2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba. 21 haftalik olduk ama doktor bebegimin kafa yapisi 2 hafta geriden geliyor dedi. Mikrosefali mi diye takip edilecek cok uzuldum hic boyle bir sey yasayan oldumu ? Cok korkuyorum. Dua edin lutfen
Canım üzülme bende ilk gebeliğim de 23. Haftada 2 haftalık fark vardı önemli olan farkın açılmaması benim 30. Haftalarda fark 1 haftaya düşmüştü.

Merhaba. 21 haftalik olduk ama doktor bebegimin kafa yapisi 2 hafta geriden geliyor dedi. Mikrosefali mi diye takip edilecek cok uzuldum hic boyle bir sey yasayan oldumu ? Cok korkuyorum. Dua edin lutfen
Üzülme canım inşallah o yakalar haftasını sen strese sokma kendini

Kızlar alışverişe başladınız mı?
Evet başladım ben, hatta birçok eksik bitmiş olabilir. Kendi pijama gecelik ihtiyaçlarım ve hediyelik kapı süsü vs kaldı onları da doğuma yakın yaparım büyük ihtimalle.

cuma günü kontrolümüz vardı 27 cm 655gr olmuş benim oğlan ama inatla yüzünü göstermedi yüzüstü yatıyor bende öyle yatarım hep :)göremeden döndük valla herşeyi güzel çıktı maşallah 18 nisanda diğer kontrol günü inş o gün gösterir yüzünü

Kızlar yoyko confort 8 in 1 park yatak indirimde alanınız oldu mu hiçbir sitede indirimli bulamadım. Şimdi alsam 4 aya taksiti anca biter sona da koymamak lazım aslında

Maşallah baya büyümüş annesi ne kadarlıkken çıktı bu kilosu canım?

Doğum öncesi yardımcı oluyormu ebeler yapılacak hareketler filan. Yanınıza kimseyi almadilar dimi doğumda bende orada dusunuyorumda biraz tedirginlik var. Gerekli açılma olunca doğum odasina alıyorlar dimi
Vallaha iki doğum yaptım ilk ebe annemin sınıf arkadasiymis onun o kadar çok desteği olduki annemi yanımda gibi hissettim. Açılma belli dereceye gelinceye kadar yatakta sancini cekiyorsun canim arada gelip alttan açılma kontrol ediliyo kızımda lavman vermiştiler suni canci falan. Dogum zamani yaklasincada çatala alıyorlar bu anlattığım devletteki ama biraz hafif gaddar oluyorlar oda biraz çık o kadar da cok kötü davranmadilarda dur bi dikiyoruz ediyoruz hadi yap artik gibisinden konuşuyorlar di benle namaz saatim gecti sen dik ben kılıp geleyim diyende oldu ikiside böyleydi bakalim bu nasıl geçicek

Maşallah ne güzel hokka burun bi kız böyle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize inş bizim detaylımız da haftaya heyecanı başladı
Sağol canım amin inşallah güzel haberlerle gelin hepiniz

Çatal doğum odasindami birkaç kişi doğum yapıyor herkes bağırıyor filan insanın psikolojisi kötü etkilenmiyormu? Herkeste dikiş durumu oluyor mu düzgün diktilermi onun acısı kaç gün sürüyor. Acele edip hemen çıksın diye kesi yapiyorlarmi ortamın enerjisi iyi olsa doğum dan insan korkmazda devlette yanlız kalıyorsun yanında kimse olmuyor ne nasıl olacak insan korkuyor ilk doğumsa birde.

Sancı odası ayrı dogumhane ayni ayrı ama hepsi ayni kolidorda benim sancı odam tam karşısındaydi. Ben sancı çekerken Suriyeli bagira cigira doğum yapıyordu ben sancı çekerken de yanima 30 kusur hflik bebegi karnında ölmüş bir kadıni yanimdaki yataga yatirdilar sezaryanla alincakti bebegi dr u sancı odasında bekledi agladi ben orda sancimi çekiyordum falan cok tuafti yha . Dikis iki dogumdada oldu dikişler düşünceye kadar kaşınma batma oldu evet ama cok kesilmiyor hatya kesmiyorlar di onlar bende kendi yırtılma olmuştu galiba vallaha ne yalan soyliyim hoc hatrilamiyorum uyuşturuyorlar ama benim canım tatli olduğu icin iğnenin her giriş çıkışını hissediyordum bitsin gitsin yalvarıyordum birde icerde parca kaldimi diye karnima baya bastirmislarti doğumdan sonra hemen o odadan çıkıp gitmekk istiyorum ama işte olmuyor odaya gidince ilk bir saat ben küt gidiyorum yatağa bir yatıyorum dünyalar benim oluyor

Ben idrara bile onlara sorup kalkıyorum düşün bakıyorum millet ayakta geziyor merdiven inip çıkıyor plates topu kullanıyor bizi devlette yatırıp bekletiyorlar belki salsalar bi hareket etsek sancı vurmaz o kadar ama yatakta mudahale ediyorlar suni sanci verilmisti ikincide ilki kendi sancimla gelmişti suyum gelmedi hatta ikincide tam doğum olsun artık diye sis gibi koca bir çubuk sokup altan suyumu patlatmış tılar. İkincide baya ürkmüş tüm ilki iki saat te bitmişti ikincisi sabah sekizde yattim sanci odasina öğlen ikide doğmuştu bebegim. Onlar kesiyordur belki bebek iri veya cikamiyorsa ama şöyle dusun sezeryanda ne kadar dikiş boyutu oluyo onuda düşün normalde yine uc bes cm dir belki hic merak edip sormadimda bakmadim da doğum gerçekleşince oyle bir rahatliyorsun kiii derince ohhhh çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…