2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bir de ben bebeği hala kasıklarda hissediyorum 20+5 iz
Siz karnınızda mı hissediyorsunuz göbek deliğinin oralarda yoksa kasıklarda olması yukarı çıkmaması hala normal mi?
Benim çok değişiyor.Ayakları kasık tarafında gündüz tekme modu aşağıda hissediyorum.Gece de göbek deliği tarafında hissediyorum. Biraz bebeğin duruş şekliyle alakalı bence

Siz karnınızda mı hissediyorsunuz göbek deliğinin oralarda yoksa kasıklarda olması yukarı çıkmaması hala normal mi?
24. haftaya kadar normalmiş kişiden kişiye değişir, bence ikinci üçüncüncu de değişir. Benim göbek deliğinin orlarda bazen kasıkta yer değiştirip duruyor.

Benim çok değişiyor.Ayakları kasık tarafında gündüz tekme modu aşağıda hissediyorum.Gece de göbek deliği tarafında hissediyorum. Biraz bebeğin duruş şekliyle alakalı bence
Evet onla alakalı sanırım
İki gündür nasıl kuvvetli tekmeliyo çok acayip

24. haftaya kadar normalmiş kişiden kişiye değişir, bence ikinci üçüncüncu de değişir. Benim göbek deliğinin orlarda bazen kasıkta yer değiştirip duruyor.
Evet ben de bekleyeyim bakalım 24. Haftaya kadar çıkar diye düşünüyorum

Ayni haftada bende yasadim,gecti,normaldir...ama google'den bakarsan en kotu ihtimalleri yaziyor,erken dogum falan,alakasi yok

Maalesef bir de babaların tatlıyı, ekmeği höpür höpür götürmesi

23 oldum hâlâ kasıklarda. Detaylıya da girdim normal dedi

23 oldum hâlâ kasıklarda. Detaylıya da girdim normal dedi
Ben daha detaylıya girmedim canım o yüzden korktum bi an
En son 16. Haftada gittim doktor biraz aşağıda plasentan bir ay sonra yukarı çıkar demişti
Normal o zaman benim de kasıklarda hissetmem
Yani Bebek çok aşağıda gibi geliyo vajinama tekme atıyo bazen sanki

Maalesef bir de babaların tatlıyı, ekmeği höpür höpür götürmesi
Vallahi ya ne yapcaz bu hamur işlerini tatlılarını ilk 4 ay hiç tatlı istemedi canım
Şimdi ölüyorum tatlı için
Üç gün önce 65 tim bu sabah 66.90 çıktım ben şok
Öyle çok birşey yediğim de yok iki öğün ve ara öğün yapıyorum sağlıklı şeylerle
Kahvaltıda yumurta peynir tahin pekmez iki dilim kepek ekmek
Ara öğün kaju badem kurutulmuş yaban mersini(bu ara buna taktım çok da faydalıymış tavsiye ederim kızlar çok da lezzetli)
Akşam da normal yemek yiyorum
Gece yemelerim olmamasına rağmen 3 günde 2 kilo dedim tartı bozuldu herhalde

Ütüleyince biraz yumuşar cnm yumuşatıcı kullanacaksan eğer yarım kapak koy fazla kokmasın kızım dogdugunda sabun granül ile yikamama rağmen vücudu kirmizi oldu cok hassas oluyorlar dogduklarinda

Bebek ürünleri hiç kokmuyor ki canım, deterjan kokusuz yumuşatıcısı da kokusuzdur sanırım, bu deterjan köpürmedi bile normal deterjanlar gibi. Bi kaçını ütüleyip denicem çünkü 4 makine yıkadım, tekrar bi o kadar su harcamak istemiyorum boş yere

Valla bilmiyorum canım öyle duydum sadece sen kullanıp bozmadıysa makineni devam et kullanmaya
Googledan baktım canım lastiklerine zarar veriyormuş, bizim makine daha yeni ondan bi şey olmamıştır belki. Hiç bilmiyordum artık koymam yani o kadar kimyasal içeren deterjanların zarar vermeyip doğal sirkenin vermesi de çok acayip mecbur yumuşatıcıya döneceğim.

Vallahi şu teknoloji bile bizi kimyasallara itiyor mecbur

Dene bakalım yumuşar bence biraz erken yıkamadın mi cnm doguma yakın yine mi yikicaksin tozlanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…