- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.481
Insallah canimÜzülme canım inşallah o yakalar haftasını sen strese sokma kendini
Allahimmm ne zor seyler bunlar yaaBen idrara bile onlara sorup kalkıyorum düşün bakıyorum millet ayakta geziyor merdiven inip çıkıyor plates topu kullanıyor bizi devlette yatırıp bekletiyorlar belki salsalar bi hareket etsek sancı vurmaz o kadar ama yatakta mudahale ediyorlar suni sanci verilmisti ikincide ilki kendi sancimla gelmişti suyum gelmedi hatta ikincide tam doğum olsun artık diye sis gibi koca bir çubuk sokup altan suyumu patlatmış tılar. İkincide baya ürkmüş tüm ilki iki saat te bitmişti ikincisi sabah sekizde yattim sanci odasina öğlen ikide doğmuştu bebegim. Onlar kesiyordur belki bebek iri veya cikamiyorsa ama şöyle dusun sezeryanda ne kadar dikiş boyutu oluyo onuda düşün normalde yine uc bes cm dir belki hic merak edip sormadimda bakmadim dadoğum gerçekleşince oyle bir rahatliyorsun kiii derince ohhhh çekiyorum
20+3 günlükkenMaşallah baya büyümüş annesine kadarlıkken çıktı bu kilosu canım?
Anaaaam ben daha yeni zıbın almaya başladımBizim bitti sayılır
Ben bile doguramam dedikçe üçüncüye gebeyim hiç öyle düşünme canım gerçekten öyle düşünün diyede anlatmadım devletin iyi yerleride de kötü yerleridee var benim denk geldiğim bu ikinciydi ilkinde yaşamadım bunları bunda ne yaşarım bilemem ama inanki Allah rabbim sana öyle bir güç nasip ediyorki yapamam dedikce o gayretlendirip seni bebegin aglama sesini duyuyorsun gerçekleşince doğum. Kucağına alinca o kokuyu cekince İYİKİ diyorsun. Birde hani doğumda bembeyaz yağ larla doğuyorlar ya sanki çıkmayacak mia gibi yha ama o kadar güzel bir kokuları oluyorki onca seye rağmen mis gibiler anneleri missss. İlk o yagdan dolayı önemsiz bir sırt giydiriyorum o lekeler o kıyafete bulasın diye takım giydirmedim oarca parçaydı çıkışta bir takimla getirdim eveAllahimmm ne zor seyler bunlar yaanasıl dayanıcaz nasıl katlanıcaz bu zorluğa okudukça aglayasim geldi herkes bir sekilde basariyor kimsenin bebegi icerde kalmiyor ama ben yapamicakmisim gibi geliyor
Bende yavaştan kıyafetten başladımbüyük eşyalarını bebek arabası hariç tamamladık çok şükür şimdi sadece kıyaf şanpuan krem vs kaldı geriye
Kıyafetleri nasıl aldın peki?Evet başladım ben, hatta birçok eksik bitmiş olabilir. Kendi pijama gecelik ihtiyaçlarım ve hediyelik kapı süsü vs kaldı onları da doğuma yakın yaparım büyük ihtimalle.
Aynı benValla ben birkaç kıyafet dışında birşey almadım henüz
Maşallah annesi iyi bakmışsın bebisecuma günü kontrolümüz vardı 27 cm 655gr olmuş benim oğlan ama inatla yüzünü göstermedi yüzüstü yatıyor bende öyle yatarım hep :)göremeden döndük valla herşeyi güzel çıktı maşallah 18 nisanda diğer kontrol günü inş o gün gösterir yüzünü
büyük eşyalar her geçen gün daha çok zamlanıyor en azından odasını kuralım dedik ekstradan bir tanede taşınabilir portatif beşik aldık bugünde halımız ve perdemiz geldi çok şükür büyük alıncak bişeyimiz kalmadıBende yavaştan kıyafetten başladım
:) ilk oğlumda gelişimi çok güzeldi maşallah bu oğlumunda gelişimi çok güzel allahım herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inşMaşallah annesi iyi bakmışsın bebise
Amin canim inşallah.:) ilk oğlumda gelişimi çok güzeldi maşallah bu oğlumunda gelişimi çok güzel allahım herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş
ben 3-6 ay ağırlıklı aldım kış olacağı İçin uzun kollu, 0-3 ayları kısa kollu tercih ettim yeni doğanda kısa uzun kollu arası karısık yaz bile olsa akşamları serin olur diye düşündüm. 6-9 ay içinde birkaç takım aldım ama ağırlıklı 6 ay var suanKıyafetleri nasıl aldın peki?
Ay maşallah canım erkek mi peki? Benim 20+1 de 370 geam çıktı doktor normal dedi ama şimdi baya az geldi20+3 günlükken
Oyyyy yavruya bak yabaharrr34 mydreams93 A Acemianne42 mertugce35 sagolun kizlar varolun,beni merak ettiğniz yaaa kusura bakmayın dün cok yogun gecti,kontrolden sonra alışveriş,iftara misafirlerim vardi koştur koştur yazamadım ancak gece girip okuyabildim
Allah'ıma binlerce şükürler olsun kontrolümüz güzel geçti,tum organların taramasi yapıldı hersey yolunda,sata gore 21+4,ultrasona gore 22+2 çıktı,22 haftayla uyumlu hersey dedi,486gramlik sinirli bir kızımız varbacak bacak ustune atmış elini anlinda uyuyordu uykudan uyandırdık rahatsiz oldu kaşları çatı bize yandim ben şimdiden karakterli
Âmin canim cok sağolKızlar herkese geçmiş olsun,
Oyyyy yavruya bak yamaşallah çok çok sevindim inşallah hepimizin sonuçları böyle güzel gelsin
Evet cinsiyetimiz erkekErkek bebeğe mi hamilesiniz? Ben oğluma hamileyken bende de tüylenme olmuştu
Alma cnm alirsan siyah siyah çıkar ben kizima hamileyken aldim simdi baş edemiyorum bela oldu başıma hemende göze batıyorArkadaslar hamilelikten dolayi benim gıdı boyun arasi tarafimda hafif tuylenme olmuş alsam gür çıkar mı acaba aslında çokta rahatsiz olunacak bişey değil ama eşim diyince tuhaf oldumadam sakalın çıkmış dedi oysa cokta dikkatli bakmadigin surece pek belli olmuyor bence
Büyükler konusunda şanslıyım ablası daha 21 aylık beşik vs var şükür , biraz kıyafet alacağım bezdir bakım ürünleri vs , kendim icin hastahaneye gecelik almam gerek daha karar veremedim int almak istemiyorumKızlar alışverişe başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?