- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.761
Masallah kuzulara. Ne guzel uslu uslu durmuslarTeyzelerimizzz biz geldikkk herşey yolunda çok şükür 6 gün önde çıktık. Ama ikizlerin 28den sonra gelişimleri yavaşlıyormuş zaten. Değerlerimizde iyi çıktı herşey yolunda giderse en fazla 17 temmuz doğum dedi. İlk 2 fotodaki sağdaki kızçemiz diğeri soldaki kızçemiz
Onu ben de ilk gebeligimde yasadim cnm. Simdi de var malesef. Ben cok agridiginda atel kullaniyorum geceleri. Sabaha bi nebze dinlenmis oluyor. Oglum 40 gunlukken sag bilegime kortizon igne yapilmisti. Sivi birikiyor ve hic hareket ettiremiyecek hale gelmisti. 9 aylikken tekrarladi. Yine igne ve fizik tedavi aldim. Cok cektim bilek agrisi. Ameliyat olmayi bile dusunmustum, daha da kotu olur diye cesaret edemedim. Bilegini asiri kullanmaktan kacin, nasil mumkun olacaksa, bilgisayar cok kullaniyorsan mouse altina bilek korumali mousepad alabilirsin. Atel kullanmanin da sakincasi olmaz herhalde.Selam kızlar günaydınlar kız haftasonu ne çok yazışmışssınız öyle oku oku bitmediAkıntı bende de çok oluyor süt kesiği gibi ve günde 3-4 günlük ped değiştirmek zorunda bırakıyor... Islaklık hissi rahatsız ediyor. Bir de bende diğer iki gebeliğimde başıma gelmeyen karpal tünel sendromu gibi bişey yaşıyorum. El bileklerimde ağrı oluyor. Gece sabaha karşı da kollarımda agrı ve komplesinde uyuşma oluyor o çok zorluyor beni de... Zaten iki erkek çocuğun ortasında karnımı koruya koruya uyudugumdan elli kez uyanıyorum. Üstümü açmaları bir tarafa
çok üzüldüm bir sorun varmıydı bir andamı bitmiş su yani yokmu tedavisi falanKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
Ne diyeceğimi hiç bilemedim..çok zor bi durum Rabbim sabır versin .Ama mutlaka bi doktora daha görün bence.dualarımız seninleKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
Selamlar canlar. Benim bulantılar bu ara yine hortladı. Tam kendimi toparlayiyirum hoooop diyor.
Bugün detaylı usg için aradım 21. Haftada gelin dediler. Şimdi 18+0im bugün böyle pittt gibi bişi hissettimbebegim selam dedi sanırım . Daha önce sadece içerde hareketlenme vardı.
Bebek Arabası ebebekten joie baston aldım . Çok ergonomik kullanışlı. Hafif..eltim ve gorumcemler kullanıyor çok memnunlar. Belirli Aya kadar içine pusetle koyacağım
Beşik ise park yatak düşünüyorun. Oğlum da ahşap beşik almıştım bin pişman olmuştum. Artık herşeyden önemlisi rahatlık
Evet bu hafta yanmayla karışık sürekli bulantı yaşıyorum ben de ki ben arkadaşlar biliyor sürekli bulantı kusma yaşadım 7 kilo verdim bu yüzden. İnşallah tez geçer artık gücüm kuvvetim yokBenim bulantılarım da geri geldi maalesef. 14. Haftdan beri neredeyse hiç yoktu, 17. Haftada tekrar başladı şu an 18+6 hala devam ediyor
Evet bu hafta yanmayla karışık sürekli bulantı yaşıyorum ben de ki ben arkadaşlar biliyor sürekli bulantı kusma yaşadım 7 kilo verdim bu yüzden. İnşallah tez geçer artık gücüm kuvvetim yok
Yok kalbi atıyor yasıyor gorunurde problem yok ama aldırmazsn zamanla eli kolu yapışr brbrine engelli olabilir ya da kalbi durabllr falan dyo.Mantık olarak bakınca suan belki sacma bisi demis olacagim ancak suyu bitmis olunca kalbi durmus mu oluyor. Su anlamda soruyoruk hala yasiyorsa eger bi kac hafta daha o sekilde yasayamaz mi ne minik dogan bebekler var bi ihtimal disarida da yasamaya devam edemez mi ki ? Uzaktan bi akrabamizin 600 gr dogdu bebegi suan cok saglikli. Hani belki bi umut kalbi atmaya devam ediyorsa o sekilde ilerlenmez mi ki ? Yaraniza tuz basmak istemem sadece soruyorum belki yasiyorsa hala diye.
Blmyorum oyle seylere baktılar mı kan da ckar mı pıhtılaşma kanıma baktılarKan pıhtılaşma var mı canım benim ondan kaynaklıymış
1 hafta once azdı bgn tamamen btti yk dylrçok üzüldüm bir sorun varmıydı bir andamı bitmiş su yani yokmu tedavisi falan
Teşekkür ederim ben de nasıl olur bilemedimKullanmadım ama baktım şimdi kendi mağazaları falan da var iletişim hattı var yorum yapmaya da açık. Gerçek gibi tabi riske atmaya değmez
Kraft near me, elele madre , yoykoHaklısın canım peki park beşik olarak ne önerirsin foto atabilir misin marka veya modelin
Bende yaklaşık iki hafta iyiydim bir haftadır tekrar başladı hiç azalmamış gibi baya bulantı var korkuyorum doğuma kadar sürer mi yoksa artık bir yerde bitermi diyeEvet bu hafta yanmayla karışık sürekli bulantı yaşıyorum ben de ki ben arkadaşlar biliyor sürekli bulantı kusma yaşadım 7 kilo verdim bu yüzden. İnşallah tez geçer artık gücüm kuvvetim yok
Rabbim sabır versin dualarım siiznle insan ne diyeceğini bilemiyo bu durumdaYok kalbi atıyor yasıyor gorunurde problem yok ama aldırmazsn zamanla eli kolu yapışr brbrine engelli olabilir ya da kalbi durabllr falan dyo.
Onun için ayrı test yapılıyor canım genetik bölümündenBlmyorum oyle seylere baktılar mı kan da ckar mı pıhtılaşma kanıma baktılar
Peki bebeğin suyu akıntı olarak hiç aktımı bunu farkettiniz mi nasıl bitmiş acaba1 hafta once azdı bgn tamamen btti yk dylr
Ben ilk 20yi muhtesem 10 kg ile kapattimKızlar iş çığrından çıktıhergün kilo artışı oluyooooor çokta bişi yemiyorum anlamadım bu işten ben 21. Haftaya giriyorum 7 -8 kilo almışım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?