- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.521
Bence de uzağa gitmez herseyden korkar tüylü kızımİnşallah canım bulunur bir an önce, bir yere sinmistir, uzağa gideceğini hiç sanmıyorum
Kız ben birde çifter çifter alıyorum onlar iyi olsun da alayımGerçekten öyle. El kadar eşyalar inanılmaz pahalı. En iyisi indirim yakaladıkça almak. Benimde ilk bebeğim hazırlığım yok herşeyi sıfırdan alıyorum. Bebekten önce birşey alınmaz kötü şans getirir dediler diye almadım hiç ama pişmanım keşkede alsaymışım
Valla bende öyle hala taksitlerini ödüyoruz bir kaç ay es verdim daha kendime lohusalık falan alamadım bidahaki ayda onları alcam ikili ikili bitirdi bizi bunlar arkadaşımKız ben birde çifter çifter alıyorum onlar iyi olsun da alayımyaşlılar öyle diyoda hepsini bir anda almaya kalkarsak hem maddi olarak çok zorlar hem bugün ki aldığını iki gün sonra 2 katına alıyon gün gün artıyor fiyatlar babaannem de bana çok kızıyor şimdiden alıyorum diye ama napayım hepsini bir anda alamam ki
Tabii canım minikkuşlarKız ben birde çifter çifter alıyorum onlar iyi olsun da alayımyaşlılar öyle diyoda hepsini bir anda almaya kalkarsak hem maddi olarak çok zorlar hem bugün ki aldığını iki gün sonra 2 katına alıyon gün gün artıyor fiyatlar babaannem de bana çok kızıyor şimdiden alıyorum diye ama napayım hepsini bir anda alamam ki
Çok deli yatacak doğunca annesi isin varDetaylıya gittim plesenta yukari cikmis 371 gr 25 cm 21+2 diydik 21 hafta ciktik çok şükür her şey yolunda şimdilik bu fotomuz bir eli gözde ayagida yanağında masallah oğluma
Hangi modelden aldın? Nasıl karar verdinKızlar e bebekte bebek telsizleri ve kameraları idirimde. Ben dün trendyolda. 2200 e alacaktım az kalsın 1700 e düşmüş hemen aldım
WMV815 Dijital Bebek KamerasıHangi modelden aldın? Nasıl karar verdin
Of çok üzüldüm ve aşırı sinirlendim inşallah bulursun hemen canım empati bile kuramıyorum şuan seninle çok çok üzüldüm. Evin yakınına kaka çiş yaptığı kum kabını koy canım zemin katmış balkona koy kendi kokusunu alsın o şekilde gelebilirKızlar geçici bir süreliğine kvye emanet ettiğim kedim kaybolmuş. Üzüntüden sinirlenemedim bile henüz . Her yeri aradık henüz bulamadık sizlerde bana bir dua edin istiyorumbulunsun kedim
inşallah bir an önce bulursunKızlar geçici bir süreliğine kvye emanet ettiğim kedim kaybolmuş. Üzüntüden sinirlenemedim bile henüz . Her yeri aradık henüz bulamadık sizlerde bana bir dua edin istiyorumbulunsun kedim
Hareket çok yok doktor bile hareket etmesi için neler yaptı yüzün koyuydu düzelene kadar merdiven inip çıktım hızlı hızlı yürüdüm ancak sağlıklı olsunlardaÇok deli yatacak doğunca annesi isin varbenim kizda deli hareketliydi karında tutamıyorum simdi battaniye altında cok deli yatıyo
Uzun boylu istemezsen obje internet sitesinde lohusa ve hamile gecelik ve pijama takımları arama motoruna hamile yaz 180 tl di yaz gelecek bak istersen kisa kollu lohusa setleri 500 tl aşağı yokBüyükler konusunda şanslıyım ablası daha 21 aylık beşik vs var şükür , biraz kıyafet alacağım bezdir bakım ürünleri vs , kendim icin hastahaneye gecelik almam gerek daha karar veremedim int almak istemiyorum
Kediyi eve yakın bir ilkokulda görmüşler gittik hemen biz de gördük ama okul kapalı olduğu için duvardan eşim filan atlarken gelindigini görünce korkup kaçmış kedi tekrardan . Son durum bu kızlar bu gece burdayız inşallah kediyi almadan gitmicezOf çok üzüldüm ve aşırı sinirlendim inşallah bulursun hemen canım empati bile kuramıyorum şuan seninle çok çok üzüldüm. Evin yakınına kaka çiş yaptığı kum kabını koy canım zemin katmış balkona koy kendi kokusunu alsın o şekilde gelebilir
Bende kitap ve törpü aldım sadece benim kızçeyeBenim kizin daha bir corabi bile yokilk kalp atisini duydugmzda gaza gelip kuvet setini ates olcerini biberonunu aldik kaldi oyle dahada bisi alamadik. Kendimize yatirim yaptk esimle telefonlari yeniledik yedek mont yedek spor ayakkabi kislik bir bot yenilemesi felan yaptk cocuk olunca bi sure hic degilse bizi idare etsn diye ama bu ay baslicaz nasipse kizceme alisverise
Birde reklamlarinda Zeynep kamilin plates topu özel iki kişilik oda güzel anlatılıyor. Geziceksinki egilcen comelcen ki bebek gelsin. Yatarak çok zor olur. Ebelerin yardımcı olması lazım odadaBen idrara bile onlara sorup kalkıyorum düşün bakıyorum millet ayakta geziyor merdiven inip çıkıyor plates topu kullanıyor bizi devlette yatırıp bekletiyorlar belki salsalar bi hareket etsek sancı vurmaz o kadar ama yatakta mudahale ediyorlar suni sanci verilmisti ikincide ilki kendi sancimla gelmişti suyum gelmedi hatta ikincide tam doğum olsun artık diye sis gibi koca bir çubuk sokup altan suyumu patlatmış tılar. İkincide baya ürkmüş tüm ilki iki saat te bitmişti ikincisi sabah sekizde yattim sanci odasina öğlen ikide doğmuştu bebegim. Onlar kesiyordur belki bebek iri veya cikamiyorsa ama şöyle dusun sezeryanda ne kadar dikiş boyutu oluyo onuda düşün normalde yine uc bes cm dir belki hic merak edip sormadimda bakmadim dadoğum gerçekleşince oyle bir rahatliyorsun kiii derince ohhhh çekiyorum
Bizdede yaptı aynısını odanın içinde yürüdüm durdum sağa sola dönüp durdum zorla yüzüne bakacakti çünkü dr ama çok hareketliydi durmadı hiç.seninki masallah bütün uzuvları ni kullanmış yüzünü kapatmayaHareket çok yok doktor bile hareket etmesi için neler yaptı yüzün koyuydu düzelene kadar merdiven inip çıktım hızlı hızlı yürüdüm ancak sağlıklı olsunlarda
Aynen bende o dusuncedeyim de iste i şartlar Yok burdaki develtte. Amin inşallah canımBirde reklamlarinda Zeynep kamilin plates topu özel iki kişilik oda güzel anlatılıyor. Geziceksinki egilcen comelcen ki bebek gelsin. Yatarak çok zor olur. Ebelerin yardımcı olması lazım odada
. Dogumhanede napim ebeyi zaten olmaları gerekiyor orada. Evet dogumdan sonra bir rahatlama geliyormuş sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin rabbim.
Her biri bir çeşit psikoloji kalmıyor orada. Sen çok güçlü bir kadınsın valla cesaretlisin. Analık zor zanaat. O yorgunlukla haklısın insan uyur sonrasında. İnşallah bu sefer çok kolay bir dogumun olur rabbim yardımcın olsun.Sancı odası ayrı dogumhane ayni ayrı ama hepsi ayni kolidorda benim sancı odam tam karşısındaydi. Ben sancı çekerken Suriyeli bagira cigira doğum yapıyordu ben sancı çekerken de yanima 30 kusur hflik bebegi karnında ölmüş bir kadıni yanimdaki yataga yatirdilar sezaryanla alincakti bebegi dr u sancı odasında bekledi agladi ben orda sancimi çekiyordum falan cok tuafti yha. Dikis iki dogumdada oldu dikişler düşünceye kadar kaşınma batma oldu evet ama cok kesilmiyor hatya kesmiyorlar di onlar bende kendi yırtılma olmuştu galiba vallaha ne yalan soyliyim hoc hatrilamiyorum uyuşturuyorlar ama benim canım tatli olduğu icin iğnenin her giriş çıkışını hissediyordum bitsin gitsin yalvarıyordum birde icerde parca kaldimi diye karnima baya bastirmislarti doğumdan sonra hemen o odadan çıkıp gitmekk istiyorum ama işte olmuyor odaya gidince ilk bir saat ben küt gidiyorum yatağa bir yatıyorum dünyalar benim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?