- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #22.781
Canim hamileligin yan etkisi hormonlar ona da vuruyor benim de ilk gebeligimde dis etlerim cok kanardi, bu defa burnum kaniyor cok. Dis etlerim de arada birArkadaşlar herkese selamdiş etlerim çok şişti ve acıyor.Her gün sabah akşam fırçaladıkça kanıyor.nasıl bi çözüm bulmalıyım
Masallah güzelliklere annesiiTeyzelerimizzz biz geldikkk herşey yolunda çok şükür 6 gün önde çıktık. Ama ikizlerin 28den sonra gelişimleri yavaşlıyormuş zaten. Değerlerimizde iyi çıktı herşey yolunda giderse en fazla 17 temmuz doğum dedi. İlk 2 fotodaki sağdaki kızçemiz diğeri soldaki kızçemiz
20+3 üm hiçbişe hissetmiyorum. Artık bu durumu kiloya bağlamaya başladım ben kilolu biriyim karın bölgemde yağ doku fazlaca var.Kızlar 20 haftalık oldum ama bebeği hala hissedemiyorum. Doktor kontrolüm cuma günü ve resmen zaman geçmek bilmiyor. Bir an önce ultrasonda bebeği göreyim içim rahat etsin istiyorum. Bu haftaya gelip de hala hissetmemek normal mi bi sorun yoktur dimi
İlk bebeğiniz sanıyorum bende ilk kızımda baya geç hissetmiştim ama bu bebeğimde çok erken hissetmeye başladım içinizi ferah tutun bir sıkıntı olsa her türlü belli olurdu bebişler büyüdü yol yarılandı artık sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizKızlar 20 haftalık oldum ama bebeği hala hissedemiyorum. Doktor kontrolüm cuma günü ve resmen zaman geçmek bilmiyor. Bir an önce ultrasonda bebeği göreyim içim rahat etsin istiyorum. Bu haftaya gelip de hala hissetmemek normal mi bi sorun yoktur dimi
Yok ben hiç farketmedim Bi test yaptılar benden mi geliyo diye negatif cıktı ama ona da güvenmiyorlar yani ben benden hapsırık sırasında akan idrarı biliyorum arada ıslakşık da oluodu ama net bişey diyemiyor doktorlar cok azalsıgı İcin olmayan seyden su akıp akmadıgıno da blemeyz diolarPeki bebeğin suyu akıntı olarak hiç aktımı bunu farkettiniz mi nasıl bitmiş acaba
evet ilk bebeğim amin inşallah teşekkürlerİlk bebeğiniz sanıyorum bende ilk kızımda baya geç hissetmiştim ama bu bebeğimde çok erken hissetmeye başladım içinizi ferah tutun bir sıkıntı olsa her türlü belli olurdu bebişler büyüdü yol yarılandı artık sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Benim de 20+2 çok kilom yok 65im şuan ama demek ki daha vakti var. Neyse umarım bir an önce ikimiz de hissederiz :)20+3 üm hiçbişe hissetmiyorum. Artık bu durumu kiloya bağlamaya başladım ben kilolu biriyim karın bölgemde yağ doku fazlaca var.
Ben de bastırıyorum hep kanasın da şişi insin diye .çok şiştiCanim hamileligin yan etkisi hormonlar ona da vuruyor benim de ilk gebeligimde dis etlerim cok kanardi, bu defa burnum kaniyor cok. Dis etlerim de arada birben bir cözüm bulamadim fircalarken yavas fircalamaya calisiyorum
Ay ben de çok acemiyim sanki İlk gibi 12 yıl aradan sonraSelam kızlar nasılsınızyarın sabah detaylı ultrason çekilecek heyecanlıyım 7 yıl aradan sonra hamilelik olunca herşeyi sıfırdan yaşıyor gibiyim hareketleri bazı günler çok sık hissediyorum bazen az ilk kızımda da böyle miydi hatırlayamıyorum geçen hafta asm kontrolüm vardı ilk gebelikte olduğu gibi şekerim yüksek çıktı polikistik over kaynaklı insülin direncim var ilaç kullanıyorum mecburen bizden haberler böyle
Çok çok üzüldüm, bunun bir tesellisi yok söylenecek hiçbir şey yok Allah sabır versinKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
Ahh canim cok üzüldüm kesin mi peki.. seni daha da sorup üzmek istemiyorum ama bu duruma sebep neymis birsey diyorlar miKızlar bebeğimin suyu tamamen bitmis.........alıcaz diolar.
Teyzelerimizzz biz geldikkk herşey yolunda çok şükür 6 gün önde çıktık. Ama ikizlerin 28den sonra gelişimleri yavaşlıyormuş zaten. Değerlerimizde iyi çıktı herşey yolunda giderse en fazla 17 temmuz doğum dedi. İlk 2 fotodaki sağdaki kızçemiz diğeri soldaki kızçemiz
Yok kalbi atıyor yasıyor gorunurde problem yok ama aldırmazsn zamanla eli kolu yapışr brbrine engelli olabilir ya da kalbi durabllr falan dyo.
Aaaa şu an gördüm yazdıklarınızı çok çok üzgünüm bir kaç doktora daha görünseniz? İnanamıyorum1 hafta once azdı bgn tamamen btti yk dylr
Bende de aynı durum şişlik yok ama diş ağırsını ilk 3 ay cektim sonra 4.ayda diş eti kanaması basladı 21+4 teyim hala devam ediyo diş fırcam en softu olmasına ragmen , ama ben bi çözüm bulamadım malesefArkadaşlar herkese selamdiş etlerim çok şişti ve acıyor.Her gün sabah akşam fırçaladıkça kanıyor.nasıl bi çözüm bulmalıyım
Çocuklar için satılan diş fırcalarını kullanmaya başladım hic değilse daha az kanıyor diş ipi kesinlikle kullanamiyorum acayip kaniyor şişiyorArkadaşlar herkese selamdiş etlerim çok şişti ve acıyor.Her gün sabah akşam fırçaladıkça kanıyor.nasıl bi çözüm bulmalıyım
Rabbim bu mübarek günlerin 3 ayların hatrına versin inşallah kıymasın.Çok çok üzgünümYarn gdcez Bi tanesine daha bakalım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?