2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Arkadaşlar herkese selam diş etlerim çok şişti ve acıyor.Her gün sabah akşam fırçaladıkça kanıyor.nasıl bi çözüm bulmalıyım
Canim hamileligin yan etkisi hormonlar ona da vuruyor benim de ilk gebeligimde dis etlerim cok kanardi, bu defa burnum kaniyor cok. Dis etlerim de arada bir ben bir cözüm bulamadim fircalarken yavas fircalamaya calisiyorum

Masallah güzelliklere annesii saglikla gelsinler

20+3 üm hiçbişe hissetmiyorum. Artık bu durumu kiloya bağlamaya başladım ben kilolu biriyim karın bölgemde yağ doku fazlaca var.

Selam kızlar nasılsınız yarın sabah detaylı ultrason çekilecek heyecanlıyım 7 yıl aradan sonra hamilelik olunca herşeyi sıfırdan yaşıyor gibiyim hareketleri bazı günler çok sık hissediyorum bazen az ilk kızımda da böyle miydi hatırlayamıyorum geçen hafta asm kontrolüm vardı ilk gebelikte olduğu gibi şekerim yüksek çıktı polikistik over kaynaklı insülin direncim var ilaç kullanıyorum mecburen bizden haberler böyle

İlk bebeğiniz sanıyorum bende ilk kızımda baya geç hissetmiştim ama bu bebeğimde çok erken hissetmeye başladım içinizi ferah tutun bir sıkıntı olsa her türlü belli olurdu bebişler büyüdü yol yarılandı artık sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Peki bebeğin suyu akıntı olarak hiç aktımı bunu farkettiniz mi nasıl bitmiş acaba
Yok ben hiç farketmedim Bi test yaptılar benden mi geliyo diye negatif cıktı ama ona da güvenmiyorlar yani ben benden hapsırık sırasında akan idrarı biliyorum arada ıslakşık da oluodu ama net bişey diyemiyor doktorlar cok azalsıgı İcin olmayan seyden su akıp akmadıgıno da blemeyz diolar

evet ilk bebeğim amin inşallah teşekkürler

Canim hamileligin yan etkisi hormonlar ona da vuruyor benim de ilk gebeligimde dis etlerim cok kanardi, bu defa burnum kaniyor cok. Dis etlerim de arada bir ben bir cözüm bulamadim fircalarken yavas fircalamaya calisiyorum
Ben de bastırıyorum hep kanasın da şişi insin diye .çok şişti

Ay ben de çok acemiyim sanki İlk gibi 12 yıl aradan sonra ya beni asm hiç arayıp sormuyor unutttular zaar. Ama persmbe gidip hatırlatayım kendimi diyorum. Ben de pko ve şeker var ama şuan şekerim güzel

Sağdaki foto da hakim savcı cübbesi gibi çıkmış, çoooook tatlılar maşallah yaaa

Bende bugün öğleden sonra uyuyakalmışım rüyamda hastahanedeydim bebegin suyunun sınırda olduğunu meyve yemediğim için doktorun bana kizdigini gördüm uyandığım da çok vicdan azabı çektim gercekten de yemiyorum meyve dogru düzgün yemek km, arkadaşımızın haberini alacakmışız demek ki Allahim yardımcısı olsun havuc suyunu cok öneriyorlar bebeğin suyu azlığında Z Zzzzz00

Yok kalbi atıyor yasıyor gorunurde problem yok ama aldırmazsn zamanla eli kolu yapışr brbrine engelli olabilir ya da kalbi durabllr falan dyo.

Canım benimde toplam da 3 kaybım oldu, şunu bilir şunu söylerim zaman ne kadar ileri olursa o kadar bebek ile bağımız gelişiyor bir o kadar bu duruma üzüntümüz artıyor

Bebeği oraya koyanda alanda rabbim, böyle durumlarda ben hep kendimi benden daha kötü durumda olanlar ile teselli ettim (ya son aylara dogru olsaydı, ya dogumdan sonra olsaydı ya birkaç yaşında bir kaza başına gelip kaybetseydim... gibisinden
çünkü bizim için neyin hayırlı oldugunu bilmiyoruz, gelecek zamanın bize neler getireceğini de bilemiyoruz çok zor imtihan rabbim senin de eşininde bebeğiniz için de hayırlısını nasip etsin)

3 Defa kayıp yaşamış biri olarak bunları yazıyorum, Rabbim yardımcın olsun (çok zorlandım yazarken ama yazmadan da edemedim)

Arkadaşlar herkese selam diş etlerim çok şişti ve acıyor.Her gün sabah akşam fırçaladıkça kanıyor.nasıl bi çözüm bulmalıyım
Bende de aynı durum şişlik yok ama diş ağırsını ilk 3 ay cektim sonra 4.ayda diş eti kanaması basladı 21+4 teyim hala devam ediyo diş fırcam en softu olmasına ragmen , ama ben bi çözüm bulamadım malesef

Çocuklar için satılan diş fırcalarını kullanmaya başladım hic değilse daha az kanıyor diş ipi kesinlikle kullanamiyorum acayip kaniyor şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…