2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Detaylıya gittim plesenta yukari cikmis 371 gr 25 cm 21+2 diydik 21 hafta ciktik çok şükür her şey yolunda şimdilik bu fotomuz bir eli gözde ayagida yanağında masallah oğluma

Eklentiler

• 20230401_144031.webp
    29 KB · Görüntüleme: 103
  • Screenshot_20230401_143440_WhatsApp.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 95

Ayy maşallah yaa, sizlerin böyle renkli fotolarını görünce devlete gidiyorum diye bir üzülmedim değil hani (benimki siyah ekran sadece asistanına bilgileri yazdırdı) bende gittim herşey yolunda imiş Kız oldugu kesinleşti cinsiyette, kızım çok dua ediyordu kız kardeşim olsun diye onun duaları kabul olmuş oldu benimki de yüzüne dönmedi doktor yarım saat yürü gel dedi ondan sonra yüzünü gösterdi hatta esniyordu o gördüğüm ağzı ise bayağı koca ağızlı birşey olacak gibi

Bu arada Tetanos aşısı sordum benden önden 4 tane vardı son 5.kalmıştı mutlaka 1 tane ol dedi

Trendyolda lohusa takim pijamaları indirimde

Maşallahhh e uyandırırsanız sizde tabi kaşınmışsınız bunlar şimdiden parmağında oynatıyo bizi
Detaylıya gittim plesenta yukari cikmis 371 gr 25 cm 21+2 diydik 21 hafta ciktik çok şükür her şey yolunda şimdilik bu fotomuz bir eli gözde ayagida yanağında masallah oğluma
Oy maşallahh hepimizin sonuçları çok güzel gelsin inşallah

Yaaa bi hokka burun daha ya ne var nee der gibi koymuş elinideee maşallah ya sizlerin böyle fotoğraflarını görünce bir an önce detaylı gününe ışınlanmak istiyorum
Yaa çok şükür canım maşallah kuzuya ya bebişler böyle esnek oluyo demek ki içimizde bize imkansız olan şeyi yapıyolar

Kızlar selam , çok akıntım oluyor sizdede öyle mi ? Bugün dışardaydım sabahtan beri bayada yürüdüm eve bi geldim iç çamaşırım su gibi .

Ayyy maşallah triplere bak hele annesi yaa onun tribi de baldan tatlı olur söyliyim

Bende genelde zıbın aldım daha 2-3 tane de tulum aldım 0-3 ay 1-2 tane kısa kollu falan aldım pek bişey almadım daha yavrularımın sadece zıbınları var sayılır şu an

Bende daha yeni başladım herşeyde ateş pahası
Gerçekten öyle. El kadar eşyalar inanılmaz pahalı. En iyisi indirim yakaladıkça almak. Benimde ilk bebeğim hazırlığım yok herşeyi sıfırdan alıyorum. Bebekten önce birşey alınmaz kötü şans getirir dediler diye almadım hiç ama pişmanım keşkede alsaymışım

Biz de dün baktık oda takımı arabası falan birde yarın bakacaz ona göre karar vericez aslında internette uyguna var ama insanın görmeden de içi rahat etmiyor

Kızlar geçici bir süreliğine kvye emanet ettiğim kedim kaybolmuş. Üzüntüden sinirlenemedim bile henüz . Her yeri aradık henüz bulamadık sizlerde bana bir dua edin istiyorum bulunsun kedim
Yaa çok üzüldüm, inşallah bulursunuz, dışarı filan çıkıyor muydu? Ev yüksek katlı mı?

Yaa çok üzüldüm, inşallah bulursunuz, dışarı filan çıkıyor muydu? Ev yüksek katlı mı?
Yok çok korkak travmalı Bi kedi dışarı çıkmazdı depremde tasinirken ailenin tüm kedilerine ben baktım ben taşınırken de onlara emanet ettim zemin kata taşındılar yani yüksekten düşme yok ins bulunur kötü oldum eve geri geldim

İnşallah canım bulunur bir an önce, bir yere sinmistir, uzağa gideceğini hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…