2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
75 gr istedi bizimki de. Bakalım yaptıracak gibiyim, en azından suyla beraber tüketmeme izin verirse belki midem o kadar da yormaz beni. Kan verme işini de serum başlığı taktırmayı öneririm artık ismi her neyse, yeni iğne girişi olmadan hallederse bir tur bayılır çıkarım.

Son aylarda enerji patlaması yaşayacaksınız kızlar korkmayin halimiz olmaz diye öyle bir oluyor ki insanin duvarları vs silesi geliyor gözüne batıyor ev temizde olsa temizliyon
Ay gerçekten mi ya.ben sanki yatıp asla kalkmayacak gibiyim devrilerek,yuvarlayarak,zorla falan ilerleyecek gibi hissediyorum .o yüzden herşeyi halletme peşindeyim

Aynisini bende yaptim cnm kilerden çıkardım kızımınkileri oglumunda giyecekleri baya çıktı ama daha yıkamadım hic halim yok haziran sonuna dogru yikarim ya
Ben de mecbur yıkayıp kaldırıyom pis pis koymak istemedim ortalıkta da bırakamadım. Bi ton iş açıldı başıma, bi yandan yemek bi yandan çocuk bittiiim

Ben de mecbur yıkayıp kaldırıyom pis pis koymak istemedim ortalıkta da bırakamadım. Bi ton iş açıldı başıma, bi yandan yemek bi yandan çocuk bittiiim
Balkonumda yerim var Allahtan bende aynı durumdayım sanırsam 2 yaş sendromu a diyorum agliyor b diyorum agliyor dun cok yordu beni iftara gittik bugunde davetliydim gitmedim vallaha durmuyor

Amin inşallah canım taşıma kutusunun içine yaş mama ya da salam koyup kapağına ip bağlayıp kapak açık olacak şekilde arka taraftan çıkartın yapabilirseniz. O içine girince ipi çekip kapağı kapatıp ipi çeke çeke yanına gidebilirsiniz. Salam normalde verilmezde hiç bir kedi salama hayır diyemiyo daha garanti olur
Daha az önce kedimi kaldırıp taşıdım kendisi de 7 kilo bişi olmaz di mi yaa içime kurt düştü benim de
Ay bizim kedolar tam dana

Benim de şeker sınırda çıktı bakalım bilmiyorum ama doktor önerirse mecbur yaptiririm

Benim de şeker sınırda çıktı bakalım bilmiyorum ama doktor önerirse mecbur yaptiririm
Benim hamileliğin planlanma aşamasındaki ve öğrendikten sonra yaptırdığım kan ve idrar testlerinde değerler normaldi. Sınırda çıkma durumu olsaydı ben kesin yaptırırdım. Benim en önemli soru işaretim o kadar şekeri içip herhangi bir yan etki yapmamasının mümkün olup olmadığı. Sonuçta bulantı, kusma haricinde de, normal şartlarda çok fazla tatlı yiyerek alacağımız şeker miktarını, saf olarak, yanında karbonhidrat, protein gibi yan değerler olmadan bir anda içmemiz isteniyor ve uzun vadede vücuda zarar vermediği söyleniyor. Ben pek mantıklı bulmuyorum. Ama riskleri fazla olduğu için bebek için düşünmek zorunda kalıyoruz. Bakalım 3 hafta içinde fikirlerim hangi noktaya ulaşacak.

Sosis koymuştum duvara. duvardan ben atlayamıcam diye çünkü malum herkes pes etti artık Bi ben kaldım burda umudum tükendi

Bu kadar caba bile artık boşa gibi hata bende sorumsuz olduğunu bildiğim insanlara can emanet ettim

İyi akşamlar herkese umarım hepiniz iyisinizdir miniklerle beraber.biz 18 haftalık olduk ben 12 haftadan sonra hareket hissetmeye başladım malum üçüncü çocuk olunca erken hissettiriyormusama bugün hiç hareket hissetmedim çok kafama takıldı dün kontrol vardı herşey normaldi ne yapmam lazım hareket etmesi için

Siz detaylı yaptırdınız mı

Çikolata yedikten sonra yarım saat içinde hareket etmeye başlıyor

Son aylarda enerji patlaması yaşayacaksınız kızlar korkmayin halimiz olmaz diye öyle bir oluyor ki insanin duvarları vs silesi geliyor gözüne batıyor ev temizde olsa temizliyon

Bende son ay camları silmiştim, cidden enerji geliyor son ayda sanırım

Canım daha küçük olduğu için her gün hissetmrmen çok normal ben de senin gibi çok erken hissetmeye başladım fakat her gün hissetmiyordum. Birkaç hafta içinde daha yoğun hissedersin bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…