2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar yokmu böyle çatı kemiği yani pelvik bölgesindeki kemiklerde ağrı yaşayan

Kızlar yokmu böyle çatı kemiği yani pelvik bölgesindeki kemiklerde ağrı yaşayan
Ben yaşamıyorum ama normal olduğunu biliyorum hamileliğin ortasından sonra.Ağır kaldırmamalısın,tayt falan giyerken oturarak giymelisin.pelvik bölgeyi zorlamamalısın

Bu sefer benimde planım öyle hemen gitmiycem ikinci doğumun açılman çabuk.olir dediler evde suyum az az gelmeye basladi sabahtan gittim açılmadi bu seferevde biraz bende hareket etmek istiyorum banyo falan hurma evet bende duydum alacam hergun yiycem son ay yuruste önemli ne kadar hareketli olursan doğumun dahada kolay oluyo yattikca geçen gebelikte zor oluyo doğum

Aynen odaya çıkartırlar çıkartmaz hemen emzirmeye uğraştırıyorlar zaten emzirip yatarım ben küt

İlk bebeğimde yaşamıştım. Suyu fazlaydı. Doğum da su gelişiyle başlamıştı ve o kadar çok suyu gelmişti ki inanmamıştım. Onun dışında gayet sağlıklı 3400 kg doğdu. Sadece şekeri azaltman lazım. Şekerden kaynaklı olabilir ama bende şeker de yoktu

Kızlar sahurdan beri tir tir titriyorum parıl içtim iyi geldi ama şimdi yine, başımda ağırlık var vücut ağrım acaba bi dr gitsem mi enfeksiyon mu var Kİ

Herkese iyi pazarlar canolar...ben evimdeyim şükür korktuğum gibi olmadı . Tabi hep tetikteyim ama gayet rahatım maaşAllah. Telefonu oğlum alıyor. Unutuyorum giremiyorum sonra. Baya da konuşma olmuş oluyor. Size bişi sorcam. Ben 17+6 yım kaç aylık olmuş oluyorum yarın bu ayları hiç hesap edemiyorum

4. Ay bitmiş oluyor canım

Eklentiler

• F8620880-0ECD-4B3F-B899-2E14D5E3EC2A.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 100
Kizlar hepiniz boyle cok cok dikkst ediyomusnz agir kaldirmamaya. Mesela bazen mecbur kaliyorum bi sandalye kaldiriyorum yada marketten atiyorm 2 3 kg bisi tasimam lazm oluyor tasiyorum vb seyler. Cok mu hassas olmak lazm yoksa dikkatli ve hafif derecede tasimakta mi zararli.

Günaydın canım 4,5 aylık olmuş oluyorsun

Ben de taşıyorum canım 3-4 kg ya kadar kaldırdığım oluyor fakat çok uzun süreli yapmamaya gayret gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…