- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.621
Tozlanır cnm simdi utuleme bence sonra yikiyonca ütüle cnmÇekmecelerine yerleştireceğim tozlanır mı kapalı yerde durunca?
Tozlanır cnm simdi utuleme bence sonra yikiyonca ütüle cnm
Ben de öyleyim yediklerime bakıyorum ortada bir şey yok ama tartı aldı başını gidiyor. Bi de eşim her akşam tatlı getiriryor gelirkenVallahi ya ne yapcaz bu hamur işlerini tatlılarınıilk 4 ay hiç tatlı istemedi canım
Şimdi ölüyorum tatlı için
Üç gün önce 65 tim bu sabah 66.90 çıktım ben şok
Öyle çok birşey yediğim de yok iki öğün ve ara öğün yapıyorum sağlıklı şeylerle
Kahvaltıda yumurta peynir tahin pekmez iki dilim kepek ekmek
Ara öğün kaju badem kurutulmuş yaban mersini(bu ara buna taktım çok da faydalıymış tavsiye ederim kızlar çok da lezzetli)
Akşam da normal yemek yiyorum
Gece yemelerim olmamasına rağmen 3 günde 2 kilodedim tartı bozuldu herhalde
Bende mobilya almayacağım,sadece dolap istiyorum,yapacağım oda kucuk oldu icin aynalı bisey istiyorum,tam istediğim begendiklerim buyuk geliyor, bir aydir onu araştırıp karar veremiyorumBen evdeki şifonyeri boşalttım onu kullanacağım, mobilya almayacağım hiç sadece anne yanı aldım
Cok güzel ama stok kalmadiKızlar şu çekmece düzenleyiciden aldım bir set denemek için, mükemmel toparladı her şeyini çok düzenli oldu.
SKUBB koyu gri kutu seti - 40399998 | IKEA
SKUBB koyu gri 6 parça kutu seti - 40399998 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Evet aynısını daha dün sabah yaşadım inanılmaz aşağıda gibi ama normalmişBen daha detaylıya girmedim canım o yüzden korktum bi an
En son 16. Haftada gittim doktor biraz aşağıda plasentan bir ay sonra yukarı çıkar demişti
Normal o zaman benim de kasıklarda hissetmem
Yani Bebek çok aşağıda gibi geliyo vajinama tekme atıyo bazen sanki
Bende balkona minik bir çam ağacı ve sümbül ektim toprakla uğraşmak inanılmaz iyi geliyorEvet teşekkür ederim bu aradabalkona patates ekiyorum kızlar.
Cok Cook ağırlari bence zararlıdır bende 2 3 kilodan fazla market çantasını koluma canta gibi takıyorum yükü dağıtıyorum koluma veya gobegimi zorlayacak derecede kaldırıp indirmiyorum ama bir sandalya iki uc kilo market fazlasindan ağir mutlaka kaldiriyorumdur her türlü allaha şükür birşey olmadı ilk uc ay cook coookdikkat etmek gerekli düşük icin bundan sonrasını fazlasa zorlamamak lazım ağırlari esime bırakıyorumKizlar hepiniz boyle cok cok dikkst ediyomusnz agir kaldirmamaya. Mesela bazen mecbur kaliyorum bi sandalye kaldiriyorum yada marketten atiyorm 2 3 kg bisi tasimam lazm oluyor tasiyorum vb seyler. Cok mu hassas olmak lazm yoksa dikkatli ve hafif derecede tasimakta mi zararli.
Gecen hafta daha sık yaşadım bu hafta hafifledi biraz öyle korkuyorum ki erken doğum olur diye. Değişik bir ağrı anlık vurup geciyor kabızlık var bende o mu yapıyor acaba diye düşünüyorum ama vajina mı makat mı çözemiyorum. Bi nebze içim rahatladı sağ olunAyni haftada bende yasadim,gecti,normaldir...ama google'den bakarsan en kotu ihtimalleri yaziyor,erken dogum falan,alakasi yok
Bende mobilya almayacağım,sadece dolap istiyorum,yapacağım oda kucuk oldu icin aynalı bisey istiyorum,tam istediğim begendiklerim buyuk geliyor, bir aydir onu araştırıp karar veremiyorum
Cok güzel ama stok kalmadi
Sitres atıyorsun uğraş oluyor sana bakimi sulamasi budaması cogaltmadi ufak daldan bile ektiğin tutunca insan çok mutlu oluyoBende balkona minik bir çam ağacı ve sümbül ektim toprakla uğraşmak inanılmaz iyi geliyor
Chanandler Bong haber var mı canım
Kediyi eve yakın bir ilkokulda bulduk bütün gece ordaydik . Sabaha karşı tekrar gördük ama maalesef yakalayamadik çok korkmuş en ufak çıtırtıya kaçıyor. Yarın okullar da açılıyor başka yere kaçmadan yakalabilmek için çözüm arıyoruz daha çok travma yaşamasın merak eden hepinize çok teşekkür ederim inşallah buraya aldik eve getirdik yazmak nasip olur
Bende kasıklarda hissediyorum baskı yapıyor hatta. Bazende göbek deliğimin üstünde tekme oluyor. Gecen doktordaydım anormal bisey olsa söylerdi galibaKızlar bir de ben bebeği hala kasıklarda hissediyorum 20+5 iz
Siz karnınızda mı hissediyorsunuz göbek deliğinin oralarda yoksa kasıklarda olması yukarı çıkmaması hala normal mi?
TeşekkürlerLcwnın hamile sütyenlerinden takıyorum canım %100 pamuklu 2-3 tane aldım çevirip çevirip kullanıyorum çok memnunum
Doktorum baklavaya falan eş olmadığını, baklavada karbonhidrat, şeker gibi diğer besin değeriyle birlikte aldığımızı şeker yüklemesinde saf şeker içtiğimizi söyledi bu arada, kendimizi kandırmayalım yani 2 dilim baklava diye.Ailede ki şekerle alakası yok cnm ben yaptıracağım erken dogum riski yüksek oluyor gebelik şekeri olanlarda Allah korusun içtiğimiz içecek 2 dilim baklavaya es değer hic mi yemiyoruz sanki vallaha ben yiyorum korkmuyorum yapilan islemden islemde degil aç gidiyorsunuz kan aliyorlar içeceği iciyorsunuz alıyorlar vs öyle kızımda da yaptırdım iyiydi birsey çıkmadi
Daha az önce kedimi kaldırıp taşıdım kendisi de 7 kiloAy ben 7 kilo kedimi kaldırıp taşıyorum paso siz böyle yazınca bi korktum
Ben açıkcası yapılan işlemden korkuyorum. Midem çok hassas olduğu için ve kan verme fobim olduğu için. Zaten normalde de kan verdikten sonra en iyi ihtimalle uzun bir süre bulantı yaşarım. Çoğunlukla da ufak baygınlıklar yaşarım. Yükleme öncesi ve sonrası toplam 3 kere kan alıncak denince iyice rahatsız oldum. Bir de içilen şeker miktarı çok fazla geliyor bana ya 100 gr yakın saf şeker içiyorsun. Normalde baklavada bile 1 dilim zor yerim ağır şekerlerle aram pek yok. Kararsızlığımın bir kaç sebebi var, sadece beni etkileyecek bir şey olsa diyeceğim ki sağ olun kalsın. Ama işin içine bebiş girince herkesten fikir almak istiyorum.Kesinlikle yaptıracağım.gebelik şekeri genetik bi durum değil.herkeste çıkabilir ve tehlikeli,11 nisanda gideceğim yaptırmaya.doktoruma sorduğumda herkese yapıyorum sana da yüklicez tabiki dedi.siz neden istemiyorsunuz yaptırmak
Maalesef bir de babaların tatlıyı, ekmeği höpür höpür götürmesi
Canım açlık tokluk baktır o zaman kendine bu kadar eziyet etme, bana göre de şaibeli bir konu ama daha önceden de demiştim kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, ben açlık tokluga baktiracağımDoktorum baklavaya falan eş olmadığını, baklavada karbonhidrat, şeker gibi diğer besin değeriyle birlikte aldığımızı şeker yüklemesinde saf şeker içtiğimizi söyledi bu arada, kendimizi kandırmayalım yani 2 dilim baklava diye.Yapılan araştırmalar da bu yönde. Ben hamileliğimin başından beri mide bulantısıyla savaşıyorum, epey de yoğun geçirdim haliyle en büyük çekincelerimden biri o şekeri içtikten sonra bulantı ve kusma yaşamak. Böyle bir durumda boşa içmiş olurum. Ayrıca kan ve iğne fobim olduğu için genelde kan verirken ya bayılırım ya da alındıktan sonra eşim veya bekarken de babam bildiğin kucaklayıp bez bebek gibi bir yere yatırır kendime gelene kadar kaldıramazlar. Şeker yüklemesinde de 3 kere alacağız dedi doktor, haliyle bundan da korkuyorum. Sizin için işlem işlem olmayabilir ama benim için çok büyük bir işlem yani. Mesele bebeğim olmasa benim için cevap net, yaptırmam. Ama kızım için soruyorum, cevaplara göre de epey bir riskli yaptırmamak, büyük kumar. Teşekkür ederim cevabın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?