- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.561
Kızlar yokmu böyle çatı kemiği yani pelvik bölgesindeki kemiklerde ağrı yaşayanEvet güzel anneler hepinize iyi gecelerson bir haftadır uğraştığım bir sorundan bahsetcem sizlere... Çatı kemiğim öyle bir ağrıyor ki bacak arama yastık koymadan uyuyamaz oldum, yürüsem batıyor otursam yatsam ne yaptıysam geçmiyor ara ara azalıyor ama hep bir acı var kemiğim de sanki böyle kemiğim iki yana ayrılıyor gibi hissediyorum.. böyle olan var mı acaba
Ben yaşamıyorum ama normal olduğunu biliyorum hamileliğin ortasından sonra.Ağır kaldırmamalısın,tayt falan giyerken oturarak giymelisin.pelvik bölgeyi zorlamamalısınKızlar yokmu böyle çatı kemiği yani pelvik bölgesindeki kemiklerde ağrı yaşayan
Ben yaşamıyorum ama normal olduğunu biliyorum hamileliğin ortasından sonra.Ağır kaldırmamalısın,tayt falan giyerken oturarak giymelisin.pelvik bölgeyi zorlamamalısın
Doktorunla görüştün müKızlar yokmu böyle çatı kemiği yani pelvik bölgesindeki kemiklerde ağrı yaşayan
Bu sefer benimde planım öyle hemen gitmiycem ikinci doğumun açılman çabuk.olir dediler evde suyum az az gelmeye basladi sabahtan gittim açılmadi bu seferevde biraz bende hareket etmek istiyorum banyo falan hurma evet bende duydum alacam hergun yiycem son aySancı 10 dk ta inince giderim bende hastahaneye. Evde yürürum plates topu var sıcak düşümüzde alirim. Doğuma yakın giderim. Son ay hurma yicem doğumu kolaylastiriyormus ne kadar doğru bilmiyorum. Son ay yururum bol bol. Evi temizlerim filan
Aynen odaya çıkartırlar çıkartmaz hemen emzirmeye uğraştırıyorlar zaten emzirip yatarım ben kütHer biri bir çeşit psikoloji kalmıyor orada. Sen çok güçlü bir kadınsın valla cesaretlisin. Analık zor zanaat. O yorgunlukla haklısın insan uyur sonrasında. İnşallah bu sefer çok kolay bir dogumun olur rabbim yardımcın olsun.
Sabahları oluyor bende yataktan kalkınca su gibi ama gün içinde aşırı değil az az.Yokmu böle olan kızlar ya?
İlk bebeğimde yaşamıştım. Suyu fazlaydı. Doğum da su gelişiyle başlamıştı ve o kadar çok suyu gelmişti ki inanmamıştım. Onun dışında gayet sağlıklı 3400 kg doğdu. Sadece şekeri azaltman lazım. Şekerden kaynaklı olabilir ama bende şeker de yoktuSelam kızlar. Detayliya girdim bugün ben de 21+4. Amniyotik sıvımız biraz fazla çıktı. Doktor endişe etme demesine rağmen üzgünüm. Şekerle alakalı problem olabilir dedi. Hafta içi hem dahiliye hem kadın doğuma randevum var. Bunun dışında problem yok çok şükür. Bu durumu yaşayan var mı başka?
Eğer doktorunla görüştüysen ve normal dediyse hamile pilatesi yapmalısın canım o kısımları güçlendirici hareketler yaptırıyor hocalarKızlar yokmu böyle çatı kemiği yani pelvik bölgesindeki kemiklerde ağrı yaşayan
Canım üşütmüş olabilir misinKızlar sahurdan beri tir tir titriyorum parıl içtim iyi geldi ama şimdi yine, başımda ağırlık var vücut ağrım acaba bi dr gitsem mi enfeksiyon mu var Kİ
4. Ay bitmiş oluyor canımHerkese iyi pazarlar canolar...ben evimdeyim şükür korktuğum gibi olmadı . Tabi hep tetikteyim ama gayet rahatım maaşAllah. Telefonu oğlum alıyor. Unutuyorum giremiyorum sonra. Baya da konuşma olmuş oluyor. Size bişi sorcam. Ben 17+6 yım kaç aylık olmuş oluyorum yarın bu ayları hiç hesap edemiyorum
Hah güzel tablo ben bı turlu bilemedim kaç aylık4. Ay bitmiş oluyor canım
Hepimizin ihtiyacı olan tablo4. Ay bitmiş oluyor canım
Ay ne demek bende hep dönüp dönüp bakıyorum ezberleyemiyorumHepimizin ihtiyacı olan tabloteşekkür ederiz
Günaydın canım 4,5 aylık olmuş oluyorsunHerkese iyi pazarlar canolar...ben evimdeyim şükür korktuğum gibi olmadı . Tabi hep tetikteyim ama gayet rahatım maaşAllah. Telefonu oğlum alıyor. Unutuyorum giremiyorum sonra. Baya da konuşma olmuş oluyor. Size bişi sorcam. Ben 17+6 yım kaç aylık olmuş oluyorum yarın bu ayları hiç hesap edemiyorum
Ben de taşıyorum canım 3-4 kg ya kadar kaldırdığım oluyor fakat çok uzun süreli yapmamaya gayret gösteriyorumKizlar hepiniz boyle cok cok dikkst ediyomusnz agir kaldirmamaya. Mesela bazen mecbur kaliyorum bi sandalye kaldiriyorum yada marketten atiyorm 2 3 kg bisi tasimam lazm oluyor tasiyorum vb seyler. Cok mu hassas olmak lazm yoksa dikkatli ve hafif derecede tasimakta mi zararli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?