2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Maşallah ne güzel hokka burun bi kız böyle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize inş bizim detaylımız da haftaya heyecanı başladı

Az daha bende vericektim şaka gibiii ya heryerde bakıyorum 500 600filan dedim burası çok ucuz güzel iyiki vermemişim ya kızzz sanada geçmiş olsun bacım iyi oldu pqylaştın bizimle

Erkek bebeğe mi hamilesiniz? Ben oğluma hamileyken bende de tüylenme olmuştu

Kızlar ya doktor enfeksiyon için fitil verdi onu kullandığımda çok yanma oldu bölgemde normal mi hiç sevmiyorum şu fitil olayını

Yaa inşallah akıllı olur ama biiip kısmından ürküyorummmmuykuyu çok sevsin diye dua ediyorum hep kardeşim öyle çok dua etmişti gerçekten yeğenim uyku konusunda sıkıntı yaratmadı bu tahmini doğum tarihimiz kaçıncı haftaya göre yazılıyo bilen var mı? 41 de falan başak burcuna geçebilir miyim diye hesaplıcam anası gibi başak olur mu acaba

40 hafta canım tam gebelik süresi, tahmini doğum da tam 40 hafta sonrası için hesapla bakalım genelde vaktinde ya da daha önce geliyor bebeler, geç kalanlar daha azınlıkta

Evet canım sen bildin vallahii benim de rüyalarım bu defa gerçek oldu tam 5 kere gördüm rüyamda kız olduğunu

40 hafta canım tam gebelik süresi, tahmini doğum da tam 40 hafta sonrası için hesapla bakalım genelde vaktinde ya da daha önce geliyor bebeler, geç kalanlar daha azınlıkta
Şimdi sata göre 19 ağustos görünüyor 40. hafta ama bebiş 4,5 gün önden gidiyor hep bu değişir mi geriler mi bilmiyorum ya da baz alınması gereken bir şey mi bilmem ama eğer 41 hafta olursa senin gibi 23 ağustostan sonra başak burcuna geçiyor başak oluyogerçi benim gibi ağlak duygusal olmasın istemem aman sağlıklı olsunlardaa

Doğum öncesi yardımcı oluyormu ebeler yapılacak hareketler filan. Yanınıza kimseyi almadilar dimi doğumda bende orada dusunuyorumda biraz tedirginlik var. Gerekli açılma olunca doğum odasina alıyorlar dimi
Birebir ilgi yok, ebeler değil doktorlar geliyor arada, açıklığa, nst ye bakıyorlar, iki oda değiştirdim, en son doğumhanede tek kişilik odadaydim. Kimseyi almıyorlar ama siz isterseniz ailenizi kapıya çağırıp gorusebiliyorsunuz ebe yardimci oluyor, sonra tekrardan dogumhaneye. Doguma hazırlık egitimleri çok güzel, ona katılmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…