- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.601
Benim çok değişiyor.Ayakları kasık tarafında gündüz tekme modu aşağıda hissediyorum.Gece de göbek deliği tarafında hissediyorum. Biraz bebeğin duruş şekliyle alakalı benceKızlar bir de ben bebeği hala kasıklarda hissediyorum 20+5 iz
Siz karnınızda mı hissediyorsunuz göbek deliğinin oralarda yoksa kasıklarda olması yukarı çıkmaması hala normal mi?
24. haftaya kadar normalmiş kişiden kişiye değişir, bence ikinci üçüncüncu de değişir. Benim göbek deliğinin orlarda bazen kasıkta yer değiştirip duruyor.Kızlar bir de ben bebeği hala kasıklarda hissediyorum 20+5 iz
Siz karnınızda mı hissediyorsunuz göbek deliğinin oralarda yoksa kasıklarda olması yukarı çıkmaması hala normal mi?
Evet onla alakalı sanırımBenim çok değişiyor.Ayakları kasık tarafında gündüz tekme modu aşağıda hissediyorum.Gece de göbek deliği tarafında hissediyorum. Biraz bebeğin duruş şekliyle alakalı bence
Evet ben de bekleyeyim bakalım 24. Haftaya kadar çıkar diye düşünüyorum24. haftaya kadar normalmiş kişiden kişiye değişir, bence ikinci üçüncüncu de değişir. Benim göbek deliğinin orlarda bazen kasıkta yer değiştirip duruyor.
Ayni haftada bende yasadim,gecti,normaldir...ama google'den bakarsan en kotu ihtimalleri yaziyor,erken dogum falan,alakasi yokmerhaba kızlar,18 haftalığım bende. gecen haftadan beri vajinamda mı diyeyim makat kısmında mı diyeyim bi ağrı var böyle vuruyor geciyor elektrik soku vermis gibi.. sızlama ağrısı…dinlenince bi nebze geciyor sanki. aranızda böyle bir sey yasayan var mı? Doktora söyledim üstten baktı alttan bakmadı. Erken doğum belirtisi falan mıdır korkuyorum bilen birileri varsa sevinirim
Maalesef bir de babaların tatlıyı, ekmeği höpür höpür götürmesiYaaa öyle mi diyorsunşekerden uzak durabilirim, hamileliğimin başından beri pek canım istemiyor. Ama karbonhidrat dedin mi ben Ekmek falan değil mesele, mesele kaşarlı poğaça, zeytinli açma... Napacaz ya annelik ne enteresan bir şey her yerde bir detay var
23 oldum hâlâ kasıklarda. Detaylıya da girdim normal dediKızlar bir de ben bebeği hala kasıklarda hissediyorum 20+5 iz
Evet çok hoş bi his.ben artık tekmeye uyanıyorum uykumdanEvet onla alakalı sanırım
İki gündür nasıl kuvvetli tekmeliyo çok acayip
Ben daha detaylıya girmedim canım o yüzden korktum bi an23 oldum hâlâ kasıklarda. Detaylıya da girdim normal dedi
Vallahi ya ne yapcaz bu hamur işlerini tatlılarınıMaalesef bir de babaların tatlıyı, ekmeği höpür höpür götürmesi
Ütüleyince biraz yumuşar cnm yumuşatıcı kullanacaksan eğer yarım kapak koy fazla kokmasın kızım dogdugunda sabun granül ile yikamama rağmen vücudu kirmizi oldu cok hassas oluyorlar dogduklarinda
Zararlı mıymış?? Ben sürekli beyaz sirke koyuyorumMakineye sirke koyma canım bozuyo diyorlar teyzeminki bozulduütüleyince yumuşar belki bi dene
Valla bilmiyorum canım öyle duydum sadece sen kullanıp bozmadıysa makineni devam et kullanmayaZararlı mıymış?? Ben sürekli beyaz sirke koyuyorumbundan sonra kullanmıyım
Googledan baktım canım lastiklerine zarar veriyormuş, bizim makine daha yeni ondan bi şey olmamıştır belki. Hiç bilmiyordum artık koymamValla bilmiyorum canım öyle duydum sadece sen kullanıp bozmadıysa makineni devam et kullanmaya
Vallahi şu teknoloji bile bizi kimyasallara itiyor mecburGoogledan baktım canım lastiklerine zarar veriyormuş, bizim makine daha yeni ondan bi şey olmamıştır belki. Hiç bilmiyordum artık koymamyani o kadar kimyasal içeren deterjanların zarar vermeyip doğal sirkenin vermesi de çok acayip mecbur yumuşatıcıya döneceğim.
Dene bakalım yumuşar bence biraz erken yıkamadın mi cnm doguma yakın yine mi yikicaksin tozlanmasınBebek ürünleri hiç kokmuyor ki canım, deterjan kokusuz yumuşatıcısı da kokusuzdur sanırım, bu deterjan köpürmedi bile normal deterjanlar gibi. Bi kaçını ütüleyip denicem çünkü 4 makine yıkadım, tekrar bi o kadar su harcamak istemiyorum boş yere
Dene bakalım yumuşar bence biraz erken yıkamadın mi cnm doguma yakın yine mi yikicaksin tozlanmasın
Ben daha dolap almadım çocuğuma ,bir türlü karar veremiyorumÇekmecelerine yerleştireceğim tozlanır mı kapalı yerde durunca?
Ben daha dolap almadım çocuğuma ,bir türlü karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?