- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.541
Sancı 10 dk ta inince giderim bende hastahaneye. Evde yürürum plates topu var sıcak düşümüzde alirim. Doğuma yakın giderim. Son ay hurma yicem doğumu kolaylastiriyormus ne kadar doğru bilmiyorum. Son ay yururum bol bol. Evi temizlerim filanAynen bende o dusuncedeyim de iste i şartlar Yok burdaki develtte. Amin inşallah canım
Yokmu böle olan kızlar ya?Kızlar selam , çok akıntım oluyor sizdede öyle mi ? Bugün dışardaydım sabahtan beri bayada yürüdüm eve bi geldim iç çamaşırım su gibi .
Canım bizimde aynı. Geçen doktor çağırdı o yüzden baktı normal akıntıymış fitil verdi enfeksiyonmuş normal gebelikte dediYokmu böle olan kızlar ya?
Bencede canımTabii canım minikkuşlar
Hiçte kızmasın eskidendi onlar bugün almadığımız herşey için zarardayız
Olsun onların canı sağolsun yaValla bende öyle hala taksitlerini ödüyoruz bir kaç ay es verdim daha kendime lohusalık falan alamadım bidahaki ayda onları alcam ikili ikili bitirdi bizi bunlar arkadaşım
2 3 haftadır benim de çok arttı akintı normalmiş kokusu ve rengi rahatsız edici değilse.Yokmu böle olan kızlar ya?
Bennn de diyordum benden başka var mı acaba diye evet buldum o kişi sensinYokmu böle olan kızlar ya?
Benim bu aralar cok yanıyor, yeni basladi uykudan uyanıp soguk süt iciyorum simdilik iyi geliyorKızlar mide yanması artışı yaşayananız varmı önceden yatmadan bitane gaviscon içiyodum şimdi geceleri uykumdan kalkıpta içiyorum aşırı yanıyo
Ben 21. Haftamdayım son 4-5 gündür aşırı derecede arttı yanma ara ara oluyodu ama bu hafta müthis arttıKızlar mide yanması artışı yaşayananız varmı önceden yatmadan bitane gaviscon içiyodum şimdi geceleri uykumdan kalkıpta içiyorum aşırı yanıyo
24.haftaya girdim artıyor mide yanmam sürekli.ne yersem yeyim hep yanıyor.ne yapıcaz bilmiyorum çok zorluyor boğazıma kadar acıyorKızlar mide yanması artışı yaşayananız varmı önceden yatmadan bitane gaviscon içiyodum şimdi geceleri uykumdan kalkıpta içiyorum aşırı yanıyo
Soğuk sütü denemedimde reflümü tetikler diye çekiniyorumBenim bu aralar cok yanıyor, yeni basladi uykudan uyanıp soguk süt iciyorum simdilik iyi geliyor
Evet ya fokurduyor resmen uykudan uyanıyorum24.haftaya girdim artıyor mide yanmam sürekli.ne yersem yeyim hep yanıyor.ne yapıcaz bilmiyorum çok zorluyor boğazıma kadar acıyor
Maden suyu biraz rahatlatıyor beniSoğuk sütü denemedimde reflümü tetikler diye çekiniyorum
Evet ya fokurduyor resmen uykudan uyanıyorum
Acaba geciyor mu sonradan,yoksa doguma kadar bu durum24.haftaya girdim artıyor mide yanmam sürekli.ne yersem yeyim hep yanıyor.ne yapıcaz bilmiyorum çok zorluyor boğazıma kadar acıyor
Seninde gözün aydın canımAyy maşallah yaa, sizlerin böyle renkli fotolarını görünce devlete gidiyorum diye bir üzülmedim değil hani (benimki siyah ekran sadece asistanına bilgileri yazdırdı) bende gittim herşey yolunda imiş Kız oldugu kesinleşti cinsiyette, kızım çok dua ediyordu kız kardeşim olsun diye onun duaları kabul olmuş oldu benimki de yüzüne dönmedi doktor yarım saat yürü gel dedi ondan sonra yüzünü gösterdi hatta esniyordu o gördüğüm ağzı ise bayağı koca ağızlı birşey olacak gibi
Bu arada Tetanos aşısı sordum benden önden 4 tane vardı son 5.kalmıştı mutlaka 1 tane ol dedi
Lcwnın hamile sütyenlerinden takıyorum canım %100 pamuklu 2-3 tane aldım çevirip çevirip kullanıyorum çok memnunumMerhabalar,
Gebelik dolayısıyla göğüslerim çok büyüdü ve çok hassas. 21 haftalık gebeyim. Sütyen almak istiyorum ama nasıl bir model , marka alayım kararsız kaldım:/ var mı tavsiyeniz
Ve göğüslerin büyümesi ne zamana kadar devam ediyor:)
Hiç bi fikrim yokAcaba geciyor mu sonradan,yoksa doguma kadar bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?