2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
anooommmm yerim gız ben bunları maşallah

Allah'ımmmmm, yicemmmmm bu neee Ne güzel poz kesmişler, bir de benim çocumu görsen, hep eli yüzünde. Varsa yoksa gece tepişsin babası kılıklı

Canım bir bilgim yok ama şimdi biraz baktım. zamanla normale dönme ihtimali yüksek bir şeymiş canını sıkma hafif olarak geçen değeri bile 10 mm . Senin bunun bile altında. Tabi takip edilmeli
çok teşekkür ederim ama tabi dertler bitmez benimde sol uterin arterde yüksek dirençli akım izlenmektedir, şeklinde bir sıkıntım var ilk bebektede sıkıntı olmuştu ve zor güç 3 kg olmuştuk, bunda kan sulamdırıcı da kullanıyorum ama faydası olur mu bilmem, yada ilerileyen süreçte bir faydasınu göster mi

Hava alan yazlık bir tür delikli kumaş çeşidi ketene benzer :) daha yumuşaktır. Havlu niyetine agız mendili niyetine üstüne örtme niyetine falan kullanabilirsin ya da emzirme önlüğü niyetine. Öyle bir kumaş işte Müslin :)
kızçelerr merhabaa :) ya ben çok cahilim beni aydınlatır mısınız. müslin bez nedir ne işe yarar trendyolda görüp aldım ama olması gerekiyor diye

anooommmm yerim gız ben bunları maşallah
Yaaa çok teşekkür ederiz teyzesii azıcık mutsuzlar sanırsam
mydreams93 kuzum kaç gr kaç cm dedi mi aynıyız ya biz senle :)
Canım boyu hiç hatırlamıyorum ultrason kağıdından da anlamadım ama biri 513 gr biri 530 gram satım 22+0, ultrasonda 22+6 çıktılar
Allah'ımmmmm, yicemmmmm bu neee Ne güzel poz kesmişler, bir de benim çocumu görsen, hep eli yüzünde. Varsa yoksa gece tepişsin babası kılıklı
Yaaa fotojenik tıslar anneleri gibi sevsinler foto çekinmeyi gösterir gösterirr bizimde teki hep kapıyodu zor aldık pozu

kızçelerr merhabaa :) ya ben çok cahilim beni aydınlatır mısınız. müslin bez nedir ne işe yarar trendyolda görüp aldım ama olması gerekiyor diye
Ben genelde kundak olarak ya da dışarıda üstünü örtmek için kullanıyorum, bazen de dışarıda emzirmem gerekirse örtü olarak kullanıyorum, tavsiyem büyük ebatlarda alın, daha kullanışlı olur

Merhaba hanımlar cümleten nasılsınız aramızda hamilelik tansiyon sorunu olan bu süreci nasıl yönetiyorsunuz benim normalde doğum 31 Ağustos ama galiba tansiyon sorunu yüzünden 36. Hafta görürsem iyidir

Oy onları yerim ya bu ne güzellik böyle maşallah tatlışkolara.Allahım sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah canım çok sevindim güzel haberlere

Kızlar selam bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var Şimdi ben bebeğime oda yapacağım ama park beşik mi almalıyım yoksa büyüyen beşik mi almalıyım çok kararsızım.Anne yanı için ahşap sepet beşik tarzı beşiğim var 7-8 aylık olana kadar onu kullanırım.Sonrası için de sizce büyüyen beşik nasıl olur? Sonrasında yatak haline masa haline geliyor ya onu önerir misiniz ?

Selam, bebeğinize oda yapacaksanız ileride normal yatak almanızı tavsiye ederim, 2 yaş civarı yatağına geçebilir, icabında bazı geceler siz bile onunla yatabilirsiniz, o zamana kadar park yatak işinizi görür, büyüyün besikler belki boy olarak yeterli gibi görünse de enden dar gelebilir ilerleyen süreçte

Ben yeğenlerimden tecrübeli olarak yazıyorum. 3 yaşlarına kadar park yayakta yattılar. Sonrasında normal çocuk odası yataklarından aldılar gayet rahat ettiler bende öyle yapacağım

Yaaa maşallah nasıl güzel poz vermişler İçim kıpır kıpır oldu vallahi görünce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…