- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.421
Demek ki bir çoğumuzda var bu durum :)Özellikle öğleden sonraları iş yerinde bir türlü rahat edemiyorum sırt ağrısından yürüyorum oturuyorum olmuyor anca yatınca rahatlıyorum o da iş yerinde mümkün değil eve gideceğim saati iple çeker oldum
Sana da geçmiş olsun canımSırt agrisi bende de var maalesef magnexyum icmeye baslicam suya atılandan vermisler hic sevmem ama mecbur
Yanlış yazmışım canım 41+0 dicektimSuyum geldi 40+0 da canım. Sonra bekledik sancıyı gelmeyince fitil gibi bişeyle rahimden başlattılar sancıyı, sonrası biiip anam ağladı diyebilirimama çok güzeldi herşeye rağmen. Kızın da inşallah benim kızıma benzer akıllı bi çocuk çok söz dinler genel hali tabi istisnaları var
Ay görünce hemen baktım evet inandırıcı epey ama dolandırıcı olduğunu söylemesen dikkatimi çekmezdi ama yorumları sınırlandırılmış ve takipçi sayısına göre beğenisi çok az ay iyiki yazdın ben de kapı süsü arıyordumFatma Demir (@atolye.hobim) • Instagram photos and videos ay kapı süsü sipariş ettim bir hafta önce .içim hiç rahat değildi hiç huyum değildir instadan sipariş vermek ama çok beğendim ve sayfa inandırıcı bayadolandırıldım bi de sabah sevinmiştim zam gelmiş ben 300e aldım diye ah be cerito ne sazansın
Evet canım isim içine sinmeden olmuyor insanın, benim de sinmiş değil ben hariçç herkesin sindi maalesefEvet canım kız olacak inşmeryem ismini çok seviyorum aslında ama eşim istemiyor. Deniz ve Birce var aklımızda ama ikisi de tam olarak içime sinmedi. İki isim de istemiyor eşim kaldım ben de böyle
Sağol teyzesi ablasına benziyorYaa ne güzelll ne kibarr bi kızçe bukocaman olmuş maşallahhh
Aminn canım sağlıklı mutlu ömürleri olsunCanım maşallah kızınaçok tatlı belli ömrü de kendi gibi güzel olsun uzun olsun yavrularımızin
Sağol canımm seninkileri de görürürz pazaretsi sağlıkla inşallahAh maşallahhh nasıl güzelbizimde pazartesi detaylı ultrason doğurmadan yapcaklar inş
Amin kuzum hepimize nasip etsin inşallahOyyyyy oy oy yerim ben bu güzelliği.Ay ne kadar kibar yatıyor yaAllahım maşallah sen tüm yavruları koru yarabbi.Resmen gördükçe çok mutlu oluyorum ya mucize işte.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Yaa cok üzüldüm hayrini göremesin o paranın insallah bu ramazan gününde. Ben kendi instagram hesabımdan sikayet olusturdum simdi. Hepimiz şikayet edelim benceFatma Demir (@atolye.hobim) • Instagram photos and videos ay kapı süsü sipariş ettim bir hafta önce .içim hiç rahat değildi hiç huyum değildir instadan sipariş vermek ama çok beğendim ve sayfa inandırıcı bayadolandırıldım bi de sabah sevinmiştim zam gelmiş ben 300e aldım diye ah be cerito ne sazansın
Doğum öncesi yardımcı oluyormu ebeler yapılacak hareketler filan. Yanınıza kimseyi almadilar dimi doğumda bende orada dusunuyorumda biraz tedirginlik var. Gerekli açılma olunca doğum odasina alıyorlar dimiZeynep Kamil alanında en iyi ve en teçhizatlı hastanedir. İki doğumum da orada oldu. Çok geçmiş olsun
Bende şikayet ettimmYaa cok üzüldüm hayrini göremesin o paranın insallah bu ramazan gününde. Ben kendi instagram hesabımdan sikayet olusturdum simdi. Hepimiz şikayet edelim bence
Geçmiş olsun canım ya ben de hemen şikayet ettimFatma Demir (@atolye.hobim) • Instagram photos and videos ay kapı süsü sipariş ettim bir hafta önce .içim hiç rahat değildi hiç huyum değildir instadan sipariş vermek ama çok beğendim ve sayfa inandırıcı bayadolandırıldım bi de sabah sevinmiştim zam gelmiş ben 300e aldım diye ah be cerito ne sazansın
Bende artık hiç almiyorum instagramdanGeçmiş olsun canım ya ben de hemen şikayet ettimben de daha önce instagramdan 3-4 kere alışveriş yaptım hepsinde de hayal kırıklığına uğradım tövbe ettim daha da almıyorum
Oy oy oy maşallah o nasıl güzellik, fındık burunlu kuş yaMerhaba teyzoslar biz geldik
Bir kizcemiz daha geliyorrr teyzelerii@pozitifbiri canim sonunda bizi de ekleyebilirsin
Sükürler olsun hersey yolundaydi..bacaklarini karnindan kivirmis suratindaydi ayaklari. Yarim saat boyunca hic indirmedi asagi kivrik durdu hep
Agzini acip kapattigi ani gördümcok güzeldii
Bu fotografın bir benzeri ilk kızımın da var çok benziyorlarMeliss85 sen gittin mi canım??
Hsjsjjs artık tam olarak bir aile olduk benceBu arada siz babasından ve kardeşinden önce öğrendiniz kızlar cinsiyetibaba gececiydi sabah işten geldi oruçlu uyuyor ,ben erken gittim, ablası da geldi kreşten ama daha söylemedim akşama balon patlatıp videolarını çekicem hatıra kalsın istiyorum hoşuma gidiyor
Birce güzel bir isim bence. Mihre ile benziyor ben onu da seviyorum. Kız bebeğim olsa ismi hazırdı ama erkekte benimde içime hiçbirşey tamamen sinmiyorEvet canım kız olacak inşmeryem ismini çok seviyorum aslında ama eşim istemiyor. Deniz ve Birce var aklımızda ama ikisi de tam olarak içime sinmedi. İki isim de istemiyor eşim kaldım ben de böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?