2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allahimmm ne zor seyler bunlar yaa nasıl dayanıcaz nasıl katlanıcaz bu zorluğa okudukça aglayasim geldi herkes bir sekilde basariyor kimsenin bebegi icerde kalmiyor ama ben yapamicakmisim gibi geliyor

Allahimmm ne zor seyler bunlar yaa nasıl dayanıcaz nasıl katlanıcaz bu zorluğa okudukça aglayasim geldi herkes bir sekilde basariyor kimsenin bebegi icerde kalmiyor ama ben yapamicakmisim gibi geliyor
Ben bile doguramam dedikçe üçüncüye gebeyim hiç öyle düşünme canım gerçekten öyle düşünün diyede anlatmadım devletin iyi yerleride de kötü yerleridee var benim denk geldiğim bu ikinciydi ilkinde yaşamadım bunları bunda ne yaşarım bilemem ama inanki Allah rabbim sana öyle bir güç nasip ediyorki yapamam dedikce o gayretlendirip seni bebegin aglama sesini duyuyorsun gerçekleşince doğum. Kucağına alinca o kokuyu cekince İYİKİ diyorsun. Birde hani doğumda bembeyaz yağ larla doğuyorlar ya sanki çıkmayacak mia gibi yha ama o kadar güzel bir kokuları oluyorki onca seye rağmen mis gibiler anneleri missss. İlk o yagdan dolayı önemsiz bir sırt giydiriyorum o lekeler o kıyafete bulasın diye takım giydirmedim oarca parçaydı çıkışta bir takimla getirdim eve

Maşallah annesi iyi bakmışsın bebise

Bende yavaştan kıyafetten başladım
büyük eşyalar her geçen gün daha çok zamlanıyor en azından odasını kuralım dedik ekstradan bir tanede taşınabilir portatif beşik aldık bugünde halımız ve perdemiz geldi çok şükür büyük alıncak bişeyimiz kalmadı

:) ilk oğlumda gelişimi çok güzeldi maşallah bu oğlumunda gelişimi çok güzel allahım herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş
Amin canim inşallah. Boylu olacak masllah bizimcibi 22 cm çıktı 322 gramdı galiba 20 hf likbakalim burdakinde ne çıkacaz

Kıyafetleri nasıl aldın peki?
ben 3-6 ay ağırlıklı aldım kış olacağı İçin uzun kollu, 0-3 ayları kısa kollu tercih ettim yeni doğanda kısa uzun kollu arası karısık yaz bile olsa akşamları serin olur diye düşündüm. 6-9 ay içinde birkaç takım aldım ama ağırlıklı 6 ay var suan

baharrr34 mydreams93 A Acemianne42 mertugce35 sagolun kizlar varolun,beni merak ettiğniz yaaa kusura bakmayın dün cok yogun gecti,kontrolden sonra alışveriş,iftara misafirlerim vardi koştur koştur yazamadım ancak gece girip okuyabildim
Allah'ıma binlerce şükürler olsun kontrolümüz güzel geçti,tum organların taramasi yapıldı hersey yolunda,sata gore 21+4,ultrasona gore 22+2 çıktı,22 haftayla uyumlu hersey dedi,486gramlik sinirli bir kızımız varbacak bacak ustune atmış elini anlinda uyuyorduuykudan uyandırdık rahatsiz oldu kaşları çatı bizeyandim ben şimdiden karakterli

Eklentiler

• 20230331_161326.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 110
  • 20230401_144442.webp
    12 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar herkese geçmiş olsun,
Oyyyy yavruya bak ya maşallah çok çok sevindim inşallah hepimizin sonuçları böyle güzel gelsin

Alma cnm alirsan siyah siyah çıkar ben kizima hamileyken aldim simdi baş edemiyorum bela oldu başıma hemende göze batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…