2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar iş çığrından çıktı hergün kilo artışı oluyooooor çokta bişi yemiyorum anlamadım bu işten ben 21. Haftaya giriyorum 7 -8 kilo almışım valla
Ben artık tartılmıyorum gördüklerim beni korkutuyor

Günaydınnnn, tecrübeli annelere bir sorum olacak benim sezeryan yerim kaşınmaya başladı 3 gündür falan başka yerde kaşıntı yok ama sadece orası tatlı taylı kaşınıyor acaba göbek büyüdükçe geriliyorda ondan mı kaşınıyor diyorum

Arkadaşlar herkese selam diş etlerim çok şişti ve acıyor.Her gün sabah akşam fırçaladıkça kanıyor.nasıl bi çözüm bulmalıyım

Arkadaşlar herkese selam diş etlerim çok şişti ve acıyor.Her gün sabah akşam fırçaladıkça kanıyor.nasıl bi çözüm bulmalıyım
Eşim dişlerini temizlettiginde dis eti sismisti hassasiyet oluşmuştu. Doktor sensodyne diş eti hassasiyetini önermişti 2 3 günde duzelmisti .onu tavsiye edebilirim.

Eşim dişlerini temizlettiginde dis eti sismisti hassasiyet oluşmuştu. Doktor sensodyne diş eti hassasiyetini önermişti 2 3 günde duzelmisti .onu tavsiye edebilirim.
eşimin dişleri çok hassas olduğu için hep onu alıyoruz ama benim hiç düzelmiyor.hamilelikte yaşanan bi durummuş sanırım ama bişey çiğneyemeyecek kadar çok acıyor napıcaz bilemedim

eşimin dişleri çok hassas olduğu için hep onu alıyoruz ama benim hiç düzelmiyor.hamilelikte yaşanan bi durummuş sanırım ama bişey çiğneyemeyecek kadar çok acıyor napıcaz bilemedim
selamlar. Brn trendyoldan bi sey aldim. Karadut ozu. Dogal. Agiz yaralarina vs cok iyi geldigi soyleniyor. Tadi da cok guzel. Deneyebilirsiniz. Sulandirirsaniz meyve suyu oluyor. Ogluma o sekilde veriyorum. Sulandirmadan agzinizda da biraz tutarsaniz minik bir kasik iyi gelecektir tahminimce.

Eklentiler

• Screenshot_20230403-104927_Trendyol.webp
    18 KB · Görüntüleme: 42
Selam kızlar günaydınlar kız haftasonu ne çok yazışmışssınız öyle oku oku bitmedi Akıntı bende de çok oluyor süt kesiği gibi ve günde 3-4 günlük ped değiştirmek zorunda bırakıyor... Islaklık hissi rahatsız ediyor. Bir de bende diğer iki gebeliğimde başıma gelmeyen karpal tünel sendromu gibi bişey yaşıyorum. El bileklerimde ağrı oluyor. Gece sabaha karşı da kollarımda agrı ve komplesinde uyuşma oluyor o çok zorluyor beni de... Zaten iki erkek çocuğun ortasında karnımı koruya koruya uyudugumdan elli kez uyanıyorum. Üstümü açmaları bir tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…