- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.501
baharrr34 mydreams93 A Acemianne42 mertugce35 sagolun kizlar varolun,beni merak ettiğniz yaaa kusura bakmayın dün cok yogun gecti,kontrolden sonra alışveriş,iftara misafirlerim vardi koştur koştur yazamadım ancak gece girip okuyabildim
Allah'ıma binlerce şükürler olsun kontrolümüz güzel geçti,tum organların taramasi yapıldı hersey yolunda,sata gore 21+4,ultrasona gore 22+2 çıktı,22 haftayla uyumlu hersey dedi,486gramlik sinirli bir kızımız varbacak bacak ustune atmış elini anlinda uyuyordu uykudan uyandırdık rahatsiz oldu kaşları çatı bize yandim ben şimdiden karakterli
Trendyolda lohusa takim pijamaları indirimdeBüyükler konusunda şanslıyım ablası daha 21 aylık beşik vs var şükür , biraz kıyafet alacağım bezdir bakım ürünleri vs , kendim icin hastahaneye gecelik almam gerek daha karar veremedim int almak istemiyorum
Cok teşekkür ederim
Maşallahhh e uyandırırsanız sizde tabi kaşınmışsınızbaharrr34 mydreams93 A Acemianne42 mertugce35 sagolun kizlar varolun,beni merak ettiğniz yaaa kusura bakmayın dün cok yogun gecti,kontrolden sonra alışveriş,iftara misafirlerim vardi koştur koştur yazamadım ancak gece girip okuyabildim
Allah'ıma binlerce şükürler olsun kontrolümüz güzel geçti,tum organların taramasi yapıldı hersey yolunda,sata gore 21+4,ultrasona gore 22+2 çıktı,22 haftayla uyumlu hersey dedi,486gramlik sinirli bir kızımız varbacak bacak ustune atmış elini anlinda uyuyordu uykudan uyandırdık rahatsiz oldu kaşları çatı bize yandim ben şimdiden karakterli
Oy maşallahh hepimizin sonuçları çok güzel gelsin inşallahDetaylıya gittim plesenta yukari cikmis 371 gr 25 cm 21+2 diydik 21 hafta ciktik çok şükür her şey yolunda şimdilik bu fotomuz bir eli gözde ayagida yanağında masallah oğluma
Yaaa bi hokka burun dahabaharrr34 mydreams93 A Acemianne42 mertugce35 sagolun kizlar varolun,beni merak ettiğniz yaaa kusura bakmayın dün cok yogun gecti,kontrolden sonra alışveriş,iftara misafirlerim vardi koştur koştur yazamadım ancak gece girip okuyabildim
Yaa çok şükür canım maşallah kuzuyaDetaylıya gittim plesenta yukari cikmis 371 gr 25 cm 21+2 diydik 21 hafta ciktik çok şükür her şey yolunda şimdilik bu fotomuz bir eli gözde ayagida yanağında masallah oğluma
erkek canım sen takılma her bebek bir olmuyor benim ilk oğlumda öyleydi sağlığı yerinde olsun yeterAy maşallah canım erkek mi peki? Benim 20+1 de 370 geam çıktı doktor normal dedi ama şimdi baya az geldi
Ayyy maşallah triplere bak hele annesi yaa onun tribi de baldan tatlı olur söyliyimbaharrr34 mydreams93 A Acemianne42 mertugce35 sagolun kizlar varolun,beni merak ettiğniz yaaa kusura bakmayın dün cok yogun gecti,kontrolden sonra alışveriş,iftara misafirlerim vardi koştur koştur yazamadım ancak gece girip okuyabildim
Öyle canım maşallah hepsineerkek canım sen takılma her bebek bir olmuyor benim ilk oğlumda öyleydi sağlığı yerinde olsun yeter
Bende daha yeni başladım herşeyde ateş pahasıBüyükler konusunda şanslıyım ablası daha 21 aylık beşik vs var şükür , biraz kıyafet alacağım bezdir bakım ürünleri vs , kendim icin hastahaneye gecelik almam gerek daha karar veremedim int almak istemiyorum
Bende genelde zıbın aldım daha 2-3 tane de tulum aldım 0-3 ay 1-2 tane kısa kollu falan aldım pek bişey almadım daha yavrularımın sadece zıbınları var sayılır şu anben 3-6 ay ağırlıklı aldım kış olacağı İçin uzun kollu, 0-3 ayları kısa kollu tercih ettim yeni doğanda kısa uzun kollu arası karısık yaz bile olsa akşamları serin olur diye düşündüm. 6-9 ay içinde birkaç takım aldım ama ağırlıklı 6 ay var suan
Gerçekten öyle. El kadar eşyalar inanılmaz pahalı. En iyisi indirim yakaladıkça almak. Benimde ilk bebeğim hazırlığım yok herşeyi sıfırdan alıyorum. Bebekten önce birşey alınmaz kötü şans getirir dediler diye almadım hiç ama pişmanım keşkede alsaymışımBende daha yeni başladım herşeyde ateş pahası
Biz de dün baktık oda takımı arabası falan birde yarın bakacaz ona göre karar vericez aslında internette uyguna var ama insanın görmeden de içi rahat etmiyorbüyük eşyalar her geçen gün daha çok zamlanıyor en azından odasını kuralım dedik ekstradan bir tanede taşınabilir portatif beşik aldık bugünde halımız ve perdemiz geldi çok şükür büyük alıncak bişeyimiz kalmadı
Yaa çok üzüldüm, inşallah bulursunuz, dışarı filan çıkıyor muydu? Ev yüksek katlı mı?Kızlar geçici bir süreliğine kvye emanet ettiğim kedim kaybolmuş. Üzüntüden sinirlenemedim bile henüz . Her yeri aradık henüz bulamadık sizlerde bana bir dua edin istiyorumbulunsun kedim
Yok çok korkak travmalı Bi kedi dışarı çıkmazdı depremde tasinirken ailenin tüm kedilerine ben baktım ben taşınırken de onlara emanet ettim zemin kata taşındılar yani yüksekten düşme yokYaa çok üzüldüm, inşallah bulursunuz, dışarı filan çıkıyor muydu? Ev yüksek katlı mı?
Benim kızçe gibi kapayıvermiş yüzünü bıdıkDetaylıya gittim plesenta yukari cikmis 371 gr 25 cm 21+2 diydik 21 hafta ciktik çok şükür her şey yolunda şimdilik bu fotomuz bir eli gözde ayagida yanağında masallah oğluma
İnşallah canım bulunur bir an önce, bir yere sinmistir, uzağa gideceğini hiç sanmıyorumYok çok korkak travmalı Bi kedi dışarı çıkmazdı depremde tasinirken ailenin tüm kedilerine ben baktım ben taşınırken de onlara emanet ettim zemin kata taşındılar yani yüksekten düşme yokins bulunur kötü oldum eve geri geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?