2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İçimi rahatlattı biraz yorumun inşallah sağlıkla gelir

Ay ben 7 kilo kedimi kaldırıp taşıyorum paso siz böyle yazınca bi korktum

Sabahları oluyor bende yataktan kalkınca su gibi ama gün içinde aşırı değil az az.
Benimde sabahları olmuyor 0 ıslaklık . Gün içinde çok yürürsem işte haraket halindeysem dışarda eve gelince ıpıslak oluyoum korktum valla dün bişeyler okudum bide bebeğin sıvısı sızabiliyormuş falan tehlikeli olabiliyormuş diye şimdide bunu kurcamm kafamda

Canim bende cok islaniyorum. Hele disari cikayim yuruyeyim camasirdaki o his beni sinir ediyor. Gunde 3 bazen degisiyorum camasir ama kesin 2 kere degisiyorum. Doktorumda detaylidaki perinatologda bebegin suyu olmadigini gebeligin normal akintisi oldgnu soylediler. Perinatolog alttan muane etti bide. Süt kesigi seklinde akintimda oluyor beyaz. Tamamen dogal akintiymis dedi. Sen genede bakil suyu iyise bebegin korkma

Merhaba kızlar
Ben bebişin kıyafetlerini yıkadım, sadece bebek deterjanı kullandım. Bizim sular fazla sert, kıyafetler kuruyunca biraz sert geldi elime, hepsi pamuk aslında yıkanmadan yumuşacıktı. Bunları ütülesem yumuşar mı? Yoksa baştan mı yıkayayım sirke ya da bebek yumuşatıcısı ile?

Kızlar soruldu mu bilmiyorum, şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 3 hafta sonra doktorum şeker yüklemeye gel dedi. Kendisi biraz rahattır ve bir şeyi gerçekten gerekli görmezse önermez. Yine de yaptırmasam olmaz mı, pek içim istemiyor dedim ona rağmen benin fikrimi sorarsan olmaz, her ihtimali düşünüp hareket etmeliyiz dedi. Yine de düşünüyorum işte vücuda o kadar şeker yüklemek ne derece mantıklı, ailede şeker hastası yok, annem gebeliğinde böyle bir şey yaşamamış, hatta annem de yükleme yaptırmamış. Sizler ne yaptınız ya da yapacaksınız?

Ben yaptıracağım çünkü bizim ailede de şeker yoktu ama ablamda gebelik şekeri çıktı. Ciddi bir diyet uygulamak zorunda kaldığı halde erken doğum yaptı. Gebelik şekeri farklı bir şeymiş. Normalde şekerin olmasa da çıkabiliyormuş. Tespit edilmese daha da erken doğacaktı belki Allah korusun. Ama yaptırma konusunda endişelerin varsa sanki yağtırmışsın da şekerin çıkmış gibi hareket et sıkı bir beslenme programı uygula şekerden karbonhidrattan uzak. Aynı işi görürü

Yaaa öyle mi diyorsun şekerden uzak durabilirim, hamileliğimin başından beri pek canım istemiyor. Ama karbonhidrat dedin mi ben Ekmek falan değil mesele, mesele kaşarlı poğaça, zeytinli açma... Napacaz ya annelik ne enteresan bir şey her yerde bir detay var

Hayırlı pazarlar kızlar
Bu sabah karın ağrısı ve bacak ağrısı ile uyandım adet olcam gibi bi ağrı var mı böyle bir şey yaşayan

Makineye sirke koyma canım bozuyo diyorlar teyzeminki bozuldu ütüleyince yumuşar belki bi dene

Kızlar bir de ben bebeği hala kasıklarda hissediyorum 20+5 iz
Siz karnınızda mı hissediyorsunuz göbek deliğinin oralarda yoksa kasıklarda olması yukarı çıkmaması hala normal mi?

Ailede ki şekerle alakası yok cnm ben yaptıracağım erken dogum riski yüksek oluyor gebelik şekeri olanlarda Allah korusun içtiğimiz içecek 2 dilim baklavaya es değer hic mi yemiyoruz sanki vallaha ben yiyorum korkmuyorum yapilan islemden islemde degil aç gidiyorsunuz kan aliyorlar içeceği iciyorsunuz alıyorlar vs öyle kızımda da yaptırdım iyiydi birsey çıkmadi

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-11-13-56-00-1.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 157
Ütüleyince biraz yumuşar cnm yumuşatıcı kullanacaksan eğer yarım kapak koy fazla kokmasın kızım dogdugunda sabun granül ile yikamama rağmen vücudu kirmizi oldu cok hassas oluyorlar dogduklarinda

merhaba kızlar,18 haftalığım bende. gecen haftadan beri vajinamda mı diyeyim makat kısmında mı diyeyim bi ağrı var böyle vuruyor geciyor elektrik soku vermis gibi.. sızlama ağrısı…dinlenince bi nebze geciyor sanki. aranızda böyle bir sey yasayan var mı? Doktora söyledim üstten baktı alttan bakmadı. Erken doğum belirtisi falan mıdır korkuyorum bilen birileri varsa sevinirim

Kesinlikle yaptıracağım.gebelik şekeri genetik bi durum değil.herkeste çıkabilir ve tehlikeli,11 nisanda gideceğim yaptırmaya.doktoruma sorduğumda herkese yapıyorum sana da yüklicez tabiki dedi.siz neden istemiyorsunuz yaptırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…