- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.741
Yaaa ne kadar da güzellerrr masallah kuzucuklaraTeyzelerimizzz biz geldikkk herşey yolunda çok şükür 6 gün önde çıktık. Ama ikizlerin 28den sonra gelişimleri yavaşlıyormuş zaten. Değerlerimizde iyi çıktı herşey yolunda giderse en fazla 17 temmuz doğum dedi. İlk 2 fotodaki sağdaki kızçemiz diğeri soldaki kızçemiz
Allah sabır versin canımKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
Ahh canım Allah sabır versin kucağını tekrar doldursun en kısa zamandaKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
Sızın terchnz dyolr.. Bi sebep blamıolrAhh canım Allah sabır versin kucağını tekrar doldursun en kısa zamandane desek boş derdini veren rabbim dermanını da versin insallah
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum yazıp yazıp siliyorum okuduğumdan beri Rabbim sabırlarını versin siz tabiki her yolu düşündünüz ama bir iki doktor daha mı gezseniz çok zorKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
Yarn gdcez Bi tanesine daha bakalım amaCanım ne diyeceğimi bilemiyorum yazıp yazıp siliyorum okuduğumdan beri Rabbim sabırlarını versin siz tabiki her yolu düşündünüz ama bir iki doktor daha mı gezseniz çok zor
Dualarımız sizinle arkadaşım Allahtır umut kesilmezYarn gdcez Bi tanesine daha bakalım ama
İnan ne diyeceğimi bilemiyorum Dualarım seninle canımKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
Allah yar ve yardımcınız olsun, inşallah yarın dr başka bir yol gösterir, duamdasınızKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
Mantık olarak bakınca suan belki sacma bisi demis olacagim ancak suyu bitmis olunca kalbi durmus mu oluyor. Su anlamda soruyoruk hala yasiyorsa eger bi kac hafta daha o sekilde yasayamaz mi ne minik dogan bebekler var bi ihtimal disarida da yasamaya devam edemez mi ki ? Uzaktan bi akrabamizin 600 gr dogdu bebegi suan cok saglikli. Hani belki bi umut kalbi atmaya devam ediyorsa o sekilde ilerlenmez mi ki ? Yaraniza tuz basmak istemem sadece soruyorum belki yasiyorsa hala diye.Yarn gdcez Bi tanesine daha bakalım ama
Allahım sabır versin bunu demek bile zorken.. Diyecek söz bulamıyorum. Allahım yardımcınız olsunKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
Haklısın canım peki park beşik olarak ne önerirsin foto atabilir misin marka veya modelinBen yeğenlerimden tecrübeli olarak yazıyorum. 3 yaşlarına kadar park yayakta yattılar. Sonrasında normal çocuk odası yataklarından aldılar gayet rahat ettiler bende öyle yapacağım
Yorumunuz için çok teşekkür ederimSelam, bebeğinize oda yapacaksanız ileride normal yatak almanızı tavsiye ederim, 2 yaş civarı yatağına geçebilir, icabında bazı geceler siz bile onunla yatabilirsiniz, o zamana kadar park yatak işinizi görür, büyüyün besikler belki boy olarak yeterli gibi görünse de enden dar gelebilir ilerleyen süreçte
Güneşin'le bulusma günüivit ivit :) Benim de kontrolüm cumartesi sabah teyzeleri
Kesinlikle farklı bi doktora daha görün canım . Çok üzüldüm umarım başka doktor bi çaresini bulurYarn gdcez Bi tanesine daha bakalım ama
Oy maşallah ne kadar belli yüzleri yaaaa maşallah maşallahTeyzelerimizzz biz geldikkk herşey yolunda çok şükür 6 gün önde çıktık. Ama ikizlerin 28den sonra gelişimleri yavaşlıyormuş zaten. Değerlerimizde iyi çıktı herşey yolunda giderse en fazla 17 temmuz doğum dedi. İlk 2 fotodaki sağdaki kızçemiz diğeri soldaki kızçemiz
Allah'ım yar ve yardımcın olsun canım benim sonuç her ne olursa olsun hayırlısı olmuş olacak çok zor bende ilk bebeğimi öyle kaybettim ama seninkinde belki başka doktor başka bir şey söylerKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
Kan pıhtılaşma var mı canım benim ondan kaynaklıymışSızın terchnz dyolr.. Bi sebep blamıolr
Canım ne denir bilmiyorum çok üzüldüm dualarım seninle… acaba başka bir yolu tedavisi vs yok muKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?