- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.681
Doktoruna sordun mu canım? Hamileliğinin seyrine göre izin verirse eğer 7-8 aylıkken binilebilir diye biliyorum. Doktor izin verdiği sürece tabiki.Yurtdışndayım en sın kaçıncı haftada uçağa binebiliyoruz .yaklaşık 4 saat sürüyor. Bilen varsa cevaplayabilir mi
Yarın soracagım size de sormk istedmDoktoruna sordun mu canım? Hamileliğinin seyrine göre izin verirse eğer 7-8 aylıkken binilebilir diye biliyorum. Doktor izin verdiği sürece tabiki.
Selamlar en fazla 36 diye biliyorumYarın soracagım size de sormk istedm
Hayirli güzel haberlerle canimGünaydın güzel annelerr mutlu haftalarınız olsunn biz bugün detaylıya gireceğiz bize şans dileyin olurmu
inşallah çooook güzel haberler alGünaydın güzel annelerr mutlu haftalarınız olsunn biz bugün detaylıya gireceğiz bize şans dileyin olurmu
Ben artık tartılmıyorum gördüklerim beni korkutuyorKızlar iş çığrından çıktıhergün kilo artışı oluyooooor çokta bişi yemiyorum anlamadım bu işten ben 21. Haftaya giriyorum 7 -8 kilo almışım valla
Eşim dişlerini temizlettiginde dis eti sismisti hassasiyet oluşmuştu. Doktor sensodyne diş eti hassasiyetini önermişti 2 3 günde duzelmisti .onu tavsiye edebilirim.Arkadaşlar herkese selamdiş etlerim çok şişti ve acıyor.Her gün sabah akşam fırçaladıkça kanıyor.nasıl bi çözüm bulmalıyım
eşimin dişleri çok hassas olduğu için hep onu alıyoruz ama benim hiç düzelmiyor.hamilelikte yaşanan bi durummuş sanırım ama bişey çiğneyemeyecek kadar çok acıyorEşim dişlerini temizlettiginde dis eti sismisti hassasiyet oluşmuştu. Doktor sensodyne diş eti hassasiyetini önermişti 2 3 günde duzelmisti .onu tavsiye edebilirim.
36 sanırımYurtdışndayım en sın kaçıncı haftada uçağa binebiliyoruz .yaklaşık 4 saat sürüyor. Bilen varsa cevaplayabilir mi
selamlar. Brn trendyoldan bi sey aldim. Karadut ozu. Dogal. Agiz yaralarina vs cok iyi geldigi soyleniyor. Tadi da cok guzel. Deneyebilirsiniz. Sulandirirsaniz meyve suyu oluyor. Ogluma o sekilde veriyorum. Sulandirmadan agzinizda da biraz tutarsaniz minik bir kasik iyi gelecektir tahminimce.eşimin dişleri çok hassas olduğu için hep onu alıyoruz ama benim hiç düzelmiyor.hamilelikte yaşanan bi durummuş sanırım ama bişey çiğneyemeyecek kadar çok acıyornapıcaz bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?