- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.721
anooommmm yerim gız ben bunları maşallahTeyzelerimizzz biz geldikkk herşey yolunda çok şükür 6 gün önde çıktık. Ama ikizlerin 28den sonra gelişimleri yavaşlıyormuş zaten. Değerlerimizde iyi çıktı herşey yolunda giderse en fazla 17 temmuz doğum dedi. İlk 2 fotodaki sağdaki kızçemiz diğeri soldaki kızçemiz
Evet yaptırdım geçen hafta.Siz detaylı yaptırdınız mı
Allah'ımmmmm, yicemmmmm bu neeeTeyzelerimizzz biz geldikkk herşey yolunda çok şükür 6 gün önde çıktık. Ama ikizlerin 28den sonra gelişimleri yavaşlıyormuş zaten. Değerlerimizde iyi çıktı herşey yolunda giderse en fazla 17 temmuz doğum dedi. İlk 2 fotodaki sağdaki kızçemiz diğeri soldaki kızçemiz
3umuzun günü aynimydreams93 kuzum kaç gr kaç cm dedi mi aynıyız ya biz senle :)
çok teşekkür ederimCanım bir bilgim yok ama şimdi biraz baktım. zamanla normale dönme ihtimali yüksek bir şeymiş canını sıkma hafif olarak geçen değeri bile 10 mm . Senin bunun bile altında. Tabi takip edilmeli
3umuzun günü ayni
kızçelerr merhabaa :) ya ben çok cahilim beni aydınlatır mısınız. müslin bez nedir ne işe yarartrendyolda görüp aldım ama olması gerekiyor diye
Yaaa çok teşekkür ederiz teyzesii azıcık mutsuzlar sanırsamanooommmm yerim gız ben bunları maşallah
Canım boyu hiç hatırlamıyorum ultrason kağıdından da anlamadım ama biri 513 gr biri 530 gram satım 22+0, ultrasonda 22+6 çıktılarmydreams93 kuzum kaç gr kaç cm dedi mi aynıyız ya biz senle :)
Yaaa fotojenik tıslar anneleri gibi sevsinler foto çekinmeyiAllah'ımmmmm, yicemmmmm bu neeeNe güzel poz kesmişler, bir de benim çocumu görsen, hep eli yüzünde. Varsa yoksa gece tepişsin babası kılıklı
Ben genelde kundak olarak ya da dışarıda üstünü örtmek için kullanıyorum, bazen de dışarıda emzirmem gerekirse örtü olarak kullanıyorum, tavsiyem büyük ebatlarda alın, daha kullanışlı olurkızçelerr merhabaa :) ya ben çok cahilim beni aydınlatır mısınız. müslin bez nedir ne işe yarartrendyolda görüp aldım ama olması gerekiyor diye
Oy onları yerim ya bu ne güzellik böyleTeyzelerimizzz biz geldikkk herşey yolunda çok şükür 6 gün önde çıktık. Ama ikizlerin 28den sonra gelişimleri yavaşlıyormuş zaten. Değerlerimizde iyi çıktı herşey yolunda giderse en fazla 17 temmuz doğum dedi. İlk 2 fotodaki sağdaki kızçemiz diğeri soldaki kızçemiz
Çok teşekkür ederizzz tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinler inşallahhhOy onları yerim ya bu ne güzellik böylemaşallah tatlışkolara.Allahım sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah canım çok sevindim güzel haberlere
Selam, bebeğinize oda yapacaksanız ileride normal yatak almanızı tavsiye ederim, 2 yaş civarı yatağına geçebilir, icabında bazı geceler siz bile onunla yatabilirsiniz, o zamana kadar park yatak işinizi görür, büyüyün besikler belki boy olarak yeterli gibi görünse de enden dar gelebilir ilerleyen süreçteKızlar selam bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım varŞimdi ben bebeğime oda yapacağım ama park beşik mi almalıyım yoksa büyüyen beşik mi almalıyım çok kararsızım.Anne yanı için ahşap sepet beşik tarzı beşiğim var 7-8 aylık olana kadar onu kullanırım.Sonrası için de sizce büyüyen beşik nasıl olur? Sonrasında yatak haline masa haline geliyor ya onu önerir misiniz ?
Ben yeğenlerimden tecrübeli olarak yazıyorum. 3 yaşlarına kadar park yayakta yattılar. Sonrasında normal çocuk odası yataklarından aldılar gayet rahat ettiler bende öyle yapacağımKızlar selam bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım varŞimdi ben bebeğime oda yapacağım ama park beşik mi almalıyım yoksa büyüyen beşik mi almalıyım çok kararsızım.Anne yanı için ahşap sepet beşik tarzı beşiğim var 7-8 aylık olana kadar onu kullanırım.Sonrası için de sizce büyüyen beşik nasıl olur? Sonrasında yatak haline masa haline geliyor ya onu önerir misiniz ?
Yaaa maşallah nasıl güzel poz vermişlerTeyzelerimizzz biz geldikkk herşey yolunda çok şükür 6 gün önde çıktık. Ama ikizlerin 28den sonra gelişimleri yavaşlıyormuş zaten. Değerlerimizde iyi çıktı herşey yolunda giderse en fazla 17 temmuz doğum dedi. İlk 2 fotodaki sağdaki kızçemiz diğeri soldaki kızçemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?