2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Masallah kuzulara. Ne guzel uslu uslu durmuslar Benim de yarin. 20+4 olacagim. Boyle guzel gorebilir miyim acaba. Oglum yuzunu kapatmisti, çenesi gormustuk sadece Heyecan yaptim ben de. Saglicakla gelsin hepsi insallah. Az kaldi

Onu ben de ilk gebeligimde yasadim cnm. Simdi de var malesef. Ben cok agridiginda atel kullaniyorum geceleri. Sabaha bi nebze dinlenmis oluyor. Oglum 40 gunlukken sag bilegime kortizon igne yapilmisti. Sivi birikiyor ve hic hareket ettiremiyecek hale gelmisti. 9 aylikken tekrarladi. Yine igne ve fizik tedavi aldim. Cok cektim bilek agrisi. Ameliyat olmayi bile dusunmustum, daha da kotu olur diye cesaret edemedim. Bilegini asiri kullanmaktan kacin, nasil mumkun olacaksa, bilgisayar cok kullaniyorsan mouse altina bilek korumali mousepad alabilirsin. Atel kullanmanin da sakincasi olmaz herhalde.

Selamlar canlar. Benim bulantılar bu ara yine hortladı. Tam kendimi toparlayiyirum hoooop diyor.
Bugün detaylı usg için aradım 21. Haftada gelin dediler. Şimdi 18+0im bugün böyle pittt gibi bişi hissettim bebegim selam dedi sanırım . Daha önce sadece içerde hareketlenme vardı.
Bebek Arabası ebebekten joie baston aldım . Çok ergonomik kullanışlı. Hafif..eltim ve gorumcemler kullanıyor çok memnunlar. Belirli Aya kadar içine pusetle koyacağım
Beşik ise park yatak düşünüyorun. Oğlum da ahşap beşik almıştım bin pişman olmuştum. Artık herşeyden önemlisi rahatlık

Benim bulantılarım da geri geldi maalesef. 14. Haftdan beri neredeyse hiç yoktu, 17. Haftada tekrar başladı şu an 18+6 hala devam ediyor

Benim bulantılarım da geri geldi maalesef. 14. Haftdan beri neredeyse hiç yoktu, 17. Haftada tekrar başladı şu an 18+6 hala devam ediyor
Evet bu hafta yanmayla karışık sürekli bulantı yaşıyorum ben de ki ben arkadaşlar biliyor sürekli bulantı kusma yaşadım 7 kilo verdim bu yüzden. İnşallah tez geçer artık gücüm kuvvetim yok

Evet bu hafta yanmayla karışık sürekli bulantı yaşıyorum ben de ki ben arkadaşlar biliyor sürekli bulantı kusma yaşadım 7 kilo verdim bu yüzden. İnşallah tez geçer artık gücüm kuvvetim yok

Sürekli korkarak çıkıyorum dışarı çantalarım poşet dolu, ne zaman nerede geleceği de belli değil ki. Bir de bu bulantılar bir acayip geldiği gibi tuvalete yetişemezsem asla bastıramıyorum. Keşke tamamen bitse.

Yok kalbi atıyor yasıyor gorunurde problem yok ama aldırmazsn zamanla eli kolu yapışr brbrine engelli olabilir ya da kalbi durabllr falan dyo.

Bende yaklaşık iki hafta iyiydim bir haftadır tekrar başladı hiç azalmamış gibi baya bulantı var korkuyorum doğuma kadar sürer mi yoksa artık bir yerde bitermi diye

Kızlar iş çığrından çıktı hergün kilo artışı oluyooooor çokta bişi yemiyorum anlamadım bu işten ben 21. Haftaya giriyorum 7 -8 kilo almışım valla
Ben ilk 20yi muhtesem 10 kg ile kapattim ve dedigin gibi durmuyor bir gün bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…