2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tozlanır cnm simdi utuleme bence sonra yikiyonca ütüle cnm

Off bilmiyorum ki son aylarda nasıl yıkayıp ütülerim o kadar şeyi şimdi bile çok zorlanıyorum ayaklarımın altı acıyor ayakta biraz dursam. Ağırlaşmadan yapabileceğim bütün ağır işlere giriştim şu ara.

Ben de öyleyim yediklerime bakıyorum ortada bir şey yok ama tartı aldı başını gidiyor. Bi de eşim her akşam tatlı getiriryor gelirken

Ben evdeki şifonyeri boşalttım onu kullanacağım, mobilya almayacağım hiç sadece anne yanı aldım
Bende mobilya almayacağım,sadece dolap istiyorum,yapacağım oda kucuk oldu icin aynalı bisey istiyorum,tam istediğim begendiklerim buyuk geliyor, bir aydir onu araştırıp karar veremiyorum
Cok güzel ama stok kalmadi

Evet aynısını daha dün sabah yaşadım inanılmaz aşağıda gibi ama normalmiş

Cok Cook ağırlari bence zararlıdır bende 2 3 kilodan fazla market çantasını koluma canta gibi takıyorum yükü dağıtıyorum koluma veya gobegimi zorlayacak derecede kaldırıp indirmiyorum ama bir sandalya iki uc kilo market fazlasindan ağir mutlaka kaldiriyorumdur her türlü allaha şükür birşey olmadı ilk uc ay cook coookdikkat etmek gerekli düşük icin bundan sonrasını fazlasa zorlamamak lazım ağırlari esime bırakıyorum

Ayni haftada bende yasadim,gecti,normaldir...ama google'den bakarsan en kotu ihtimalleri yaziyor,erken dogum falan,alakasi yok
Gecen hafta daha sık yaşadım bu hafta hafifledi biraz öyle korkuyorum ki erken doğum olur diye. Değişik bir ağrı anlık vurup geciyor kabızlık var bende o mu yapıyor acaba diye düşünüyorum ama vajina mı makat mı çözemiyorum. Bi nebze içim rahatladı sağ olun

Bende mobilya almayacağım,sadece dolap istiyorum,yapacağım oda kucuk oldu icin aynalı bisey istiyorum,tam istediğim begendiklerim buyuk geliyor, bir aydir onu araştırıp karar veremiyorum

Cok güzel ama stok kalmadi

Bizde ekstra dolap da vardı çok pratik oldu canım ikeadan o da Brimnes, 3 kapılı aynalı. Ama kocaman bir şey değil küçük şirin. Bi bak istersen. Kutuların beyaz olanı varmış stokta.

Bende balkona minik bir çam ağacı ve sümbül ektim toprakla uğraşmak inanılmaz iyi geliyor
Sitres atıyorsun uğraş oluyor sana bakimi sulamasi budaması cogaltmadi ufak daldan bile ektiğin tutunca insan çok mutlu oluyo

Chanandler Bong kedini bulmuşsundur umarım güzel haberini bekliyoruz canım

Kediyi eve yakın bir ilkokulda bulduk bütün gece ordaydik . Sabaha karşı tekrar gördük ama maalesef yakalayamadik çok korkmuş en ufak çıtırtıya kaçıyor. Yarın okullar da açılıyor başka yere kaçmadan yakalabilmek için çözüm arıyoruz daha çok travma yaşamasın merak eden hepinize çok teşekkür ederim inşallah buraya aldik eve getirdik yazmak nasip olur

Kızlar bir de ben bebeği hala kasıklarda hissediyorum 20+5 iz
Siz karnınızda mı hissediyorsunuz göbek deliğinin oralarda yoksa kasıklarda olması yukarı çıkmaması hala normal mi?
Bende kasıklarda hissediyorum baskı yapıyor hatta. Bazende göbek deliğimin üstünde tekme oluyor. Gecen doktordaydım anormal bisey olsa söylerdi galiba

Arkadaşlar kimilerinin şeker yüklenmesini yaptıracakmış ben de yaptıracağım ama tam yapılma zamanı var mı bu hafta detaylım var sonra şehir dışına çıkıcam geldiğimde doktoruma gitmeyi düşünüyordum geç mı olur 25 haftalık olucam o zamanlar.

Doktorum baklavaya falan eş olmadığını, baklavada karbonhidrat, şeker gibi diğer besin değeriyle birlikte aldığımızı şeker yüklemesinde saf şeker içtiğimizi söyledi bu arada, kendimizi kandırmayalım yani 2 dilim baklava diye. Yapılan araştırmalar da bu yönde. Ben hamileliğimin başından beri mide bulantısıyla savaşıyorum, epey de yoğun geçirdim haliyle en büyük çekincelerimden biri o şekeri içtikten sonra bulantı ve kusma yaşamak. Böyle bir durumda boşa içmiş olurum. Ayrıca kan ve iğne fobim olduğu için genelde kan verirken ya bayılırım ya da alındıktan sonra eşim veya bekarken de babam bildiğin kucaklayıp bez bebek gibi bir yere yatırır kendime gelene kadar kaldıramazlar. Şeker yüklemesinde de 3 kere alacağız dedi doktor, haliyle bundan da korkuyorum. Sizin için işlem işlem olmayabilir ama benim için çok büyük bir işlem yani. Mesele bebeğim olmasa benim için cevap net, yaptırmam. Ama kızım için soruyorum, cevaplara göre de epey bir riskli yaptırmamak, büyük kumar. Teşekkür ederim cevabın için.

Ben açıkcası yapılan işlemden korkuyorum. Midem çok hassas olduğu için ve kan verme fobim olduğu için. Zaten normalde de kan verdikten sonra en iyi ihtimalle uzun bir süre bulantı yaşarım. Çoğunlukla da ufak baygınlıklar yaşarım. Yükleme öncesi ve sonrası toplam 3 kere kan alıncak denince iyice rahatsız oldum. Bir de içilen şeker miktarı çok fazla geliyor bana ya 100 gr yakın saf şeker içiyorsun. Normalde baklavada bile 1 dilim zor yerim ağır şekerlerle aram pek yok. Kararsızlığımın bir kaç sebebi var, sadece beni etkileyecek bir şey olsa diyeceğim ki sağ olun kalsın. Ama işin içine bebiş girince herkesten fikir almak istiyorum.

Canım açlık tokluk baktır o zaman kendine bu kadar eziyet etme, bana göre de şaibeli bir konu ama daha önceden de demiştim kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, ben açlık tokluga baktiracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…