2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Fatma Demir (@atolye.hobim) • Instagram photos and videos ay kapı süsü sipariş ettim bir hafta önce .içim hiç rahat değildi hiç huyum değildir instadan sipariş vermek ama çok beğendim ve sayfa inandırıcı baya dolandırıldım bi de sabah sevinmiştim zam gelmiş ben 300e aldım diye ah be cerito ne sazansın

Demek ki bir çoğumuzda var bu durum :)

Yanlış yazmışım canım 41+0 dicektim

Ay görünce hemen baktım evet inandırıcı epey ama dolandırıcı olduğunu söylemesen dikkatimi çekmezdi ama yorumları sınırlandırılmış ve takipçi sayısına göre beğenisi çok az ay iyiki yazdın ben de kapı süsü arıyordum

Evet canım kız olacak inş meryem ismini çok seviyorum aslında ama eşim istemiyor. Deniz ve Birce var aklımızda ama ikisi de tam olarak içime sinmedi. İki isim de istemiyor eşim kaldım ben de böyle
Evet canım isim içine sinmeden olmuyor insanın, benim de sinmiş değil ben hariçç herkesin sindi maalesef

Amin kuzum hepimize nasip etsin inşallah eli yanağında uyuyordu cimcime bi kıpırdanmadı göstermedi elini uğraştırdı biraz

Yaa cok üzüldüm hayrini göremesin o paranın insallah bu ramazan gününde. Ben kendi instagram hesabımdan sikayet olusturdum simdi. Hepimiz şikayet edelim bence

Zeynep Kamil alanında en iyi ve en teçhizatlı hastanedir. İki doğumum da orada oldu. Çok geçmiş olsun
Doğum öncesi yardımcı oluyormu ebeler yapılacak hareketler filan. Yanınıza kimseyi almadilar dimi doğumda bende orada dusunuyorumda biraz tedirginlik var. Gerekli açılma olunca doğum odasina alıyorlar dimi

Kızlar bugün tetanoz aşımızın ilk dozunu olduk şimdilik durumlar iyi hafif bir sızı var o kadar dedim aile hekimine bir danışayım şu ben aldırma işini kanıyor mu yoksa diye bir telaş oldu ama hemen baktı bir şey yok onda aldırırsan başına iş açarsın dedi çünkü ayağımda sürekli nemli bir bölge olduğu için geç iyileşir mikrop kapar ilaçta kullanamazsın dedi doğumdan sonraya kaldı bizim iş benim içime sinen de oydu

Geçmiş olsun canım ya ben de hemen şikayet ettim ben de daha önce instagramdan 3-4 kere alışveriş yaptım hepsinde de hayal kırıklığına uğradım tövbe ettim daha da almıyorum

Kızlar bişey soracam size arkdasım en son adet tarihi 28 şubatmış 4gün geçikmiş adet bugün test verdi yani adet gecikmesi 4.gün beta 2910 çıkmış normal mi adete göre 4+3 oluyor doktor bakmamış kese var mı diye haftaya gel demiş. Arkadaşım ikiz diye heveslendi baya

Oy oy oy maşallah o nasıl güzellik, fındık burunlu kuş ya
Hsjsjjs artık tam olarak bir aile olduk bence

Evet canım kız olacak inş meryem ismini çok seviyorum aslında ama eşim istemiyor. Deniz ve Birce var aklımızda ama ikisi de tam olarak içime sinmedi. İki isim de istemiyor eşim kaldım ben de böyle
Birce güzel bir isim bence. Mihre ile benziyor ben onu da seviyorum. Kız bebeğim olsa ismi hazırdı ama erkekte benimde içime hiçbirşey tamamen sinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…