2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kız ben birde çifter çifter alıyorum onlar iyi olsun da alayım yaşlılar öyle diyoda hepsini bir anda almaya kalkarsak hem maddi olarak çok zorlar hem bugün ki aldığını iki gün sonra 2 katına alıyon gün gün artıyor fiyatlar babaannem de bana çok kızıyor şimdiden alıyorum diye ama napayım hepsini bir anda alamam ki

Valla bende öyle hala taksitlerini ödüyoruz bir kaç ay es verdim daha kendime lohusalık falan alamadım bidahaki ayda onları alcam ikili ikili bitirdi bizi bunlar arkadaşım

Tabii canım minikkuşlar

Hiçte kızmasın eskidendi onlar bugün almadığımız herşey için zarardayız

Detaylıya gittim plesenta yukari cikmis 371 gr 25 cm 21+2 diydik 21 hafta ciktik çok şükür her şey yolunda şimdilik bu fotomuz bir eli gözde ayagida yanağında masallah oğluma
Çok deli yatacak doğunca annesi isin var benim kizda deli hareketliydi karında tutamıyorum simdi battaniye altında cok deli yatıyo

Benim kizin daha bir corabi bile yok ilk kalp atisini duydugmzda gaza gelip kuvet setini ates olcerini biberonunu aldik kaldi oyle dahada bisi alamadik. Kendimize yatirim yaptk esimle telefonlari yeniledik yedek mont yedek spor ayakkabi kislik bir bot yenilemesi felan yaptk cocuk olunca bi sure hic degilse bizi idare etsn diye ama bu ay baslicaz nasipse kizceme alisverise

Kızlar geçici bir süreliğine kvye emanet ettiğim kedim kaybolmuş. Üzüntüden sinirlenemedim bile henüz . Her yeri aradık henüz bulamadık sizlerde bana bir dua edin istiyorum bulunsun kedim
Of çok üzüldüm ve aşırı sinirlendim inşallah bulursun hemen canım empati bile kuramıyorum şuan seninle çok çok üzüldüm. Evin yakınına kaka çiş yaptığı kum kabını koy canım zemin katmış balkona koy kendi kokusunu alsın o şekilde gelebilir

Çok deli yatacak doğunca annesi isin var benim kizda deli hareketliydi karında tutamıyorum simdi battaniye altında cok deli yatıyo
Hareket çok yok doktor bile hareket etmesi için neler yaptı yüzün koyuydu düzelene kadar merdiven inip çıktım hızlı hızlı yürüdüm ancak sağlıklı olsunlarda

Uzun boylu istemezsen obje internet sitesinde lohusa ve hamile gecelik ve pijama takımları arama motoruna hamile yaz 180 tl di yaz gelecek bak istersen kisa kollu lohusa setleri 500 tl aşağı yok

Kediyi eve yakın bir ilkokulda görmüşler gittik hemen biz de gördük ama okul kapalı olduğu için duvardan eşim filan atlarken gelindigini görünce korkup kaçmış kedi tekrardan . Son durum bu kızlar bu gece burdayız inşallah kediyi almadan gitmicez burcumsu12 teşekkür ederim inşallah

Bende kitap ve törpü aldım sadece benim kızçeye

Ben de bugün kilerdeki bütün kutu ve hurçları getirttim eşime başladım onları ayıklamaya, giyilmicrk gibi olan çok yıpranan lekeleri olanları ayırdım. Onları kıyafet yardım konteynırları oluyor oraya vericem. Kalanları da bi kısmını yıkadım serdim bakarken onlara anılarım sepreşti bi tuhaf oldum kalanları da yarın yapıcam.. şuan eksiklerini görmek için yapmaya başladım ama çoğu şeyi var kızımdan kalan belki birkaç ilave alabilirim baya bi masraftan kurtulduk biz

Birde reklamlarinda Zeynep kamilin plates topu özel iki kişilik oda güzel anlatılıyor. Geziceksinki egilcen comelcen ki bebek gelsin. Yatarak çok zor olur. Ebelerin yardımcı olması lazım odada
. Dogumhanede napim ebeyi zaten olmaları gerekiyor orada. Evet dogumdan sonra bir rahatlama geliyormuş sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin rabbim.

Hareket çok yok doktor bile hareket etmesi için neler yaptı yüzün koyuydu düzelene kadar merdiven inip çıktım hızlı hızlı yürüdüm ancak sağlıklı olsunlarda
Bizdede yaptı aynısını odanın içinde yürüdüm durdum sağa sola dönüp durdum zorla yüzüne bakacakti çünkü dr ama çok hareketliydi durmadı hiç.seninki masallah bütün uzuvları ni kullanmış yüzünü kapatmaya öyle canım tek sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Aynen bende o dusuncedeyim de iste i şartlar Yok burdaki develtte. Amin inşallah canım

Her biri bir çeşit psikoloji kalmıyor orada. Sen çok güçlü bir kadınsın valla cesaretlisin. Analık zor zanaat. O yorgunlukla haklısın insan uyur sonrasında. İnşallah bu sefer çok kolay bir dogumun olur rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…