acip kapattigi ani gördümcok güzeldii
Bu fotografın bir benzeri ilk kızımın da var çok benziyorlarMeliss85 sen gittin mi canım??
Suyum geldi 40+0 da canım. Sonra bekledik sancıyı gelmeyince fitil gibi bişeyle rahimden başlattılar sancıyı, sonrası biiip anam ağladı diyebilirimYaaa ben ikimizi çok benzetiyorum gebelik açısından yaniibenimde ilk tüp bebek, kız, ilk aylarda bulantı çok olmadı deli kilo aldım falan çok aynı geliyosun bana sanki senin gibi olcam hissediyorumm o yüzden merak ettim kendi sancın mı 41+1 de geldi canım yoksa suni sancı mı verdiler artık
Sağol kuzumm sağ olsunlarMasallah cok guzel bir kıź olacak annesi
Masallah nasil guzel annesiMerhaba teyzoslar biz geldik
Bir kizcemiz daha geliyorrr teyzeleriipozitifbiri canim sonunda bizi de ekleyebilirsin
Sükürler olsun hersey yolundaydi..bacaklarini karnindan kivirmis suratindaydi ayaklari. Yarim saat boyunca hic indirmedi asagi kivrik durdu hep
Bu fotografın bir benzeri ilk kızımın da var çok benziyorlarMeliss85 sen gittin mi canım??
Amin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaMasallah nasil guzel annesisağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim isim düşündün mü canım? Ben içime sinen bi isim bulamadım
Ben Nil Sare koymayı düşünüyorum belki fikir olur isim düşünenlereAmin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Valla canım bizim hep iki isimli oluyolarkız olursa meryem erkek olursa isa diye eşim adak adamış. Kız olduğuna göre artık bir ismi kesin meryem, diğer ismi de kızım Yıldız olsun istiyor, kendisi Ahu Hilal kardeşi de yıldız olcakmış Türk bayrağı olcaklarmış biraz fazla milliyetçiyiz ama bana kalırsa ben Bergüzar koyarım ama koydurtmuyolar ikidir içimde kaldı kimse sevmiyo. Bi de biz yurtdışındayız nasıl söylücekler o ismi diyorlar..
Senin de mi kız olcaktı canım?
Oyyyyy oy oy yerim ben bu güzelliği.Ay ne kadar kibar yatıyor yaMerhaba teyzoslar biz geldik
Merhabalar, çok geçmiş olsun.. bende de geçmek bilmeyen enfeksiyon var. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Bol su içmeye çalışıyorum. Enfeksiyon için olabildiğince şekerli ve katlı maddeli beslenmeden uzak durmak lazım diye okumuştum. Allah şifa versinKızlar merhaba hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz bnde biraz rahatsızım bi kaç gündür ağrılarım ve kasılmalarım wardı doktora gittim bu haftalarda çok erken dedi bu durum erken doğum belirtileri olablr dedi aybı zamanda idrarım da geçmek bilmeyen bi enfeksiyon war birde kan görülüyor dewamlı onun içinde yine monurol werdi galiba taş yada kum döküyomuşum daha önce hiç başıma gelmemişti bunlar sizlerden başına gelen warmı naptınız bu süreçte pazartesi kontrolüm war
Amin canım allah hepimize şifa versin inşallah ama bende tatlıdan alıkoyamıyorum kendimi dayanamıyorumMerhabalar, çok geçmiş olsun.. bende de geçmek bilmeyen enfeksiyon var. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Bol su içmeye çalışıyorum. Enfeksiyon için olabildiğince şekerli ve katlı maddeli beslenmeden uzak durmak lazım diye okumuştum. Allah şifa versin
Canım maşallah kızınaMerhaba teyzoslar biz geldik
Ah maşallahhh nasıl güzelMerhaba teyzoslar biz geldik
Evet canım kız olacak inşAmin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Valla canım bizim hep iki isimli oluyolarkız olursa meryem erkek olursa isa diye eşim adak adamış. Kız olduğuna göre artık bir ismi kesin meryem, diğer ismi de kızım Yıldız olsun istiyor, kendisi Ahu Hilal kardeşi de yıldız olcakmış Türk bayrağı olcaklarmış biraz fazla milliyetçiyiz ama bana kalırsa ben Bergüzar koyarım ama koydurtmuyolar ikidir içimde kaldı kimse sevmiyo. Bi de biz yurtdışındayız nasıl söylücekler o ismi diyorlar..
Senin de mi kız olcaktı canım?
Yaa ne güzelll ne kibarr bi kızçe buMerhaba teyzoslar biz geldik
Evet ya icimde surekli bi korku var bugun durttum uzandim sevdim karnimi ama yok, kac gundur hicbi sey hissetmiyorumBen de 21+3 ben de aynı durumdayim inşallah hemen hissetmeye başlarız hissetmeyince uzun süre özlüyorum sanki annelik ne acayip
Bende de durum öyleAmin canım allah hepimize şifa versin inşallah ama bende tatlıdan alıkoyamıyorum kendimi dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?