- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.661
75 gr istedi bizimki de. Bakalım yaptıracak gibiyim, en azından suyla beraber tüketmeme izin verirse belki midem o kadar da yormaz beni. Kan verme işini de serum başlığı taktırmayı öneririm artık ismi her neyse, yeni iğne girişi olmadan hallederse bir tur bayılır çıkarım.Benim doktorum 50 gram şeker dedi bana.bazı doktorlar 100 gram yükleme istiyormuş .Yani bende çok güveniyorum doktoruma ,herkese yapıyoruz genetikle ilgisi yok dedi ki yakın bi arkadaşımda ailede hiç şeker olmamasına rağmen gebelik şekeri çıktı.doktorlar arası da görüş ayrılıkları olabiliyor demek ki.Umarım içine sinen bi çözüm yoku bulursun
Ay gerçekten mi ya.ben sanki yatıp asla kalkmayacak gibiyimSon aylarda enerji patlaması yaşayacaksınız kızlar korkmayin halimiz olmaz diye öyle bir oluyor ki insanin duvarları vs silesi geliyor gözüne batıyor ev temizde olsa temizliyon
Ben de mecbur yıkayıp kaldırıyom pis pis koymak istemedim ortalıkta da bırakamadım. Bi ton iş açıldı başıma, bi yandan yemek bi yandan çocukAynisini bende yaptim cnm kilerden çıkardım kızımınkileri oglumunda giyecekleri baya çıktı ama daha yıkamadım hic halim yok haziran sonuna dogru yikarim ya
Kendine güven cnm yaparsin herseyi yetistirirsinAy gerçekten mi ya.ben sanki yatıp asla kalkmayacak gibiyimdevrilerek,yuvarlayarak,zorla falan ilerleyecek gibi hissediyorum .o yüzden herşeyi halletme peşindeyim
Balkonumda yerim var Allahtan bende aynı durumdayım sanırsam 2 yaş sendromu a diyorum agliyor b diyorum agliyor dun cok yordu beni iftara gittik bugunde davetliydim gitmedim vallaha durmuyorBen de mecbur yıkayıp kaldırıyom pis pis koymak istemedim ortalıkta da bırakamadım. Bi ton iş açıldı başıma, bi yandan yemek bi yandan çocukbittiiim
Amin inşallah canımKediyi eve yakın bir ilkokulda bulduk bütün gece ordaydik . Sabaha karşı tekrar gördük ama maalesef yakalayamadik çok korkmuş en ufak çıtırtıya kaçıyor. Yarın okullar da açılıyor başka yere kaçmadan yakalabilmek için çözüm arıyoruz daha çok travma yaşamasın merak eden hepinize çok teşekkür ederim inşallah buraya aldik eve getirdik yazmak nasip olur
Ay bizim kedolar tam danaDaha az önce kedimi kaldırıp taşıdım kendisi de 7 kilobişi olmaz di mi yaa içime kurt düştü benim de
Benim de şeker sınırda çıktı bakalım bilmiyorum ama doktor önerirse mecbur yaptiririmKızlar soruldu mu bilmiyorum, şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 3 hafta sonra doktorum şeker yüklemeye gel dedi. Kendisi biraz rahattır ve bir şeyi gerçekten gerekli görmezse önermez. Yine de yaptırmasam olmaz mı, pek içim istemiyor dedim ona rağmen benin fikrimi sorarsan olmaz, her ihtimali düşünüp hareket etmeliyiz dedi. Yine de düşünüyorum işte vücuda o kadar şeker yüklemek ne derece mantıklı, ailede şeker hastası yok, annem gebeliğinde böyle bir şey yaşamamış, hatta annem de yükleme yaptırmamış. Sizler ne yaptınız ya da yapacaksınız?
Biz de alamıyoruz, evde yer yok küçük evimizBen evdeki şifonyeri boşalttım onu kullanacağım, mobilya almayacağım hiç sadece anne yanı aldım
Benim hamileliğin planlanma aşamasındaki ve öğrendikten sonra yaptırdığım kan ve idrar testlerinde değerler normaldi. Sınırda çıkma durumu olsaydı ben kesin yaptırırdım.Benim de şeker sınırda çıktı bakalım bilmiyorum ama doktor önerirse mecbur yaptiririm
Sosis koymuştum duvara. duvardan ben atlayamıcam diye çünkü malum herkes pes etti artıkAmin inşallah canımtaşıma kutusunun içine yaş mama ya da salam koyup kapağına ip bağlayıp kapak açık olacak şekilde arka taraftan çıkartın yapabilirseniz. O içine girince ipi çekip kapağı kapatıp ipi çeke çeke yanına gidebilirsiniz. Salam normalde verilmezde hiç bir kedi salama hayır diyemiyo daha garanti olur
Ay bizim kedolar tam dana
Bu kadar caba bile artık boşa gibi hata bende sorumsuz olduğunu bildiğim insanlara can emanet ettimAmin inşallah canımtaşıma kutusunun içine yaş mama ya da salam koyup kapağına ip bağlayıp kapak açık olacak şekilde arka taraftan çıkartın yapabilirseniz. O içine girince ipi çekip kapağı kapatıp ipi çeke çeke yanına gidebilirsiniz. Salam normalde verilmezde hiç bir kedi salama hayır diyemiyo daha garanti olur
Ay bizim kedolar tam dana
Yaa vazgeçme lütfen eve alışkınsa dışarıda yapamazBu kadar caba bile artık boşa gibi hata bende sorumsuz olduğunu bildiğim insanlara can emanet ettim
Siz detaylı yaptırdınız mıBenim hamileliğin planlanma aşamasındaki ve öğrendikten sonra yaptırdığım kan ve idrar testlerinde değerler normaldi. Sınırda çıkma durumu olsaydı ben kesin yaptırırdım.Benim en önemli soru işaretim o kadar şekeri içip herhangi bir yan etki yapmamasının mümkün olup olmadığı. Sonuçta bulantı, kusma haricinde de, normal şartlarda çok fazla tatlı yiyerek alacağımız şeker miktarını, saf olarak, yanında karbonhidrat, protein gibi yan değerler olmadan bir anda içmemiz isteniyor ve uzun vadede vücuda zarar vermediği söyleniyor. Ben pek mantıklı bulmuyorum. Ama riskleri fazla olduğu için bebek için düşünmek zorunda kalıyoruz. Bakalım 3 hafta içinde fikirlerim hangi noktaya ulaşacak.
Çikolata yedikten sonra yarım saat içinde hareket etmeye başlıyorİyi akşamlar herkeseumarım hepiniz iyisinizdir miniklerle beraber.biz 18 haftalık olduk ben 12 haftadan sonra hareket hissetmeye başladım malum üçüncü çocuk olunca erken hissettiriyormus ama bugün hiç hareket hissetmedim çok kafama takıldı dün kontrol vardı herşey normaldi ne yapmam lazım hareket etmesi için
Çok geçmiş olsun canımBu kadar caba bile artık boşa gibi hata bende sorumsuz olduğunu bildiğim insanlara can emanet ettim
Son aylarda enerji patlaması yaşayacaksınız kızlar korkmayin halimiz olmaz diye öyle bir oluyor ki insanin duvarları vs silesi geliyor gözüne batıyor ev temizde olsa temizliyon
Canım daha küçük olduğu için her gün hissetmrmen çok normal ben de senin gibi çok erken hissetmeye başladım fakat her gün hissetmiyordum. Birkaç hafta içinde daha yoğun hissedersin bence canımİyi akşamlar herkeseumarım hepiniz iyisinizdir miniklerle beraber.biz 18 haftalık olduk ben 12 haftadan sonra hareket hissetmeye başladım malum üçüncü çocuk olunca erken hissettiriyormus ama bugün hiç hareket hissetmedim çok kafama takıldı dün kontrol vardı herşey normaldi ne yapmam lazım hareket etmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?