2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok teşekkür ederim,bende alayım umarım işe yarar

Arkadaşlar herkese selam diş etlerim çok şişti ve acıyor.Her gün sabah akşam fırçaladıkça kanıyor.nasıl bi çözüm bulmalıyım
Hamileliğin şanından olsa gerek canım benim. Ben yazın küretaj derin diş eti temizliği yaptırmıştım ona rağmen beyaz köpük olmuyo fırçalayınca ağzımda tabi hala coraspin kullandığımdan da ekstra çok kanamam oluyor bence. Çözümü meridol diye bi diş macunu tamamen geçirmedi ama baya azalttı kanamayı sen coraspinde içmiyosan seninkini keser diye düşünüyorum. Kaygan bi yapısı var diş macununun o yüzden kanatması çok azaldı bende.

Kızlar tetanozu kaçıncı haftalarınızda oldunuz? Benim bugün olmam lazımdı ama aşı yokmuş haftaya ara bi dedi eczaneden alayım mı diyince gelecek olan daha güvenilir olur o yüzden 1 hafta bekle dediler 21 küsür oluyorum haftaya ilk doz için geç olabilir mi?

Geç değil canım normal

herkese merhaba umarım haftanız güzel geçer :) sizce sık ultrasona gitmenin bir sakıncası olur mu?

bu hafta normal kontrolüm, bayram sonrası da bi terslik çıkmazsa detaylı ultrasonum olacak. o arada da annem memleketimizdeki çok güvendiği bir doktor için o da görsün bi dedi. bi ihtimal doğumu annemin dediği doktorun yaptırma olasılığı da var. o nedenle o da takipte olsun diyoruz. öyle olunca eşim pimpiriklendi çok sık bakılacak. 2 kere detaylı gibi olmuş olacak zararı olur mu acaba diye bi de size sormak istedim :)

Kullanmıyorum coraspirin bi deneyeyim bende alıp.çok teşekkür ederim

Yagmur0006 yok canım içten umudum gidiyor yani peşini asla bırakmam. Veteriner okula izinsiz giremem dedi itfaiye de mahsur kalma durumu olmadığı için gelmedi . Üstüne bir de okul yönetimi tarafından suçlanıyoruz şuan okula gece girdiğimiz için bisey mı aldınız filan diyorlar şikayet edeceklermiş kedinin kayıp ilanını ve insagtam ilanlarimi gösterdim bir nebze ikna oldular ins şikayetçi olmazlar da birde onla uğraş dur devlet mülkü sonuçta

Ben bugün oldum 21+3 aile hekimim bir şey demedi detaylı bekleyelim dediondan dolayı şimdi oldum

Bu ülkede neden her şey yokuşa sürülüyor vallahi bıktım ya. Çok zor durum inşallah bir an önce yakalarsınız evine gelir yavrum

merhaba anneler, ayrıntılı ultrasonda bilatetal lateral ventriküller belirgin olup pesferior horn değeri genişliği 9 mm şeklinde ibare çıktı ve doktorumuz peritonoloğa yönlendirdi biraz canımız sıkıldı bilgisi olan var mıdır

Canım bir bilgim yok ama şimdi biraz baktım. zamanla normale dönme ihtimali yüksek bir şeymiş canını sıkma hafif olarak geçen değeri bile 10 mm . Senin bunun bile altında. Tabi takip edilmeli

Teyzelerimizzz biz geldikkk herşey yolunda çok şükür 6 gün önde çıktık. Ama ikizlerin 28den sonra gelişimleri yavaşlıyormuş zaten. Değerlerimizde iyi çıktı herşey yolunda giderse en fazla 17 temmuz doğum dedi. İlk 2 fotodaki sağdaki kızçemiz diğeri soldaki kızçemiz

Eklentiler

• 3CF7DB60-25D6-4B8F-9DC2-52883BABF405.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 94
  • 6BAB874F-7375-4351-B372-1922C164BBDC.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 94
  • 9B371A62-845D-4F8F-BA08-B8FCCD1CB3F5.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 97
maşallah tatlılıklara ne güzel poz vermişler benim oğlum saklandı

Maşallah kızçelere artık tam bir bebek görünümündeler darısı biz detaylı bekleyenlere

ay nasıl güzeller maşallah <3

Maşallah cok tatlılarburunlarını yiyim benen güzel burcu kızların geliyor

maşallah tatlılıklara ne güzel poz vermişler benim oğlum saklandı
Çok teşekkür ederizzz bizimde soldaki baya zorladı kalktım oda içinde yürüdüm ettim tek poz alabildi
Maşallah kızçelere artık tam bir bebek görünümündeler darısı biz detaylı bekleyenlere
Ay inşallah herkes çok güzel haberlerle gelsinlerr tam tam minicik parmakları bile seçiliyor
ay nasıl güzeller maşallah <3
Çok teşekkür ederizz
Maşallah cok tatlılarburunlarını yiyim benen güzel burcu kızların geliyor
Minik burunlar çok teşekkür ederizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…