- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.441
Bir şikayette benden. Şu kadar hamilenin ahını aldı, allah yardımcısı olsunFatma Demir (@atolye.hobim) • Instagram photos and videos ay kapı süsü sipariş ettim bir hafta önce .içim hiç rahat değildi hiç huyum değildir instadan sipariş vermek ama çok beğendim ve sayfa inandırıcı bayadolandırıldım bi de sabah sevinmiştim zam gelmiş ben 300e aldım diye ah be cerito ne sazansın
Ayy bi de 19 bin takipçisi varFatma Demir (@atolye.hobim) • Instagram photos and videos ay kapı süsü sipariş ettim bir hafta önce .içim hiç rahat değildi hiç huyum değildir instadan sipariş vermek ama çok beğendim ve sayfa inandırıcı bayadolandırıldım bi de sabah sevinmiştim zam gelmiş ben 300e aldım diye ah be cerito ne sazansın
Maşallah ne güzel hokka burun bi kız böyleEki Görüntüle 3226207
Alırız bir maşallah
Buda bizim minik kiz detaylı Cook coook güzel geçti hic bir sorunumuz çıkmadı Allah'a şükür şuan ki düşüncem doğum kaldi aklımda bütün detayları atlattık artik
Az daha bende vericektim şaka gibiii ya heryerde bakıyorum 500 600filan dedim burası çok ucuz güzel iyiki vermemişim ya kızzz sanada geçmiş olsun bacım iyi oldu pqylaştın bizimleFatma Demir (@atolye.hobim) • Instagram photos and videos ay kapı süsü sipariş ettim bir hafta önce .içim hiç rahat değildi hiç huyum değildir instadan sipariş vermek ama çok beğendim ve sayfa inandırıcı bayadolandırıldım bi de sabah sevinmiştim zam gelmiş ben 300e aldım diye ah be cerito ne sazansın
Sağol canım çok şükürr
Erkek bebeğe mi hamilesiniz? Ben oğluma hamileyken bende de tüylenme olmuştuArkadaslar hamilelikten dolayi benim gıdı boyun arasi tarafimda hafif tuylenme olmuş alsam gür çıkar mı acaba aslında çokta rahatsiz olunacak bişey değil ama eşim diyince tuhaf oldumadam sakalın çıkmış dedi oysa cokta dikkatli bakmadigin surece pek belli olmuyor bence
Simdi.daha iyiyim. Geçti kötü günler derken bademcikler baş gosterdi alevli öksürük. Amannn bu da geçecek ama.
Yaa inşallah akıllı olurSuyum geldi 40+0 da canım. Sonra bekledik sancıyı gelmeyince fitil gibi bişeyle rahimden başlattılar sancıyı, sonrası biiip anam ağladı diyebilirimama çok güzeldi herşeye rağmen. Kızın da inşallah benim kızıma benzer akıllı bi çocuk çok söz dinler genel hali tabi istisnaları var
40 hafta canım tam gebelik süresi, tahmini doğum da tam 40 hafta sonrası içinYaa inşallah akıllı olurama biiip kısmından ürküyorummmm uykuyu çok sevsin diye dua ediyorum hep kardeşim öyle çok dua etmişti gerçekten yeğenim uyku konusunda sıkıntı yaratmadı bu tahmini doğum tarihimiz kaçıncı haftaya göre yazılıyo bilen var mı? 41 de falan başak burcuna geçebilir miyim diye hesaplıcam anası gibi başak olur mu acaba
Evet canım sen bildin vallahiimertugce35 yaaa ben dedim ama kesin kız bence diyeee çook güzel görünüyor maşallah kuzuyaa
C Cerito aayy bu instagramdan alışveriş işleri çok riskliii geçmiş olsun canım hemen şikayet ediyorum bende
Şimdi sata göre 19 ağustos görünüyor 40. hafta ama bebiş 4,5 gün önden gidiyor hep bu değişir mi geriler mi bilmiyorum ya da baz alınması gereken bir şey mi bilmem ama eğer 41 hafta olursa senin gibi 23 ağustostan sonra başak burcuna geçiyor başak oluyo40 hafta canım tam gebelik süresi, tahmini doğum da tam 40 hafta sonrası içinhesapla bakalım genelde vaktinde ya da daha önce geliyor bebeler, geç kalanlar daha azınlıkta
Birebir ilgi yok, ebeler değil doktorlar geliyor arada, açıklığa, nst ye bakıyorlar, iki oda değiştirdim, en son doğumhanede tek kişilik odadaydim. Kimseyi almıyorlar ama siz isterseniz ailenizi kapıya çağırıp gorusebiliyorsunuz ebe yardimci oluyor, sonra tekrardan dogumhaneye. Doguma hazırlık egitimleri çok güzel, ona katılmanızı tavsiye ederimDoğum öncesi yardımcı oluyormu ebeler yapılacak hareketler filan. Yanınıza kimseyi almadilar dimi doğumda bende orada dusunuyorumda biraz tedirginlik var. Gerekli açılma olunca doğum odasina alıyorlar dimi
Merhaba canım parayı yolladın ürünümü yollamadılar nasıl oldu olayramazan o kadar dolu geçiyor ki bizde buraya akşamları hiç giremiyorumsayfayı şikayet eden herkese teşekkürler sizi seviyorum güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?