2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen bende o dusuncedeyim de iste i şartlar Yok burdaki develtte. Amin inşallah canım
Sancı 10 dk ta inince giderim bende hastahaneye. Evde yürürum plates topu var sıcak düşümüzde alirim. Doğuma yakın giderim. Son ay hurma yicem doğumu kolaylastiriyormus ne kadar doğru bilmiyorum. Son ay yururum bol bol. Evi temizlerim filan

Selam kızlar. Detayliya girdim bugün ben de 21+4. Amniyotik sıvımız biraz fazla çıktı. Doktor endişe etme demesine rağmen üzgünüm. Şekerle alakalı problem olabilir dedi. Hafta içi hem dahiliye hem kadın doğuma randevum var. Bunun dışında problem yok çok şükür. Bu durumu yaşayan var mı başka?

Evet güzel anneler hepinize iyi geceler son bir haftadır uğraştığım bir sorundan bahsetcem sizlere... Çatı kemiğim öyle bir ağrıyor ki bacak arama yastık koymadan uyuyamaz oldum, yürüsem batıyor otursam yatsam ne yaptıysam geçmiyor ara ara azalıyor ama hep bir acı var kemiğim de sanki böyle kemiğim iki yana ayrılıyor gibi hissediyorum.. böyle olan var mı acaba

Kızlar mide yanması artışı yaşayananız varmı önceden yatmadan bitane gaviscon içiyodum şimdi geceleri uykumdan kalkıpta içiyorum aşırı yanıyo
Benim bu aralar cok yanıyor, yeni basladi uykudan uyanıp soguk süt iciyorum simdilik iyi geliyor

Kızlar mide yanması artışı yaşayananız varmı önceden yatmadan bitane gaviscon içiyodum şimdi geceleri uykumdan kalkıpta içiyorum aşırı yanıyo
Ben 21. Haftamdayım son 4-5 gündür aşırı derecede arttı yanma ara ara oluyodu ama bu hafta müthis arttı bugun kontrolümüz vardı doktorum normal bu haftalarda artması dedi

24.haftaya girdim artıyor mide yanmam sürekli.ne yersem yeyim hep yanıyor.ne yapıcaz bilmiyorum çok zorluyor boğazıma kadar acıyor

Benim bu aralar cok yanıyor, yeni basladi uykudan uyanıp soguk süt iciyorum simdilik iyi geliyor
Soğuk sütü denemedimde reflümü tetikler diye çekiniyorum
24.haftaya girdim artıyor mide yanmam sürekli.ne yersem yeyim hep yanıyor.ne yapıcaz bilmiyorum çok zorluyor boğazıma kadar acıyor
Evet ya fokurduyor resmen uykudan uyanıyorum

Merhabalar,
Gebelik dolayısıyla göğüslerim çok büyüdü ve çok hassas. 21 haftalık gebeyim. Sütyen almak istiyorum ama nasıl bir model , marka alayım kararsız kaldım:/ var mı tavsiyeniz
Ve göğüslerin büyümesi ne zamana kadar devam ediyor:)

Acaba geciyor mu sonradan,yoksa doguma kadar bu durum

Seninde gözün aydın canım kizin cok içten istemiş dualar kabul olmuş canim benim cok sevindim onun adınasaglikla gelsin inşallah
Gittim perinatolog eli boldu,bizede bir şerit siyah beyaz resim vermis 5tanede renkli,hatta tedbir amaclı 19nisanda bir daha gormek istedi,ücretsiz randevu verdi kalbe tekrar bakacak,dedi ki (ben kalbe cok önem veriyorum,hayati bir organ o yuzden bisey atlatmak istemiyorum)sevdim kadini

Lcwnın hamile sütyenlerinden takıyorum canım %100 pamuklu 2-3 tane aldım çevirip çevirip kullanıyorum çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…